Duitsland: Een meerderheid is van mening dat het land sinds 2015 bergafwaarts is gegaan, het heeft te veel migranten

Screenshot_182

(Door: Virginia Hale – Vertaling: “Wachteres”)

Twee derde deel van de Duitsers is van mening dat het land een slechtere plek om te wonen is geworden sinds Angela Merkel de grenzen opende en zij in 2015 de migrantencrisis teweegbracht, terwijl slechts 17% zegt dat de daaropvolgende veranderingen, verbeteringen ten goede zijn geweest.

Breitbart

Ongeveer 66% van de kiezers is van mening dat het land sinds de massale migratie toestroom bergafwaarts is gegaan, volgens een nieuwe Emnid opiniepeiling, uitgevoerd in opdracht van de “Bild am Sonntag” in de nasleep van de protesten tegen de moorden op Duitsers door vluchtelingen en asielzoekers.

Meer dan vier vijfde van de ondervraagden zei tegen de opiniepeiler dat het sociale en politieke klimaat “significant” onaangenamer is geworden vanaf de tijd dat de kanselier Duitsland open verklaarde voor de meer dan 1.000.000 die zich sindsdien in het land hebben gevestigd, terwijl slechts 11% zegt dat zij het niet eens was met de beoordeling/waardering.

“Het land is enigszins veranderd” zei minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer, en hij merkte daarbij op dat “de tolerantieniveaus dalen en de debatten steeds verhitter worden”. “De mensen maken zich steeds meer zorgen over de migratiekwestie, die als onderwerp de Duitse samenleving splijt en polariseert” zei minister Seehofer (CSU) tegen de “Bild am Sonntag”.

Christian Lindner, de leider van de rechts-liberale vrije democratische partij (FDP) van het land, zei tegen het zondag tabloid dat het politieke debat in Duitsland in de afgelopen jaren “volledig overspannen” is geworden, omdat links “racisme” verwacht achter elke kritisch woord dat wordt gezegd over de  migratie toestroom.

Duizenden mensen verschenen op straat om te protesteren tegen de moorden door migranten na de fatale steekpartij in Oost-Duitsland op Daniel Hillig, de demonstraties trokken internationaal de aandacht en riepen de verontwaardiging op van de mainstream media met krantenkoppen zoals ” Ongecontroleerde, uitzinnige neonazi’s  in Chemnitz, de crystal meth hoofdstad van Europa”.

Iets meer dan een kwart (27%) van de respondenten op de opiniepeiling zei dat zij protesten tegen buitenlanders zou goedkeuren, terwijl twee derde (66%) zei dat ze geen sympathie voor een dergelijke demonstratie heeft. Maar toen aan hen werd gevraagd hoe ze het zouden vinden als er geprotesteerd werd tegen daden van geweld gepleegd door migranten, zei bijna drie kwart van de Duitsers  dat ze dergelijke demonstraties ouden begrijpen, terwijl slechts ongeveer een vijfde van de respondenten zei dat dergelijke demonstraties verkeerd zouden zijn.

Volgens de enquête, waarin 500 mensen werden geïnterviewd, gelooft 50% van de Duitsers  dat het huidige immigratieniveau een bedreiging voor het land vormt, terwijl 35% van mening is dat het proportioneel is.

Terwijl Duitsland begint met het goedkeuren van wetten die het voor niet-EU-arbeidskrachten veel gemakkelijker zou maken om zich in het land te vestigen – en terwijl de meeste politieke partijen in het land eisen dat de grens wordt open gegooid, om nog meer immigratie mogelijk te maken – vindt slechts 4% van de kiezers dat de huidige immigratieniveaus te laag zijn.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Virginia Hale

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Duitsland: Een meerderheid is van mening dat het land sinds 2015 bergafwaarts is gegaan, het heeft te veel migranten

 1. alwine kerkhof zegt:

  Nu pas??

  Like

 2. Inge zegt:

  Van mijn kant geen haat tegen de migranten maar vooral boosheid tegen de lakeien van de illuminati, ofwel onze psychopatische politici. Hoogachtend, Inge

  Geliked door 1 persoon

  • alwine kerkhof zegt:

   Geen haat naar de migranten????
   Het is regelrecht tuig, dat iedereen bedreigd, verkracht enz enz enz.
   Zo tonen ze hun dank voor de opname aan landen die zo gek zijn, om ze op te nemen.

   Geliked door 3 people

   • Inge zegt:

    Beste Alwine, onze echte vijanden zitten in Den Haag en Brussel. Kan niet wachten tot hun koppen gaan rollen.

