Zweden: Migratie-kritische partij wordt buitengesloten

Screenshot_371

(Vertaling: E.J. Bron)

Na twee mislukte pogingen om een regering te vormen, kondigde woordvoerder Andreas Norlén aan dat hij op dit moment geen derde kandidaat zou vragen. In plaats daarvan zal hij meerdere mogelijke regeringsconstellaties voorstellen.

Mitteleuropa

Norlén zei maandag dat de politieke situatie in Zweden op dit moment de duisterste zou zijn sinds de afgelopen vijftig jaar. Hij wijst er echter op dat Zweden nog functioneert en dat er in december een staatsbegroting wordt voorgelegd. “volgens mij zouden snelle nieuwe verkiezingen een grote nederlaag zijn voor het politieke systeem. Dit zou het vertrouwen van het publiek beïnvloeden. We hebben gewoon de verantwoordelijkheid daarmee om te gaan”, zei hij.

Hij sluit snelle nieuwe verkiezingen niet uit, maar deze moeten een laatste uitweg zijn. Hij sluit ook geen nieuwe kandidaat voor het premierschap uit, maar dat is op dit moment irrelevant. In plaats daarvan zal hij de partijen in groepen uitnodigen, gebaseerd op vier mogelijke regeringsconstellaties. Geen van deze vier constellaties bevat de Zwedendemocraten – de partij, die in meerdere peilingen de grootste partij van het land was, maar uiteindelijk, nadat er meer dan 900 gevallen van verkiezingsbedrog en meer dan 2300 gevallen van verkiezingsdelicten gemeld werden, op de derde plaats terechtkwam.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, demoniseren, Zweden. Bookmark de permalink .

27 reacties op Zweden: Migratie-kritische partij wordt buitengesloten

 1. ildiko zegt:

  stemmen heeft totaal geen zin meer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Ook van dat DOMME VOLK…

  Geliked door 1 persoon

 3. henk zegt:

  Zweden is verloren gebied, de echte bewoners hebben geen vaderland meer, en kunnen s avonds amer de straat meer op.

  Geliked door 2 people

 4. Marc zegt:

  “Geen van deze vier constellaties bevat de Zwedendemocraten – de partij, die in meerdere peilingen de grootste partij van het land was, maar uiteindelijk, nadat er meer dan 900 gevallen van verkiezingsbedrog en meer dan 2300 gevallen van verkiezingsdelicten gemeld werden, op de derde plaats terechtkwam.”

  Ik weet niet hoe het met u zit, maar bij het lezen van deze laatste zin van het artikel moesten ik onwillekeurig fronsen. Wat is het geval?

  Een partij, laten we het de NSDAP noemen onder leiding van A. Hitler, pleegt tijdens verkiezingen 900 keer verkiezingsbedrog en meer dan 2300 gevallen van verkiezingsdelicten. Om die reden eindigt de partij op de derde plaats.
  Allereerst heb ik moeite met de begrippen ‘verkiezingsbedrog’ en ‘verkiezingsdelicten’. Wat moet ik mij bij deze overduidelijke misdaden voorstellen? ‘Verkiezingsbedrog’ moet wat anders zijn dan ‘kiezersbedrog;. Bij de laatste is het duidelijk: de partij zou dan de kiezer een valse voorstelling van zaken gedaan hebben. Ze zouden de boel misleid hebben. Maar dat is niet het geval. Hoe bedrieg je verkiezingen? Hoe ziet dat eruit? Wat gebeurt er dan precies? Ik kan mij er met de beste wil geen voorstelling van maken.
  ‘Verkiezingsdelicten’ dan. Een delict is een misdrijf. Een verkiezingsmisdrijf? Welk beeld moet ik mij hierbij dan weer vormen?

  Ik krijg sterk het gevoel dat er met de lancering van deze, volgens mij niet bestaande, termen een flink staaltje van nepnieuws wordt geleverd.

  Maar dan … tot welk aantal, kennelijk onverdiend, aan de partij toegeschreven stemmen moeten deze misdrijven hebben geleid? Niets in het artikel dat mij hierover ook maar de geringste indicatie geeft. Hoe zou ik moeten concluderen dat het degraderen van deze partij van plaats een naar plaats drie, diep gefundeerd zou zijn? Ik zie het echt niet. Jullie wel?

