Wie of wat zijn eigenlijk neonazi´s?

Screenshot_237

Nazi-propaganda vanaf 1942: “We moeten een ´vesting Europa´ creëren en ons tegen de ´Russische hordes uit Azië´ verdedigen.” 
Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, in 2016: “Een Europees leger zou een signaal aan Rusland zijn.” 

(Vertaling: E.J. Bron)

Neemt u afscheid van het idee dat het bij rechtse neonazi´s om buitenlander-vijandige kaalkoppen in legerlaarzen gaat. Dat zijn gewoon alleen maar simpele idioten, die geen feeling hebben met de politiek. Nu vormen de neonazi´s bijna alle Europese regeringen en propageren, ondersteunen, maken actief politiek met bruin gedachtegoed en zouden, net als de dictator Adolf Hitler, graag de islam invoeren.

Neonazisme is de hervatting van nationaalsocialistisch gedachtegoed na de Tweede Wereldoorlog en het einde van de nationaalsocialistische dictatuur. Met het begrip “neonazisme” worden aaneensluitingen van personen en activiteiten gekarakteriseerd, die een bekentenis tot de ideologie van het nationaalsocialisme bevatten. De aanhangers noemt men neonazi´s. Actuele politici, hun partijen, de vele ondersteuners en bijna alle bekende mainstream media kiezen tegenwoordig opnieuw partij voor deze weerzinwekkende Hitler-ideologie. Hier enkele tips om dit bruine tuig van neonazi´s sneller te ontmaskeren:

1. Neonazi´s zijn tegen natiestaten en willen een “uniform” Europa

Net zoals de nationaalsocialisten onder Adolf Hitler, wijzen tegenwoordig de extreem-rechtsen natiestaten af en dromen van een verregaand grenzeloos en “uniform” Europa onder een centrale regering, wat in het nationaalsocialisme vast bestanddeel van de nationaalsocialistische ideologie voor Europa was. Verder zijn ze voor de vernietiging van kleine landen, zoals Liechtenstein, Monaco of Zwitserland. Niet nationaal te denken, maar tegen natiestaten te zijn, is bepleiten van bruin gedachtegoed.

Screenshot_238

Joseph Goebbels, minister van Propaganda in het Derde Rijk: “Uit dat alles echter heeft de Führer de consequentie getrokken dat het gedoe met de kleine landen, dat nog steeds voorhanden is in Europa, zo snel mogelijk geliquideerd moet worden. Het moet het doel van onze strijd blijven een uniform Europa te creëren. Europa kan echter alleen maar door de Duitsers een heldere organisatie ervaren. Een andere leidende macht is praktisch niet voorhanden.”

2. Neonazi´s zijn voorstanders van de uitbreiding van de EU en de NAVO naar het oosten

Het was de droom van Adolf Hitler om Rusland neer te slaan en een “Oostbond” met het Baltische gebied, de Balkan-landen, de Oekraïne, het Wolgaland en Georgië te creëren. Zo zouden onder de nazi´s de legers van de Oostbond bij elkaar komen op de slagvelden en Rusland vernietigend verslaan. Tegenwoordig wordt dat “uitbreiding van de EU en de NAVO naar het oosten” genoemd, inclusief een nastreven van extra Europese militarisering, zoals Merkel´s idee van een Europees leger. Wie daar voorstander van is, het ondersteunt of er propaganda voor maakt, is heel duidelijk een neonazi.

3. Neonazi´s ondersteunen een gemeenschappelijke Europese economische ruimte

In 1940 beschreef de nationaalsocialistische minister van Economische Zaken van het Duitse Rijk, de president van de Duitse Reichsbank, Hitler´s persoonlijke economische adviseur en veroordeelde oorlogsmisdadiger Walther Funk de noodzaak van het creëren van een “Centraal-Europese Unie”, een “Europese economische ruimte” en vastgestelde wisselkoersen (nu euro). We vinden dat nu al terug in de actuele politiek. Wie deze ideeën vandaag de dag ondersteunt, reclame voor ze maakt of praktiseert, is zodoende heel duidelijk als neonazi te bestempelen.

Screenshot_239

Walther Funk, veroordeelde nationaalsocialistische oorlogsmisdadiger: “We hebben een Centraal-Europese Unie nodig, evenals een gemeenschappelijke Europese economische ruimte en vastgestelde wisselkoersen.”

