Rechtbank van Hamas veroordeelt zes Palestijnen ter dood

Screenshot_100

(Vertaling: E.J. Bron)

Een rechtbank van Hamas in de Gazastrook heeft vandaag 13 vonnissen tegen Palestijnen uitgesproken, die werden verdacht van collaboratie met Israël. Bij zes van de vonnissen gaat het om doodstraffen. De veroordeelden moeten opgehangen worden.

Israel Heute

De vonnissen zijn een “duidelijke boodschap aan de collaborateurs van de bezetting dat dit (doodstraf of jarenlang werkkamp) hun lot is”, zei de minister van Binnenlandse Zaken van Hamas, Iyad al-Bazm, op een persconferentie. De veroordeelden werden schuldig bevonden aan samenwerking met Israël. Ze zouden o.a. gevoelige informatie over de veiligheid hebben doorgespeeld. Een van de ter dood veroordeelde Palestijnen zou land gehuurd en het aan de Israëlische troepen ter beschikking gesteld hebben en er eveneens bij hebben geholpen elektronische bewakingsinstallaties in de Gazastrook aan te leggen.

Onder de ter dood veroordeelden zou zich ook een vrouw bevinden. Ze zou haar neef ertoe hebben aangemoedigd om samen te werken met de Israëlische geheime dienst. Het doodvonnis werd in afwezigheid van de vrouw uitgesproken.

De collaborateurs zouden moeten begrijpen dat de bezetting (Israël) niet in staat zou zijn hen te beschermen, zei de minister van Binnenlandse Zaken van Hamas.

Doodvonnissen tegen Palestijnen, die ervan beschuldigd worden met Israël samen te werken, zijn in de Gazastrook niets nieuws. Zo werden er tijdens de Gaza-oorlog in de zomer van 2014 niet minder dan 18 Palestijnen geëxecuteerd. Zeven van hen werden in het openbaar in Gaza doodgeschoten:

 

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Gazastrook, Hamas, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Rechtbank van Hamas veroordeelt zes Palestijnen ter dood

  1. Aegolius cs zegt:

    Rechtbanken in de wereld zullen u geen ander resultaat laten zien behalve de ter dood brengen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ruud zegt:

    Je weet wat je te wachten staat……….het staat in de koran! En niet in de kleine lettertjes!
    Europa, weet wat je te wachten staat!

    Like

  3. Henk Beije zegt:

    Wat is een moslim meer dan een barbaar ?

    Like

  4. Anneke zegt:

    Waar blijven de afkeurende reacties van de MENSENRECHTEN organisaties? of geld dat niet voor GAZA? zelfs een reactie van minister Sigrid Anis al-Qaq – Kaag heb ik nog niet gezien, of gaat ze ons belastinggeld nu nog een keer doneren?

    Like

    • guusvelraeds zegt:

      Alleen als Joden vooringenomen als dader genoemd kunnen worden komen de zogenaamde mensenrechten voorvechters van de VN en legio NGO’s in actie.

      Like

  5. Steven zegt:

    Het blijft KLOTE volk.. maar door Europa op HANDEN gedragen..

    Like

  6. Alex Delarge zegt:

    Goh doet de Hamas ook eens een keer iets goed. Prima zaak dat deze inteeltmuᛋᛋlims elkaar afmaken.
    http://jalili.co/covi/16_MarrPatterns.htm

    Like

Plaats een reactie