“Afperser” Juncker wil EU-subsidies koppelen aan opname van “vluchtelingen”

Screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

Zo gaat dat, wanneer de afpersers uit Brussel hun “omvolkingsprogramma” willen doorzetten: de Europese Commissie wil in het vervolg de verdeling van EU-subsidies koppelen aan de opname van “vluchtelingen”. “Die landen, die in de migratiecrisis veel gepresteerd hebben – Griekenland, Italië, maar vooral Duitsland – hebben de erkenning van de anderen verdiend. Daartoe zullen we de toewijzing van EU-subsidies aan nieuwe criteria koppelen”, zei Juncker (foto) tegen het “Redactienetwerk Duitsland”.

journalistenwatch

“De opname en integratie van migranten zal bij de financiële ondersteuning uit Brussel een grotere rol spelen”, kondigde de voorzitter van de Europese Commissie aan. Dit zou niet in iedere EU-staat op instemming stuiten. “Maar ik ben bereid dit conflict aan te gaan – in dienst van de Europese solidariteit”, benadrukte Juncker tegenover het RND.

Duidelijker kun je het eigenlijk niet meer laten zien hoe men zich de toekomst van Europa voorstelt: hier moet een nieuwe islamitisch-Afrikaanse statengemeenschap ontstaan, die niets meer te maken heeft met Europa. Juncker is van plan de grote cultuur van de Europese volkeren te verwoesten – ten gunste van multinationale concern, die een leger goedkope arbeidsslaven tewerkstelt. Deze globalisering is de dood van de civilisatie! Laten we hopen dat in ieder geval de Oost-Europese staatschefs zich niet zullen laten afpersen. Angela Merkel namelijk zal het vuile spel meespelen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Genocide, Globalisering, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Oost-Europa, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op “Afperser” Juncker wil EU-subsidies koppelen aan opname van “vluchtelingen”

  1. Elisah zegt:


    Wie zit vast (om niks)…..en wie (gevaarlijke extremist) wordt vrijgelaten?

    Like

  2. Ome Henk zegt:

    Ze vergissen zich gruwelijk.
    Er valt niks te regeren als die afrikaans-islsmitische debielen hier volop naartoe komen.
    Dan stort alles in en komt er ook geen geld meer binnen.

    Geliked door 5 people

    • Claudia M. zegt:

      Inderdaad; Europa zal tot één groot armzalig getto verworden, waar uiteindelijk helemaal niemand meer iets aan heeft.

      Like

    • koddebeier zegt:

      Zelfs daar zijn ze te dom voor om dat te begrijpen !

      Like

      • Hannah zegt:

        Niet dom, weten precies waar ze mee bezig zijn en weten ook de gevolgen. Alleen die zijn bestemd voor “ons”. Niet voor niets dat de elite op grote schaal grond en vastgoed koopt in nieuw zeeland. Het gaat ze waarschijnlijk niet snel genoeg. Wellicht denken ze door steeds weer een nieuwe maatregel te lanceren, zoals deze, er wat meer vaart achter te zetten.

        Like

    • Yvonne zegt:

      idd ome Henk, wij het volk zien dit al lang aankomen
      waarom Europa zo treiteren, althans de oorspronkelijke bevolking en mensen uit Afrika en Azie als het uitverkoren volk zien
      zal me nooit duidelijk worden, als de blanken zijn verjaagd en niemand nog werkt is het gauw uit met de pret, nix meer gratis, pech alle gratis poen weg

      Like

    • ronjaspers zegt:

      Die komen om de oorspronkelijke europeese hoofdzakelijk blanke bevolking af te slachten.

      Like

  3. Qvic zegt:

    De EU denkt nog steeds dat alles op de wereld maakbaar is. Dit illegale macht misbruikende organisatie die landen afpersen. Als zij dit gaan invoeren, zullen vele landen overwegen om hun lidmaatschap op te zeggen. Omdat dat de redenen waren om bij de EU te komen, subsidies waren het bindmiddel.

    Like

  4. Steven zegt:

    Dan moeten ze de ‘afdracht van geld’ aan Brussel ook maar een definiëren naar prestaties…

    Like

  5. ronjaspers zegt:

    Vergeet de omvolking,google agenda 21 New World Order 90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden daarvoor worden de geimporteerde moslims gebruikt.Rivieren van bloed lijkt mij meer op zijn plaats.

    Like

  6. Tistochwat zegt:

    STERPH TOCH, EU, STERPH!

    Geliked door 1 persoon

  7. Marc zegt:

    En toch blijf ik erbij dat alleen gewapend verzet een oplossing kan bieden tegen dit soort intriganten.

    Hoewel Italië laat op democratische wijze zien dat het toch anders kan!

    Mocht verdediging van de natie langs democratische toch mogelijk blijken, dan eis ik een wet waarin alle politiek verantwoordelijken van de afgelopen veertig jaar voor het gerecht worden gesleept. En dan geen straffen waar ze na zes jaar ‘goed gedrag’ weer de boel onveilig kunnen maken!