4. Neonazi´s ondersteunen Joden-verdrijving

Joden moeten in Europa weer bang zijn om Jood te zijn en hun verdrijving is opnieuw begonnen. Deze keer echter slimmer dan 80 jaar geleden. Gevestigde Europese politieke partijen laten dit werk nu opknappen door islamitische vluchtelingen, opdat zij zelf hun handen in onschuld kunnen wassen. Migranten uit moslimlanden zijn tot 94% antisemitisch. Zo beschouwt bijvoorbeeld op dit moment de joodse bevolking in Duitsland antisemitisme onder moslims (Turken tot 74% antisemitisch) als een steeds groter probleem, vooral bevorderd door de massa-immigratie. Dat blijkt uit een gepubliceerd antisemitismerapport van een deskundigencommissie. Bedroeg volgens de wereldkaart van het antisemitisme bijvoorbeeld in Duitsland het percentage antisemieten nog tussen de 5,5% en 9%, dit percentage is sinds het begin van de massa-immigratie meer dan verdubbeld. Bovendien behoren moslims tot de meest kwade racisten überhaupt. Nergens anders is racisme zo uitgesproken als in moslimlanden. Ondersteuners van deze migratiepolitiek en helpers van de islamitische migranten bedrijven de Joden-verdrijving in een nieuw jasje en zijn derhalve vanwege hun sympathie voor Jodenhaters en racisten als neonazi´s geïdentificeerd.

5. Neonazi´s zijn hartstochtelijke Rusland-haters

Russofobie of Russenvijandigheid is een afwijzende houding tegenover Rusland en de Russen. Een racistisch gemotiveerde Russofobie in Duitsland was ten tijde van het nationaalsocialisme overheersend. Merkel´s bruine mediacolonne bedrijft al jarenlang een weerzinwekkende en volks ophitsende agitatie in loepzuiver nazi-jargon tegen Rusland, waarbij men, om het racisme tegen het Slavische ras te verbergen, vaak doelbewust individuen aanvalt. De ene keer onder de dekmantel van de sport, zoals bij de Olympische Winterspelen, of bij de wereldkampioenschappen voetbal, anderzijds door de permanent in stand gehouden leugen van een annexatie van de Krim of ophitsende verhalen over zogenaamd door de staat vervolgde homoseksuelen. De verbreiding van haat tegen Rusland beheerst dus opnieuw de politiek en de media, is op grond van de historische achtergrond heel duidelijk bruin gedachtegoed en een typische eigenschap van de neonazi´s, waaraan men ze heel duidelijk kan identificeren. Net zoals de nationaalsocialisten onder de dictator Adolf Hitler, schrapen ze weer met de hoeven en willen ze Rusland overvallen.

6. Neonazi´s ondersteunen de uitbreiding van de islam

Adolf Hitler over de islam: “Hebben we de joodse wereld al op ons genomen – Het christendom is zoiets slaps – we zouden eerder nog beter het Mohammedanisme hebben kunnen overnemen: deze leer van de beloning van het heldendom: alleen de strijder heeft de zevende hemel! De Germanen zouden daarmee de wereld veroverd hebben, alleen door het christendom werden we daarvan afgehouden.”

De massamoordenaar Heinrich Himmler verklaard in 1944 in een toespraak tot partijfunctionarissen:

“Ik moet zeggen dat ik helemaal niets tegen de islam heb, want hij voedt in deze divisie zijn mensen voor me op en belooft hen het paradijs als ze gevochten hebben en in de strijd gesneuveld zijn. Een voor soldaten praktische en sympathieke religie!”

Talrijke neonazi-regeringen in Europa ondersteunen actief d.m.v. de massa-immigratie de uitbreiding van de islam in hun naties en integreren tegenwoordig steeds meer moslims in hun legers. De vermoede deugden van deze bevolkingsgroep zouden de slagvaardigheid van de eigen troepen voor een grote oorlog tegen Rusland verhogen. Het fundamentele idee is hierbij eveneens gebaseerd op bruin gedachtegoed en kan alleen maar door neonazi´s goedgekeurd worden.

Screenshot_241

7. Neonazi´s beperken de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting

Onder Adolf Hitler werden talrijke regelingen uitgevaardigd die het volk en de pers de “bek” moesten verbieden en elk recht op vrije meningsuiting onderdrukten. Hitler´s minister van Propaganda, Joseph Goebbels, spoorde de Duitse pers aan tot discipline met het oog op de nieuwe propaganda taalregels. De nazi-beul beval op aanwijzing van Hitler dat belasteringen tegen moslims voortaan ongewenst zouden zijn. Deze bijna identieke aanwijzing bestaat er nu door de Europese Commissie uit het jaar 2016. Daarin werden de Europese regeringen er door Brussel toe opgeroepen “een rigoureuzere opleiding te geven” aan journalisten. In het 83 pagina´s tellende document verklaarde de Europese Commissie: “ECRI is van mening dat, gezien het feit dat Mohammedanen in toenemende mate in de schijnwerpers staan als gevolg van de jongste ISIS-terreuraanvallen in de hele wereld, er vooroordelen tegen hen worden geproduceerd. Dat laat niet alleen een meedogenloze minachting voor de waardigheid van de grote meerderheid van de Mohammedanen zien.” Ook hier is het idee voor dit besluit gebaseerd op het bruine gedachtegoed van de nationaalsocialisten in het Derde Rijk en politici en regeringen die het tegenwoordig toepassen, zijn daarom nazi´s.

