NEDERLANDERS, WORD TOCH EENS WAKKER…

Screenshot_155

Nederland – 1944

(Door: “Driek”)

Lijdzaam zien wij toe hoe ons schoon vaderland  ten grave wordt gedragen. De toestand wordt met den dag dreigender. Onder onze ogen voltrekt zich een verschrikkelijke ramp. Geen enkele weerstand wordt geboden tegen dezen gewelddadige krachten die ons polderland langzaamaan verandert in een hels kalifaat. Het volk zwijmelt in dronken gejubel voor nietszeggende popmuzikanten die blijkbaar van ontzaglijke betekenis zijn. Muziekfestivals, schreeuwende menigte. Ik heb mijn buik vol van dit land. Helemaal van onze vileine regeringslieden die met hun onverkwikkelijke woordenbrij het volk monddood trachten te maken. Praatjesmakers, misleiders en leugenaars zijn het. Wat moet er in hemelsnaam gebeuren eer dien Nederlander eens een keer wakker wordt?

Wanneer er ’s nachts op zijn huisdeur wordt gebonsd door gewapende mannen in djellaba? Wij onderworpen zijn aan den ijzeren wetten van den profeet Mohammed? Onze vrouwen en kinderen binnenshuis hun dagen moeten slijten en amper op straat mogen? Hoofddoeken verplicht en schoolkinderen gedwongen worden de moskee te bezoeken? Is er dan een imam die de ouders vertelt dat hun dochters op hun twaalfde jaar uitgehuwelijkt moeten worden? Lezer, wij worden geregeerd door een stel van zinnen beroofde sujetten. Nog altijd denkt men dat onze veile regering en het geldverslindende canaille in Brussel het licht zullen zien. Doch zolang opper-schurk Jean-Claude Juncker dagelijks een fles wijn van boven de tweehonderd vijftig euro naar binnen slobbert, is daar weinig kans op.

Hoofddoeken en djellaba’s ontsieren het straatbeeld. In openbare ruimte zijn onze Joodsche medeburgers niet langer veilig. Zij lopen de kans bespuugd en in elkaar geslagen te worden. Nu al zijn er stadswijken die door fanatiek vechtlustige mohammedanen worden geregeerd. Straks zien wij ook daar bordjes verschijnen met verbodsbepalingen. Worden die linkse bakfietsmoeders en hun metgezellen pas wakker wanneer er bordjes met ‘Verboden voor Joden en niet mohammedanen’ staan in parken en in openbare gelegenheden?  Die linkse lummels in Amsterdam denken nog altijd dat al die horizon verpestende moskeeën mooie decorstukken zijn. Welnu, het zijn de toevluchtsoorden der doodseskaders die straks op ons worden losgelaten. Jullie zijn bij deze gewaarschuwd.

De Nederlanders slapen. Net als in 1940. Ook toen dacht men dat het allemaal wel zou meevallen. Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, het viel voor den drommel niet mee! Was de islam eerst nog stapje voor stapje bezig met invoering van zijn barbaarse zeden en gewoonten – zoals de Duitsers begin jaren veertig stapsgewijs hun maatregelen invoerden tegen de Joden – nu gaat het met reuzenschreden.

Straks hebben wij nog maar een beperkte bewegingsvrijheid. Dan kijken de burgers elkander verschrikt aan. Is het al zo erg? Nee toch? Welnu, de Bijbel verbiedt dat er paarden en ossen voor dezelfde ploeg worden gespannen. Logisch. Doch den Nederlander denkt nog altijd dat islam en een Joods christelijke samenleving in vrede met elkander kunnen samenleven. Nou, vergeet het maar. Nederlanders, word toch eens een keer wakker!

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op NEDERLANDERS, WORD TOCH EENS WAKKER…

 1. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Iets met bilderberg groep,agenda 21 en new world order.90 % van de wereldbevolking dient uitgeroeid te worden,daarom worden er massaal moslims geimporteerd.En we worden al jarenlang vergiftigd.

   Like

 2. paulzwueste zegt:

  Driek.
  Je schrijft weer eens de werkelijkheid op.
  Geen paarden en ossen voor dezelfde ploeg.
  ’n Waarheid als ’n koe!
  Maar voor het grootste deel van het volk totaal onbekend.
  Ik schreef bij ’n ander artikel al dat God alléén de buitenkant schiep en dat de binnenkant altijd verborgen zal blijven.
  En zo is het en het volk zal nooit de binnenkant begrijpen.
  Wie gaat ze die binnenkant doen zien en ze uitleggen?
  Zie hoe Wilders in zijn eentje wordt geïsoleerd door de rest van het hele parlementaire zooitje.
  En dit terwijl ik zeker weet dat NIEMAND van al die overige partijen niet zou weten wat er aan de hand is en waar we naar toe gaan.
  Het is weer dezelfde situatie als op 14 mei 1940 toen de Nederlanders in panische angst naar de lucht keken, de honderden parachutisten er uit zagen vallen en tegen elkaar zeiden “Hoe is het toch mogelijk? En dat terwijl we gisterenavond nog zo gezellig in Carré bij Wim Kan zaten…

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Denk dat het wel een flink paar graden erger wordt.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Ja,ik denk dat je gelijk hebt maar ik had het over dezelfde argeloosheid van de mensen zoals nu ook weer.
    Het enige verschil is tussen nu en vroeger i dat het niveau van ’n Wim Kan is vervangen door dat van ’n Paul de Leeuw .

