Imad Karim: “Sinéad O´Connor is een verachtelijke raciste”

Screenshot_99

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Toen de Ierse zangeres Sinéad O´Connor enkele weken geleden bekendmaakte dat ze zich tot de islam bekeerd zou hebben, kon ze nog zeker zijn van het applaus van de media. Maar nadat ze nu ook nog haar daarmee verbonden, extreem mens-verachtend racisme tegen blanken openbaar heeft gemaakt en blanken “weerzinwekkend” noemt, heersen er irritaties.  

philosophia perennis

Een moslima, die racistisch is, past helemaal niet in het wereldbeeld van onze links-groene betuttel-media. Imad Karim heeft voor O´Connor de juiste woorden gevonden:

“Ik heb mijn leven lang en in veel van mijn films voor de publiekrechtelijke omroep, toen ik voor haar nog films mocht maken, het racisme tot onderwerp gemaakt en dit geprobeerd d.m.v. van film te ontmaskeren en te bestrijden.

“Een kleine, ellendige, weerzinwekkende, psychisch gestoorde, mens-verachtende en absoluut verachtelijke raciste”

Daarbij had ik steeds opnieuw mijn moeilijkheden het racisme te bestrijden zonder tegelijkertijd de racisten niet te verachten.

En zo heb ik dat tot op de dag van vandaag: deze vrouw genaamd O´Connor is zo´n kleine, ellendige, weerzinwekkende, psychisch gestoorde, mens-verachtende en absoluut verachtelijke raciste, en iedereen die het racisme van deze vrouw relativeert, is eveneens een racist.

Deze vrouw celebreert haar racisme, net zoals de zoon van Boris Becker, die zich er vier maand geleden over beklaagde dat er in Berlijn veel teveel blanken zouden zijn.

Het tragische daarbij is dat noch Noah Becker noch deze vrouw bang hoeven zijn voor sancties van de kant van de burgerlijke samenleving. Dat is dezelfde burgerlijke samenleving, die er volledig terecht verontwaardigd en boos over zou zijn wanneer het object van het racisme zwarte mensen zouden zijn.

Hebben de blanken besloten zichzelf af te schaffen?

Op de een of andere manier hebben de blanken, die nog niet eens 10% van de wereldbevolking uitmaken, besloten zichzelf af te schaffen. Ze vervallen in extases wanneer zij zich met de anderen dood vermengen of wanneer een vrouw met een donkere huidskleur tot hun schoonheidskoningin wordt gekozen.

Deze 10% herinnert me aan de eerste christenen, die zich vol vreugde in de Romeinse arena´s als voer voor de leeuwen lieten gooien. Wellicht is dat reden voor hun verlangen naar de vrije dood door een derde. Wie weet?

Er bestaat geen goed racisme

Ik vind dat alles onverklaarbaar. Er bestaat namelijk geen slecht en geen goed racisme. Er bestaat maar één enkel racisme en dat is te lelijk om broers en zussen te krijgen.

Maar dat interesseert schijnbaar maar weinig, heel weinig van de omschreven zelfmoordkandidaten.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Racisme. Bookmark de permalink .

29 reacties op Imad Karim: “Sinéad O´Connor is een verachtelijke raciste”

  1. Ruud zegt:

    Als zelfs zelfmoord geen optie meer is wordt je bekeerling tot de islam……………………

    Geliked door 3 people

  2. Republikein zegt:

    Dat pukkeltje op haar wang, da’s de boosdoener.
    Nothing compares 2 u, echt niet.

    Geliked door 2 people

  3. Elisah zegt:

    Gek hè, nog amper bekeerd en meteen al haat en racisme verspreiden, hoe zou dat toch komen…..?

    Geliked door 3 people

  4. Thom zegt:

    Het is wel grappig wat Sinead O’Connor er allemaal uitkraamt. Het lijkt wel op het gedrag van ene Ome Willem, die de kinderen provoceerde op de t.v. door te vragen of ze een broodje poep lustten.
    Je hoeft niet naar O’Connor te luisteren, Zulke dingen zeggen ze namelijk continu in gesloten of open inrichtingen en wordt ook gezegd door Antifa idioten. Het zegt meer over mensen die naar dit gezwam van een halve zool luisteren en dit serieus nemen, het als nieuws publiceren en daarna zouden wij ons druk moeten maken? Kom nou!
    Als iemand nou zegt dat hij zo’n lange piemel heeft dat als een loodgieter op het dak moet zijn, hij dan gewoon een stijve krijgt en dan klimt de loodgieter langs zijn sjarel zo op het dak.
    Zulke onzin publiceer je toch ook niet als zijnde een serieuze mededeling.
    O’Çonnor wil gewoon aandacht en ze wet precies hoe ze dat moet krijgen. De journalisten die erin trappen zijn de uilskuikens want zij nemen dat zwakzinnig gelul serieus en dat is precies wat ze wil bereiken. Laat ze toch lullen dat soort figuren. Het feit dat het sowieso gepubliceerd wordt tekent de intellecturee armoede van de journalistiek door het vermogen om hoofdzaak van kolder te onderscheiden.

