Politievakbond: Duidelijke toename van mes-aanvallen in Duitsland – daders meestal jonge migranten

Screenshot_177

In beslag genomen wapens, waaronder diverse messen, op een tafel in het hoofdbureau van politie in Keulen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de Duitse politievakbond is het aantal mes-aanvallen duidelijk toegenomen. Bij de daders zou het vaak om jonge migranten gaan, zei de chef van de vakbond Rainer Wendt.

epoch times

Tegelijkertijd eist de vakbond een centraal register. “We hebben een verstandig beeld van de situatie nodig, mes-aanvallen moeten centraal geregistreerd worden”, zei de chef van de politievakbond Rainer Wendt tegenover de “Passauer Neue Presse”. Daarom zou voor zulke daden een uniform opsporingssysteem nodig zijn.

“We moeten zonder vooroordelen de daders bij de naam noemen”, zegt Wendt. Daarbij zou het vaak om jonge migranten gaan. Aanvallen met messen zouden zwaarder bestraft moeten worden. “Dat is poging tot doodslag”, zegt Wendt. “Of iemand nu licht of dodelijk verwond raakt, daarover beslist vaak het toeval”.

Hier zou justitie een taak hebben. Bovendien klaagt de voorzitter van de Duitse politievakbond over de slechte situatie betreffende jongere krachten bij de politie en neemt een standpunt in over de vraag waarom zoveel kandidaten de opleiding afbreken. Bij velen van hen stelt Wendt een “gevaarlijke halve kennis” vast.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Politievakbond: Duidelijke toename van mes-aanvallen in Duitsland – daders meestal jonge migranten

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Wat ze bedoelen te zeggen is dat de daders altijd jonge moslims zijn en niet “meestal”.
  en dat soms een echte Duitser zich moet verdedigen want DAT is het geval (als hij de moed heeft)

  Geliked door 3 people

 2. Hendrik M. zegt:

  Wie moslims importeert, importeert bewust terreur en uiteindelijk oorlog.
  Ow ja, een moslim is NOOIT een vluchteling, overal waar hij belandt wil hij een kalifaat stichten; ze komen dus altijd als strijders tegen de niet moslims.

  Geliked door 2 people

 3. Steven zegt:

  Aanvallen met messen zouden zwaarder bestraft moeten worden. “Dat is poging tot doodslag”

  Voor de strafmaat maakt het geen HOL uit..ze worden toch gewoon weer vrijgelaten met een reprimande (of het slachtoffer nog leeft of niet).
  Alleen een blanke krijgt poging tot moord + verboden wapenbezit + racistisch motief aan zijn broek!

  Geliked door 2 people

 4. Feniks zegt:

  Toen er geen mohammedanen in Europa waren, hadden we in Europa nauwelijks / niet te maken met mesaanvallen. Nu, nu de ongekozen EU “leiders” ontelbare aantallen mohammedanen ongecontroleerd onze Europese grenzen hebben laten overschrijden hebben wij Europeanen, een enorme toename aan primitief geweld t.o.v. van ons vredelievende Europeanen gezien.
  Een en een is nog altijd twee.!

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Ook in duitsland steunen de politici en de autoriteiten hun politieagenten niet. Die stoppen er op een gegeven moment mee. Laten ze het elf maar uitzoeken. De enigste die zich nog druk maakrt over de politieagenten zijn vankbonen maar die vinden geen gehoor bij de politiek.

  Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  Dit zijn toch geen migranten’, maar …’binnendringende moordenaars’.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Het zijn asielzoekers, die mogen blijven totdat de oorlog in land over is en zij weer terug moeten. VN verdrag vluchtelingen is niet bedoeld om te immigreren. Bijvoorbeeld voor jaar 2000 waren er nog status A B C D E F G H I J 10 statussen voor asielzoekers. Alleen status A gaf permanente verblijfsrecht. En dat waren er een honderd per jaar. Dat dat in 2000 is opgeheven naar slechts één status. Daar moet een agenda achter zitten.

   Geliked door 1 persoon

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. koddebeier zegt:

  En de politiek slaapt (opzettelijk) verder !!
  Het wordt de hoogste tijd om falend beleid van politici strafbaar te stellen, zeer zeker als daardoor doden vallen !

  Like

  • abouneenee zegt:

   De uitverkoop van Nederland aan Brussel is al strafbaar, artikel 93 Wetboek van Strafrecht. Een dode letter als je het mij vraagt, omdat geen rechter het aandurft z’n eigen werkgever te tarten, als er al rechtszaken gevoerd (kunnen) worden, als advocaten dat niet bij het intakegesprek proberen te ontmoedigen.

   Er gebeurt veel goeds in Nederland, maar de ontelbare keren dat er miljarden gemeenschapsgeld over de balk gesmeten worden zonder enige tegenprestatie zou er toe leiden, als de nationale overheid een burger of zelfs maar een lagere overheid was, zij onder curatele gesteld zou worden.

   De hele sprookjeswereld van Rutte c.s. is een kansloze exercitie in kansloosheid. Helaas krijgen de mentaal gehandicapten in de Tweede Kamer (alle niet-PVV’ers) de kans om geld dat niet van hen is uit te geven alsof het niets is, althans om niet alles in het werk te stellen om de regering onder bezielende leiding van groot staatsman en vazal Rutte te beletten dat te doen.