    Geliked door 2 people

   • alwine kerkhof zegt:

    Als antwoord op Inge, de regeringen zijn schuld, maar de dood komt uit de handen van de moslims. Jouw kop rolt eerder, dan die in Den Haag.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Dat je ze niet haat, zal me een zorg zijn. Aan de andere kant hoop ik toch voor jou, dat je ze niet van nabij leert kennen. Dit alleen, omdat je een fatsoenlijke reactie die eindigde met Hoogachtend, hebt geplaatst.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  “Veilig” en GEZELLIG met de trein in multi-Culti-land, ZWITSERLAND.
  * / *
  Saint-Gall, Zwiterland.
  Een groep van 12 individuën die slecht Duits spreken, doen agressief tegen 2 vrouwen en dreigen de andere passagiers te doden.
  Het trein personel van de CFF schijnt Niets te hebben gemerkt.

  Zondag 19 augustus werden twee vrouwen tijdens een treinreis lastiggevallen en mishandeld door een groep mannen. Het treinpersoneel zou niet hebben ingegrepen en hen niet hebben geholpen.

  “Een van de mannen liet zijn penis aan de vrouwen zien, het was walgelijk primitief”, zegt een ooggetuige.
  Hij zat op de bovenste verdieping van de trein met de twee vrouwen.

  “Kort na het vertrek van de trein hoorden we gebonk, het klonk alsof de slagen steeds sterker en harder werden.”
  Kort daarop besefte ik dat het een groep mannen was
  Plotseling waren er ongeveer twaalf mannen tussen de 20 en 30 jaar oud.”

  Ze gingen gelijk op de 2 vrouwen af en zeiden vreemde dingen.
  Toen trok een van de mannen z’n broek omlaag en liet zijn penis zien.
  Hij zwaaide ermee naar de vrouwen.

  Maar toen de vrouwen niet reageerden, werd de situatie gewelddadig.

  Volgens hem raakte een van de mannen met zijn hand ’t voorhoofd van een van de 2 vrouwen aan.
  De mannen schreeuwden tegen de vrouwen om plaats voor hen te maken, dit terwijl de trein half leeg was.”
  De aanvallers spraken in een vreemd soort Duits.

  De 48-jarige getuige en anderen, die verder anoniem willen blijven, probeerden hen te kalmeren.
  In ruil daarvoor kregen ze een uiterst agressieve reactie van de groep: “Ze behandelden ons als “homo’s en zonen van hoeren” zo noemden ze ons.
  Ze zeiden dat ze ons zouden doden.
  De 48-jarige en zijn collega’s waren bang.

  Hij ging verder: “De mannen schreeuwden ook naar de conducteur en schreeuwden hardop dat ze zonder ticket reisden.”

  Noch de conducteur, noch het aanwezige veiligheidspersoneel deden iets.

  20 Minuten.ch

  Wochenblic

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Een kennis van mij werd laatst ook lastig gevallen in de trein, door zo’n zelfde soort mannen, ze riep de conducteur erbij en die trad gelukkig meteen op tegen die kerels.

   Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Het zal mij niet verbazen als het nog zover komt dat wij dit tuig maar min of meer hun gang moeten laten gaan.

   Anders ben je een racist.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Dacht je dat ze dat zouden doen in hun achterlijke islam barbarije landen. ?
    Mocht de moslim-echtgenoot in de buurt zijn !, zo’n smeerlap overleeft ’t niet.
    Dat weten zij wel en ook dat ’t in EU “slappe-hap” is en ze dat hier wel kunen.
    En bovendien hebben ze een vreslijke minachting voor Westerlingen en nog meer aan de geëmancipeerde vrouw alhier.
    Dat volk had nooit in EU toegelaten mogen worden………

    Like

 4. mahoog zegt:

  Daar zijn ze dan vlug achter,en geven het schoorvoetent toe.Ik zie het al jaren fout gaan vanaf mijn hooglandje 600+meter boven zeespiegel hier in Brasil…Zou ik dan tóch beter kijk op zaken hebben dan de mensjes uit de lage landen?….Minder druk op de ”grijze massa”? En ik ben niet eens hoog opgeleid,wèl prakties.

  Like

 5. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Bestseller-Vijandige-Overname-Oud-SPD-senator-en-Bundesbank-topman-wil-leger-inzetten-tegen-islamitische-migranten

  Bestseller ’Vijandige Overname’: Oud SPD senator en Bundesbank topman wil leger inzetten tegen islamitische migranten

  Als islam niet wordt gestopt zal onze samenleving vroeg of laat omvallen’ – ‘Wereld zou betere plek zijn als islam niet bestond’ – Als huidige trend zich doorzet wordt de AfD in 2021 de grootste partij van Duitsland

  Thilo Sarrazin, oud senator namens de sociaaldemocratische SPD en voormalig lid van de raad van bestuur van de Duitse Bundesbank, laat in zijn nieuwe bestseller ‘Vijandige Overname’ geen spaan heel van de regering Merkel en van zijn eigen partij. Sarrazin vindt dat de islam inmiddels een dermate grote bedreiging voor de samenleving vormt, dat hij pleit voor het inzetten van het leger om de illegale moslimimmigratie te stoppen en om te keren.