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Ja, je hebt gelijk.
    Overigens doe mij dan toch maar Wim Kan. Ik vind de Leeuw een ordinaire kotsbrokken, die laat met z’n publiek samen de enorme huidige decadentie zien. Hij is ronduit van het allerlaatste allooi. En ik kan beslist wel wat hebben hoor. Tijdens studie op kantoor van een edelstaal gieterij gewerkt. Een van de opgaves was met de technisch directeur de verworpene stukken gaan bekijken en beoordelen. De “heren” in de gieterij vonden het prachtig om achter onze rug de meest schuine bakken te vertellen. Directeurtje die werd dan altijd knalrood en ik mocht niet lachen, netjes serieus blijven kijken. 😀 Ik kon ze wel onthouden, maar alleen totdat ik thuis was om ze dan te vertellen.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Nemesis.
    Wijze vrouw die veel heeft meegemaakt.
    Ik begrijp het/alles.
    Wim Kan was ook al gewaagd in zijn tijd.
    Dat is de charme van de cabaretier, cq acteur.
    Maar nooit ordinair.
    Hij behield die afstand waarmee als vanzelfsprekend de maatschappelijk positie van de ander werd bevestigt.
    Nu bestaat de maatschappelijke positie zogenaamd niet meer en deze wordt ook niet als vanzelfsprekend bevestigd.
    De bevestiging zit ‘m in uiterlijkheden, beelden, suggesties, roddels die veel bevestigen maar toch véél open laten.
    Ik denk dat het ‘m daar in zit….*

    * Denk je ook niet?
    De maatschappelijke positie wordt tegenwoordig totaal bepaald door visuele beelden dewelke uitsluitend buitenkant heten.
    Vroeger was dit natuurlijk ook zo totdat een positie werd bepaald alwaar de buitenkant niet meer financieel in stand kon worden gehouden.
    Op dat moment werden alle spelers van het veld verwijderd en moesten en deden dan ook maatschappelijke boete, meestal in de vorm van zelfmoord of totale ondergang.
    Nu is boete ’n onderwerp van spot en minachting.
    Er is dus geen interraciale interdictie meer, in geen enkel opzicht.
    Vandaar de uitzichtheideloosheid van het individu, dat de ervaring krijgt dat het slechts ’n werkbij is in de geketende ballingschap van een produtiviteitssamenleving zonder winstoogmerk, voor diegenen die het werk leveren…!

    Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Zo is het, Paul. Ze weten het. Het zijn geen domme lulhannesen maar gemene VERRADERS VAN VOLK EN VADERLAND.
  Stel dat het volk wakker wordt? Dan zullen die pluchezitters hard moeten lopen om niet door dat volk om zeep gebracht te worden.
  malsion@orange.fr – de patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 4. Qvic zegt:

  Een totale stroomstoring voor meerdere dagen c.q. weken, zodat iedereen in eens wakker wordt. De jeugd zal als eerste moord en brand schreeuwen, want zonder elektriciteit kunnen zij niet leven, zo ook vele andere. Door geen elektriciteit verstoor je alles wat wij nu gewend zijn om te doen. Dan gaat de mens pas zelf denken, als normale dingen ineens weg vallen. Diegene die een paar zonnepanelen hebben op hun dak, denken dan dat zij de dans ontspringen. Maar deze mensen worden dan door andere van hun stroom ontdaan, want je zult zien, dat dan het recht van de sterkste gaat heersen. We gunnen elkaar dan helemaal niets. Want zonder stroom geen geld meer, geen voedsel meer in de schappen van de supermarkten, geen werk meer, want alles gaat met computers tegenwoordig. Zo leg je een heel land plat in zeer korte tijd.

  Geliked door 1 persoon

 5. R. Groenewold zegt:

  Goedenavond Driek, je refereert aan de bijbel. Dan weet je dus ook dat je oproep nutteloos is. Er staat toch geschreven: aan het eind der tijden heeft men de leugen lief. Dat is wat je in heel de wereld ziet gebeuren.

  Geliked door 3 people

 6. Kees zegt:

  Precies, gewoon landverraders, zo mag je ze noemen. En ze zijn net zo erg als destijds.

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  Als de sociale normen definiëren wat een samenleving voorstelt, stellen dezelfde normen vast wat een samenleving NIET hoort te zijn, of asociaal en inhumaan is. De déhumanisatie, de huidige politieke processen die de ontmenselijking van onze maatschappij nastreven, (het in alle breedte neerhalen van onze normen en waarden), en willen aanwenden om door pure noodzaak en het voorkomen van ‘ongeregeldheden’ nieuwe en moderne afspraken te presenteren voor een nieuw sociaal plan met andere normen en waarden.
  Het omploegen van de westerse samenleving is begonnen.

