Vragen aan hersenloze Trump, Macron en de stomme Duitse regering

Screenshot_127

(Door: “Kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

Heeft de “Arabische Lente” iets positiefs opgeleverd? Nee! Heeft het Westen niet blindelings alle diverse “rebellen” tegen Assad met geld en wapens ondersteund? Ja! Was het niet het Westen dat pas zorgde voor het aanwakkeren van de Syrische burgeroorlog? Ja!

PI News (2)

Stond het kernland van Syrië dankzij Russische hulp nu niet vlak voor de vrede? Ja! Heeft Trump Assad een beest genoemd? Ja! Heeft Assad een reden om gifgassen op bevrijde gebieden te gooien? Nee!

Hebben Trump of de VS welk internationaal recht dan ook om Syrië te gaan bombarderen, om welke reden dan ook? Nee! Was het niet Frankrijk dat Ghadaffi uit Libië weg bombardeerde? Ja! Heersen er nu chaos en bende- en stamoorlogen in Libië? Ja!

Waarvandaan kwamen honderdduizenden Afrikaanse “vluchtelingen” naar ons toe? Uit Libië! Heeft Macron welk internationaal recht dan ook om Syrië te bombarderen? Nee! Moeten er nu dankzij Trump en Macron opnieuw een miljoen Syrische vluchtelingen komen? Kennelijk ja!

Heeft Turkije welk recht dan ook om Syrisch territorium binnen te marcheren? Nee. Heeft Merkel een of ander recht om naar vergelding te roepen in Syrië? Nee! Was er in de gelijkgeschakelde Duitse pers ook maar één stem voor een neutraal onderzoek naar de gifgasaanslag in Syrië te horen? Nee!

Kan het zijn dat de “rebellen” tegen Assad het gifgas in Syrië verdeeld hebben? Ja! Bombardeert Saoedi-Arabië niet naar hartenlust Jemen? Ja! Hebben de VS of Frankrijk op welk moment dan ook tegen Saoedische artillerie en bommen in Jemen geprotesteerd? Nee!

Wat hebben de Amerikanen eigenlijk in Irak te zoeken? Niets! Had Irak “Weapons of mass destruction”? Nee! Wat hebben de Amerikanen eigenlijk in Afghanistan te zoeken? Niets! Wat heeft het Duitse leger eigenlijk in Afghanistan te zoeken? Niets! Hoeveel doden hebben de oorlogen in Irak en Afghanistan gekost? Naar schatting 1 miljoen.

Heeft de Bondsrepubliek Duitsland in Afghanistan iets positiefs gepresteerd? Nee! Hebben de Amerikanen Irak vooruitgeholpen? Nee! Maakt het verschil of een christelijke Syriër door een raket uit Israël, de VS of uit het ISIS-territorium sterft? Nee!

Wat heeft Duitsland er aan om Rusland te boycotten? Niets! Waarom wil Merkel de Russische pijpleiding door de Oostzee niet? Opdat de Oekraïne gas kan blijven stelen van Rusland! Heeft Engeland bewijzen dat Rusland de Skripals vergiftigde? Nee! Zal Theresa May Syrië ook met bommen en raketten bestoken? Ja! Staat Poetin aan de Amerikaanse grens? Nee! Staat de NAVO aan de Russische grens? Ja!

Zijn er in het Westen alleen maar idioten aan de regering? Ja! Is de westerse pers gelijkgeschakeld idioot? Ja! Bestaat er enige hoop? Nee!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Duitsland, Frankrijk, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, NAVO, New World Order, propaganda, Rotzakken, Rusland, Syrië, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

27 reacties op Vragen aan hersenloze Trump, Macron en de stomme Duitse regering

 1. Republikein zegt:

  Die Kadaffer heeft gewaarschuwd: We gooien de poorten naar het Noorden open.
  Ze hebben goed geluisterd en er gehoor aan gegeven.
  Hoerenpoep!

  Like

 2. Steven zegt:

  Die oorlogjes aanwakkeren heeft als doel zoveel mogelijk moslims met een legitieme reden naar Europa over te laten komen. Het is alleen een beetje anders gelopen dan men voor ogen had..en nu zit Rusland hen in de weg.
  Men zet immers de dood van de hele wereld op het spel door Europa GEPLAND VOL te laten lopen met keeldoorsnijders.
  Wat hiermee bereikt dient te worden blijft mij onduidelijk…wat wel duidelijk is dat hier in Europa straks geen normaal mens meer leven kan.

  Geliked door 3 people

  • Klaas zegt:

   Like

   • Pietersen zegt:

    Moet je zien lachen in het filmpje. Geen enkele gene. Geen enkel empathisch vermogen voor de mensen die dit moeten opbrengen. Onuitstaanbaar en WALGELIJK !

