VIDEO Peter Siebelt: “BDS-lobby: kleine groep, groot gevaar?

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk V.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, establishment, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Peter Siebelt: “BDS-lobby: kleine groep, groot gevaar?

 1. Peter zegt:

  Schokkend om dit te vernemen.
  Een aanrader voor iedereen om deze video te bekijken !!!

  Like

 2. Fantastische kerel die Peter Siebelt, hij legt de vinger precies op de smerig stinkende open wond van de Nederlandse socialistische maatschappij, hoop dat zijn verhaal een revolutie teweeg brengt om die antisemitische rooie rotzakken eens en voorgoed een toontje lager te laten zingen, ook in dat democratisch gekozen nepparlement van ons.

  Liked by 2 people

 3. Henk.V zegt:

  Ik ben deze gedreven onderzoeker zeer erkentelijk voor de manier waarop hij inzicht verschaft in zaken die iedereen die de gedragingen van ”politiek correct” met grote argwaan beziet, zou moeten weten. Dank voor uw geweldige werk, Peter Siebelt!!

  Liked by 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Niet voor niets dat ik mijn lidmaatschap van de Postcodeloterij een paar jaar geleden heb opgezegd. De zogenaamde “goede doelen” bevielen me niet. Nu blijkt dat de hele organisatie zo rot is als een mispel. Dank aan Peter Siebelt.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  Ik ben diep onder de indruk. De links marxistische kerk zit met zijn tentakels diep in de wortels van onze samenleving, financieel (dus ook ideologisch) gesteund door onze overheid die dubbel spel speelt.
  Uitroeien die hap.

  Liked by 1 persoon

 6. Trucker zegt:

  Ik geloof dat ik over de tentakels van het tuig achter de BDS beweging een reactie heb geplaatst met links erbij, of zou ik het vergeten zijn???? (wordt een dagje ouder en het geheugen is niet meer de van het).
  In elk geval is het tuig dat de kern van de BDS beweging vormt als een spin in het (wereldwijde) web met uiteinden overal en in alle lagen.

  Liked by 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  De Nederlandse Overheid is één grote beerput !!!

  Liked by 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Hier blijken ook weer de fascistische trekken van de linkse partijen !

  Liked by 1 persoon

  • Collectieve zelfhaat van de crypto fascistische linkse partijen is spreekwoordelijk geworden, het antisemitisme spat ervan af, wat wil je dan ook beste Koddebeier wanneer de achterban van deze partijen uit veel allochtonen bestaat, maar een nog groter gevaar voor de toch al verzwakte democratie zal in de toekomst het onderspit gaan delven door de partij Denk, die gaat naar mijn mening het fascisme nog groter maken dan het nu al het geval is.

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s