  Maar wat mij helemaal opvalt is dat, mocht een derde plaats voor de NSDAP berusten op een eerlijk opgemaakte uitslag, en deze partij dus terecht op de derde plaats is geëindigd. Hoe kan het dan dat deze zelfde partij in ‘meerdere peilingen de grootste van het land was’, nu derde eindigt? Ik weet wel, prognoses zitten er wel eens naast. Soms goed ook. Maar nu uitgerekend de partij van Hitler? Is dat niet al te toevallig? Moeten we soms concluderen dat ‘verkiezingsdelicten’ hebben geleid tot het decimeren van wat kennelijk een overduidelijk geval van een aanstaande winnaar zou worden?

  Als laatste moét ik toch nog even deze zin analyseren, die van Norlén: “volgens mij zouden snelle nieuwe verkiezingen een grote nederlaag zijn voor het politieke systeem. Dit zou het vertrouwen van het publiek beïnvloeden. We hebben gewoon de verantwoordelijkheid daarmee om te gaan”

  Lezen jullie in deze zin ook wat ik erin lees? Dat onder het mom van het ‘nemen van verantwoordelijkheid’ en het niet willen accepteren van ‘een grote nederlaag voor het politieke systeem’ door af te zien van ‘snelle nieuwe verkiezingen’, de Zweedse kiezer feitelijk monddood wordt gemaakt? Dat dit het grofste staaltje van verkiezingsdelicten is?

  De Zweedse democratie is al dood. Nu het Zweedse volk nog.

  Allah Akbar. Sieg heil.

  Maar liever zie ik Merkel vandaag nog aftreden. En met haar Rutte, Juncker, Macron !!!

  Dood aan het verdrag van Marekkesh !!!

  Leve Orban, leve Salvini, leve Wilders, leve Trump !!!

  Like

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Hoe lang blijft deze oplichterij nog doorgaan? PVV – 2e partij van het land: buitengesloten; AfD idem. En waarom blijven mensen toch stemmen op de nazi partijen? Is het nu nog niet duidelijk???

  Like

  • Lot zegt:

   Inter-nazi partijen dan is het duidelijker voor mensen.
   Of zoals in duitsland waar de linkse mensen nazi nazi nazi roepen tegen de andere demonstranten, moet je terugroepen, bist du, bist du, bist du. In koor, misschien dat het dan doordringt tot de linksen, ben je het daarna zat, dan nog een kwartier een koortje met je groep, fascist, fascist, fascist, voor het door hen opgelegde over hoe jij moet denken.

   Like

 7. koosv8 zegt:

  Wie zijn die lieden om de eigen bevolkingswens zo brutaal te negeren. Ik begin mij steeds meer af te vragen wat Anders Breivik verkeerd heeft gedaan. Het kan toch niet dat na verkiezingen alles bij elkaar gaat klitten om één partij er buiten te houden. Zo krijgt men nooit een land waar de burgers hey naartoe willen leiden in de toekomst. De grootste partijen gaan samen een regering vormen daar zouden ze toe verplicht móeten worden. Dit zijn geen regels op deze manier.

  Geliked door 1 persoon

 8. Thom zegt:

  Haha verkiezingsbedrog door Zwedendemocraten. En het stemhokje ingaan met een boerkafiguur en dan het stembiljet invullen, hoe heet dat? Dat zal dan wel emanicipatie en integratie zijn zeker. Zo gebeurt het hier toch ook aan de lopende band en in Zweden zal het nog wel erger zijn.

  Geliked door 1 persoon

 9. Harry zegt:

  Hoog tijd voor een verbod op het uitvoeren van een cordon sanitaire .
  Met celstraffen van minimaal twintig jaar !
  Wat een smerige sluwe rotbende is die linkse kliek toch .
  Ook in ons land , het rooie zootje heeft continu hard gevochten om op IEDERE belangrijke positie een socialist neer te zetten .
  De VVD en die vrome kutten van het CDA hebben dat allemaal gewoon maar toegestaan .
  Nu zitten we nog jaren met die linkse ellende opgescheept .
  Wat hebben we zitten suffen !

