Politietop bevestigt: ‘Recherche moet noodgedwongen zaken op plank laten liggen’

Screenshot_125

Nederland narcostaat, alleen minister Grapperhaus blijft ontkennen

De politieleiding “herkent het beeld” dat politiebond NPB schetst in een alarmerend rapport over de staat waarin de recherche verkeert. Plaatsvervangend korpschef Henk van Essen en de Amsterdamse politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg, die landelijk de leiding heeft over opsporing, bevestigen dat de recherche zaken noodgedwongen “op de plank” laat liggen.

In het rapport staat dat Nederland “aan veel kenmerken van een narcostaat” voldoet. Drugscriminelen worden vaak ongemoeid gelaten en nestelen zich in legale bedrijfstakken. “De keuze valt meestal op zichtbare zaken die een grote impact hebben op de slachtoffers”, bevestigen de topmensen van de politie. Onzichtbare misdaad die niet direct slachtoffers maakt, zoals drugshandel, dreigt aan het zicht van de politie te worden onttrokken.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Criminaliteit, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Politietop bevestigt: ‘Recherche moet noodgedwongen zaken op plank laten liggen’

 1. trebor2110 zegt:

  IRT meer hoef ik niet te zeggen

  Like

 2. Maar ze laten wel een tig tal rechercheurs naar het corrupte St .Maarten gaan. Aankomende zondag al.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  De Amsterdamse leipeling, politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg, dat sujet dat zich á € 144.000,- per jaar liet adviseren door de faalmoslima Falima Elastik…
  Ow ja, de nu dooie burgemeester Eberhart vond dat prima.
  Wat wil je met lieden die zich door crimineel gespuis laten voorlichten…

  Like

 4. Donnie zegt:

  Inderdaad wat een rotzooi!
  Nederland geeft niks om hun eigen inheemse burgers en mensenlevens!

  Wel kritiek hebben op China over mensenrechten en orgaanhandel…maar ondertussen worden 13-jarige inheemse blanke Nederlandse meisjes tot prostitutie gedwongen door hoofdzakelijk geïmporteerde negroïde en Moslim zedendelinquenten!
  In de criminele geweld en drugshandel is dat ook duidelijk zichtbaar…allochtone slechtbespraakte vaak maar zeker niet altijd zwakbegaafde Negroïde/Marokkanen/Turken etc. met vaak niet eens een Rijbewijs rondrijdend in dure bolides met agressief gedrag zowel op straat als in het verkeer…nou dat moeten ze eens proberen in Mexico tussen de oorlogsterke kartels en de zeer gewetenloze politie!

  Laat ze dat proberen in China, India of Mexico dan gaan we zien hoe het afloopt met dit soort klootzakken!
  En in China zijn de orgaanhandelaren en ander gespuis ook meestal inheemse Chinezen in tegenstelling tot wat hier de werkelijkheid is.

  Inderdaad dus…Nederland is niet zo goed, veilig en geweldig maar eigenlijk hypocriet, corrupt en levensgevaarlijk voor de inheemse bevolking en nationaliteit!

  In China krijgt een negroïde die een inheemse Chinees vermoord levenslang of de doodstraf…in Nederland maximaal 8 jaar waarvan meestal 3 voorwaardelijk…nou wat een respect voor een inheems mensenleven zeg!

  Overal waar je loopt in de randstad lopen voornamelijk allochtone criminelen van Turkse/Martokaanse/Algerijnse/Surinaamse/Antiliaanse/Albanese etc. afkomst rond en terroriseren de boel!

  Kom in verzet doe er wat aan en stem op FVD of PVV met de gemeenteraadsverkiezingen 2018!!!

  Amen…

  Like

 5. Lowietje zegt:

  Al jarenlang worden er ieder jaar MINDER misdrijven opgelost; tegenwoordig nog maar 23%, terwijl bijna de helft van alle aangiftes nog niet eens in behandeling wordt genomen. Dat percentage is ook nog eens ontzettend laag in Europa. De politie doet dus geen hol.

  Kortom: onze politie is een zielig zooitje ongeregeld die nog geen deuk in een pakje boter kan slaan. En zoals altijd geldt hier dat dit te wijten is aan de managers en natuurlijk de verantwoordelijke bestuurders. Wel zakken geld van de belastingbetaler verkwisten, maar er iets voor terugdoen, ho maar. Het is tijd voor een grote schoonmaak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s