8. Media – de grootste ruk naar rechts sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog

Natuurlijk hebben de neonazi´s ook hun ondersteuners in de media. Meer dan 90% van het huidige medialandschap in de Europese Unie en deels ook in Zwitserland is de “verbeterde” voortzetting van ophitsende nationaalsocialistische publicaties zoals “Der Angriff”, “Der Stürmer” en de “Völkischer Beobachter”. Hoewel ze proberen de schijn te wekken van linkse media en altijd anderen beschuldigen rechtsen te zijn, om af te leiden van hun eigen bruine overtuiging, zijn ze er actief mee bezig het nieuwe rechtse systeem van de gevestigde neonazi-partijen te stabiliseren en hun politiek te bevorderen voor een “uniform” Europa, Joden-verdrijving, uitbreiding van de EU naar het oosten, militarisering in het oosten, islamisering van Europa en het idee van een gemeenschappelijke economische ruimte. In Duitsland worden de mainstream media zelfs al “Merkel´s bruine mediacolonne” genoemd. Nieuwslezers, presentatoren van talkshows, commentatoren en zelfs pseudo-satirici zijn tegenwoordig de Marika Rökks en Johannes Heesters van gisteren. Zij zijn zonder twijfel neonazi´s.

9. Nazi-partijen aan de macht

In Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland zijn er nog maar drie partijen die niet als rechtsen geleden en ook geen neonazi´s genoemd kunnen worden, omdat ze in hoge mate niet de nationaalsocialistische ideologie voor Europa volgen en hun politiek zich duidelijk onderscheidt van het bruine partijenblok. In deze volgorde zijn dat de FPÖ, de AfD en de SVP. Alle andere partijen, zoals in Duitsland de CDU/CSU, de SPD, de FDP, de Groenen en Die Linke, of in Oostenrijk de SPÖ, de ÖVP en de Groenen, zijn met het bruine virus besmet en vormen de nieuwe extreem-rechtsen. Het lijdt niet de geringste twijfel dat het bij hen om neonazi´s gaat, die 72 jaar na het einde van het Derde Rijk bij verkiezingen altijd nog enthousiaste aanhangers vinden. Dat laat vermoeden dat een enorme meerderheid van de Oostenrijkse en Duitse kiezers altijd nog nazi´s zijn, die zich weer hebben laten vangen door de bruine rattenvangers.

Als u mensen, partijen, politici of media ontdekt die aan bovenstaande criteria voldoen, stel ze dan in de sociale media aan de kaak en ze mogen in geen geval gekozen of geconsumeerd worden. Wees vechtlustig en maak gebruik van elk middel om het bruine tuig te verjagen en overal daar te verwijderen waar dit rechtse tuig huishoudt en met nationaalsocialistisch gedachtegoed politiek bedrijft of ervoor werft om in Europa met een aanvalsoorlog tegen Rusland een Derde Wereldoorlog te ontketenen en de mensheid opnieuw te onderdrukken.

Bron:
http://smopo.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Lügenpresse", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Globalisering, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nazisme, New World Order, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Wie of wat zijn eigenlijk neonazi´s?

 1. Anneke zegt:

  Het ONHEIL kwam van LINKS en KOMT nog steeds van links !!!
  Wat voor hun heil is, is voor land en volk een dik duister ONHEIL !!!
  Dat heb je nu eenmaal bij psychiatrisch zieken…GESPLETEN persoonlijkheid, noemt men dit.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Anneke, inderdaad, socialisme is links en absoluut niet rechts. Ik weet niet waar de schrijver van dit artikel deze onzin vandaan haalt om socialisme als rechts te bestempelen.

   Neonazi’s vormen geen blok en in elk land zijn er verschillen. Neonazi’s zijn rechts en met het socialisme hebben ze helemaal niks van doen. Ze zijn juist vaak tegen socialisme en communisme. Bij hun staat het nationalisme voorop en het eigen volk en ze zien Hitler als hun voorbeeld in deze vanwege zijn (achterhaalde) rassenleer. Hitler wilde een derde rijk en dat is niet direct wat neonazi’s willen en staan dus niet achter de EU. Verder dwepen neonazi’s met de oude Germanen en hun afgoden, tekens en symbolen zoals de swastika.
   Wie Merkel en co als neonazi’s bestempeld is toch echt de weg kwijt.

