Wilders naar Londen om protest voor vrijlating anti-islamactivist te steunen

Screenshot_141

Tommy Robinson en Geert Wilders.

Geert Wilders is vandaag in Londen om te protesteren voor de vrijlating van anti-islamactivist Tommy Robinson. Die werd vastgezet nadat hij verdachten van een reeks zedenmisdrijven had gefilmd.

Algemeen Dagblad

Robinson was voorwaardelijk vrij voor een vergelijkbare daad, en werd opgepakt toen hij dit vorige maand opnieuw deed. Wilders houdt bij de manifestatie ook een toespraak.

,,Het is een eer om Tommy Robinson en de vrijheid van meningsuiting te steunen”, aldus Wilders op Twitter. De betoging waaraan de PVV-voorman wil meedoen, wordt in Londen gehouden en begint om 16.00 uur Nederlandse tijd.

Verontwaardiging

Robinson deed verslag van een proces tegen “Britse mannen van Pakistaanse komaf” [webmaster: MOSLIMS!], die terechtstonden wegens het seksueel misbruiken van tientallen meisjes. Robinson moet VAN zijn eerder opgelegde straf van 13 maanden in ieder geval de helft nu alsnog uitzitten.

Dat de rechter tevens bepaalde dat de media niet over zijn arrestatie mogen berichten, leidde tot verontwaardigde reacties. Het omstreden mediaverbod is inmiddels opgeheven.

Wilders daagde eerder de Britse autoriteiten uit hem opnieuw de toegang te ontzeggen, zoals negen jaar geleden ook gebeurde. Hij wijst erop dat voor enkele van zijn Amerikaanse medestanders de grens gesloten blijft.

Bron:
www.ad.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Wilders naar Londen om protest voor vrijlating anti-islamactivist te steunen

 1. Japio zegt:

  Geert je bent uit het goede hout gesneden en de waardering voor jou maar ook voor je vrouw is groot. Zonder die vrouw aan jou zijde, je steun en toeverlaat kan je dit niet volhouden. Ik vind dat dit ook wel eens gezegd mag worden. Ik hoop van harte dat jou bezoek aan de UK het verschil gaat maken. Ik hoop en velen met mij dat Tommy Robinson spoedig vrij komt.

  Geliked door 3 people

  • Neilven zegt:

   Ja inderdaad, Geert Wilders is de enige die desondanks zijn veiligheid en zijn “gekooide leven” het opneemt voor de verontruste burgers die onderhand gebukt gaan onder de islamisering,
   De rest in Den Haag zou daar eens een voorbeeld aan mogen nemen, maar die houden zich alleen maar bezig met het vullen van hun zakken, links lullen en rechts zakken vullen, Geert verdiend een standbeeld, hij is een held, hij is de enige die het opneemt voor ons Nederland, want dit land is van ons en niet van die islamieten.

   Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Japio, ik sluit me volledig aan bij uw woorden.

   Like

 2. kampersrene zegt:

  Ik luisterde naar een CD-ke van Vera Lynn ‘Land of hope and glory”,niet meer voor de Engelsen maar voor de Islamieten

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Heeft hij aldus toestemming verkregen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s