Een stellingname van de IDF

Screenshot_160

(Door: Keren Hajioff – Vertaling: E.J. Bron)

Een stellingname van majoor Keren Hajioff van de Israel Defense Forces (IDF)

De IDF heeft eind maart 2018 datgene gedaan wat hij iedere dag doet: de grenzen beschermen en ons tegen terroristen verdedigen die onze burgers schade willen toebrengen.

Hamas is een terroristische vereniging, die Gaza met ijzeren vuist controleert. Op 30 maart 2018 stuurde Hamas 30.000 Palestijnen naar de grens om daar gewelddadige opstanden te organiseren. Ze staken autobanden in brand, gooiden met Molotovcocktails en probeerden Israëlische veiligheidsinstallaties te verwoesten. Onze soldaten hebben nauwkeurig op die terroristen gericht, die probeerden terroristische handelingen uit te voeren. Onder hen bevonden zich ook terroristen die al bekend waren bij onze veiligheidsdiensten.

Treurig genoeg heeft Hamas besloten haar traditie trouw te blijven en onschuldige burgers als middel voor terreur te misbruiken. Waaronder ook vrouwen en kinderen. Zelfs een 7-jarig meisje werd gedwongen de grens met Israël over te steken. Dankzij de IDF kon dit meisje geïdentificeerd en veilig aan haar ouders overgedragen worden.

Het is de plicht van de IDF om zijn burgers te beschermen. En dat is exact hetgeen we op 30 maart 2018 hebben gedaan.

Laat u niet verblinden door de propaganda van Hamas. De uitbuiting van het eigen volk door Hamas brengt alle onschuldige burgers in gevaar en probeert de aandacht af te leiden van de ellende die Hamas in eigen verantwoordelijkheid over het volk heeft gebracht.

Deze opstand is opnieuw een poging van de brutale dictatuur van de terreurorganisatie Hamas het eigen volk in Gaza en de hele wereld te verblinden om af te leiden van de problemen waarvoor Hamas zelf verantwoordelijk is en waar het volk onder lijdt.

Het geld, dat Hamas geïnvesteerd heeft om de opstanden te financieren, zou beter besteed hebben kunnen worden om het leven van de mensen in Gaza te verbeteren. Het geld had geïnvesteerd kunnen worden in scholen, ziekenhuizen en het scheppen van arbeidsplaatsen om levensmogelijkheden voor de onschuldige burgers te creëren.

Wat er op 30 maart 2018 gebeurde, had helemaal niets te maken met vreedzame demonstraties. Het waren gewelddadige opstanden, die door Hamas als vreedzaam werden gecamoufleerd.

De IDF zal alle noodzakelijke inspanningen blijven ondernemen om deze gewelddadige opstanden in te dammen. De IDF zal blijven handelen tegen elke aanval op de Israëlische soevereiniteit en tegen iedere poging schade toe te brengen aan onze burgers.

Bron:
https://tapferimnirgendwo.com
Door: Keren Hajioff

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, Gazastrook, Hamas, IDF, Islam, islamitische ideologie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

23 reacties op Een stellingname van de IDF

 1. Bob Fleumer zegt:

  De islammelingen zijn weer bezig, alle steun aan die groep moet worden gestopt dan kunnen die gasten eindelijk eens de handen uit de mouwen steken en gaan werken voor de kost.

  Geliked door 1 persoon

 2. Helena zegt:

  Gelukkig heeft Israel de IDF, die laten zich niet provoceren en beschermen hun land tegen dit tuig. Geen woorden maar dàden! Zou nederigland een voorbeeld aan moeten nemen….. ow nee wacht: Sigrid Kaag vindt het vast een heel “goed” plan om onze zuur verdiende belastingcentjes voor dit doel in te zetten en Israel van de kaart te vegen, wàt een smeerlap!!

  Geliked door 1 persoon

 3. King Arthur zegt:

  Wat een verschil met deze twee smerige nsb-honden:
  https://www.stopdebankiers.com/timmermans-vindt-de-islam-in-europa-heel-gewoon/

  Geliked door 2 people

 4. Thoth zegt:

  Zolang ze nog steeds aan de grens loopt te protesteren d.w.z. geweerkogels vuren, granaten laten ontploffen, molotov cocktails en stenen gooien naar het leger, gewoon nog meer van deze Filistijnen afmaken.

  Like

 5. Daan Kranenburg zegt:

  Duidelijke taal toch meneer van Acht!