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Aan de andere kant.
   Wat moeten die mannen met 57 jaar thuis gaan zitten onder het alziend oog van hun vrouw?
   Laat ze toch lekker doorklussen tot hun zeventigste, en misschien als ze willen nog langer.
   Onder de grond kunnen ze de hele dag kaartspelen en’n whiskey drinken met hun kameraden.
   En die verrekte moslimkutbaard mag wat mij betreft z’n hele verdere leven in dat koffiehuis zitten met z’n radicale vrienden, zodat we ‘m en ze op ’n dag te grazen kunnen nemen.
   Niet vergeten het gebroed wat z’n broedkip op de wereld heeft gezet gelijk onder de grond te stoppen.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Dit is de enig juiste duiding.
  Er wordt door het westen een duivelse politiek gespeeld. Valt het jullie ook op dat de demonisering van Trump in de westerse gelijkgeschakelde media een stuk milder is geworden nu hij aankondigde raketten in te zetten Syrië.

  Like

 4. Nemesis zegt:

  Eindelijk weer eens een goed artikel op PI van Kewil. Het leek erop dat ze de laatste tijd zo’n beetje ingeslapen waren, merkte je ook aan de reacties.
  En ja Kewil heeft gelijk !!!

  Like

 5. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Het is allemaal onderdeel van het “grote plan” van het “alziend oog”, oftewel satan, die zijn absolute heerschappij wil vestigen.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12871:donald-trump-krijgt-nu-opdracht-derde-wereldoorlog-te-forceren&catid=37:wereld&Itemid=50

  Like

  • willie zegt:

   @Oeps48 : jij en ik weten dit al langer, maar de links die je hier zet worden niet gelezen, te lange artikels ? Of moet men zn verstand daar voor pijnigen vindt men ??

   Like

 6. Pingback: De misdadigers denderen door… | toodlessss

 7. Pietersen zegt:

  Ongelooflijk dat Trump in die islamitisch in elkaar geflanste filmpjes trapt van de zogenaamde gifgas-aanval. Heeft hij idioten om zich heen of is hij soms zelf de opper-idioot. Zou mij ontzettend van hem tegenvallen terwijl ik hem eerst op handen droeg !

  Like

  • Wolf zegt:

   Ja, ik had ook altijd zeer hoog zitten die Trump. Hij had Assad samen met Poetin moeten steunen TEGEN de kanker islam en rooie kanker de eurofielen met wie hij hierboven op de foto staat. valt me erg van Trump tegen.

   Like

 8. Marc zegt:

  Niet alleen zou Assad zich in de vingers snijden door chemische wapens te gebruiken, hij staat ook bekend als beschermheer voor alle minderheden in Syrië, waaronder de vele christelijke groeperingen die door isis op bevel van Erdogan zo zwaar zijn afgeslacht.

  In de jaren 60 demonstreerden vele Amerikanen tegen de bemoeienis van hun land in Vietnam. Ik zou het zeer juist vinden wanneer net zo massale demonstraties tegen de oorlog van het westen tegen Assad zouden plaats vinden.

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Uit uw artikel heb ik als enig vooruitgang kunnen distilleren:

  Onbegrijpelijk na Wenen (1683) dat de islam op kousenvoeten sinds de “regeringstatus” van de EUSSR, Europa mag binnentreden. Met behulp van Merkel en onder applaus van het Vaticaan!

  De islam(barbaren) zullen de ongelovigen, hen het lesje van de “politieke” koran leren en hen uitbuiten of als nutteloze slachten.

  Geliked door 1 persoon

 10. hslot4 zegt:

  Benzineprijsen al gezien na de tweet van trump ? hahahahahha .
  http://www.benzine-prijzen.info

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  DOOM DAY IS COMING……….and typical on the 13e of friday!

  Like

 12. Jan zegt:

  De Amerika vielen Afghanistan binnen nav 9/11 en de moord op 3000+ Amerikanen lijkt mij een meer dan goede reden om daar eens fiks op in te hakken wat overigens door 12 commando’s in eerste instantie werd gedaan.

  Irak faciliteerde het internationaal terrorisme, Palestijnen, Al Qaida en de weigering om controle te laten uitvoeren op de fabricage van massavernietegingswapes, inclusief atoomwapens waarnaar het steeds weer op zoek was bij andere landen. In 1981 bombardeerde Israël de kerncentrale in Osirak (gebouwd door Fransen), daarna probeerde Saddam Hussein steeds weer aan atoomwapens te komen
  Saddam Hussein was in 1990 Koeweit binnengevallen en beloofde Israël te vernietigen in samenwerking met andere Arabische landen.
  Saddam Hussein bedreigde de gehele regio.
  Het was Hussein Obama die van Irak een puinhoop maakte

  Duitsland boycot Rusland vanwege de bezetting van de Krim en vanwege de oorlog in de Oekraïne. Zonder Russische wapens was daar geen oorlog.