  ‘Vijandige Overname’ komt volgende week op nr. 1 binnen op de Spiegel bestsellerlijst. De gevestigde orde in media en politiek reageert natuurlijk heel negatief, zo beseft Sarrazin. ‘Maar daar schijnen de lezers zich niet door tegen te laten houden,’ wat vermoedelijk komt omdat veel Duitsers herkennen wat hij schrijft, namelijk dat hun ooit vreedzame en stabiele samenleving onherkenbaar aan het veranderen is en steeds onveiliger wordt.

  Geliked door 2 people

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Twee derde deel van de Duitsers is van mening dat het land een slechtere plek om te wonen is geworden sinds Angela Merkel de grenzen opende…”

  Dat betekent dus dat het die mensen nóg beter moet worden uitgelegd. Er moet een Departement van Propaganda komen (de blauwdruk ligt er al, sinds Dr. Goebbels) en meer controle op de media, zodat die kunnen helpen met het voorlichten van de mensen die het niet begrijpen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Harry zegt:

  Het doet me verdriet te weten dat een fors deel van onze bevolking indertijd op boomstammen de Rijn afgedreven is vanuit Duitsland .
  We zijn genetisch belast .
  Dat verklaart wel het een en ander .

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Dit vinden de meesten onder ons vast wel een mooi bericht over Duitsland:

  In de eerste helft van 2018 vonden er in Duitsland 627 aanvallen plaats op vluchtelingen buiten de opvangcentra, en 77 daarbinnen. Daarbij raakten 120 mensen gewond. Het aantal aanvallen is licht gedaald ten opzichte van vorig jaar. Dat meldt het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken in een rapport.

  In de eerste helft van 2017 waren er 642 aanvallen op asielzoekers buiten de centra, en 153 binnen. Er raakten 123 mensen gewond.

  Vorig jaar zijn in totaal bij meer dan 2200 incidenten vluchtelingen en onderkomens aangevallen. In 2016 waren dat er meer dan 3500. Het ging onder meer om zware mishandeling, brandstichting, materiële schade, opruiing en beledigingen, aldus het rapport.

  En degen die dat rapport hebben geschreven kunnen net zo goed overdenken hoe het toch komt dat steeds meer Duitsers zo racistisch, xenofoob en anti-islam worden, vooral als je dat soort ondankbare uitvreters en bruten maar blijft voortrekken en verkeerde dingen van hen gedoogd! Mededogen hoef je met hen niet meer te hebben!

  Like

 9. Wij vonden dit ook al……en onze leider riep…genoeg is genoeg……en toen kwamen er aanklachten en een rechtzaak………zo gaat Nederland net als Merkel met zijn burgers om.

  Like

 10. Sharon zegt:

  Ik ben zwaar teleurgesteld in de politiek, eerst moet ik wennen aan homohuwelijken en vrouwen die met vrouwen kunnen trouwen, na een jaar of 5 dacht ik okay vrijheid blijheid en geaccepteerd, vervolgens gaat diezelfde politiek me land volproppen met barbaren met kort lontje en die met messen gaan lopen steken als ze boos zijn, homo’s en lesbo’s in elkaar trappen als ze door hebben dat ze het zijn. Vervolgens totaal geen respect hebben voor vrouwen omdat die op het niveau staan van een straathond. Ik heb me hele leven gewerkt nooit ziek of werkeloos, Al die import barbaren gaan hier gelijk de bijstand in op kosten van de werkende bevolking die tot 70 moet doorwerken, ik heb geen enkel respect meer voor die hele klote EU !

  Geliked door 1 persoon

  • Inge zegt:

   Beste Sharon, kijk je hebt landen waar je wordt gearresteerd als je vraagt om democratie en je hebt landen die zogenaamd democratisch zijn maar het niet zijn. Nou in het laatste voorbeeld wonen wij. Mvg, Inge

   Like

 11. Elisah zegt:

  Nederland holt ook hard achteruit…
  https://fenixx.org/2018/09/06/neger-heeft-haast-bij-de-kassa-en-steekt-andere-klanten-neer-om-eerder-geholpen-te-worden-was-jarig-mag-verder-vieren-in-de-cel/

  Neger heeft haast bij de kassa en steekt andere klanten neer om eerder geholpen te worden – was jarig, mag verder vieren in de cel

  Like

 12. Ronald zegt:

  Merkel voor het gerecht! Zij heeft iedereen op eigen houtje, zonder overleg, UITGENODIGD!!! Meer en meer HAAT tegen de gelukszoekers en ze gaan misschien daarom toch maar terug…….hoop ik…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s