   Like

   • BM Fidel zegt:

    WO-II was een strijd tussen nationaal SOCIALISME en internationaal SOCIALISME. (Hitler en Goebels noemden zich vol trots SOCIALISTEN.) Beide systemen leidden onvermijdelijk tot FASCISME, een samenleving van, voor en door de staat, aangevoerd door een charismatisch leider. De begrippen links en rechts hebben in deze geen betekenis.
    De swastika is beslist niet Germaans maar afkomstig uit ZO-Azië. Een zeer oud symbool dat zoveel betekent als vrede en voorspoed.

    Geliked door 1 persoon

 2. Johan de derde zegt:

  Een land krijgt politici die het verdiend wij geven de macht aan partijen zoals pvda vvd gl d66 cu cda sp net zoals de burgers in het Duitsland van 1932 een Hitler en zijn vrienden verdienden .
  Helaas voor de burgers die gestemd hebben op de PVV en FvD zij en ik worden vervolgt de geschiedenis herhaalt zich dus weer, alleen nu door de EU en hun slaven partijen vvd pvda gl d66 cda cu sp in Nederland.

  Like

 3. syberspees zegt:

  Volgens mij zijn de Linksen van nu de Rechtsen van 40 45. Ik dacht de OVP in Oostenrijk juist een anti islam partij was. Ik vind het erg verwarrend allemaal.

  Like

 4. hans zegt:

  Noem het gewoon zoals het is en dat is LINKS! Want Hitler was LINKS! Dus al deze ideeën komen uit de koker van LINKS! Dus rechts of “extreem rechts” is hier niet aan de orde, want die zijn afgezien van Italië, Spanje of enige Zuid-Amerikaanse landen op deze manier nooit aan de macht geweest! DUS!

  Like

  • King Arthur zegt:

   Rechts zijn alleen de gewone mensen die iedere dag met een trommeltje met brood naar hun werk gaan om daarna iedere dag financieel uitgeknepen thuis te komen met een kater van hier tot Tokio want het gestolen geld wordt voornamelijk gebruikt om de parasieten gratizzzzzzzzzz geld te geven. Links is voornamelijk smerig parasietenvolk wat parasiteerd op de gewone werkman/vrouw.

   Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Een klemmende vraag, wie over het verleden dat moet beantwoorden t.o.v. van hedendaagse. Het verleden laat zich “gemakkelijk” verklaren wat Hitler en de onderwerpende voorstond, behoudens de afschuwelijke Holocaust. De vergelijking dringt zich op dat ook over Juncker namens de EU over voldoende suprematie beschikt dat zelfs de Europese zal kunnen decimeren. Evenwel parlementair geïnstitutionaliseerd.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Ik ben ontzettend blij dat GB uit Europa is gestapt. Dit Europa gaat steeds verder bergaf. Nu hebben weet ik niet zoveel ‘asielmigraties’ in Europa, terwijl in Afrika en Azië niets veranderd is. In R’dam hebben de linkse partijen een verbond met de islamitische NIDA, kortom, het gaat steeds verder. Ik ga binnenkort eens vragen in GB hoe het staat met een oude vriend daar.

  Like

 7. Jean zegt:

  Die Luxemburger is véél gevaarlijker dan die Duitser in 1940-1945 want die Luxemburger is bezig met het eigen Europees volk te vernietigen via import van barbaren en open grenzen beleid.
  Wij moeten die EU troep uitschakelen en de grenzen sluiten zo niet zijn onze dagen geteld.

  Like

 8. Dewevoga zegt:

  Interessant boek: Nazi International van J. P. Farrell

  Like

 9. Jan zegt:

  Nazitijdperk weer volledig hersteld: Turks gemeente raadslid (SPD) geeft Afd-lid te kennen dat zij geen baan meer zal krijgen in Hannover als zij nog langer voor AfD blijft werken

  https://michael-mannheimer.net/2018/02/26/heutiger-spd-fachismus-nicht-anders-als-im-dritten-reich-spd-ratsfrau-in-hannover-iri-huelya-droht-afd-mitglied-mit-jobverlust-wenn-es-weiterhin-fuer-die-afd-arbeitet/

  Like

  • kruisridder zegt:

   Een Turk? Laten wij hen allemaal de politiek uitschoppen, samen met de Marokkanen en die Zweedse.

   Like

   • Anneke zegt:

    Een Turk die net als zijn droombeeld Erdogan alleen goed is in INTIMIDEREN…
    Wanneer gaat de geplande jacht op de BLANKE Europese burgers van start ??? Inmiddels al zéér vele HUURLINGEN (de allah-tonen medelanders) de afgelopen veertig / vijftig jaren ‘op de kop kunnen tikken’.
    Zij waren wel rijp voor OMKOPING, door het weelderige rijke westen. Deze medelanders / allah-tonen zullen (net als de autochtonen) door de NWO-fascisten aan de kant worden geworpen, zoals een container wordt geleegd op de vuilnisbelt !!!

