De familie van de vermoorde Leon uit Lünen: “Mevrouw Merkel heeft ons nooit geantwoord”

Screenshot_63

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

Het openbaar ministerie in de zaak van de vermoorde Leon (14) heeft nu de aanklacht ingediend wegens achterbakse moord. De familie van Leon Hoffmann voelt zich ondertussen compleet in de steek gelaten door de politiek en de media.

journalistenwatch

Op 23 januari 2018 werd de 14-jarige leerling van het Käthe-Kollwitz-gymnasium in Lünen door een 15-jarige jongen uit Kazachstan met een mes vermoord. Het openbaar ministerie in Dortmund heeft nu een aanklacht ingediend wegens achterbakse moord, want Leon was “op het tijdstip van de aanval argeloos en weerloos” en “de aangeklaagde nam de dood van het slachtoffer goedkeurend op de koop toe”. Leon stierf nog op de plaats van de aanval.

De familie van het slachtoffer voelt zich sindsdien compleet in de steek gelaten, vertelt de tante van de jongen in een gesprek met “Jouwatch”. “We hebben niets van onze Bondskanselier gehoord. Geen medeleven, niets. Ik heb zelfs naar Bondskanselier Angela Merkel geschreven, maar er kwam überhaupt geen antwoord terug.”

De familie moest de begrafeniskosten van € 11.900,- grotendeels zelf bekostigen. “Een deel werd door de stad Lünen betaald, maar desondanks moesten mijn broer en zijn vrouw en ik ongeveer € 9.200,- zelf bijdragen. Door de crowdfunding op Facebook (die ook ondersteund wordt door “Jouwatch”), door schenkingen van vrienden en collega´s kregen we gelukkig het nodige geld binnen om de kosten grotendeels te dekken. Maar mijn broer (de vader van Leon, Ronny Hoffmann) zit sindsdien ziek thuis, hij kan niet meer werken. Hij is immers de alleenverdiener van de familie. Dat is niet zo gemakkelijk. Je staat plotseling voor de financiële afgrond, en er ie niemand die je helpt.”

“Men vertelt ons immers dat dit allemaal slechts incidenten zijn, maar het is nu eenmaal gewoon zo dat de dader een Duitse Kazak is. Die hebben gewoon een andere instelling, een andere cultuur. Die willen hier de boventoon voeren. Als ik te gast ben in een ander land, dan moet ik me daar toch ook gedragen. En nu dient hij voor de jeugdrechter te verschijnen, omdat hij 15 jaar is. Er moet echt iets veranderen aan de wetgeving. Wie willens en wetens een moord op de koop toeneemt, moet met de volle hardheid bestraft worden. Waarom mag een kind het leven van een ander kind nemen en na een paar jaar gevangenisstraf gewoon overgaan tot de orde van de dag? Het kan ieder kind overkomen”, aldus de tante van Leon.

Ook de media waren maar enkele dagen geïnteresseerd in de moord op Leon, vertelt de tante. “We hebben geprobeerd om de media te benaderen, maar de belangstelling was maar zeer gering. Het is net alsof het direct weer vergeten zou moeten worden.” De familie wil proberen om ook bij de mainstream media belangstelling op te wekken voor het procesbegin, “zodat Leon nooit vergeten wordt”.

Vrienden van de familie hebben nu de vereniging “Leon Hoffmann e.V.” opgericht om families van slachtoffers te helpen en actief tegen pesten en geweld op scholen op te treden. “De vereniging ´Leon Hoffmann e.V.´ werd voor alle mensen, onafhankelijk hun afstamming, herkomst of geloof, opgericht, die op grond van ontoelaatbare methoden van ruziën op scholen, op de werkplek of in andere sociale ruimtes in de samenleving persoonlijk ernstige ervaringen in de zin van pesten hebben opgedaan en als gevolg daarvan in hun waardigheid aangetast, bedreigd, betreffende hun gezondheid geschaad, werkloos of op andere sociale wijze geïsoleerd raakten.”

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op De familie van de vermoorde Leon uit Lünen: “Mevrouw Merkel heeft ons nooit geantwoord”

 1. Flo zegt:

  Grote schande dat deze mensen zo in de steek worden gelaten ,daders liggen ze meer van wakker dan de slachtoffers ,verward,bijstand ,en zo weer vrij .Dit systeem brengt ze ten val,en het kan mij niet snel genoeg zijn .

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   De ouders van die arme jongen, die veel te jong om het leven gebracht is, zullen toch niet op een van de politiek partijen van het Duitse partijkartel gestemd hebben?

