“Haat-imam” gaat prediken in Hilversum

Screenshot_43

Een bijeenkomst waar de omstreden Haagse imam Fawaz (foto) zal spreken, is verplaatst van Den Haag naar Hilversum.

De bijeenkomst van BewustMoslim zou eerst in een zalencentrum op het Buitenhof in Den Haag plaatsvinden. De organisatie ging volgens Omroep West op zoek naar een andere plek omdat de Israëlische ambassade in hetzelfde gebouw zit.

Bovendien heeft de organisatie er geen vertrouwen in dat burgemeester Paulien Krikke van Den Haag de conferentie zou laten doorgaan. Dat vertrouwen is er wel in de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes: hij heeft volgens de organisatie “principiële standpunten op het gebied van vrijheid van meningsuiting”.

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Haat-imam” gaat prediken in Hilversum

  1. Ome Henk zegt:

    Ze doen wat ze willen want ze weten dat ze winnen.
    Als de mijnen geraakt worden als gevolg van zijn haat, dan doe ik ook wat ik wil. En win ik.

    Geliked door 1 persoon

  2. A.Ruygrok zegt:

    Weg met zulke parasieten als burgemeester überhaupt weg met dat hele allah minded government ik gruw er van.
    A.Ruygrok, Monster.

    Like

  3. Cathja zegt:

    Waarom is het salafisme in Nederland nog steeds niet verboden?

    Overigens…, als deze haat-imam mag zeggen wat hij wil, dan geldt dit voor iedereen in een ‘democratie’.
    Geen rechter die mij op grond van artikel 1 van onze Grondwet veroordelen kan, als ik zware kritiek zou hebben op moslims en de islam.
    Ik heb namelijk óók “principiële standpunten op het gebied van vrije meningsuiting”.

    Like

  4. kampersrene zegt:

    in de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes: hij heeft volgens de organisatie “principiële standpunten op het gebied van vrijheid van meningsuiting”.Een haatprediker mag zijn gangen gaan . Maar als Wilders… Minder , Minder , Minder zegt is het kot te klein

    Like

  5. J. C. Th. Köhler zegt:

    “Let op: alleen voor broeders toegankelijk.”
    Met andere woorden: zusters komen er niet in. En dit wordt toegestaan door de burgemeester met de “principiële standpunten op het gebied van vrijheid van meningsuiting.” Hoe principieel kun je zijn?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

    • theresageissler zegt:

      Dat heeft dan ook niets meer met prinicipieel zijn te maken, maar met “zich blindstaren-op”. In dit geval op: “Dat door alle groeperingen alles kan worden verkondigd.”
      Op de neven-verschijnselen wordt dan weer geen acht geslagen: Geen ruimte meer daarvoor – door dat blindstaren, dus.

      Like

    • Wachteres zegt:

      Ach, PVDA, wat kunnen we anders verwachten?

      Like

  6. hslot4 zegt:

    Ja die linkse gutmensch klootzak van een Pieter broertjes burgermeester van Hilversum zal het wel hosten die likt toch graag islam achterwerken .

    Like

  7. Republikein zegt:

    Die Pieter weet best wel van de hoed en de rand, zal wel gestudeerd hebben.
    Iets lezen maar het niet begrijpen, dat horen en lezen we veel.
    Sommige studenten doen iets met medicijnen, geneeskunde gaat ze te ver.

    Like

  8. Jules Vismale zegt:

    En als die islam-klootzak daar iedereen in Hilversum voor ongelovige honden, varkens en hoeren uitmaakt die moeten worden gedood dan hoop ik dat hij meteen in pek en verend gedompeld die stad meteen wordt uitgejaagd!

    Like

  9. flo zegt:

    Broertjes vuile klootzak, ik hoop dat ze je strot afsnijden, want DAARVOOR komt die gore stink moslim zijn kots uitkramen!
    Nederland slaap zacht…..

    Like

  10. Guardiacivil zegt:

    Grappenhauer Grapefruit houdt hem in de gaten, en als hij iets zegt wat niet kan…………dan zal hij gepast ingrijpen zei hij.
    Nou die is de eerste weken zoet met vertalen……..dan opdracht geven om de man op te pakken…….maar die zit zijn agenda voor de volgende preek in Marokko na te kijken.

    Like

  11. Haksteeg Anton zegt:

    Die hele vervloekte moslim troep dient het land te verlaten. Het is geen religie maar een haat-cult en dat laat men in Nederland toe met name het linkse vergif inclusief die Broertjes en men steunt ook de Hamas wat terroristen zijn en niet anders weg met al dat tuig al 1400 jaar ellende en oorlog en ze werden in ongeveer laat 700 en in 1080 Europa uit geslagen en nu halen we ze weer binnen dus die mensen uit de vroegere eeuwen waren kennelijk en duidelijk slimmer dan dan het “volk” in Den Haag en Brussel wat ons nu regeert?

