Zwarte Piethaters spijkeren affiche aan voordeur Civitas Christiana

Screenshot_356

De vandalen tijdens hun nachtelijke inbraak op het terrein van Casa Nova. Zij publiceerden deze foto zelf op internet.

Op de voordeur van pelgrimshuis Casa Nova is in de nacht van 24 op 25 oktober door vandalen een affiche geniet. Casa Nova is het gebouw in de Heilig Landstichting, waar Civitas Christiana kantoor houdt. De stellingen op de affiche proberen de campagnes van Civitas te weerleggen, waardoor de vandalen zich kennelijk geprovoceerd voelen.

Links-extremistische stickers

De vandalen, die blijkens foto’s minimaal met vijf personen waren,  hebben onherkenbaar en bij Nacht und Nebel het terrein van Casa Nova betreden. Dit is ’s nachts afgesloten, dus zij moeten daarvoor het hek over zijn geklommen. Bovendien hebben ze bij het vastnieten van de poster de voordeur beschadigd. In de omgeving en op ruiten hebben zij roze links-extremistische stickers geplakt die zich onder meer tegen Zwarte Piet en het gezin keren. Ook werd het doden van ongeboren kinderen door abortus een “recht” genoemd. Er is bij de politie aangifte van het vandalisme gedaan.

Screenshot_357

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Zwarte Piethaters spijkeren affiche aan voordeur Civitas Christiana

 1. Patriot 2.0 zegt:

  De overheid moet de beveiliging verzorgen, daar zijn ze voor. Niet doen, natuurlijk, want niet links…..

  Geliked door 3 people

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Elisah zegt:

  Als die pipo’s idd hun kinderen aborteren hebben we over een tijdje geen last meer van dat soort tuig?

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  En alweer blijkt dat ‘onze’ linkse ‘landgenoten’, samen met de ‘overheid’ onze gevaarlijkste vijand vormen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hans zegt:

  Civitas Christiana heeft blijkbaar open zenuwen geraakt en is heel succesvol. Hugo Bos moet dus blijven doorgaan op dezelfde manier! Hij laat zien dat je op een effectieve manier actie kunt voeren zonder gebral en gebl`er, zonder vernielingen en laffe bedreigingen/ intimidatie. Nog meer succes toegewenst aan Hugo Bos.

  Geliked door 1 persoon

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik verheugde me al, maar achteraf had ik het verkeerd gelezen. Ik dacht dat de Zwarte Piethaters aan de deur waren gespijkerd bij Civitas Christiana. Maar ik had weer pech…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

  • Peter zegt:

   Geachte heer Köhler ,
   Het is jammer dat gezonde viriele blanke Nederlanders zich laten intimideren door een paar huili huili kleurlingen en het linkse antifa-geboefte !!
   Graag hoop ik dat een stel stoere motorrijders eens een einde maakt aan de demonstraties van de anti-pieten.

   Like

 7. Peter zegt:

  Opruier Van Z. shopt Sinterklaas op plek JFK
  ZAANDAM – De man die veroordeeld is voor opruiing vanwege een oproep vorig jaar om Sinterklaas te vermoorden, lijkt met foto’s op sociale media opnieuw te hinten op de Goedheiligman als doelwit.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2743833/opruier-van-z-shopt-sinterklaas-op-plek-jfk

  Like

  • boorzalf zegt:

   Kan opsporing verzocht wel dubbele zendtijd aanvragen met dit verdrag. De dader!!! Een GETINTE MAN!!!!!!. En in Apeldoorn kunnen ze nog harder gaan zingen van “Welkom Welkom in mijn land”.

   Like

 8. King Arthur zegt:

  Ene allochtone uitkeringsrat van Z heeft weer (geilt erop) media aandacht nodig, valt in hetzelfde rijtje als de “vandalen” van bover :
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2743833/opruier-van-z-shopt-sinterklaas-op-plek-jfk

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  “Ook werd het doden van ongeboren kinderen door abortus een “recht” genoemd.”

  Dit zei “hypocriet Pechtold ook in de Kamer.

  ziener Van der Staaij, SGP

  Abortus Pechtold in realiteit

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Vandaag kreeg ik een E-mail van Hugo Bos. Ik schrok mij rot waar daar in stond. Ze denken zeker dat ze net zoveel succes zullen boeken als Maarten Luther. Die spijkerde zijn stellingen op de kerkdeur. Integendeel. Met deze schofterige aktie jagen ze steeds meer mensen in het harnas. Ik hoop dat ze net zo’n stille dood gaan sterven als de PvdA.

  Like

 11. duinsnip zegt:

  De hele ellende hebben we te danken aan Rutte. Het Sinterklaasfeest is een kinderfeest maar het gedogen van protest tijdens een bijeenkomst met kleine kinderen is het toestaan van provocaties, waar kinderen straks wel eens grote gevaren gaan lopen. Wat een droplul die dit maar toestaat. De meest walgelijke man van nederigland maar helaas gesteund door een politiek correcte massa ezels, waaronder de gristenunie, bah. We hebben het feest nu onmiddellijk afgeschaft, we geven er geen stuiver meer aan uit. We vieren wel kerst in een warme en liefdevolle privésfeer.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Sinterklaas sniper…
  https://wnl.tv/2018/10/31/sinterklaas-dreiger-echt-walgelijk/

  Sinterklaas-dreiger laat weer van zich horen: ‘Dit is echt walgelijk’
  Michael van Z., de man die vorig jaar opriep op Sinterklaas te vermoorden tijdens de landelijke intocht, lijkt weinig te hebben geleerd van zijn daden. Op Facebook post hij weer opruiende berichten, waaronder een foto van zichzelf terwijl hij een pet draagt met de tekst ‘Sinterklaas Sniper’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s