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Gewoon het recht in eigen handen nemen.
   Door een voorbeeld te stellen waardoor de hele familie zodanig wordt beïnvloed dat ze geen uitkeringen meer zouden kunnen willen accepteren.
   Ik noem maar iets, om maar creatief te zijn… omdat het anders saai en vervelend zou kunnen worden.

   Like

 2. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Droom maar lekker verder. Een minderjarige moordenaar een paar jaar de bak in? Gaat heus niet gebeuren, in Nederland in ieder geval absoluut niet. En ik blijf het vreemd vinden zo’n jongen pleegt een ‘volwassen’ misdaad dus berecht hem dan als volwassene en niet als kind (wat hij waarschijnlijk ook niet eens is) Het is m.i. werkelijk compleet achterlijke dat men denkt dat psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers etc. zo’n verknipte engerd kunnen behandelen zodat hij geen gevaar meer zal vormen voor de maatschappij. Komt nooit meer goed.

  Geliked door 2 people

  • “dat men denkt dat psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers etc. zo’n verknipte engerd kunnen behandelen” Het is mijns inziens gewoon een verdienmodel, natuurlijk behoord bij de behandeling van deze jonge crimineel óók na enige tijd een proefverlof tot de ongekende mogelijkheden, o wacht even.

   Geliked door 2 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Vreselijk voor deze familie. Ondanks dat ze een vereniging gestart zijn om geweld en pesten op school in te dammen zullen er nog veel Duitsers en overige Europeanen vermoord worden. Dat kan ook niet anders met die enorme hoeveelheden wilden die door onze regeringen onder leiding van de E.U. geïmporteerd worden. Dat het daarbij gaat om het grootste uitschot wat God onder de zon heeft, is inmiddels iedereen wel duidelijk. De wil van veel burgers om iets tegen deze criminele inteeltmonsters te ondernemen is wel aanwezig. Wat hen (nog) tegenhoudt zijn de diverse regeringen die enige vorm van verzet van de zijde der burgers, onmiddellijk met grof geweld de kop indrukken.
  Hoe lang houden deze regeringsleiders deze politieke correctheid nog vol? Volgens mij niet lang meer want uiteindelijk slaat de vlam gruwelijk in de pan.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Men kan gerust vaststellen dat de Duitse regering o.l.v. Angela Merkel IS MEDEVERANTWOORDELIJK VOOR DE MOORD OP HET 14 JARIGE LEON. DE LEDEN VAN HAAR REGERING ZIJN INDIRECTE MEDEDADERS.
  Natuurlijk zou Angela Merkel geen empathie hebben voor de slachtoffers van haar politiek waarin ze gevaarlijke mensen in haar land toelaat. Deze vrouw heeft dezelfde mentaliteit als de kernleden van de NSDAP of de meest extreme communisten. Mensen die over lijken gaan om hen pathologische idealen na te streven . Bij Angela Merkel is dat de Kalergi-Plan. Kost wat het kost. Haar volk moet worden uitgeroeid om plaats te maken voor nieuwe soort bevolking uit de Derde Wereld.
  Angela Merkel is net zo psychopathisch als Hitler en het echtpaar Göbbels. Voor hen bestond geen toekomst zonder het Derde Rijk. https://www.youtube.com/watch?v=2nvzZSWzIog
  Voor Angela Merkel kan geen Duitsland bestaan zonder de Kalergi-Plan. Het land moet veranderen: van blanke intelligent planmatig en hardwerkend volk in kruisingen tussen Duitsers en gekleurde knuffels uit de Derde Wereld. Zij moeten het liefst islamitisch zijn en bruin of zwart gekleurd. Hen gewenste IQ niveau moet heel dicht staan bij degenen van laagbegaafde Duitsers (75 – 82).

  Maar waar zijn de Duitsers zelf? Waarom protesteren ze niet tegen een regime die hen vijandig is? Waarom laten ze het toe? De Hongaren kwamen in 1956 in opstand omdat ze niet blij waren met de Sovjets. De Tsjechen kwamen in 1968 in opstand tegen de hard-liners van de Communistische regime. Wie kan zich niet herinneren de Poolse beweging Solidarność van Lech Walesa? Als al deze mensen durfden te strijden tegen een dictatoriale regime en hen vrijheid terug te eisen, waarom kan dat niet bij een minder gewelddadige regime. VAN WIE ZIJN ZE BANG?

