Prins William “gestenigd” door Palestijnse Arabieren tijdens zijn bezoek aan Ramallah

Screenshot_222

Prins William en Mahmoud Abbas.

(Door: “Brabosh”)

U zult dit nieuws naar alle waarschijnlijkheid niet zien noch te lezen krijgen in uw reguliere media. Echter Arabische mediabronnen (Engelse vertaling) melden dat op zijn rit ten noorden van Ramallah, ‘Palestijnse’ Arabische kinderen stenen gooiden naar de auto van Prins William.

Toen het konvooi van prins William door het Jelazun vluchtelingenkamp ten noorden van Ramallah reed, gooiden Palestijnen naar aloude Arabische en islamitische traditie stenen naar zijn auto. Dit was een zeer gênante gebeurtenis voor de leider van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas en de Palestijnse Autoriteit. Het officiële excuus voor de steniging van Prins William was dat ze de inwoners van het vluchtelingenkamp niet hadden ‘voorbereid’ op de komst van de Prins.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", Barbarisme, Fatah, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Prins William “gestenigd” door Palestijnse Arabieren tijdens zijn bezoek aan Ramallah

 1. boorzalf zegt:

  Dit zegt toch al genoeg. Dat die idioten zoals prinsje wilie deze crimminelen blijven steunen.

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Deze sneue prins blijkt geen stevig karakter te hebben. Had hij dit wel, dan had hij zich anders geuit. Het is ‘fantastisch’ dat hij nu ook eens kennis heeft kunnen maken met de palestijnse gewoonte om mensen te bekogelen met stenen als je niet welkom bent.
  Ik vind het een belediging van de burgemeester van Jeruzalem dat de prins hem niet wilde ontmoeten. Maar misschien kreeg ‘Willie’ daarvoor geen toestemming van ‘hogerhand’?
  We zullen het nooit te weten komen.

  Like

 3. hslot4 zegt:

  Zag de titel ik denk hoeraaaaa maarja zoals gewend die moslims kunnen ook echt helemaal niets fatsoenlijk doen jammer .

  Like

  • theresageissler zegt:

   Begrijp de reactie, maar bedenk wel, dat de moslims nog wel wat méér “christenhonden” stenigen, dan alleen prinsjes!
   Sterker, dat maakt ze geen ene r**t uit: “Ongelovigen” zijn “ongelovigen”, apen en varkens en die behoren gestenigd te worden!

   Like

 4. Jan zegt:

  Willempje bezoekt ook de haathut/kazerne op de tempelberg

  Ik krijg een beetje de indruk dat hij net zo’n imbeciel is als zijn pa, qua uiterlijk lijkt hij er ook op.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Die Engelsen leven op’n eiland groot genoeg om alle gekken uit Europa te herbergen.
  Dat hebben ze dus ook voor elkaar gekregen, maar vanaf de 18e eeuw is hun gekkenhuis toch langzaam maar zeker in elkaar gestort.
  Nu, ze de islam hebben binnengehaald zal het eiland langzaam maar zeker wegzinken in de modder van de Noordzee.

  Weg er mee.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Natuurlijk zal de reguliere media geen woord over het gebeurtenis schrijven. Zij kunnen toch geen melding maken over het gedrag van hen islamitische troetelbeestjes? Voor de media staan Palestijnen = Qatar (en andere emiraten) en Qatar staat = aan bakken met poen die bedoeld is om leuke dingen te doen. Het kleine journalistje kan bijvoorbeeld een leuk avondje in een luxe bordeel scoren, nachtje in een 5-sterren hotel, of een maaltijd in een toprestaurant. De zware jongens in de media scoren wat meer. Daar wordt met heleboel dollars geschoven. Het kan ook zijn dat de Media Boys staan onder Arabische chantage. Als zij niet precies doen wat men van hen wordt verwacht, komt het vuile was naar buiten …en daar is een hele hoop van. Hoe dan ook, de huidige “vrije media” in het westen heeft veel met corruptie te maken en te weinig met Izvesttia (nieuws) of Pravda (waarheid).

  Like

 7. Nemesis zegt:

  Niet alleen die, die zich Palestijnen noemen, doen dat, Dat gebeurt in heel Noord Afrika. Was in de zestiger jaren al zo, toen ik daar voor heteerst door een van die landen moest rijden. En dat geburt iedereen die met de auto door de meest achterlijke gebieden rijdt. Gewoon wat kleingeld uit het raam gooien en je ruiten blijven heel. Dat is het hele eieren eten. Niks bijzonders dus.

  Geliked door 1 persoon

 8. Nemesis zegt:

  Sorry, schrijven is vandaag bij mij weer een katastrophe. Neem me het maar niet kwalijk svp.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s