Zweden – Wordt het land van de Vikingen een land van de moslims?

Screenshot_21

Is het trotse volk van de Vikingen op weg naar de avondschemering van de historie?

(Door: Andreas Tilge – Vertaling: E.J. Bron)

Zweden, ooit bekend voor zijn politiek die diende ter bescherming van zijn burgers en de handhaving van hun rechten, dreigt af te glijden. Schijnbaar vinden vooraanstaande politici en ook kerkvertegenwoordigers de bescherming van de eigen bevolking minder waard dan de belangen van islamitische immigranten en asielzoekers.

epoch times

Zweden staat bij de meeste mensen bekend als een liberaal land met open mensen en vriendelijke omgang met de medemens. De belastingen zijn weliswaar nogal hoog, maar in plaats daarvan biedt het land enorme sociale uitkeringen.

Het vertrouwen van de eigen burgers berust op deels al eeuwenoude burgerlijke vrijheden, zoals de 250 jaar oude pers- en informatievrijheid of het sinds het einde van de Napoleontische oorlogen geldende principe zich niet met oorlogen te bemoeien. Ook de oude Scandinavische tradities van hulpvaardigheid en gastvrijheid bepaalden het beeld van Zweden.

Maar nu lijken juist deze sympathieke eigenschappen van het Zweedse volk als boemerang te werken.

“Op de lange termijn zal ons systeem instorten”

De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken waarschuwde al in 2015: “Ik denk dat de meeste mensen voelen dat we een systeem, waarin jaarlijks ongeveer 190.000 mensen aankomen, niet in stand kunnen houden. Op de lange termijn zal ons systeem instorten.”

Als je dit aantal bekijkt in relatie tot de net 10 miljoen Zweden, die dat moeten financieren, kunnen er meer conclusies worden getrokken.

Zelfs de VN waarschuwde al dat Zweden al in 2030 zich vermoedelijk nog op het niveau van een ontwikkelingsland zou bevinden als het land zo zou doorgaan. De Zweedse regering neemt dat echter minder tot aanleiding om de immigratiepolitiek te overdenken, maar meer als reden om in heel Europa een betere verdeling van de migrantenstromen te eisen om zichzelf te ontlasten.

No-Go-Areas

Ondertussen worden in de steden van Zweden steeds meer woonwijken, waarin zich overwegend uit het Midden-Oosten afkomstige islamitische migranten concentreren, No-Go-Areas, die zelfs zo genoemd worden door de politie. Maar in het openbaar worden de problemen met stadswijken, waarin in plaats van de Zweedse rechtspraak de immigranten eigen sharia-rechtbanken hebben ingesteld, genegeerd of gebagatelliseerd. Als je toevallig via de vrije media of de weinige kranten die niet tot de links georiënteerde pers behoren, te weten komt over de toestanden, dan worden deze publicaties nazitroep of racistisch genoemd.

 

Zelfs het feitenverslag van een politieagent, dat ging over bekend geworden en door de rechter vervolgde groepsverkrachtingen in Zweden, leidde tot een aangifte en een interne onderzoeksprocedure.

In een artikel van KOPP Report stond te lezen:

“Holmberg [adviseur] zegt dat de 42 voor groepsverkrachting veroordeelde migranten slechts een te verwaarlozen deel uitmaken van alle migranten. Men zou tenslotte moeten bedenken dat er in 2015 in totaal 163.000 personen een asielaanvraag zouden hebben ingediend.

Nog in februari had de Zweedse politieman Peter Springare verklaard dat groepsverkrachtingen een nieuw cultuurfenomeen in Zweden zouden zijn – een gevolg van de immigratiepolitiek van de afgelopen 10, 15 jaar.

“Er zijn ook etnische Zweden die deelnemen aan groepsverkrachtingen, maar niet in dezelfde orde van grootte als in het buitenland geboren criminelen”, zei Springare.

Het geheel had betrekking op een publicatie in de “Expressen”, waarin stond dat 32 van de veroordeelde groepsverkrachters in het buitenland werden geboren, 10 anderen werden weliswaar in Zweden geboren, maar bezaten minstens één ouder met een migratieachtergrond, 13 van de veroordeelden waren nog niet eens 18 jaar oud.

