Politiek-correcte barbarij: “Vluchtelingen” en draagsters van hidjabs moeten politieagent worden

Screenshot_70

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Het verlies van de binnenlandse veiligheid en de capitulatie van de rechtsstaat kunnen de burgers live volgen in de sociale media. Gevoelsmatig dagelijks is daar inmiddels waar te nemen hoe een migrantenmeute politieagenten aanvalt, deze tegen de grond slaat of hen – onder beledigingen van de aanvallers – op de vlucht doen slaan.

philosophia perennis

De Duitse politie was tientallen jaren lang een van de meest in hoog aanzien staande instellingen van het land. Nauwelijks een autoriteit kon haar met betrekking tot geloofwaardigheid en reputatie binnen de bevolking ook maar evenaren. Maar sinds Merkel´s grensopeningen wordt de totale overbelasting van de politie steeds duidelijker. Hoever deze capitulatie van de rechtsstaat al gevorderd is, wordt in de “Spiegel”-bestseller “De destabilisering van Duitsland – het verlies van de interne en externe veiligheid” schrikbarend duidelijk gedocumenteerd.

De ontstane rechteloze zones in de grote steden, de “No-Go-Areas”, dreigen zich nu enorm uit te breiden. Aangedreven door het geweld van de Arabierenclans zijn er inmiddels stadsdelen ontstaan waar alleen al het betreden voor politieagenten, maar ook voor reddingskrachten, medewerkers van de ordedienst en zelfs voor postbodes, kan uitmonden in levensgevaarlijke situaties.

“Duitser-vijandigheid” door Arabierenclans

In Berlijn zijn de toestanden op dit moment zo miserabel, dat zelfs beroepsrelativeerders zoals de Senator Binnenlandse Zaken Andreas Geisel (SPD) de realiteit niet langer kunnen ontkennen. Hij sprak van een “Duitser-vijandigheid” en van een agressieve sfeer in de stad. Vooral in stadsdelen met traditionele Arabische migrantengroepen is deze Duitser-vijandigheid groot.

“We registreren vooral bij van oorsprong Arabische groepen een toenemende verbale agressiviteit”, bevestigt Winfried Wenzel, woordvoerder van de Berlijnse politie, de escalatie in de stad. Volgens hem zouden beledigingen zoals “kloten Duitser” of “kloten Duitse smeris” vooral in Neukölln, Wedding en Berlin-Mitte wijdverbreid zijn.

Berlijnse politieschool: aandeel van politieleerlingen met een migratieachtergrond bedraagt 45%

Tegelijkertijd legt de politiek echter de focus op het aanstellen van veel migranten bij de politie. Dit wordt met een deels drastische afname van de toelatingseisen uit alle macht doorgedrukt.

Op de Berlijnse politieschool bedraagt het aandeel politieleerlingen met een migratieachtergrond al 45%. In 2015 was dit nog 27%. De leiding van de politieschool moest verder toegeven dat 20% van de 1200 politieleerlingen problematisch zou zijn.

In het jaar 2017 werden 35 tuchtzaken gestart, onder andere wegens het toebrengen van lichamelijk letsel, belediging, tentamenbedrog en wegblijven van de dienst. Gevreesd moet worden dat er weldra honderden politieagenten in uniform en met vuurwapens door Berlijn patrouilleren, die zelfs door de links-groene politieleiding als problematisch worden beschouwd.

Berlijnse toestanden: Arabisch ex-bendelid wordt politieagent

Welke clientèle ondertussen door politieke druk binnen de politie werd opgenomen, kon men meemaken in het kakelbonte Berlijn. Daar werden de sollicitaties voor de politiedienst van de voormalige veelpleger Fadi Saad meermaals afgewezen. In ieder geval zo lang, totdat de normale procedure door politici tot politieke zaak werd verklaard.

Na interventie van de leiding van de autoriteit mocht de 35-jarige Palestijn van geboorte toch aan zijn dienst beginnen. En dat, hoewel hij een bekennend lid van de beruchte straatbende Araber boys 21 was, die vooral in Berlin-Wedding de autochtone bevolking met bruut geweld in het nauw bracht. Fadi werd eerder veroordeeld voor toebrengen van lichamelijk letsel en roofzuchtige chantage en staat meer dan 25 keer als verdachte in aangiftes genoteerd.

Omdat hij na zijn criminele carrière korte tijd in Neukölln als kwartiermeester was aangesteld, verklaarde niemand minder dan Angela Merkel hem tot voorbeeld voor een gelukte integratie en nam hem mee op een staatsbezoek naar het Élysée-paleis. Sinds 31 augustus 2016 werkt de Duits-Palestijnse voormalige crimineel Fadi Saad als politieagent in Berlijn.