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  In Nederland wonen merendeels Sufkutten. Wil er niks mee te maken hebben. ‘k Hou de blinden dicht! Kots!

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  Vooruitgang of Ontaarding ?
  Een leerboek voor leerlingen uit de lagere klassen van een Basis School in FINLAND……………………..

  De plaatjes spreken voor zich
  Eén stukje uit ’n pagina van een kinder-schoolboek, vat de hele huidige linkse Europese politiek samen; ” Ja, het is prachtig om homo te zijn en leve de rassenvermenging !”.

  Like

 10. Misschien mislims voor die kar gaan spannen?

  Like

 11. boorzalf zegt:

  En terwijl het klootjesvolk uitgeknepen wordt door torenhoge belastingen, beunen de politici er schaamteloos er op los.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2088690/jesse-klaver-verdiende-dik-20-000-euro-bij

  Like

 12. Jeanette K zegt:

  Wakker worden? Vergeet ’t maar. Als het te laat is dan worden al die huichelaars wakker,
  eerder niet.
  https://fenixx.org/2018/05/26/de-schreeuw-is-vol-met-paniek-en-pijn/comment-page-1/#comment-115320

  Like

 13. Elisah zegt:

  Off topic,
  https://www.rtlz.nl/opinie/column/lars-duursma/hangmat-in-amsterdam-230-euro-boete
  Hangmat in Amsterdam? 230 euro boete

  Maar…….een halve straat kraken mag dan weer wel.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  @Driek. Jij schrijft het volgende: “Lijdzaam zien wij toe hoe ons schoon vaderland te grave wordt gedragen. De toestand wordt met den dag dreigender”. De vraag is : wie ziet lijdzaam toe dat ons vaderland te grave wordt gedragen? Het zombie publiek? Mensen die gebiologeerd staren in hen smartphone en zien geen meter links of rechts? De (vooral) links georiënteerde overheid die druk bezig is met de Kalergi-Plan? Daar zitten mensen die streven de plannen van de EU op schema uit te voeren en ‘het Nederlandse volk’ op tijd te verdelgen en vervangen door schattige gekleurde islamitische beestjes. Later worden ze gekruist met geselecteerd inheemse vrouwen.
  Zombies kunnen geen weerstand bieden; daarvoor zijn ze zombies. Gelukkig tonen de jonge zombies nog contact met het leven om hen heen en ze genieten van optreden van popmuzikanten en muziekfestivals. Daar hebben de jongeren recht op. Toen wij jong waren, genoten wij ook van muziekfestivals en popmuzikanten. De massabijeenkomst op muziek- en dans festival betekent dat er is nog hoop. Dat zij op een dag wakker zouden worden. Wij moeten hopen dat zij dat op tijd zouden doen; voordat het te laat is.
  DEEL 2

  Like

 15. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Driek. Op de nacht waarin gewapende mannen in djellaba op onze huisdeur zouden bonzen, zal Nederland geen Nederland meer zijn, maar de Islamitische Staat Hollandistan. De bekende ‘Aufmachen’ uit de Tweede Wereldoorlog zal vervangen worden in gegil in het Arabisch of Nederlands met allochtoon accent. De zwoele nachtlucht zal stinken naar rottend vuil, menselijke kadavers en gestolen bloed. Afgehakte hoofden en lijken zouden overal in de straten liggen, samen met schapen- en geitenkoppen uit islamitische slagerijen.
  Driek! Jij probeert deze toekomst te zien uit een perspectief van het leven die wij kennen. Maar de realiteit van het leven in een ISIS-achtige staat (dat is wat Nederland zal worden) is onbeschrijflijk erger. Jij schrijft: Wij zouden onderworpen zijn aan den ijzeren wetten van den profeet Mohammed. Deze luxe hoort bij mensen die zich hebben bekeerd. Wij zouden onderworpen worden aan een eindeloze orgie van non-stop bloedbaden net als in de Sinjar gebergte, Raqqa en Palmyra. Jonge vrouwen, meisjes en kinderen zouden als seksslaven op de slavenmarkten worden verkocht of ze worden verscheept naar slavenmarkten in islamitische landen. Hetzelfde zal tevens gelden voor jonge mannen die als dwangarbeiders/slaven hun leven zouden slijten. De Joegoslavische schrijver Ivo Andrić beschreef in zijn boek ‘De Brug over de Drina’ de onmetelijke wreedheid van het leven onder islamitisch regime.
  Dat zijn allemaal zaken waarvan linkse bakfietsmoeders en hun schijtige politiek-correcte echtgenoten geen kaas hadden gegeten.
  Een ding is zeker: Onze politieke leiders zouden OP TIJD uit de hel vertrekken. Dat hebben ze al eerder gedaan, dus vluchten en het volk achterlaten is in hen genen gebakken. Ze doen dat op de wijze waarin de mensen uit Jurassic Park vertrokken. Ze laten de drek achter die ze voor ons hadden bestemd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s