Zweden: Meerderheid van de verkrachters geboren in het buitenland

Screenshot_334

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens een bericht van de Zweedse televisie is 58% van de veroordeelde verkrachters in het buitenland geboren. In de loop der jaren werden meerdere onderzoeken uitgevoerd, waaruit blijkt dat buitenlanders in de Zweedse verkrachtingsstatistiek oververtegenwoordigd zijn, maar er bestaat nog altijd gebrek aan onderzoeken over de oorzaken, staat er in een bericht van de publiekrechtelijke Zweedse omroep, SVT.

Uit controle van de indeling van de vonnissen van de arrondissementsrechtbank blijkt dat 58% van de in de afgelopen vijf jaar wegens verkrachting en poging tot verkrachting veroordeelden in het buitenland zijn geboren.

Als je alleen maar kijkt naar gepoogde en gepleegde gewelddaden, waarbij de slachtoffer en de daders elkaar niet kennen, is dat percentage nog hoger. Meer dan 8 van de 10 veroordeelde misdadigers (85%!) werden in een ander land geboren. 40% van hen was een jaar of korten in Zweden.

De helft (427 van de 843) van de veroordeelde misdadigers werd buiten Europa geboren. Van de 843 verkrachters waren 842 mannen en een vrouw. Bijna 40% kwam uit het Midden-Oosten of uit noordelijk Afrika en 134 uit zuidelijk Afrika. Wat betreft seksuele aanvallen zijn 97 van 129 buiten Europa geboren. Een groep die duidelijk naar voren komt bij de veroordeelden, zijn jonge mannen uit Afghanistan met in totaal 45 daden.

Screenshot_333

Het onderzoek geldt alleen maar voor veroordeelde misdadigers. Zij vormen slechts een klein deel van alle verkrachtingen en een nog geringer deel van alle seksuele delicten, aldus de Zweedse Raad voor Misdaadpreventie.

In 2016 vonden er slechts 142 vonnissen voor verkrachting plaats, maar in totaal werd er van 6715 verkrachtingen aangifte gedaan. Daar kwamen nog eens 190.000 gevallen van zware seksuele delicten bij.

Tegelijkertijd is de trend dezelfde als in eerdere onderzoeken naar vermoedelijke misdadigers. De trend toont aan dat mensen met een buitenlandse achtergrond oververtegenwoordigd zijn, schrijft de Zweedse televisie in zijn bericht.

Bron:
http://smopo.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

4 reacties op Zweden: Meerderheid van de verkrachters geboren in het buitenland

  1. Wolf zegt:

    Die zweden kunnen geweldig goed open deuren intrappen met zulke mededelingen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s