Politieagenten worden vanwege regering-kritische commentaren overspoeld met disciplinaire procedures

En dat in een tijd, waarin (Duitse) politieagenten vanwege regering-kritische postings op Facebook door de politieleiding met aangiftes en disciplinaire maatregelen worden overspoeld en monddood gehouden worden.

En de toestanden binnen de politie dreigen nu binnen korte tijd aanzienlijk slechter te worden. De secretaris van de Duitse Steden- en Gemeentebond, Gerd Landsberg, heeft de volgende stap voor de reorganisatie al geëist. Zo heeft hij zich ervoor uitgesproken vluchtelingen in de politiedienst in te zetten. Zijn motivering daarvoor luidt: “Een politieagent met migratieachtergrond heeft het mogelijk bij conflicten tussen vluchtelingen gemakkelijker om deze conflicten op te lossen.”

CDU-man Polenz wil islamitische politieagentes met hidjab

En de CDU-politicus Ruprecht Polenz zette zich ervoor in om voor islamitische politieagentes de traditionele islamitische hoofddoek, de hidjab, als officieel deel van het uniform in te voeren. Desbetreffende plannen in Schotland becommentarieerde hij op zijn Facebook-pagina als volgt: “Het wordt tijd dat de Duitse politie dat ook doet.”

Hidjab-politieagentes in Duitsland zouden volgens Polenz laten zien dat “gelovige moslima´s een mannenberoep in het kerngebied van de staatkundige soevereiniteit kunnen uitoefenen”. En bij Ruprecht Polenz gaat het niet om een onbelangrijke backbencher. Hij was voorzitter van de Commissie Buitenlandse Zaken en secretaris-generaal van de CDU.

Bovendien was Polenz 16 jaar lang lid van de ZDF-televisieraad en 10 jaar lang president van de Duitse Atlantische Vereniging, een lobbyorganisatie van de NAVO. Hij nam ook deel aan de Bilderberg-conferentie in Chantilly.

Niet het prestatieprincipe, maar migratieachtergrond belangrijkste criterium

Het prestatie-idee is deze samenleving volledig kwijtgeraakt. Het gaat er niet meer om de beste en meest gekwalificeerde mensen te rekruteren, maar de migratieachtergrond wordt uitgeroepen tot het beslissende criterium.

Dat is een duidelijke bevoordeling van migranten, die zich ook later bij bevorderingen voortzet en kwaad bloed zet binnen veel politiebureaus. De politieke leiding van de politie meet de graad van haar moderniteit af aan hoeveel migranten een hogere functie krijgen, terwijl de gewone politieagent in door asbest besmette schietbanen moet trainen, zoals in Berlijn.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Politiek-correcte barbarij: “Vluchtelingen” en draagsters van hidjabs moeten politieagent worden

 1. mahoog zegt:

  Beetje bij beetje worden jullie ingekapseld……zeker te weten!

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Syrische vluchtelingen met een status worden al gevraagd om in het Nederlandse leger te komen werken, dus kan de politie niet achterblijven…….

  Like

 3. koosv8 zegt:

  Als de duitsertjes nu effe goed luisteren naar de AFD, en niet naar dat etterende vrouwtje Merkel en haar goed afgerichte meeheulers.
  Dan moet het toch anders worden bij onze buren, het kan toch niet zo zijn dat er politie agenten zijn die anders stemmen dan AFD!!!
  Ofschoon het hier niet anders toegaat, de mensen hebben geen interesse om ergens over na te denken, of na te pluizen of het wel klopt.
  En daar zit hem de kneep, ze zijn te goed gelovig, en denken dat het niet zo erg kan zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Het is zoals in nederland. “Een beetje vent wordt geen agent”. De politie is je vriend niet, is je vijand, u bent gewaarschuwd.

  Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Hela Hela ! Ik ben een echte vent en was 36 jaar een politie-agent… het uitschot was mijn vijand en niet mijn vriend

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Sorry Kampersrene maar kwam je dan ’s avonds ook thuis om je vrouw vol trots te vertellen dat je de afgelopen dag weer een aantal mensen op de bon geslingerd had om de staatskas te spekken.
    En dat dan 36 jaar aan een stuk door.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    In de tijd dat u politieagent was, heerste er niet zulke toestanden bij de politie als tegenwoordig. Toentertijd kreeg u een gedegen opleiding en was daardoor van alle markten thuis en had de politie nog het vertrouwen van de bevolking. Tegenwoordig is dat anders. Ik deed aangifte van het openbreken van mijn auto en na 2 dagen pas kon ik bij de politie terecht. Ik werd op het bureau te woord gestaan door een turks sprekende dame in een politie-uniform, waarmee ik geen woord kon wisselen.. Toen er een nederlandse sprekende agent kwam helpen, kreeg ik ook nog het verkeerde proces-verbaal mee voor de verzekering. Stond art 310 WvSr en dat moest art 312 WvSr zijn. Bij gewoon diefstal (310) kreeg ik mijn schade niet vergoed van mijn cascoverzekeraar . Ik kreeg het die lui niet aan het verstand gepraat. Ze snapten er niets van. De naast hogere in rang, de brigadier, een wat oudere man, begreep het probleem en verzuchtte dat dit altijd zo ging met de jongelui. Klaar ben je ermee. Ik hoop Kampersrene dat u nu begrijpt waarom ik niets van de (huidige) politie moet hebben. Vat het dus niet persoonlijk op.