  Waarom wil Merkel de Russische pijpleiding door de Oostzee niet? Opdat de Oekraïne gas kan blijven stelen van Rusland!
  Dit is een stompzinnige opmerking. http://www.hugovandermolen.nl/bosbouwbeleggingen.nl/gaskeidingen.php
  https://euobserver.com/energy/141570

  Ja! Staat Poetin aan de Amerikaanse grens?
  Ja, eikel, want Rusland en Alaska grenzen aan elkaar
  https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-russia-bomber-alaska-coaststealth-fighter-jets-kodiak-island-trump-putin-f22-raptor-stealth-jets-a7690381.html

  Staat de NAVO aan de Russische grens? Ja!
  Nou, omgekeerd ook.

  The New Cold War Heats Up in Syria
  Sending a clear message to Assad, Putin and beyond.
  https://www.frontpagemag.com/fpm/269860/new-cold-war-heats-syria-joseph-klein

  Like

 13. scherpschutter1943 zegt:

  Alle dode Syriërs interesseren mij geen moer. Hoeveel Syriërs er zijn gesneuveld kan mij ook niets schelen. Wel interesseert het mij hoeveel van de (jammer genoeg) overlevende Syriërs mijn kant uitkomen want die moet ik allemaal te vreten geven op mijn kosten.. Ik ben inmiddels zover gevorderd dat alleen mijn eigen overleven (en dat van de mijnen) van belang is. Ik kan mij niet druk maken over filmpjes en foto’s en kan met droge ogen kijken naar filmpjes en fotos van kinderen gedood door gifgas of honger (ik weet niet wat erger is en het kan mij ook niets schelen). Ik ben inmiddels verworden tot een afgestompt wezen, alleen nog geschikt om als belastingbetaler op te treden voor de staat der nederlanden of wat daar voor doorgaat. Ik word bestuurd door dieven, hoerenlopers en tollenaars, , dronkaards, gewetenloze schurken met allemaal hun eigen geheime agenda en maar 1 belang en dat is eigenbelang. En die staat der nederlanden, onder aanvoering van die godverdommense christenen, willen ook nog een keer de dienstplicht weer invoeren . Barst met het zooitje. Ik zit nog liever in de gevangenis dan voor deze nepkoning met zijn ega mijn leven te wagen als militair. Ook geen maatschappelijke dienstplicht, dat is gewoon dwangarbeid zonder loon. Doen ze in Saoedi Arabië ook met Afrikaanse gastarbeiders. Daar heeft men het zeker van afgekeken. Geen wonder dat ons koningshuis dikke maatjes is met die saoedische geiten neukers. Alle 2 paspoorthouders nemen de benen als de dienstplicht weer wordt ingevoerd, alleen jan boerenlul met een hollands paspoort is de christelijke sigaar.

  Geliked door 2 people

 14. Ruud Beijer zegt:

  Ik vind Trump helemaal geen idioot
  Ik vind Trutte een idioot.
  Trump neemt het op voor zijn volk.
  Trutte verraad zijn land en geeft Nederland aan de islam.

  Like

 15. Trucker zegt:

  De snotneus (die met zijn moeder is getrouwd) Macron dus (heeft de hoogste functie in Frankrijk behaald omdat Marine Le Pen niet mocht winnen), precies, zegt “dat hij de bewijzen heeft dat Assad chemische wapens heeft gebruikt”.
  Hij zal overleg plegen met Trump (is in mijn ogen niet meer de president die ik dacht dat hij zou zijn) en dien’s oorlogszuchtige staf.
  We zijn zo weer terug in de tijd, ik herinner me nog Wolfowitz een havik onder de haviken, nu heeft Trump zijn administratie uitgebreid met trigger happy oud militairen (ijzervreters in de letterlijke zin) die Wolfowitz in de schaduw stellen.
  Het kreng uit Duitsland die schuilgaat onder de naam Merkel, (het wicht’s echte naam is onuitspreekbaar), heeft haar glazen bol geraadpleegd en die zegt haar dat Assad schuldig is.
  Het kreng Merkel houd het bestaan van de glazen bol geheim (kan wel zijn dat ze hem uitgeleend heeft aan de snotneus want hij zegt hetzelfde als haar)
  Ik denk daarover het volgende :Zij zal zijn surrogaat moeder zijn als hij de zijne alleen laat in zijn ambtswoning.
  Daarom acht ik de mogelijkheid groot dat een diplomatieke koffer een trip naar het Elysée heeft gemaakt met Merkel’s persoonlijke raadgever De Glazen Bol.
  Niet te vergeten de geopolitieke belangen van de USA, dat is hun meer als eens een inval waard geweest.

  Geliked door 1 persoon

 16. Taljaard zegt:

  Wacht nou maar eens even af.
  Ik denk dat Trump heel goed weet waar hij mee bezig is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s