Alarmsignalen worden genegeerd

Ondanks zulke alarmsignalen en meer dan 60 No-Go-Areas in het land vindt de daarvoor verantwoordelijke Zweedse adviseur het nog niet eens noodzakelijk om zich in een onderzoek een overzicht over de criminaliteit van migranten te verschaffen. “Krachtiger integratiemaatregelen” zouden in de toekomst zulke dingen verhinderen.

Zelfs bisschop Modeus van de Zweedse Protestantse Kerk is het hiermee eens en zou het begroeten om “behalve de kerkklokken in het vervolg de gebedsoproep van de muezzin in zijn gemeente te horen.”

De bisschop riep er naar aanleiding van een wetsontwerp van de Zweedse regering toe op om “van Zweden een humanitaire supermacht te maken” en dat de regering aan 9000 al geselecteerde jonge mannen die uitgezet dienen te worden, wier identiteit deels nog helemaal niet duidelijk is, een permanente verblijfsvergunning zou moeten geven. In het wetsvoorstel stond dat de mannen een voorlopige verblijfsvergunning zouden krijgen als zij de middelbare school in Zweden zouden afmaken.

In de autoriteiten begint het verzet

Tegen dit plan kwam echter dan toch aanzienlijk verzet van de kant van de politie en de rechtbanken, omdat de wet een andere wet zou uithollen. Wie zich in Zweden zou ophouden, zou zich duidelijk moeten kunnen identificeren.

Radicale islam in de gemeente van de bisschop die de muezzin wil horen

Hoever de onderwerping van Zweden onder de sharia al is, toont een vonnis van een rechtbank in eerste instantie aan, waarin twee moslims leden van de jury waren. Een vrouw had haar man wegens seksueel misbruik aangeklaagd. De jury wees de aanklacht af, omdat de familie van de vrouw “minder” dan die van de man zou zijn, vrouwen zouden in zulke gevallen sowieso altijd liegen en ze zou zich in plaats van tot de rechtbank tot de familie van haar man hebben moeten wenden.

Dat dit vonnis in eerste instantie werd geveld, veroorzaakte daarna dan toch een enorm schandaal en leidde tot het ontslag van de beide moslims in de jury.

(Bron: www.zerohedge.com)

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Andreas Lilge

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zweden – Wordt het land van de Vikingen een land van de moslims?

 1. Pingback: Zweden, ooit een paradijs | toodlessss

 2. Nachtkaarsje zegt:

  Wat me dus elke keer weer opvalt is de enorme stupiditeit van de gevestigde media. Er is een aloud spreekwoord wat zegt: “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.”
  Over een afzienbare tijd zal de media in elk europees land links en rechts ingehaald worden door de waarheid daar meer en meer mensen geconfronteerd worden met wat er werkelijk aan de hand is. En ik weet zeker dat ze er ook op afgerekend gaan worden, omdat de media datgene niet gedaan heeft wat ze moesten doen. Namelijk de mensen eerlijk en objectief voorzien van de juiste feiten. En juist deze zogenaamd intelligente mensen in de media zien die onheilstijd voor hunzelf niet aankomen. Het zijn echt imbecieltjes…

  Like

  • Bezorgde burger zegt:

   Inmiddels moet je toch ook wel erg naïef zijn als je dat belerende gedreum van de NOS of RTL nieuws nog geloofd.

   Like

   • Astrid zegt:

    Ik kan er gewoonweg niet meer naar kijken, zo tenenkrommend achterbaks allemaal. Dus sla ik de kanalen van de NPO/RTL over. Mijn nieuws haal ik van het internet en van wat ik zelf ondervind in de dagelijkse praktijk.
    We worden dus in de meeste kranten en op de televee voorgelogen en massaal overspoeld door uitheemse, uitvretende haters.
    Overigens, om moslims en boosnegerts geven de faciliteerders en hun uitvoerders in de media ook geen ene moer hoor, maar in ruil voor een riant salaris spelen zij graag extreem links theater. Echter, de dure graantjes die zij thans meepikken in hun corrupte spel zijn uiteindelijk vernietigend voor de wereld, dus ook voor hen zelf. Maar dat is waarschijnlijk nog te hoog gegrepen, het langere-termijn-bewustzijn, in die kringen. We zien dit gebrek aan bewustzijn opvallend vaak bij de alles en iedereen overschreeuwende ‘wereldverbeteraars’… [lees: control freaks – moslims, feministen, krakers, politici, bankiers en vele anderen]
    We zullen echt zelf in verzet moeten komen, massaal welteverstaan. Wij hoeven niet te buigen voor leugens en idealen, ze stellen helemaal niks voor. Als iedereen bijv. morgen zijn ING-bankrekening, of van welke bank dan ook, zou leegtrekken, dan heeft die bank een groot probleem, ze haten sowieso contant geld…. Die lui verdienen een stevige herinnering, dat WIJ het volk zijn!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Niet begrijpen.
   Naïviteit.
   Stupiditeit….
   Nachtkaarsje…
   Leer nu toch voor eens voor eens en voor altijd van buiten dat die woorden niet meer bestaan zodra je in de politiek bent gegaan.
   Daar komen andere woorden voor in de plaats.
   Woorden en leugens zoals “schokkend, ontzet, onmiddellijk, onacceptabel, inzetten van de groots mogelijke kracht en middelen”….
   Et cetera…
   Geloof ze niet….!

