VIDEO (compilatie): Multicultureel Frankrijk na winst van Frankrijk op Kroatië in WK-finale (15-07-2018)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op VIDEO (compilatie): Multicultureel Frankrijk na winst van Frankrijk op Kroatië in WK-finale (15-07-2018)

 1. Htskday zegt:

  Africa won the World Cup..
  Wat een feest…

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Vreemd dat zie je niet bij de Pravda NPO .

  Geliked door 2 people

 3. ildiko zegt:

  de shithole van Macron met zijn Afrikanen !

  Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  En in Rusland niet één keer van dit soort wantoestanden.
  Wat doen de Russsen goed en wij fout???
  HANDHAVEN en géén aszielzoekers de lakens laten uitdelen.

  Geliked door 4 people

 5. Thomasson zegt:

  En wat horen wij op het nieuws van de NOS en Qatar/EU) lakei RTL4? Ja! Er wordt tussen neus en lippen gemeld dat er kleine opstootjes of relletjes waren uitgebroken na verloop van de WK finale. Niets bijzonders hoor! Na middernacht was alles weer stil. Alle getinte en zwarte Cinderella’s gingen netjes naar huis. Vooral RTL4 spant tegenwoordig de kroon met politiek-correcte berichtjes waar de schijnheiligheid er vanaf druipt. Dat is best te begrijpen. Als commercieel zender kan men makkelijk twee en meer heren dienen; als ze maar goed dokken! Het is hier geen kwestie van loyaliteit. maar eerder van geld. Personages als Guy Verhofstadt en andere . beruchte graaiers kunnen, net als in de reclamespotje voor Hertog Jan, er meer over vertellen. Trouwens NRC Next kwam ook met bijzondere nieuws item: de Russen (altijd de Russen he?) hebben via nep accounts, talloze Nederlandstalige racistisch berichtjes op Social Media verspreid, die gericht zijn tegen de islam. Ze roepen het publiek op Wilders te stemmen. Alsof het publiek in Nederland en België de Russen nodig heeft een idee over de islam te vormen? Zonder hulp van de Russen zouden Nederlanders en Vlamingen op de het goede pad blijven en hen realiteitsbesef zou anders zijn. Zij zouden de multiculturele samenleving meer waarderen. . .

  Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   RTL 4.. Ik kijk naar hun half 8 Nieuws en that’s it en wil geen sec van GTST zien. Als ik al die previews zie, jééé wat een pulp en onderbroekenlol. Meen dat ze PdeL ook hebben overgehaald. Hè hè, zijn we eindelijk van dat Fossiel verlost! Komt ie vast nog een keer met een nat kruis in beeld om de RTL4-lol!

   Like

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  Wie gaat de materiële schade betalen ?

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Dat is helemaal niet zo moeilijk te raden: de autochtoonse Fransen natuurlijk die nog steeds met die praalhans en arrogante mislukking van een Emmanuel Macron zitten opgescheept!
   Ik heb zelfs het vermoeden dat als de IS-terroristen en de overige radicale moslims in Frankrijk erachter komen dat de geschiedenis van de nationale feestdag aldaar, 14 juli, het uitbreken van de Franse Revolutie die aan tienduizenden Fransen het leven kostte op haast dezelfde manier zoals IS dat deed en doet, ze alle radicale Fransen uit die tijd, waaronder de Jakobijnen, als ware helden zagen die talloze “ongelovige” Fransen hebben onthoofd, vermoord, gefusilleerd etc.!

   Like

 7. Peter zegt:

  Ach, helaas niets nieuws.
  Het voetbaltuig, soms aangeduid als “supporters”, is ook in ons land aanwezig.
  Verlies of winst van Ajax / Feijenoord etc. leiden hier helaas ook altijd tot vernielingen.
  Hard aanpakken van het voetbaltuig verdient mijn voorkeur !!

  Like

 8. Peter zegt:

  Op bijgaande site vindt u wat geschikte voorwerpen om de “voetbalsupporters “na vernielingen mee te straffen :
  https://en.wikipedia.org/wiki/Whip

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   In England betekent “Whip”niet alleen “zweep”, maar ook iemand in het Parlement die ervoor zorgt dat ze allemaal volgens de Party policy stemmen.
   Een soort partij/kadaver-discipline !