    Like

 10. Henk der Niederlànder zegt:

  Dit artikel zou eigenlijk gelezen moeten worden door de sneeuwvlokjes die op regelmatige tijd de straat op gaan met een bord waarop staat refugees welcome
  Helaas weet Ik ook dat die zo iets niet zullen lezen want dat gooit hun wereldbeeld naar de kloten.

  Like

 11. fleckie zegt:

  Algemeen Dagblad…18.2.1989!: ..’RECHTS-ETREMISTEN RUKKEN OP’doorhettyHessels en Ad
  Vaesse……’Bonn– “Sieg Heil” als groet op h.schoolplein,hakenkruizen. op muren. en pamfletten
  tegenbuitenlandsenklasgenoten,brachten leraren uit West-Berlijn er vorig jaar toe de alarmklok geluiden. Een leerling, aldus een officieel rapport,weigerde in h.kader van een schoolreisje het Anne Frankhuis in Amsterdam te bezoeken,omdat ” een Arier niet. een joods huis kan betreden.”.
  De successen van rechtsextremisten bij onze oosterburen liegen er niet om .Blijkens recente cijfers van der Verfassungsschutz , de binnenlandse veiligheidsdienst ,zijn het afgelopen jaar vele honderden jongeren lid geworden van…neo-nazistische groeperingen. of van. rechtse partijen.Samen tellen ze nu byna 40.000 leden, dat. is. in. vergelijking met 1987 een toename van 5.000. Voorts is er het verkiezingsresultaat van Die Republikaner,die drie weken geleden ruim 90.000 stemmen vergaarden. …in West-Berlijn. ……….Rechts..staat..dit..jaar..waarin het een eeuw geleden is dat Adolf Hitler werd geboren, veel voor ogen. Dit moet het jaar v.d.grote opmars worden. Tot twintig miljoen gulden wil de grootste organisatie , de DVU- Liste D, uittrekken voor de verkiezingen voor het…EUROPEES PARLEMENT op 18 juni .Het budget v.d. Partij, een..samensmelting v.d.Duitse Volksunie..en de..Nationale. Partij. Duitsland,is groter dan dat v.d. Liberalen..en..de..Groenen. samen. …………..NIET. VERBODEN…………..De partij,die door de innenlandse veiligheidsdienst als. rechts-extremistisch. en. niet. als rechts- radicaal wordt omschreven– en derhalve niet is verboden– is ervan overtuigd dat ze in het Europese parlement in STRAATSBURG..zal..komen. Dat wordt gezien als. een. goede. basis. voor. 1990, wanneer er in de Bondsrepubliek verkiezingen worden gehouden..in 6 ..deelstaten..en..er
  een nieuw parlement in Bonn. wordt gekozen. …….De grote man achter de schermen. Is GER- Hard Frey, die aan het hoofd staat van een uitgeversimperium. dat onder meer het weekblad Die
  National-Zeitung…….( oplage ruim 100.000. op de markt brengt. Daarin staan keer op keer ” onthullingen over de onschuld v.d. Duitsers” in de Tweede Wereldoorlog. Via zijn postorderbedrijf brengt de miljonair Frey. boeken aan de man zoals ” De misdaden. van. de. Geallieerden..tegen de Duitsers”. Een v.d. langspeelplaten die. worden aangeboden,heeft als titel” Lieder die wir einst sangen”. Frey kan het goed vinden met Jean Marie Le Pen,leider v.h. Nationale Front in Frankrijk.
  Verscheidene malen publiceerde. de National-Zeitung interviews met Le Pen. …………..Rechts-
  radicaal , en dus verboden, is de …NEO- NAZISTISCHE groep van 200’man rond Michael Kuhnen(33) ,oud-officier in het leger. Zijn organisatie Nationale Sammlung ( N.S.) die volgende maand had willen deelnemen aan verkiezingen in de deelstaat Hessen, ,werd vorige week verboden…Intussen. heeft Kuhnen een nieuwe partij opgericht. Zijn activiteiten,inclusief de uitgave v.h. blad ‘Neue Front’ ,gaan gewoon door. …….BANKOVERVALLEN…….Kuhnen en zijn aanhangers delen de lakens uit in de ” Freiheitliche Deutsche. Arbeiterpartei”. (FAP) Ofschoon dit de meest militante groep. Neo- nazi’s is, opereert ze almjaren vrijelijk. De FAP,die 500 leden heeft,zou verantwoordelijk zijn voor bankovervallen,brandstichtingen in centra voor vluchtelingen en mishandelingen van Joden en buitenlanders, …….Andere neo- nazi groepen zijn het Nationalistische Front,80 leden, uit Bielefeld en de Nationaalsocialistische Arbeiderspartij. die steunpunten in heel het land heeft en affiches verspreidt met teksten als ” Koop niet bij Joden”. Negers worden omschreven als ” ongedierte dat moet worden verdelgd” “…..De neo.-nazi’s LIJKE bereid hun onderlinge geschillen even opzij te zetten voor de 100 ste verjaardag v.d. Fuhrer. Daarvoor is een Comite Adolf Hitler,KAH ,opgericht .Mogelijk trekken de neo-nazi’s op 20 april weer massaal naar Hitlers Oostenrijkse geboortedorp Braunau an Inn. Burgemeester Skiba( socialist.) is zomonder de indruk v.d.plannen dat hij de komende tijd geen journalisten te woord wil staan,zegt zijn woordvoerder desgevraagd.mSkiba vreest taferelen als in 1979′,toen neo-nazi’s
  ,gewapend met stokken wasrop scheermesjes waren bevestigd, het dorp onveilig maakten. …….VERKIEZINGEN…….De belangrijkste concurrent v.d.machtige DVU Liste D zijn Die Republikaner (9.000 leden) van Frans Schonhuberb,die ook aan de verkiezingen voor het Europees parlement deelnemen. Schonhuber verkeert op voet van oorlog met Frey, ofschoon hun partijen soms op plaatselijk niveau samenwerken. Sinds de overwinning in West- Berlijn ,waar de partij elf zetels heeft in de Senaat ,openen Die Reps in sneltreinvaart kantoren in grote steden .De partij vestigt zich ook in Bonn waar zij van 1990 af,dank zijnhet resultaat in West-Berlijn,met 2 zetels is vertegenwoordigd in de Bondsdag .” Dat is nog maar het begin”, meent Schonhuber,die bij de parlementsverkiezingen eind volgend jaar op meer dan 20 zetels mikt. …….
  De oud-christendemocraat wordt door de regering van kanselier KOHL , wiens partij veel stemmen verloor. aan Die Republikaner ,geen strobreed in de weg gelegd. Ookm niet na hevige aanvallen op de Joodse gemeenschap .Zo hield schonhuber een jubelend gehoor voor van 5.000
  aanhangers voor: ” De Joodse Raad lijkt de. vijfde. bezettingsmacht op Duitse bodem”, en “wij zullen niet toestaan dat de Duitse geschiedenis steeds weer wordt teruggebracht tot AUSCHWITZ”. …….Volgens minister Zimmerman ( binnenlandse Zaken) bestaat de partij niet uit rects-extremisten. Alfred Dregger, christendemocratische fractie-voorzitter meent dat de kiezers v.Die Republikaner ” goede democraten” zijn. …….De meeste deskundigen zijn van mening dat er weliswaarveen voedingsbodem bestaat voor rechts- extremisme,maar dat er zeker geen gevaar dreigt voor de democratie die na vier decennia stevig is verankerd. …….LICHTE TWIJFEL…….Maar er is ook lichte twijfel.Professor Knutter v.d.m universiteit van Bonn. stelt dat “de politieke cultuur in Duitsland nog bpniet stabiel is.Ouderen kunnen op drie abrupte veranderingen wijzen: 1918, 1933, en 1945. Aangezien veertig jaar geen lange traditie is,kan de indruk ontstaan dat de democratie een staatsvorm voor mooi weer is en dat in tijden van crisis geen problemen kunnen worden opgelost omdat daarvoor een sterke figuur nodig is”.<<<<<<<<<

