Groot-Brittannië . . .

britain-muslim-protection-squad

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Vertaling: E.J. Bron)

MOSLIM PROTECTIE EENHEID

De Britse politie is er niet meer om het Britse publiek te dienen, ze is nu bediende van de islam. In feite zijn er nu blasfemie-wetten in gebruik in het VK, afgedwongen door politie en justitie om jou aan te klagen als je kritiek op moslims hebt! 

De laatste veroordeling voor blasfemie in Groot-Brittannië was in 1843. Op 5 maart 2008 werd er een amendement toegevoegd aan de strafrechtelijke justitie en immigratie akte 2008, dat een einde maakte aan het delict blasfemie en blasfemische laster in Engeland en Wales. 

Dus waarom worden er mensen gearresteerd, gerechtelijk vervolgd en in de gevangenis opgesloten voor kritiek op de islam en moslims? Dit bewijst dat de politie in bed ligt met de islam.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Blasfemie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Groot-Brittannië . . .

 1. bigljohn zegt:

  Overal in West Europa ligt de politie in bed met de islam, heus niet alleen in Engeland. En dat niet alleen. De politiek in West Europa, alle soorten van overheden, rechtbanken en media zijn ook allemaal op de hand van de islam. De complete infrastructuur van West Europa is zwaar vergiftigd met islam. Dit dodelijke proces stoppen is volslagen onmogelijk, zodat in de verte (vreselijk) de sharia al aan het opdoemen is….

  Geliked door 1 persoon

 2. Guus Velraeds zegt:

  De heersende elite die massaal de import van moslims en met hun de islam heeft gefaciliteerd wil kost wat kost (nu het te laat is) het geweld potentieel van de islam binnen de perken houden. Dit doen ze niet door de moslim en met hem de islam te onderdrukken maar door de niet moslim te onthouden van kritiek op de islam. Een potentiële brand is op twee manieren te voorkomen. Of je zorgt dat er geen brandbare vloeistoffen in de buurt zijn. De meest logische. Of je laat de brandbare stof ongemoeid en zorgt dat niets gebeurd waardoor de brandbare stof ontvlamd. De Europese overheden hebben gekozen voor het laatste en volgens de wet op de kansberekening zal vroeg of laat ondanks alle repressie van niet niet moslims toch de moslim massa ontvlammen zodra het kritische omslag punt bereikt is. De grote fout van onze overheden is dat de massa van moslims altijd gaat ontvlammen rondom geweld zodra de massa groot genoeg hiervoor is. De islam heeft geen extern ontvlam punt nodig omdat de islam van binnenuit meer dan genoeg uitgerust is met vele ontvlam punten.

  Geliked door 1 persoon

 3. A Ruygrok zegt:

  Volgens mij ligt in het westen alles en iedereen…, uitzonderingen daar gelaten….in bed met allah en z’n maagden…zelfs feministische diehardss zijn allah/koran minded…., wat een afgang…!!!!
  A. Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 4. Er waren al veel extremen op sex gebied in Engeland, waarschijnlijk ontstaan omdat ze zo oerconservatief zijn, en daarom in de weekenden vol uit het dak gaan met drugs en alcohol.
  Nu hebben ze nog een huwelijk aangegaan met al die moslims.

  Like

 5. Wakkere Joost zegt:

  Ja en op dit moment hebben mijn Salafistiche Marokkaanse buren een gigantisch feest
  Zodat ik weer fijn een slapeloze nacht te gemoed gaat.
  Nachts leven ze overdag slapen ze.En dan eisen ze absolute rust van mij
  op de dag want anders bellen ze de wijk agent die met een bibberende hand bij zijn
  pistool aan mijn deur staat mij de les te lezen.
  Wat een walgelijk land zijn we bekomen.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Je moet in je huiskamer van de wand naar je mocro-buren één héle grote luidspreker maken.
   Als je daarna het geluid op vòl vermogen zet valt die hele wand in die mocro-huiskamer.
   Doe zoiets op het moment dat je je auto voor de deur start om achter de verhuiswagen aan te rijden naar je nieuwe woning.
   Lijkt me beter zolang als die nieuwe wapenwet, waarbij elke Nederlander ’n punt vijftig mag bezitten, nog niet door de Kamer is.

   Like

 6. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Alle landen van West Europa zijn geïnfiltreerd, bezoedeld en geïnfecteerd door die zieke cultus. Het is één grote nachtmerrie, ons vrijwillig aangedaan door het EU geteisem. Als je het nuchter bekijkt, is het of je je verstand hebt verloren. De meerderheid der bevolking lijdt aan lethargie.

  Like

 7. Jan zegt:

  De multikulti hel

  Like

 8. Jan zegt:

  Anne Marie Waters, gecensureerd door de staat want te Brits

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s