  Geliked door 2 people

 10. scherpschutter1943 zegt:

  de socialisten zijn als een kankergezwel, ze zitten in alle geledingen van onze maatschappij en er is geen medicijn tegen. Het medicijn dat er voor is komt uit de loop van een geweer, dat dan weer wel.

  Geliked door 1 persoon

 11. bigljohn zegt:

  Stembusfraude in Zweden, en het uitsluiten van de Zwedendemocraten ? Oud nieuws. In Nederland gaat het al jaren zo aan toe. Ook in het klein bij de gemeenteraadsverkiezingen. In Tilburg was de lijst Smolders (chaufeur Pim Fortuijn) de grootste, maar werd gebasht gelijk de PVV.
  En dan gaat men net zo lang aan zitten klooien tot dat er een coalitie ontstaat ZONDER de winnaar van de verkiezingen. Deze klojo’s hebben het nu voor het zeggen bij ons; D66, GroenLinks, VVD en CDA. Wensen van de inwoners worden genegeerd en links blaast de loftrompet. Tilburg Noord verword langzaam tot een moslim-getto en de binnenstad word om de paar jaar totaal onnodig gerenoveerd. Het kost fortuinen, maar wat wil je met een links college dat smijt met belastinggeld en Rijkssubsidies. Dit alles blijft natuurlijk niet mooi staan, maar waar zullen we uiteindelijk in belanden ? In de grootst mogelijke rotzooi die denkbaar is !

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Het huidige Zweden is een constitutionele monarchie en een van de rijkste, welvarendste en meest ontwikkelde landen ter wereld. Zweden staat veertiende (2014) in de Index van de menselijke ontwikkeling van de Verenigde Naties en eindigde in 2008 als eerste in de democratie-index van het blad The Economist…..Volgens Wikipedia….volgens mij…..Zweden is een dom land geworden en pleegt zelfmoord door een troep bavianen op te nemen….dag cultuur ….dag tradities ….dag Vikings….welkom verkrachters , terroristen , geweldenaars ….moskeeen …haatpredikkers…

  Geliked door 2 people

 13. orelius zegt:

  Inderdaad het socialisme is als een kankergezwel. Alle lagen van de maatschappij zijn aangetast. Maar kijk maar naar hiv , voor elke ziekte is een medicijn te vinden . En het zal er komen , ook al duurt het wat lang. Hun ideeen worden steeds absurder en gekker. Maar kijk naar de geschiedenis ,de boze blanke man heeft altijd oplossingen gevonden . Komt door het beste wapen van alles de hersens.

  Like

 14. Lot zegt:

  Hoe lossen we de verkiezingsfraude in ons land op? Moeten WIJ niet een protocol bedenken en gaan proefdraaien voor de gemeenteverkiezingen?
  De FvD begon er over, maar zetten geen protocol op. Volgens mij houden ze zich stil, omdat ze ‘toevallig’ twee zetels hebben gekregen, die hen zijn ‘toebedeeld’. Ik hoor hen er nooit meer over, om iets te doen aan het controleren van de stemmen. Niemand gelooft toch dat in een uur alle stemmen zijn geteld. Gewerkt op accountantskantoren, ben accountant, nou dan mogen ze daar komen werken!
  Ik heb al vele malen geprobeerd om mij aan te melden, maar waar is het centrale stembureau? Met veel moeite kreeg ik een telefoonnummer (van de gemeente), en toch later een adres, maar er werd geen telefoon opgenomen. Wie regelt wie er mag controleren. Bij de gemeente konden ze het mij niet vertellen. En het centrale stembureau in mijn stad is alleen actief/open tijdens verkiezingen. Alles was toen al geregeld. Ik zou willen dat ik een vliegende keep ben, die langs alle bureaus ga en de uitgestalde biljetten op stapels ga natellen, dat is denk ik snel te doen. De aantallen moeten overeenkomen met de aangevinkte aantallen in de adressenlijst. Controleren jullie ook dat je aangevinkt wordt? Als je dat de volgende dag doet, dan moet dat snel gedaan kunnen worden.
  Tijdens het stemmen ben je aanwezig.
  Aan het einde van de avond, neem je alle lege biljetten mee. Blijven alleen over de ingevulde die je de dag erna controleert.
  Je zet een camera op de ‘bus’ nonstop, bij elk stembureau, en die filmt elk biljet die uitgevouwen wordt en uit de bus wordt gehaald, ook al duurt dit 5 uren, dan kun je via youtube filmpje dit nakijken op elk moment inzoomen of er ook fraude wordt gepleegd met het opnoemen. Zelf kun je dan ook een lijstje aanvinken. En kijken of dit overeenkomt.
  Ben je het met mij eens dat er teveel stembureau zijn? Hierdoor kan er makkelijker gefraudeerd worden.
  Er zit een slot op de bus, maar hij wordt wel geopend op het stembureau later op de avond, terwijl hij verzegeld is.
  Ben je het met mij eens dat er teveel stemmen zijn en teveel gedirigeerde politieke stromingen. Moeten wij niet terug naar een volksraad waar mensen uit het volk zelf, beslissen wat wij willen met het land, een Thing vergadering (oudgermaans).
  Naar mijn mening zijn overheidsfunctionarissen ambtenaren die uitvoerend werk doen, in dienst van het volk. Zoals het controleren van goederen die het land binnenkomen, testen op de chemische goederen doen, papieren verwerken. En niet om te heersen over ons.