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Dit moet het jaar v.d.grote opmars worden. Tot twintig miljoen gulden wil de grootste organisatie , de DVU- Liste D, uittrekken voor de verkiezingen….

   Gulden???

   Like

 12. fleckie zegt:

  ” De Neo- Nazi’s in de Bondsrepubliek, en hoe men hen bestrijdt, heet het boek van Jürgen Pomorin/ Reinhard JUNGE,, uitg. Het Wereldvenster, Baarn. Isbn 90.293.9697.0……op ejbron 19.10.2013, onder ‘ EU- heropvoedingskampen.

  Like

 13. kruisridder zegt:

  De Nazipartij is ontstaan uit de NSDAP oftewel het linkse socialisme. De vlag van de NSDAP was vuurrood van kleur en Hitler heeft in een schets midden jaren ´20 van de vorige eeuw midden in die rooie vlag het hakenkruis eraan toegevoegd.

  Like

  • Anneke zegt:

   Helemaal JUIST…Het intens gevaarlijke socialisme/communisme is hartstikke LINKS. Rechts regeert al decennia niet, als deze politieke flank überhaupt ooit ect heeft geregeerd. Het is altijd LINKS, die de touwtjes van de politieke marionetten in de hand heeft. De NWO-fascisten zijn al tijden lang politiek financieel economisch hyperactief.

   Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Al een tiental jaren zijn trainingskampen van nazi aanhangers en bruinhemden in de Europese bossen verscholen.
  Waarom worden die niet hard aangepakt?
  Misschien beschikken ze ook over tonnen aan wapens overgebleven van de Balkanoorlog.

  Like

 15. Onno zegt:

  Neo-Nazi’s hebben een kaal hoofd met daarop een hakenkruis getatoeeerd om niet op te vallen. Ze maken bijv. opzichtige relletjes bij de herdenking van (destijds gelukkig ook een rabiaat Nazi bolwerk vol geheime wapens, dus vandaar….) “Dresden”, waar, bij een miliair in alle opzichten normale en in oorlogstijd volstrekt legitieme aanval medio februari 1945 op het waarlijk formidabele rangeerstation in (kennelijk) hartje centrum van de stad, per ongeluk 25.000 burgers om het leven zijn gekomen, die door onze geallieerde bevrijders tot op de dag van vandaag ten zeerste betreurd worden….. t/m ruimhartige en veelal broodnodige herstelbetalingen voor de getroffenen en hun families uiteraard.
  Men dacht eerst dat de gehele stad ijskoud levend was gecremeerd en tegelijkertijd met een in alle opzichten krankzinnig bommenpakket, waaronder HONDERDEN zgn. luchtmijnen, monsterbommen ter grootte van een vrachtauto tot en met 10 ton (verbeterd 1945 type) trinitrotolueen tot flanters geslagen en dat daar 25.000 “levende doden” mirakuleus nog zijn weggekomen, maar dit blijkt Nazi propaganda om de Duitse bevolking van destijds de strijd te doen opgeven en het bijltje erbij te laten neergooien.
  De feiten blijken, aldus een door de BRD ingestelde Historikerkommission vol mannen van hoog wetenschappelijk aanzien (zoals bijv. dr. Halbe Zijlstra), precies omgekeerd te liggen voor wat de aantallen doden en “overlevenden” betreft.
  De onbetrouwbare Nazi’s (ook bekend van de ijskoude gruwelmoord op duizenden Poolse officieren), wie anders, hebben gewoon akelige geruchten de wereld ingeslingerd, dat daar een reusachtig, ondenkbaar gruwelijk en voor alle NORMALE krijgslieden wereldwijd onverteerbaar-walgelijk PROACTIEF oorlogsMISDRIJF heeft plaatsgevonden, puur kwaadaardig GERICHT tegen de ongewapende normale burgerbevolking in een al maanden als volkomen overspoeld vluchtelingenkamp dienstdoende onverdedigde (cultuur)stad zonder zeehaven, troepenconcentraties, opstellingen van raket-lanceerinstallaties, zware gevechten in en rond de stad enz. enz. hetgeen enige legitimatie had kunnen bieden voor een passende militaire aanpak d.m.v. luchtstrijdkrachten.

  Like

 16. Onno zegt:

  Neo-Nazi’s hebben een kaal hoofd met daarop een hakenkruis getatoeeerd om niet op te vallen. Ze maken bijv. opzichtige relletjes bij de herdenking van (destijds gelukkig ook een rabiaat Nazi bolwerk vol geheime wapens, dus vandaar….) “Dresden”, waar, bij een miliair in alle opzichten normale en in oorlogstijd volstrekt legitieme aanval medio februari 1945 op het waarlijk formidabele rangeerstation in (kennelijk) hartje centrum van de stad, per ongeluk 25.000 burgers om het leven zijn gekomen, die door onze geallieerde bevrijders tot op de dag van vandaag ten zeerste betreurd worden….. t/m ruimhartige en veelal broodnodige herstelbetalingen voor de getroffenen en hun families uiteraard.
  Men dacht eerst dat de gehele stad ijskoud levend was gecremeerd en tegelijkertijd met een in alle opzichten krankzinnig bommenpakket, waaronder HONDERDEN zgn. luchtmijnen, monsterbommen ter grootte van een vrachtauto tot en met 10 ton (verbeterd 1945 type) trinitrotolueen tot flanters geslagen en dat daar 25.000 “levende doden” mirakuleus nog zijn weggekomen, maar dit blijkt Nazi propaganda om de Duitse bevolking van destijds de strijd te doen opgeven en het bijltje erbij te laten neergooien.
  De feiten blijken, aldus een door de BRD ingestelde Historikerkommission vol mannen van hoog wetenschappelijk aanzien (zoals bijv. dr. Halbe Zijlstra), precies omgekeerd te liggen voor wat de aantallen doden en “overlevenden” betreft.
  De onbetrouwbare Nazi’s (ook bekend van de ijskoude gruwelmoord op duizenden Poolse officieren), wie anders, hebben gewoon akelige geruchten de wereld ingeslingerd, dat daar een reusachtig, ondenkbaar gruwelijk en voor alle NORMALE krijgslieden wereldwijd onverteerbaar-walgelijk PROACTIEF oorlogsMISDRIJF heeft plaatsgevonden, puur kwaadaardig GERICHT tegen de ongewapende normale burgerbevolking in een al maanden als volkomen overspoeld vluchtelingenkamp dienstdoende onverdedigde (cultuur)stad zonder zeehaven, troepenconcentraties, opstellingen van raket-lanceerinstallaties, zware gevechten in en rond de stad enz. enz. hetgeen enige legitimatie had kunnen bieden voor een passende militaire aanpak d.m.v. luchtstrijdkrachten.

