CARTOON: “Dividendbelasting” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op CARTOON: “Dividendbelasting” . . .

  1. BertG. zegt:

    Weet u waaraan uw gedrag mij doet denken? De Joodsche Raad in 1942…
    Twee miljard euro per jaar stelen van de armen en geven aan de rijken. Het volstrekt onrechtvaardig vinden. Maar het toch doen omdat je anders niet meer mee mag knikkeren.
    https://tpo.nl/column/briefje-van-jan-aan-gert-jan-segers-2/

    Like

  2. freda110 zegt:

    De grootste farizeeër in de vaderlandse politiek wil graag ook even in de belangstelling staan en heeft een ferme uitspraak gedaan die hij later op Facebook weer nuanceerde.
    Je bent voor of je bent tegen er tussenin kan niet, net zo min als je een beetje zwanger kunt zijn.
    In dit geval ga ik er van uit dat Seegers schijnzwanger is en als puntje bij paaltje komt zijn keuteltje razendsnel intrekt.

    Like

  3. Elisah zegt:

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/christenunie-dreigt-met-kabinetscrisis-als-dividendbelasting-niet-wordt-afgeschaft/

    ChristenUnie dreigt met kabinetscrisis als dividendbelasting niet wordt afgeschaft

    U leest het goed. Eigenlijk is zo’n beetje iedereen tegen de dividendbelasting en nu blijkt dat het vele malen duurder is dan in eerste instantie werd gedacht, is de druk alleen maar toegenomen. Toch houdt Gert-Jan Segers voet bij stuk en dreigt zelfs met een kabinetscrisis

    Like

    • BertG. zegt:

      Gert-Jan gaat helemaal niks doen.
      Dat hebben ze nou eenmaal afgesproken zo, dat ze mekaar niet laten vallen.
      Hij zal wel proberen er iets voor ze eigen er uit te slepen, en dan toch tekenen bij het kruisje. Want hij kon niet anders.
      Ook hij zit vast geplakt aan het pluche.

      Geliked door 1 persoon

  4. Hovawart zegt:

    Valt dit kabinetsbeleid nu onder lobbyen of solliciteren, luid het Haagse spreekwoord `wiens brood men eet, diens woord men spreekt` of, wiens woord men spreekt diens brood men eet ?, om over de ware reden van de afschaffing van de dividendbelasting maar te zwijgen, en TeflonMark loopt het vuur uit de sandalen om BV.Nederland de grootste netto-betalende sponsor van de Brusselse Brandstichters te kunnen blijven.

    Geliked door 1 persoon

  5. BertG. zegt:

    Wat vervelend is dat hier bij wordpress de laatste tijd, zo’n beetje 2/3 van mijn reacties verdwijnt direct in de spambak.

    Like

    • BigLJohn zegt:

      BertG. Niet alleen bij jou. Ook ik heb er wel eens last van. Gelukkig zie ik mijn reacties op een later tijdstip dan weer wel geplaatst. Een forum met een spamfilter. Dat gaat soms niet goed samen is gebleken. Dat Spamfilter zal toch wel een doel ergens voor hebben.

      Like

  6. Wolf zegt:

    Whahahaaa. prachtig.

    Like

  7. BigLJohn zegt:

    De reactie van die internationals is dat het moeten betalen van dividendbelasting voor hun maar peanuts is. Dit door allerlei juridisch technische mogelijkheden waardoor het voor hun toch altijd positief uitpakt. Voor die twee miljard die we kwijt zijn aan die vrijstelling kon het kabinet wel leukere dingen bedenken. Rutte is een echte linkse liberaal. Alles voor het grootkapitaal en de – immigrant -, en niets voor de eigen bevolking !

    Like

Plaats een reactie