   Alle politici van hoog tot laag, inclusief alle overheidsdienaren zijn doordrongen van het wegkijken, negeren en toegeven aan het islamititiseringsproces.

   Like

   • Nachtkaarsje zegt:

    Paul ik loop al wat jaartjes mee en kom elke keer weer tot de conclusie dat in Den Haag allemaal leugenaars, dieven en moordenaars zitten. Simpeler kan je het niet zeggen.

    Like

 3. Thoth zegt:

  Jazeker, wanneer dit zo doorgaat dan denk ik over ongeveer 100 jaar. De vruchtbaarheid van de moslima’s, het naaien van de islamieten en het feit dat’ie 4 vrouwen mag berijden, de Zweden die verhuizen naar een ander land, zijn maar enkele dingen.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Dreigt af te glijden? Volgens mij zijn ze in Zweden al geruime tijd de weg kwijt en hier in eigen kikkerland gaan we hard dezelfde kant op!

  Op het moment dat een oorspronkelijke Nederlander of Zweed iets flikt, is de straf niet bepaald mals te noemen en soms zelfs belachelijk! Als echter, zo’n import papieren “Nederlander” iets flikt, komt ie er met een fopstrafje mee weg! Even ter illustratie: https://fenixx.org/2018/05/21/afrikanen-achter-de-roofovervallen-op-kinderen-in-nacka/ en op deze site en ook deze zijn nog talloze voorbeelden te vinden.

  Je zou verdomd nog gaan denken dat onze rechters bedreigd worden of bang zijn, dat ze telkens zulk een belachelijke straffen geven? Of dat het in opdracht gebeurt, omdat men als de dood is de islamitische poppen aan het dansen te hebben. Ze zijn immers inderdaad van nogal korte lontjes voorzien en als mossel verheven, boven allen die deze ideologie niet aanhangt. Dan kun je het natuurlijk niet hebben dat zo’n ongelovige hond of varken je straft! Laat staan dat het ook nog een vrouw is!

  Overal waar islam “neerstrijkt”, is of komt er ellende! Ze trekken zich geen reet aan, aan wat wij met elkaar hebben afgesproken en gaan gewoon de eigen “allah/mohammed-gang”. Als men niet heel gauw wakker wordt, zal het opstaan op een dag inderdaad ooit onder islamitische vlag zijn. Dan wens ik al die huidige imbecielen, van mening dat het allemaal wel meevalt, veel succes, want ik ga het niet meemaken!

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Och ja Zweden, al een tijdje niets meer van gehoord. Gecontroleerd laten affikken dunkt me.

  Liked by 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  De Denen willen iig Vikingen blijven, kijk maar naar hun inzending voor het songfestival dit jaar.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Elisah.
   Dit is nog méér leugen en bedrog over de rug van de gewone Zweed.
   Ze weten dat Zweden lijdt onder de massa-immigratie.
   Daar een met “vrijheid, respect, wederopstanding en revolutie-item van te maken is wel helemaal ploertig en schofterig… !!!

   Like

 7. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/05/22/zweedse-politie-waarschuwt-het-wordt-een-verkrachtingszomer/
  Na twee verkrachtingspogingen in Östersund dit weekend, heeft de politie er bij vrouwen op aangedrongen om niet laat uit te gaan. Tegelijkertijd werd gewaarschuwd dat “veel van dit soort gebeurtenissen” deze zomer zullen plaatsvinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s