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  De neonazi’s zijn nou in Berlijn en Duitsland in opmars en, sarcastisch genoeg, juist door dat linkse gespuis en de islam die de sfeer daar zo hebben verpest dat dit was te verwachten! ik heb totaal niets met deze drie extremistische groeperingen en de EU-elite die gewoon elkaar wel om zeep helpen. En dat Rudolf Hess (1894-1987), de plaatsvervanger van Hitler, ook al meer dan 30 jaar na diens dood nog steeds de gemoederen niet tot bedaren brengt bewijst dit artikel:

  Berlijn wordt geconfronteerd met het verleden: harde clash tussen links en neonazi’s

  Op 18 augustus 2018 vond er een grote demonstratie van neonazi’s plaats in Berlijn. Honderden mensen kwamen bijeen om de dood van Rudolf Hess te herdenken, de opvolger van Adolf Hitler. Deze demonstratie zorgde (wederom) voor een zeer gespannen sfeer in Berlijn. Een sfeer die uiteindelijk klapte door geweld en woede van beide kanten.

  De demonstratie op zich was niet veel meer dan een groep mensen met vlaggen en leuzen als ”Ik heb nergens spijt van”, de uitspraak van Hess bij zijn veroordeling in het Neurenberg-proces. Wat uiteindelijk zorgde voor het geweld, was de confrontatie met (zoals verwacht) uiterts gewelddadige linkse tegendemonstranten!

  Duizenden linkse tegendemonstranten (die afschuwelijke lui zien al tijden de splinters in andermans ogen maar de balken in hun eigen ogen, ho maar!) trokken de straat op in Berlijn en schreeuwden naar de neonazi’s. De politie moest een schild vormen, waardoor de neonazi’s uiteindelijk enige tijd beschermd bleven. Een duister en ironisch beeld, kijkend naar wat er is gebeurd in het verleden (voordat Hitler aan de macht kwam vochten links en rechts ook al op leven en dood met elkaar) van Duitsland. Alsnog, iedereen heeft vrijheid van expressie, ook deze neonazi’s.

  De demonstratie bleef (maar dat weten we intussen allemaal heel goed!) niet zonder geweld, want de politie moest uiteindelijk ingrijpen toen de linkse tegendemonstranten de neonazi’s begonnen te bekogelen met flessen en stenen. Het liep uiteindelijk niet uit tot een halve veldslag, maar dat komt vooral door de 2300 agenten die werden geacht om de orde te handhaven en biedt groepen mijlenver uit elkaar te houden.

  Duizenden linkse tegendemonstranten probeerden de mars te blokkeren. Sommigen deden dat geweldloos door op de weg te gaan zitten. Anderen bekogelden de neonazi’s (wel constant uit toeteren dat links het zo goed bedoeld terwijl ze eigenlijk zelf meer neo-communisten zijn!) met stenen en flessen. Ook brak er brand uit in een auto en een vrachtwagen vlakbij, maar het is niet duidelijk of dat met de demonstratie te maken heeft.
  Als je naar de beelden bekijkt, dan krijg je toch een ‘unheimlich gefuhl’. Een gevoel alsof je weer regelrecht in de toekomst kijkt met de angst dat er misschien een dag komt dat deze groepen Met het moslimextremisme meegerekend) groter worden en het opeens niet meer zo ‘onschuldig’ zal aflopen.
  Maar dat komt er nou ook van als je de economie van je eigen land naar de knoppen helpt, je eigen cultuur en feestdagen veracht en verkwanselt, vreemden verkiest boven je eigen soort, dezen oververwend en betutteld, verkeerde dingen van hen gedoogd en je eigen volk gaat betitelen als nazi’s, xenofoben en islamofoben wat zij vaak nog niet eens zijn ook als ze recht kritiek hebben op het regeringsbeleid!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s