    Like

  8. Bezorgde burger zegt:

    Te werk stellen door multinationals?
    Dat us tot nu toe dan nog niet zo goed gelukt.
    Volgens mij hebben deze concerns vrijwel geen vluchteling aangenomen en zijn zij dit ook niet van plan.
    Ik zou die ongemotiveerde waailappen i.i.g. voor geld toe nog niet over de vloer willen!!

    Like

  9. Elisah zegt:

    Misschien moeten landen dan ook maar stoppen met bepaalde gelden afstaan aan de eu als ze zelf zo makkelijk stoppen met hun subsidie. Het is sowieso maar een halve sigaar uit eigen doos, nadat er eerst minstens een hele uit gegraaid is

    Like

  10. Hovawart zegt:

    Het ECB is de spil in de maffiapraktijken van Brussel, dadelijk mogen de overvolle lidstaten ‘beschermingsgeld’ afdragen aan Brussel, om niet nóg meer vluchtelingen te moeten ontvangen………en Don Juncker en zijn consiglieri Timmermans genieten The Thug Life.

    Like

  11. Petra DeBoer zegt:

    Juncker word door Kees Verhoeven van D’66 ondersteund. Wat zijn deze lui eng met hun afpersingspraktijken.

    https://twitter.com/KeesVee/status/1001366492276027392

    Like

  12. ReaGluurder zegt:

    Drunckert mag van mij wel even “lekker” genomen worden door een stelletje “vluchtelingen” die al een half jaar vette zin hebben!! Vieze Papzak!

    Like

  13. Bob Fleumer zegt:

    Als wat Juncker wil echt gebeurt is er voor hem en zijn kornuiten geen plaats meer dan zullen de messen van de islam hun dunne nekjes van hun rompjes scheiden, ze zijn zo ontzettend stom daar in Brussel omdat ze dat niet door hebben!

    Like

  14. Cathja zegt:

    Europa staat een zeer duistere tijd te wachten! Voor ons lijkt er geen ontkomen meer aan, als ik denk aan de intens gemene streken van Merkel, Juncker en anderen.
    De bevolking van Europa zal een zeer hoge prijs gaan betalen.

    Like

  15. fleckie zegt:

    De ‘afscheiding’ ( verlaten ) ) van de EU, moet dan wel spoedig gebeuren,…….voor dat. MEN….een leger ‘gevormd’ heeft, : wat onder mom van ‘rebellie’ als naam krijgt! .., , …..NEER te SLAAN!

    Like

  16. Jean zegt:

    Laten we die eikel in een grote ‘lege’ jeneverfles duwen en ergens ver weg van de kust in zee dumpen met de melding op het etiket “LEVENSGEVAARLIJK VERGIF”.

    Geliked door 1 persoon

  17. fleckie zegt:

    Heeft Juncker last van zijn OREN? Of het begin van ‘GROTE BEESTEN- ‘ of KLEINE BEESTEN- …DELIRIUM ??!.

    Like

    • I.K. Bennurklaarmee zegt:

      Zo wordt er in Brussel geluisterd naar het gewone volk. Neh, neh, neh, neh, neh; wij horen jullie lekker niet. 😛

      Like

  18. Bas zegt:


    Juncker; een idioot op zijn best.

    Like

  19. Jan zegt:

    Hongarije denkt daar anders over: Land- en volksverraders worden opgesloten

    Ungarn will Hilfe für illegale Flüchtlinge kriminalisieren

    Die rechtsnationale ungarische Regierung will Menschen, die illegal ins Land gekommenen Flüchtlingen helfen, künftig strafrechtlich verfolgen. Ein Gesetzesentwurf, den Innenminister Sandor Pinter am Dienstag im Parlament einbrachte, sieht für Mitarbeiter und Aktivisten von Organisationen, die nicht asylberechtigten Menschen helfen, Arrest und sogar Freiheitsstrafen von bis zu einem Jahr vor.
    ….
    Huilende handlangersorganisatie, UNHRC, van de binnendringende terroristen en parasieten meent:

    Das UN-Flüchtlingshilfswerk UNHCR rief am Dienstag die Budapester Regierung dazu auf, den Entwurf umgehend zurückzuziehen. “Ohne ihre Arbeit würden viele Flüchtlinge und Asylsuchende unvermeidlich schwere Härten erleiden”
    ….
    https://www.kleinezeitung.at/service/newsticker/5437906/Ungarn-will-Hilfe-fuer-illegale-Fluechtlinge-kriminalisieren

    Like

  20. Asgard zegt:

    George Orwell said Government was a Centralised swindling machine.

    Like

  21. kampersrene zegt:

    Ooit zal Junckers zelf een fluchteling worden en geen enkel land wil hem opnemen

    Like

Plaats een reactie