  Geliked door 1 persoon

  • Francois Van Mol zegt:

   Thomassen,
   Het is vooral de jongere generatie die moet opstaan gesteund door de ouderen. Het onderwijs en onze zachte zorgstaat heeft er voor gezorgd dat we nu zacht gekookte eitjes hebben. Ze zijn gepredikt uit het linksgroene evangelie en het ontbreekt hun aan voldoende kennis van de geschiedenis. Daarbij zijn de meesten van hen niet assertief meer en ontbreekt het hun aan kritisch denken en creativiteit.
   Hier ga je dus geen opstand mee beginnen.Die lopen gelijk allen de andere kant op.

   Like

  • Francois Van Mol zegt:

   Geliked door 1 persoon

 5. Nachtkaarsje zegt:

  Vroeg of laat wordt een vader gek en gaat amok maken bij de familie van zo een dader. Dat vind dat soort mensen dan niet vreemd, want de dader heeft een bloedvete in gang gezet waarbij in het land van herkomst hele families worden uitgeroeid. Dat is de taal die ze verstaan. Ze begrijpen niks van hulpverleners, therapeuten, advokaten met lulsmoesjes dat de wet nu eenmaal zo is hier, zachte rechters en compleet van het pad af gedwaalde officieren van justtie. Politie die niet meer weten of ze van voren of van achteren leven en burgers die het allemaal met lede ogen aanzien. Ja, vroeg of laat gaat iemand amok maken. Misschien wel meerdere tegelijk.

  Geliked door 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  De houding van onze “leiders” laat zien dat ze ons al opgegeven hebben.
  Het interesseert ze geen biet, ze zijn nu alleen nog bezig met het ophouden van de leugen dat het allemaal goed gaat.
  Europa staat aan de rand van ineenstorting, elke vorm van geweld door migranten wordt onder de pet gehouden, elke vorm van geweld tegen migranten enorm uitvergroot.
  De kosten van al die miljoenen parasieten die Europa overspoelen lopen in de honderden miljarden. De eventuele buffers verdwijnen als sneeuw voor de zon. De EU heeft meer schulden dan ze ooit terug kunnen betalen en men leent dat het een lieve lust is.
  De EU is alleen nog bezig een potje te maken vanwaar ze de zaak weer op kunnen bouwen.
  Ons rest geldontwaarding, huizentekorten, algehele malaise en uiteindelijk straatgevechten om de macht in de wijken die in beslag worden genomen door goed bewapende bendes.
  En als je ziet welke halzen er op straat rondlopen met babyfaces, de hele dag loerend op hun smartphones.
  We hebben geen enkele kans. Deze ellende die met name Merkel over Europa heeft gestort komen we nooit meer te boven. Onze legers zijn niets meer waard, politie zal enkel de elite beschermen.
  We worden overgenomen door islamitische bendes, straat voor straat, wijk voor wijk, en dorp voor dorp. Je kunt in de grote steden in onze en de ons omringende landen al zien hoe de wijken verdeeld worden door geïmporteerd tuig. Nu al heeft de politie niets te vertellen al doet onze EU propagandamachine er alles aan om dat onder de pet te houden.
  Maak je geen illusie, onze leiders zullen geen klap uitvoeren, tegen die tijd vluchten ze naar het buitenland of naar zwaar bewaakte enclaves.
  Gezien de arrogante houding van de EU naar Amerika hoeven we daar ook niet veel hulp van te verwachten.
  Op alle fronten zie je dat Amerika Europa heeft opgegeven.
  We gaan donkere tijden tegemoet.
  Een ding is zeker, over het milieu hoeven we ons alvast geen zorgen te maken.
  Onze wereld gaat absoluut ten onder, maar niet vanwege de door de marxisten verzonnen klimaatverandering.
  Ik zie het somber in. Er is geen enkel lichtpuntje te ontdekken, elke dag zie je de ellende toenemen en onze “leiders” zijn enkel nog bezig met symptoombestrijding of met het opwerpen van proefballonnetjes om rookgordijnen aan te leggen en om de burger zo dom mogelijk te houden.

  Geliked door 2 people

 7. Nog steeds wil het maar niet inzinken dat Europa stap voor stap geïslamiseerd wordt, en alle democratisch gekozen nationale regeringen behalve die van Hongarije werkt naadloos mee aan dit Pan-Europa plan, bent u óók nieuwsgierig wie de volgende Coudenhove-Kalergie prijswinnaar wordt?

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Dit is kwade opzet van de elite.90 % van de wereldbevolking dient uitgeroeid te worden daarvoor wordt de islam en de moslims gebruikt.Voor een N.W.O. new world order.Google agenda 21.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s