   Like

 9. Henk der Niederlander zegt:

  Het blijft me altijd weer verbazen dat overheden niet toe staan dat de politie in zulke gevallen verboden word om met scherp te schieten eventueel met de hulp van het leger.
  Namelijk door dit verbod in stand te houden geven ze het signaal af dat ook de volgende keer weer ongehindert gesloopt gestolen en mishandeld kan en mag worden.
  Het gevolg daarvan is dat buiten de directe schade ook een geweldige schade word toegebracht word aan de toeristenindustrie.

  Wat in deze compilatie duidelijk naar voren komt is dat het overgrote deel van de riotters bestaat uit naffers en ander donker graftuig, iets wat in de media uiteraard niet benoemd wordt.

  Ik voorspel dat op een moment een aantal winkeliers zelf naar de wapens grijpt om have en goed te verdedigen met het gevolg dat dit soort dingen nog gaan verergen.

  Geliked door 2 people

 10. scherpschutter1943 zegt:

  Het geteisem grijpt elke gelegenheid aan om de samenleving te slopen. Wat doet de politie? Niets.

  Geliked door 1 persoon

 11. ildiko zegt:

  IN ONZE HARTEN ZEGEVIERDEN DE KROATEN !

  Geliked door 4 people

 12. ReaGluurder zegt:

  Weer walgelijk!! We kennen de namen van de lieden (dood/levend) die verantwoordelijk zijn voor De Grote Sloop van W-Europa! Met de M I L J A R D E N die van ONS afgejat worden moet dit tuig koest gehouden worden om nog erger te voorkomen en de schade te herstellen, keer op keer. De (echte) leiders van Oost-Europa hoeven alleen maar deze video te laten zien als Die Pippo’s uit het Westen weer zitten te miepen. Godverdomme, met MIJN CENTEN wordt de sloop van Het land van Mijn Voorouders betaald! Die hele Drunckerd/TrutteZooi kan doodvallen om mij, vandaag nog!

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Rare manier om een overwinning te vieren …..of is het hun overwinning……van uitschot kun je niets ander verwachten….Als Macron zijn ogen nog niet opengaan …

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  ‘Sport verbroedert’.

  De brulapen zijn bekend om de luide, diepe brullen die de mannetjes uitstoten. Deze brullen kunnen van verre te horen zijn: tot drie kilometer in dicht bos, en tot vijf kilometer over open water. De mannetjes kunnen de gehele dag door brullen, maar ze zijn vooral rond zonsopgang en zonsondergang te horen. Vooral ’s ochtends laten de mannetjes van één groep brulkoren horen, die worden beantwoord door mannetjes van andere groepen. De brullen dienen voornamelijk om andere groepen brulapen erop te wijzen waar de groep zich bevindt. Door hun locatie bekend te maken, kunnen groepen elkaar mijden, waardoor territoriale gevechten worden voorkomen.
  Brulapen zijn polygaam en de meeste soorten planten zich het gehele jaar door voort. De brulapen krijgen één jong per worp

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Brulapen

  Like

 15. ReaGluurder zegt:

  In Nederland is het nog redelijk rustig, maar er kan zomaar stampij uitbreken, als er bv. “iemand” wordt neergelegd. De politie heeft instructies dat dit alleen in het uiterste mag gebeuren, bevreesd als ze zijn voor Franse toestanden. Verder worden er M I L J A R D E N tegenaangegooid om ‘het volk’ koest te houden. M I L J A R D E N afgejat van spaarzame (onnozele) Kaaskoppen!

  Geliked door 1 persoon

 16. Leo zegt:

  Eerst wordt een bus gemolesteerd in Marseille en vervolgens dezelfde bus ineens in Lyon..

  Like

 17. Joannes den Hollander zegt:

  Een gemiste kans Frankrijk. Gelet op de kleur van die kansenparels had niemand dat humane afval gemist als het leger daar massaal met pantservoertuigen op was ingereden.

  Geliked door 1 persoon

 18. Elisah zegt:

  Nog wat beelden,
  https://fenixx.org/2018/07/16/parijs-huilt-video-reportage-na-franse-wk-winst-maar-bij-verlies-was-het-echt-niet-anders-geweest/comment-page-1/#comment-122371
  Parijs huilt: Video reportage na Franse WK winst, maar bij verlies was het echt niet anders geweest!

  Like

 19. Peter zegt:

  Nou, nou, nou Joannes den Hollander .
  Mag het een tandje lager ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s