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Ik geloof graag wat je zegt , Rene ,

    maar in Nederland zijn de dienders toch al een beetje anders dan in Belgie, het zijn hier een stuk meer watjes .
    Je hebt er hier acht nodig om een turk aan te houden .
    Ze zijn in Nederland ook niet in staat zelf na te denken , het eerste wat ze doen is het bureau bellen , wat ze moeten en mogen zeggen .
    Ze nemen geen enkele beslissing zelf meer .
    De kennis van het leven en bedrijfsleven is bedroevend laag .

    In mijn jeugd was altijd het verhaal , dat ze in Belgie een stuk minder kinderachtig waren , maar als het nodig was ook een stuk forser in hun aanpak en dat het dan kon gebeuren , dat je met een heel zeer hoofd naar huis ging .
    Spreek niet uit eigen ervaring , hoor !

    Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Oké, dan kunnen we net zo goed voorstellen de nationale grenzen binnen de EU voortaan te laten bewaken door IS, leggen alle rechters de eed van trouw af aan Mohammed, en maken we Bandar president van de EU.

  Wellicht gaskamers ter bevordering van deze nationale zelfmoord?

  Geliked door 3 people

 6. Republikein zegt:

  Slagers die bij de plizie infiltreren, gekker moet het niet worden.
  Mag ze een stukkie worst mevrouw?

  Geliked door 1 persoon

 7. Willem Sterk zegt:

  Met z’n allen op weg naar Eurabi. Misschien wel Saudi-Eurabie, zoals het nu al gaat met de vrije meningsuiting en kijk eens wat de methodes zijn van S.A. zijn tegenover iemand die een andere mening heeft.

  Geliked door 1 persoon

 8. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  Het kalf is al lang verdronken. Ik leer alvast Arabisch. Mijn djellaba hangt al in de kast en een koran (een heilige) heb ik ook al. Alors….?

  Like

 9. Jan zegt:

  Katie Hopkins met Michael Stürzenberger

  Like

 10. fleckie zegt:

  Hoe , en door WIE wordt MERKEL , omgeven door lijfwachten, beschermd? Als ultieme test kan eventueel de. ‘landsaard’ van lijfwachten ‘ veranderd ‘ worden, per keer! i.v.m. Kennismaking ‘ mentaliteit’ vanuit binnengedrongen. ” vrijheidslievenden”!

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Wat Henk der Niederlanden 11u 32.schrijft , daar wil helemaal geen reactie op geven …..Zonder politie gaan we terug naar de Far West of het recht van de sterkste .Het spijtige is dat de politie politiek gebonden is Moest in Duitsland AfD aan de macht komen , Je zou het verschil wel zien Maar jullie zitten met Rutte als daar geen verandering in komt vrees ik voor de toekomst van Nederland

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Kampersrene.
   Ik zou maar ophouden met voor NL te vrezen als je ’n Belg bent…
   België is staatkundig een héle grote rotzooi, en dat moet jij ook weten.
   Nederland is tenminste een land.
   En wat die Rutte betreft, daar zou ik mij helemaal geen zorgen over maken als je geboren bent in ’n land waar kort voorheen een Franssprekende homofile pederast minister president kon worden, en nu een Franssprekende wereldvreemde kale harlekijn, met ’n kop uit ’n feestwinkel, als hoofd van ’n stel schurken de brave Vlamingen belazert.

   Leve het Vlaams Belang!

   Geliked door 1 persoon

 12. jungleelephant zegt:

  Iets van : de kat op het spek binden?

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Waarom zou ik niet reageren beste Paul””” Ik zeg maar “een” ding….en dat is “dees” (dit of dat) en daarmee afgelopen

  Like

 14. fleckie zegt:

  Wat zullen ‘de ‘tegenstanders genieten als ze e.e.a. Lezen hoe men elkaar ‘afkat’: ……per slot van rekening drukt de een zich radicaler uit, als de ander! Maar zit wel op ‘dezelfde golflengte’!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s