Te gevaarlijk!: nu vluchten zelfs migranten uit de multiculti-stad en het radicaalislamitisch bolwerk Londen

Screenshot_111

(Door: “Die Unbestechlichen” – Vertaling: E.J. Bron)

Een Roemeens gezin houdt het niet langer uit in Groot-Brittannië en keert terug naar zijn vaderland.

Die Unbestechlichen

“We verlaten Groot-Brittannië, omdat het in Londen te gevaarlijk is”, staat er op “MailOnline”. De reden is de dood van een 21-jarig gezinslid, die drie weken na de verhuizing uit Roemenië naar Londen werd vermoord. Beniamin Pieknyi, 21, werd drie weken na zijn aankomst in Groot-Brittannië in het oosten van Londen door een migrant doodgestoken.

Het gezin vindt dat het er in Roemenië minder gewelddadig aan toegaat dan in Groot-Brittannië en dat het daar veiliger is: “Als je hier iets verkeerds tegen de verkeerde persoon zegt, dan kun je dood zijn”, aldus een gezinslid.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: “Die Unbestechlichen”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Londen, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Te gevaarlijk!: nu vluchten zelfs migranten uit de multiculti-stad en het radicaalislamitisch bolwerk Londen

  1. Elisah zegt:

    Dit wordt dus het nieuwe “normaal” in GB, en het ergste van alles is, is dat ze hardnekkig weigeren in te zien dat het hele land zo volkomen down the drain gaat.

    Like

  2. Judge zegt:

    Op deze manier angst zaaien is de ultieme manier om de rest ook weg te krijgen.

    Geliked door 1 persoon

  3. Elisah zegt:

    En wie is de baas in GB……?
    https://fenixx.org/2018/11/11/dhimmitude-groot-brittannie-zal-asia-bibi-geen-asiel-verlenen-omdat-de-islamitische-gemeenschap-dat-niet-wil/

    Dhimmitude – Groot-Brittannië zal Asia Bibi geen asiel verlenen omdat de islamitische gemeenschap dat niet wil

    De Britse regering heeft een Pakistaanse christen afgewezen nadat een doodsvonnis wegens godslastering tegen de islam was vernietigd, naar verluidt om ‘bepaalde delen van de gemeenschap’ thuis te sussen en islamistische terroristen die geneigd zouden kunnen zijn Britse ambassades in het buitenland aan te vallen.

    Geliked door 1 persoon

  4. Rini Stegeman zegt:

    Tja, en als je als Roemeen zijnde iets jat of zo……………..kan het ook je dood betekenen!

    Like

Plaats een reactie