VIDEO Katie Hopkins: Help me om de heksenjacht tegen Britse troepen te stoppen!


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Marc

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", demoniseren, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO Katie Hopkins: Help me om de heksenjacht tegen Britse troepen te stoppen!

  1. Marc zegt:

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/nyt-verdwenen-journalist-khashoggi-vermoord-en-in-stukken-gezaagd-door-saoedisch-moordcommando~bc0cda5c/

    Niets dan overvloedige kritiek voor de Turken, natuurlijk. Maar waarom, als de Volkskrant bericht over een Turkse krant die namen mét foto van vijftien Saoediërs die betrokken zijn bij de moord op de Saoedische journalist, geeft diezelfde Volkskrant die namen (mét foto) niet ook vrij? Komt dat misschien door de aandelen die Nederland heeft in de Saoedische olieproductie? Nog even afgezien van de aandelen die diverse politici ongetwijfeld in de Shell zullen hebben?

    Like

  2. ronjaspers zegt:

    Het begin van het einde.

    Like

  3. koddebeier zegt:

    Stop dit soort politici……het zijn landverraders !

    Like

  4. Ronald B zegt:

    Ik heb de getekend! Free Tommy!!!

    Like

  5. bozeoudeman zegt:

    Onze leger en politiemacht zijn al geïnfiltreerd door….. 3 keer raden.
    Burgeroorlog is straks ook daar, kijk maar wat er al is gebeurd in de VS.

    Maar in de jaren 40-45 waren natuurlijk ook honderdduizenden Duitsers opgenomen in het Britse leger en evenzovele Japanners bij de Amerikanen, dit is de logica dat uit het nieuwe ‘denken’ van de elitaire leeghoofdenbrigade voortkomt. Ze zijn zo laf dat ze het woord vijand niet durven uit te spreken. Ze staan liever toe dat Europeanen straks massaal worden uitgeroeid, en ik zie hier een heel grote versie van de eens Joodse Raad, waar onder andere Assher zijn grootvader bepaalde welke gewone Joden op transport gingen om zo zijn eigen elitaire kop weer te hebben gered.

    Onze elitaire leeghoofdenbrigade hoopt ook hun nekken op die manier te redden, ze ‘weten’ gespaard te blijven omdat zij de islamisten helpen om Europa in te nemen, daarom ook komen ze met voorstellen om realisten die tegenstand bieden naar kampen over te brengen, net als toen, toen zich nationaal socialisten noemden. Dream on tuig, niemand houdt van verraders, die op welk moment ook, ooit opnieuw verraad zullen plegen.

    Like

  6. edwin vissers zegt:

    druppel

    Like

  7. Elisah zegt:

    Ondertussen, over brexit en de eu

    Like

  8. Elisah zegt:

    In londistan,
    https://fenixx.org/2018/10/11/londen-is-islamitischer-dan-veel-moslimlanden-bij-elkaar-423-nieuwe-moskeeen-en-100-shariarechtbanken/

    “Londen is islamitischer dan veel moslimlanden bij elkaar” – 423 nieuwe moskeeën en 100 shariarechtbanken

    Groot-Brittannië krijgt in toenemende mate een steeds meer islamitischer aanzien. Volgens een Saoedische krant zijn er in de Britse hoofdstad 100 officiële sharia-rechtbanken actief en zijn er honderden nieuwe moskeeën opgericht.

    De Saoedische krant wijst er ook op dat Britse universiteiten ook zijn begonnen met de implementatie van de islamitische wetgeving.

    Like

  9. Wachteres zegt:

    We will not let the army submit to Islam through political correctness

    Like

  10. Jan zegt:

    Geitenneuker zorgt voor ontslag van rekruut

    Like

Plaats een reactie