  Het enige wat ons zal redden is wetgeving zoals in azie, je mag je niet vestigen in het land, tenzij je met iemand van daar getrouwd bent en die garant voor je staat. Je mag alleen een bedrijf opzetten in dat land als iemand van daar meer als 50% bezit heeft, en jij een minderheid bezit. Je mag geen grond of huis bezitten. Dan mag je alleen het land bezoeken, een huis huren, misschien wat werk doen. Maar niet in het de core van het land binnendringen, het hart van de samenleving waar de mensen hun leven in leven, zoals buitenlandse kinderen tussen je eigen kinderen zetten, dan kunnen jouw kinderen niet eens zichzelf meer zijn, een misdaad. Nee die kinderen moeten dan naar internationale scholen gaan, om later weer het land uit te gaan, je mag je immers niet vestigen. ( in amerika was dit ook zo). Wij hebben ons in die andere landen ook nooit gevestigd in het hart van de samenleving en deze ontwricht. Waarom laten wij dat dan hier gebeuren. Wat buitenlanders die rondlopen oke, maar ik wil mijn eigen leefgebied hebben waar ik vrij kan leven zonder invloeden en druk van buitenstaanders. En dat is nu van mij afgepakt.

  Like

 15. Elisah zegt:

  Ondertussen in het zweedse multiculti ” paradijs”…
  https://fenixx.org/2018/11/01/afrikaanse-asielzoeker-duwde-beide-handen-in-vagina-van-serveerster-ik-ga-je-uitrekken-ontloopt-deportatie-omdat-hij-in-afrika-de-gevangenis-riskeert/

  Afrikaanse asielzoeker duwde beide handen in vagina van serveerster: “Ik ga je uitrekken” – ontloopt deportatie omdat hij in Afrika “de gevangenis riskeert”

  De 27-jarige Afrikaan hield een serveerster in een voorraadkamer in een café in Norrköping vast. Daar duwde hij zijn beide handen in haar vagina en tilde haar van de vloer. Nu is hij veroordeeld voor verkrachting – maar wordt niet gedeporteerd, omdat hij beweert dat hij in zijn geboorteland, Eritrea, wegens zijn desertie uit de militaire dienstplicht gevangenisstraf riskeert.
  – Hij zei dat hij mijn vagina ging uitrekken, vertelt het slachtoffer.

  Like

 16. Marc zegt:

  Hoi EJ,

  Ik zie mijn reactie van gisteren niet terug. Heeft dat een reden?

  Like

 17. Williaan zegt:

  De utopisten hebben Zweden naar de ondergang gevoerd, het zal nooit meer goed komen.
  Tenzij een er een gruwelijke burgeroorlog plaats vindt. Helaas is de kreet wij zijn met meer dan omgeturnd tot wij zijn minder, dus de uitslag wordt steeds onzekerder. De in de strijd omgekomen islamieten gaan rechtstreeks naar de hemel en de westerlingen naar de hel, als je daar in geloofd. Het lot dat heel het Westen te wachten staat als het aan de politici en andere idioten ligt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s