    Like

  12. Jules Vismale zegt:

    Buiten de haat-man is er thans weer zo’n walgelijke linkse roeptoeter, Rebekka Timmer, die zich in Hilversum ergert aan een groot bord van een butler die het hoofd heeft van een zwarte Afrikaan met een rode (!) muts en dat zou wederom racisme wezen! Dat wijf zou eigenlijk gewoon ook eens met een zwart gezicht op straat moeten gaan lopen en dan merken dat ze voor Zwarte Piet word aangezien en lees maar wat ze precies bedoeld:

    Zeurende nep-antiracisten weer bezig: onschuldig butlerbord bij Hilversums koffietentje is RACISME!

    Hilversum is weer eens opgeschrikt door een megarel. Althans, dat proberen de lokale anti-racisten (wat heb ik toch de pest aan die huichelaars!) er van te maken. Bij kofftientje De Koffiebranderij staat namelijk het bord van een butler.
    Niks mee aan de hand, zou je zeggen. Maar volgens plaatselijke SJW-racismeroepster Rebekka Timmer, de butler heeft een zwart hoofd, staat dit wederom gelijk aan glashard racisme en moet de zaak dus op social media worden kapotgemaakt.

    We zijn gewend dat Amsterdam het epicentrum van de SJW-aardbeving is, waar iedere straatsteen genderneutraal moet worden gemaakt en iedere “koloniale” straatnaam van vijftien disclaimers voorzien wat i werkelijkheid NOOIT een succes wordt!
    Maar ook in Hilversum kunnen ze er helaas wat van. Of althans, de plaatselijke SP-fractie onder leiding van het stokende raadslid Rebekka Timmer (wat een akelig misbaksel, zeg!) gaat al brandschattend door de stad – en iedereen die niet meewerkt met de diversiteitsterreur, die wordt digitaal kapotgemaakt. En dan hebben we het zelfs heus niet eens meer alleen over Thierry Baudet de zogenaamde Hitlermussolini. Maar ook gewoon over allerlei doodgewone koffietentjes in de stad.

    Want als je een zwart butlerbord buiten hebt staan, en je weigert die, met allerlei gezien en de eventuele syndroom uit strips, het ‘Huiles-aanstelleritis-syndroom’ (een vrij huichelachtige manier van huilen waar wel verdriet in voorkomt maar ook vooral bedoeld is om medelijden op te wekken en om daarmee zijn/haar zin door te drijven!) weg te halen als één sneuneus begint te gillen… dan ben je natuurlijk weer een racistische ballentent die belaagd moet worden:

    “Een zwart butlerbeeld voor de deur van lunchroom De Koffiebranderij heeft voor een stortvloed aan kritiek (wat schieten die bende kleuterachtige linkse volwassen daar nou mee op?) gezorgd aan het adres van de Hilversumse eetgelegenheid. Onterecht, vinden de eigenaren, die online een hoop negatieve recensies ontvangen wegens het beeld.
    “Dat is gewoon een normale butlerpop, die wij hier op straat hebben staan voor onze zaak, vanwege het nostalgisch aspect”, verdedigt eigenaresse Relinde Dijkgraaf zich. “Helemaal niet vanwege racistische overwegingen.”
    Moet anders die pop een blauw geverfd hoofd krijgen en dan niet om er Smurfen mee te beledigen maar anders om de blauwe jakhals (linkse idioten die vreemden constant boven hun eigen soort verkiezen) mee uit te beelden?

    Daar kon SP-raadslid Rebekka Timmer, die de lunchroom vorige week bezocht, zich niet in vinden. “Zij noemde het allemaal racistisch en dat zoiets anno 2018 niet meer mocht (waar haalt die SP-heks trouwens het lef vandaan om in die lunchroom iedereen daar de les te lezen!) en kon in Nederland.”
    Ook de sintversieringen in de zaak schoten bij het raadslid in het verkeerde keelgat, waarna de eigenaren de sfeer onprettig vonden worden en haar verzochten de zaak te verlaten.”
    Ze had beter een flinke schop onder haar achterste kunnen krijgen uit een geopende deur, gelijk zoals dat vaak in Duckstad voorkomt als mensen of mansdieren worden ontslagen of verjaagd!

    Via haar nep-account ging Timmer vervolgens op Facebook de virtuele terrorist uithangen:

    “Racistische karikaturen staan bij de Lunchroom voor de deur en de hele zaak hangt er vol mee! Walgelijk en als je er wat van zegt dan kun je een grote mond krijgen! Ik kom er dus niet meer!”

    Waarna een hele stortvloed aan vriendjes en vriendinnetjes van de racismegiller hetzelfde deden en De Koffiebranderij helemaal het graf in reviewden. En als zij daar nog even mee doorgaan worden de rollen vanzelf wel omgekeerd, gelijk aan de Amerikaanse journaliste die in 2014 Monsieur Cannibale een de Efteling racistisch vond en zij prompt hierna werd uitgemaakt voor alles wat maar lelijk was en ze zelfs met de dood werd bedreigd!
    Maar gelukkig voor Dijkgraaf heeft het tentje ook een hoop fans, en lieten ze een bijdehand marxistje niet zomaar alles in het honderd sturen. Inmiddels scoort de tent weer een frisse 4.9 uit 5 op Facebook. Next!

    Like

Plaats een reactie