Bericht van de Europese Commissie ontmaskert de verkiezingsleugens van de Duitse regering

Screenshot_123

Bericht van de Europese Commissie ontmaskert verkiezingsleugens van de Duitse regering: zogenaamde daling van de migratie zomaar bedacht!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland is de controle over de migratie inmiddels volledig kwijtgeraakt. Volgens een intern bericht van de Europese Commissie neemt het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken aan dat de “irreguliere migratie hoger is dan door de nu gepresenteerde cijfers wordt voorgesteld”. In duidelijke taal: de bekende statistieken zijn het papier niet waard waarop ze geschreven staan. Integendeel, aldus een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Belastbare uitspraken zouden “serieus niet mogelijk zijn”.

Tien dagen geleden nog beweerde de Duitse regering driest  dat het aantal asielzoekers zou dalen, wat hoogstwaarschijnlijk te maken had met de verkiezingen in Beieren en Hessen. Het waarheidsgehalte van deze uitspraak wordt door het ministerie van Binnenlandse Zaken zelf weerlegd.

Grenscontroles zijn het enige probate middel om een einde te maken aan Merkel´s asielchaos. Zolang de Duitse regering dit niet inziet, nemen de kosten voor de belastingbetaler dagelijks toe, terwijl de binnenlandse veiligheid steeds verder erodeert.

De AfD-fractie zal zich ervoor in blijven zetten om deze en vele andere wantoestanden op te heffen.

(www.welt.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Europese Commissie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bericht van de Europese Commissie ontmaskert de verkiezingsleugens van de Duitse regering

  1. In de Kansel van Merkel zitten ook bendes die de boel belazeren.

    Like

  2. Henk Beije zegt:

    In heel Europa regeert de leugen,ja zelfs in Nederland !!

    Geliked door 3 people

    • koosv8 zegt:

      Zelfs in Nederland, hahaha ze hebben het hier uitgevonden zegmaar. KOK, LUBBERS, BALKENENDE, RUTTE, het is toch te zot voor woorden.

      Like

      • Henk Beije zegt:

        Nu is Kok ineens een goed mens,maar je hoort niemand zeggen dat Kok mee heeft geholpen aan de moord op Fortuin.
        De huigenlaars,want Pim smeekte of Kok wilde stoppen met hem te demoniseren,en vroeg zelfs om beveiliging die hij niet kreeg.
        Ja,na Pim zijn dood wasten ze hun handen in onschuld,en ze deden een plas,en alles bleef zoals het was !!

        Geliked door 1 persoon

      • Judge zegt:

        Den Uyl….

        Like

  3. paulzwueste zegt:

    Het is nu helemaal duidelijk duidelijk dat de samenleving in Duitsland binnenkort zal veranderen in ’n complete chaos.
    Dit dankzij Merkel en de trouw van het Duitse volk aan haar leiders.

    Like

  4. Elisah zegt:

    https://fenixx.org/2018/10/20/record-lage-steun-voor-merkel/

    Record lage steun voor Merkel

    De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft nu een record lage steun onder de kiezers. Niet meer dan 25 procent van de Duitsers zou vandaag op haar partij stemmen, terwijl 16 procent op Alternatief voor Duitsland zou stemmen.

    Like

Plaats een reactie