   De voorbeelden blijven zich maar opstapelen van bijvoorbeeld miljarden kostende ICT escapades. De vele miljoenen die uit de losse pols rondgestrooid worden in Afrika zijn daarbij vergeleken klein bier. Ontwikkelings’hulp’ en EU-bijdrages zijn dan weer substantieel en dat is ook de reden dat Rutte zijn korting wil bedingen. Korting is echter niet genoeg, als het toch geen materieel doel dient. We zijn nog altijd netto-betaler en Zuid-Europa is nog altijd Netto-ontvanger

   Vaak is te horen dat geld niet eens van burgers afkomt, maar van het bedrijfsleven of andere bronnen. Dat zal in eerste oogopslag kloppen, echter is dat dan geld dat direct van bedrijven onttrokken wordt en zelfs niet meer langs de burger stroomt. Gewoon geschuif met cijfertjes… Personeelskosten zijn de grootste kostenpost voor bedrijven, zij dragen per werknemer minimaal even veel af als hun werknemer (die daarvan ook weer belastingen moet betalen een een netto loon overhoudt dat hij kan uitgeven bij de buurtsuper) kost.

   Geld is schaars en deze cirkel werkt niet helemaal, dus drukt men geld bij. Tegenwoordig ook om bedrijven horig te maken aan de EU door ze in feite ook te kopen.

   Geliked door 1 persoon

 9. hendrikush zegt:

  Snel een huis, auto, baan, slavin en meteen de hele familie laten overkomen.
  Dan stopt het wel.

  Geliked door 1 persoon

 10. kampersrene zegt:

  Zou die politievakbond dat ook durven vertellen aan Merkel dat haar oogappels niet zo lief zijn als gedacht

  Like

 11. abouneenee zegt:

  Wat een deplorabele uitspraak van de politiechef. Hij is nu schuldig aan het “wij” en “zij” gevoel, aan een tweedeling i de samenleving. Hij is een neonazi, een racist, ook volgens supranationaal Europees recht, en fascist. En natuurlijk xenofoob van de eerste orde. Dit soort mensen die zeggen de waarheid te spreken snappen natuurlijk niet dat de wereld veel complexer is dan zij kunnen bevatten. Mensen worden aangezet zichzelf te verdedigen en dat kan echt niet, onze politie – ook al is die immer een uur van je verwijderd – heeft het gedelegeerde monopolie op het gebruik van geweld. Die mensen in Den Haag begrijpen namelijk wel de complexiteit van de samenleving en om die reden snappen zij op – ook voor mij – onnavolgbare wijze dat de huidige problematiek enkel een halt toe geroepen kan worden als er nog meer islam geïmporteerd wordt.

  Oh wacht, misschien begrijp ik het wel: de islam staat alleen voor vrede in de gebieden die reeds onderworpen zijn aan de islam en waar dus de sharia gelding heeft. Om die reden dienen autochtonen uit autochtonië verdreven te worden en plaats te maken voor de brengers van vrede. Zo werkt het thans in de hoofden van de Merkel-achtigen, die niet van deze wereld lijken te zijn. Er bestaan theorieën van zogenaamde reptilians, waar ook het Britse koningshuis uit zou bestaan. Als de eigenwijze autochtonen door de moslims, die denken een goddelijke missie te hebben om de wereld te veroveren, verdreven zijn, kunnen de reptilians op de aarde neerstrijken om ons leefgebied, unsere Lebensraum om een parallel te trekken met de Tweede Wereldoorlog, te confiskeren.

  Like

  • abouneenee zegt:

   In de moslimwereld is het ook niet allemaal koek en ei, daar slacht men elkaar zo nodig harder voor het ademen van dezelfde lucht. Misschien beginnen de moslims één dezer dagen te begrijpen dat zij slechts misbruikt worden voor het pan-Europese plan om de gewenste ‘verdomming’ van de samenleving te bewerkstelligen. Hopelijk sluiten zij zich dan aan bij de autochtoniërs om samen op vreedzame wijze regeringen onder druk te zetten, zodat alle mensen bevrijd zullen worden van het juk dat oligarchen op de massa wensen uit te oefenen.

   Like

 12. Anna zegt:

  Dit “ fenomeen “ is in Israël al jaren aan de gang.
  Met dat verschil dat daar altijd wel een “ bewapende “ politie agent in de buurt is die dan “ zijn werk “ doet.
  Dus lik op druk.
  Dat is het enige wat zulke lieden verstaan.

  Het rare is dat west Europa daar dan altijd kritiek op heeft.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  In Engeland niet veel beter, zo niet erger.
  Elke 90 minuten een agressieve daad met messen;
  “”One machete crime every 90 minutes on Britain’s streets as police try to deal with thugs carrying out murders, rapes and burglaries””
  BRON:

  DAILY MAIL
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5609593/One-machete-attack-90-minutes-UK-streets.html

  Geliked door 1 persoon

 14. A Ruygrok zegt:

  Wat een verrijking toch voor onze cultuur, al die ‘hoog begaafde’ instromers ze geven in meerdere opzichten KLEUR aan de samenleving..
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 15. theresageissler zegt:

  Michael Mannheimer heeft al verschillende keren benadrukt (ook in de vertaling, waar ik momenteel aan bezig ben) dat Justitie in Duitsland ondergeschikt is aan de uitvoerende macht -die bij Merkel c.s. berust- en daardoor haar taken niet goed kán uitvoeren. Dus zoals het nu ligt, kan Herr Wendt die suggestie wel op zijn buik schrijven.

  Like

 16. Harrie Vaes zegt:

  We naderen de tijd dat we het woord…… meestal……. in deze …weg kunnen laten.

  Like

 17. Karel Dokter zegt:

  Op 23 maart 2018 hield Afd-lid Gottfried Curio zijn toespraak in de Duitse Bondsdag.
  Toen had hij het oa. over Masseneinwanderung en dat dat eigenlijk
  Messereinwanderung zou moeten zijn..!!
  Curio staat op youtube, naam + datum in zoekveld zetten= genieten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s