Broer Parijse terreurverdachte Salah Abdeslam opgepakt voor gewapende overval

Screenshot_192

Overviel ambtenaren in Molenbeek

De oudere broer van terreurverdachte Salah Abdeslam, Mohamed, is gearresteerd vanwege een gewapende overval op ambtenaren in België. Dat melden diverse Waalse media zaterdag.

Post online

Hij zou de overval vorige maand hebben gepleegd in de Brusselse gemeente Molenbeek. De ambtenaren waren met € 70.000,- onderweg naar de bank toen zij door een persoon met een mes werden bedreigd en hun geld moesten inleveren. Mohamed Abdeslam is voormalig werknemer van de gemeente en werd vrijdag samen met een andere verdachte aangehouden.

Terreurverdachte Salah Abdeslam geldt als de enige overlevende terrorist van de aanslagen in Parijs, waarbij in november 2015 130 doden vielen.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, Criminaliteit, Eurabië, Graaien, Islam, Islamisering, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Broer Parijse terreurverdachte Salah Abdeslam opgepakt voor gewapende overval

  1. zit blijkbaar in de genen.

    Like

  2. Jean zegt:

    Een aanslag op ambetantenaren? Werkende ambetantenaren? Da kan niet, wij Vlamingen zijn nog steeds op zoek in die parasietenhopen naar werkende ambetantenaren.
    Afval in overvloed, parasiteren in 10X kwadraat maar werken…….
    Misschien wou hij ze wakker maken, we zullen eens aan mary, de haarloze mooiweerprater (advokaatje van mijn….) uit Brussel, vragen.

    Like

  3. Thoth zegt:

    Hij begint aardig te lijken op profeet mo. Een overval op een kolonne, daar was de profeet mo echt een voorbeeld in, hij heeft er duizenden vermoord en de vrouwen slaven gemaakt. Btw., Abdeslam maakt ze nog geen slaven, maar nog wel wanneer’ie uit de bak komt.

    Like

  4. Guardiacivil zegt:

    Moslimfamilie is één pot nat.
    België slaapt lekker verder tot de volgende BOEM.
    Wanneer bij ons?

    Like

Plaats een reactie