Gemeenteraadslid Joachim Bursian stapt over naar de AfD

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

Weg uit de CSU! Het gemeenteraadslid Joachim Bursian (kleine foto) uit het Noord-Beierse Mistelgau (Oberfranken) in het district Bayreuth wil graag overstappen naar de AfD. Zijn lidmaatschapsaanvraag is al binnen.

In Beieren komt iets in beweging. Het huidige gemeenteraadslid uit Mistelgau is zat van Söder´s CSU. Daar heeft men geen antwoorden op zijn meest dringende vragen. Hem houden de asielproblematiek bezig, maar ook de criminaliteit en heel actueel het enorme sociale bedrog met de kinderbijslag. Zijn politieke toekomst ziet hij in de AfD.

Screenshot_20.pngHet gemeenteraadslid (sinds 2002) zal niets veranderen aan zijn betrokkenheid. Hij is nog tot 2020 in functie. Hij zal zijn mening blijven zeggen tegen de burgers, of dat nu op het sportveld of in de kroeg is. Zijn argumenten zullen echter niet meer die van de CSU zijn, omdat hij daar geen oplossingsbeginselen vindt voor de vele problemen van Duitsland. De antwoorden, die hij eigenlijk gehoopt had van de CSU te krijgen, zou hij bij de AfD vinden. Daarom heeft hij besloten de CSU te verlaten en over te stappen naar de AfD.

Hartelijk welkom Joachim Bursian, eerst als donateur en over een jaar als partijlid.

Bron:
www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Gemeenteraadslid Joachim Bursian stapt over naar de AfD

  1. Cathja zegt:

    Wie volgt? Er zijn toch wel meer politici die geen heil meer zien in het lidmaatschap van hun partij, en een andere koers willen varen?
    Kom op mensen, geef je hart en ziel aan het AfD. Goed voor de eigen gemoedsrust, maar bovenal voor Duitsland. Duitsland moet weer voluit DUITS worden.
    Vrij van vreemde smetten.

    Like

  2. Guus Velraeds zegt:

    De vraag is natuurlijk of alle opportunisten langzaam uit hun holen gekropen komen.

    Ik zeg niet meteen dat Joachim Bursian een politiek opportunist is maar met het klimmen van de AFD (still counting) in de peilingen zullen veel ratten nog net op tijd (voor het echt gaat opvallen) de switch willen maken van de beschimmelde alt partijen naar de frisse AFD.

    Want de loopbaan moet toch belovend blijven.

    Linksom of rechtsom.

    Geliked door 1 persoon

    • Frans Brassens zegt:

      Ja Guus. En we kunnen ook nog veronderstellen dat hier een potentiële mol toegang wil krijgen tot de AfD. Allebei mogelijkheden.
      Maar laten we deze man vooralsnog het voordeel van de twijfel gunnen…..

      Like

  3. Republikein zegt:

    Maar dan eerst boetedoening, alleen voor niks gaat de zon op.

    Like

  4. leefbarbaar zegt:

    Niet doen. Overstappers zijn dom en kwaadaardig. En natuurlijk volstrekt onbetrouwbaar.

    Like

Plaats een reactie