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Ik weet dat Israel met een nieuwe zeer hightech grens aan de slag is rondom Gaza. Wat er nu staat daar verbaas ik mij al lang over. Stelt ogenschijnlijk niks voor. Er komen regelmatig Gazanen Israel binnenwandelen. Met de nieuwe grens kunnen er ook geen tunnels meer in Israel uitkomen! Gisteren nog een pallie-hotemetoot bij CNN; triggerhappy IDF en vreedzame pallies, daar kwam het op neer. Gelukkig heeft de IDF genoeg video’s die het tegendeel bewijzen. Ya’Allah!

  Like

 7. Anneke zegt:

  IDF, een zeer betrouwbaar leger !!! Kijk even terug naar dat verloren 7-jarig meisje !!! Zij is nu weer veilig thuis, bij haar ouders. Dit zal de NOS zeker NIET berichten !!! Europa steunt al veel te lang het islamitisch PLO verderf, dit heeft Amerika eveneens véél te lang gedaan !!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Anneke zegt:

  Israel BLIJF jezelf verdedigen !!! Zo blijf je als staat in leven !!!

  Like

 9. Asgard zegt:

  Daar heb ik dan wel weer veel bewondering voor in Israel,..zowel mannen als vrouwen die voorop in de strijd gaan om hun land te beschermen,..een geoliede machine die niet te breken is de liefde voor elkaar als het er op aan komt,..gewoon groot respect, Shalom!!

  Like

 10. Jade zegt:

  Rutte zou eens moeten doen wat
  de IDF doet… (zie regel 2)

  Like

 11. Klaas Dijkstra zegt:

  Israël zal NOOIT maar dan ook NOOIT vernietigd worden!!

  God zal met zijn engelen de internationale macht vernietigen. Een dodelijke ziekte zal de soldaten doen wegteren (vers 12): “Dan zal de plaag zijn, waarmee de HERE alle volken zal treffen, die tegen Jeruzalem zijn uitgerukt: Hij zal ieders vlees, terwijl hij nog op zijn voeten staat, doen wegteren, en ieders ogen zullen wegteren in hun kassen, en ieders tong zal wegteren in zijn mond.”

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   En wanneer is ie dat dan een keer van plan, ze zijn met niks anders bezig dan Israël aan te vallen en te sarren.
   Kan blijkbaar dan altijd nog erger, zal ie dan wel denken.
   Voorlopig hebben we in ruim 2000 jaar nog niks mogen meemaken van die vriend van je.
   Gewoon een loser is het met stoere praatjes.

   Like

   • Klaas Dijkstra zegt:

    OK !

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Klaas beseft niet dat zijn god inmiddels gebruik maakt van moderne middelen. Zo heeft deze bijvoorbeeld het IDF opgericht om maar eens wat te noemen.

    Like

  • ReaGluurder zegt:

   BullShit! Religie, GIF voor de samenleving!

   Like

  • 65bennie zegt:

   Amen bro. Maar ook anderen vallen hieronder…….

   Like

  • Beste Klaas… vervang HERE eens een keer door JHWH (Jahweh). Want HERE is geen naam. Jezus zei dan ook; “Uw Naam zal worden geheiligd”. Heilig die Naam dan ook eens een keer en noem God JHWH! Dat zijn ‘dienstknechten’ de Almachtige God nog steeds HERE noemen is één van de redenen waarom ik de kerken voorgoed vaarwel heb gezegd!!! Overal in de bijbel waar HERE staat stond in de oorspronkelijke bijbels JHWH. Of JHVH (Jehovah). Maar de pausen in die tijd hebben de goddelijke Naam vervangen door HERE. Een ware aanfluiting van en voor het christendom!!!

   Like

 12. Cathja zegt:

  Alle lof voor de IDF, die in de eerste plaats de veiligheid van het Israëlische volk op het oog heeft, maar ook oog had voor het kleine meisje wat zich midden in de gevarenzone bevond. Gelukkig konden ze dit kind aan de ouders teruggeven.
  Israël is een voorbeeld voor alle volken. Onbegrijpelijk dat dit voluit democratische land zoveel vijandschap te verduren heeft.

  Israël zal nooit in handen vallen van welke bezetter dan ook. Oude beloften aan het Joodse volk zijn uitgekomen, en er zullen nog meer beloften waargemaakt worden.
  De tijd zal het ons leren.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Chapeau IDF !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s