Dr. Alice Weidel (AfD): Omvattende grenscontroles zijn mogelijk

Screenshot_210

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Screenshot_209Prof. Dr. Martin Wagener van de Hogeschool voor Openbaar Bestuur presenteert deze dagen zijn boek “Duitsland´s onveilige grens – pleidooi voor een nieuwe beschermingswal”. De fractievoorzitster van de AfD in het Duitse parlement, Alice Weidel, ondersteunt het voorstel van Wagener om omvattende grenscontroles in te voeren.

politikstube

“Het voorstel van Wagener is gefundeerd en zou als blauwdruk kunnen dienen voor een efficiënte controle van onze grenzen. De Duitse regering zou Wagener als deskundige moeten uitnodigen en hem de mogelijkheid bieden zijn ideeën uit te leggen.

Bovendien heeft de expert al berekend dat de door hem voorgestelde maatregelen ongeveer € 9,3 per jaar zouden kosten, terwijl ons de ongecontroleerde immigratie jaarlijks een veelvoud van dat bedrag kost.

Tegelijkertijd bevestigt hij indirect dat de eis van de AfD-fractie om de Duitse grenzen te controleren vanzelfsprekend te realiseren is. Het desbetreffende voorstel van de AfD werd echter door de andere fracties, onder verwijzing naar de zogenaamde onuitvoerbaarheid, afgewezen.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Dr. Alice Weidel (AfD): Omvattende grenscontroles zijn mogelijk

 1. Nemesis zegt:

  Het was toentertijd ook mogelijk uitgebreide grenscontroles te houden en de alle grenzen met het /de buurland/en te bewaken.

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  In een gesprek dat ik eens had met Wilders gaf hij aan dat we alleen maar de drie bees moeten uitvoeren.. Hij zei maak grote opvangkampen in Nederland voor de asielzoekers.Een kamp met een hek erom heen van vier meter hoog. Alleen bed bad en brood.Zodra de toestand veilig is dan kunnen ze weer vertrekken. Helaas besloot onze regering om ze een verblijfsvergunning te verlenen.Nu gaan ze NOOIT meer weg en hebben ze meer rechten als Nederlanders. Hopelijk hebben die Nederlanders er veel last van die de regering steunde.Hopelijk zal veel ellende uw deel zijn.

  Geliked door 2 people

  • Guus Velraeds zegt:

   In de kern van de zaak is dat ook zo. Bed bad en brood. Alleen de agenda van de elite is een andere. Zij willen met de influx van vreemdelingen de cohesie binnen nationale staten uit balans brengen en chaos scheppen. Het moet mensen in de nabije toekomst onmogelijk gemaakt worden dat ze zich nog kunnen organiseren. De drang tot organiseren valt weg als iedereen om zijn eigen bestaan moet knokken. Ze zijn goed op weg dit verdeel en heers concept te bereiken.

   Geliked door 2 people

   • Tom Hendrix zegt:

    @Guus Velraeds: 15.31. uur. Juist. En alle regeringen in de EUSSR, zijn lakeien van Bilderberg!

    Like

 3. Guus Velraeds zegt:

  Wat een quatsch. Grenzen zijn niet te controleren en bewaken. Ik ben nu 68 jaar en heb het grootste deel van leven meegemaakt dat grenzen gecontroleerd werden en bewaakt. Dat lukte prima. Inderdaad je moest soms wat langer wachten maar is dat erg? Zie wat nu gaande is in Europa aan terreur en illegaliteit (gisteren nog een container vol met mensen in Rotterdam) dan kan ik je vertellen wat erg is en wat niet erg is. Juist door open grenzen is de mensen handel, uitbuiting en criminaliteit nooit in de geschiedenis zo hoog geweest. Gelukkig leven we in een land waarin het wel mogelijk is dividend belasting voor de allerrijksten af te schaffen. Nog even en de hele generatie die bewaakte grenzen heeft meegemaakt leeft niet meer en kunnen ze vol op het orgel beweren dat grenzen bewaken zo iets van toen was. De jongere generatie kan dan wijs gemaakt worden dat het nooit anders is geweest. Zo zal het ook gaan met afschaffing contant geld en de controle van de elite op het financiële systeem is compleet.

  Geliked door 3 people

  • ruud beijer zegt:

   Het is anders best mogelijk hoor
   Ik zal je de PVV versie vertellen. Zodra de PVV aan de macht komt dan worden alle Nederlandse soldaten terug getrokken uit al die idiote landen waar ze nu zitten zogenaamd om de vrede te bewaren of om zogenaamd de democratie te verdedigen.Die Nederlandse soldaten hoeven van de PVV hun leven niet te wagen. Je bent als ouders ook volkomen gestoord als je je kind daar laat doodschieten en daar dan nog trots over bent ook.Die soldaten worden terug getrokken en gaan samen met het openen van de grensposten ons land bewaken zodat geen asielparasiet ons land nog binnen kan komen.Tegelijkertijd beginnen we met het uitzetten van asielparasieten en houders van dubbele paspoorten.Nederland weer veilig en de woningnood in een klap opgelost.I have a dream.

   Geliked door 1 persoon

 4. toetssteen zegt:

  https://news.err.ee/653720/border-guard-gets-surveillance-drones

  Beetje met de tijd meegaan en dan is het zeker niet onmogelijk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s