    Geliked door 1 persoon

  5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Ze is toch zelf ook blank?? En bovendien weerzinwekkend!!
    Dat wijf is altijd al zwaar gestoord geweest met die kaal geschoren kop. En gegeven moment priester en nu: landverrader!!

    Geliked door 2 people

  6. Ronald B zegt:

    Nothing compares to her…….

    Geliked door 2 people

    • annah zegt:

      die gek heeft al diverse religies aangehangen, volgende is het hinduïsme

      Geliked door 1 persoon

      • annah zegt:

        aan die neus te zien zou het goed een Turkse kunnen zijn ….

        Geliked door 1 persoon

      • bigljohn zegt:

        annah; Ze lijkt meer op die zee-heks uit de Popey the sailor cartoons. Een tronie die je niet vergeten kunt. Zou ze haar kaalgeschoren kop nog hebben ? Die gemene blik uit haar indringende ogen, dat moet toch voldoende zijn om te beseffen dat zij totaal niet deugt….

        Like

      • scherpschutter1943 zegt:

        annah. het is prima dat die senead zich tot de islam heeft bekeerd. De islam is niet zomaar een godsdienst, maar een godsdienst voor het leven tot de dood. Je kan er niet meer vanaf. Bevalt het toch niet, dat moslima zijn, dan is ze een afvallige en daar hebben de echte moslims nog meer de pest aan dan aan christenen en andere niet gelovigen. Dus, mag zij volgens de koran ter plekke gedood worden. Ik zou zeggen doen. Er is altijd wel ergens een geschifte imam die een fatwa over haar uit spreekt. Dus moslims, te wapen en gaan met die banaan.

        Like

  7. koddebeier zegt:

    Advies aan de blanken besloten hebben zichzelf af te schaffen……..begin bij jezelf……maak een eind aan je waardeloze leven, de blanken met hersens zullen je echt niet missen !!!

    Geliked door 1 persoon

  8. Jan zegt:

    Zij meent zelfs dat zij nu tot een ander ras behoort, dan ben je toch echt ver heen

    Geliked door 2 people

  9. RottenPikwick! zegt:

    Ooit naar een geweldig concert van haar geweest, jaren terug. Erg van genoten. Dat deze dame helaas gestoord is, weten we al heel lang. Haar overstap naar ‘de religie van de vrede’, past helemaal bij een VERWARD persoon. Verwarde personen lopen een moskeet nogal eens in/uit. Een moskeet is gewoon een Open Inrichting.

    Like

  10. Peter zegt:

    Lekker aan de ketting ,bij een moslim ,veel plezier ,en trek snel een burka over je kop ,je ziet er uit als een vogelverschrikker .

    Like

  11. jantjeuitnl zegt:

    Sinead is een zielige, manisch/depressieve, borderline vrouw.
    Jammer dat ze dit doet, ze had beter naar een psychiater gegaan i.p.v. zo eigenwijs te zijn.

    Like

  12. kampersrene zegt:

    Moslima worden is het beste middel om niet verkracht te worden

    Like

    • Mark Nowack zegt:

      Volgens mij hoefde ze daar sowieso niet bang voor te zijn.
      Maar ff wat anders, Ik heb de uitspraak van onze vriend Noah gevonden:
      “Jens Maier hat dich unter anderem wegen deiner Aussage beleidigt, Berlin sei eine “weiße Stadt”. Antwoord Becker:
      Das meine ich nicht negativ, das ist einfach so. Berlin ist eben anders als Paris oder London.”
      Oh dan mag ik Rotterdam dus een marokkanenstad noemen, want ik bedoel het niet negatief, maar het is wel zo.

      Like

  13. scherpschutter1943 zegt:

    Ik vind dat al die zij-instromende moslima’s ook ritueel besneden moeten worden. Doet effe zeer maar dan heb je ook wat

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie