Kerstmis 2018 in het nieuwe Duitsland . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Kerstmis, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Kerstmis 2018 in het nieuwe Duitsland . . .

 1. Ruud zegt:

  Wie heeft de goeie ouwe tijd naar de kloten geholpen. Ofwel, waar was dit voor nodig en wie is hier schuldig aan? Het wordt tijd om lijstjes te maken!

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Nep-nieuws.

  Het Vaticaan evenzo de islam, zijn het overeens dat Jezus en mohammed eensoortig verschijnsel zijn…. Centraal bestuurd vanuit het Vaticaan ligt dat anders bij de islam. Een individuele koran belevenis als strijdboek van des mans persoon de familie te doen verheffen als martelaar.

  Vreemde wereld.

  Like

  • Tineke zegt:

   Dat Vaticaan is een enge club.
   Die paus is een globalist van het ergste soort,
   Alle zogenaamde ”grootheden” die onze landen besturen lopen daar de deur plat.
   Das om de globalistische agenda door te nemen.
   Ze knielen voor m (maar das voor de foto s die de wereld ingestuurd worden,als dat het God zelf is) gevolgd door besprekingen achter gesloten deuren.

   De PKN kwam vorig jaar met het voorstel om in de kerkdienst het woord God te vervangen voor het woord allah.
   Hoeveel verraad wil je hebben.
   Mijn broek zakt er van af………

   Geliked door 3 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  dood aan alle vluchtelingen, groot of klein jong of oud. Niet van belang. Weg met hen

  Like

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Sfeervol…gezellig…verrijking…dood aan allen die dit hebben veroorzaakt.

  Like

 5. Judge zegt:

  Verklaar alle kerstmarkten tot No Go Area voor moslims. Stel een avondklok in voor ze en geef de politie of leger het recht binnen vijftig meter gericht met scherpe munitie op hen te schieten. Zij hebben ONS de oorlog verklaart, dan dienen overeenkomstige maatregelen te worden getroffen.

  Geliked door 2 people

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Met de satanische groeten van Krengela, de Merkelse heks.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Leuker kunnen we het niet maken, wél grimmiger.

  Geliked door 2 people

 8. Flo zegt:

  Nurnberg ,daar staan politieautos midden op de weg in de binnenstad ,ze zijn daar als de dood voor een aanval op de kerstmarkt ,nee die Oost Duitse tuthola heeft er een mooie bende van gemaakt .

  Like

 9. QENQ5 zegt:

  Eerst nog even Sint en Piet in Nederland.
  Van Harte Gefeliciteerd lieve Sinterklaas.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2881899/leerling-verkleed-als-sint-of-piet-niet-welkom-op-basisschool
  Het spijt me Sint en Piet dat dit gebeurt in ons kikkerlandje.

  Like

 10. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/12/-Oud-SPD-deelburgemeester-Berlijn-over-migratiepact-Politici-hebben-niets-geleerd-van-ondergang-DDR

  Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: ‘Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR’

  Dit migratiepact is eenzijdig, beloof migranten veel en lokt ze hierheen’ –Onrustbarend naïeve Tweede Kamer akkoord met afbreken grenzen voor onbeperkte massa immigratie uit Afrika – Professor volkenrecht: ‘Pact benadrukt enkel mensenrechten migranten, niet die van burgers in landen van bestemming’

  ‘Dit pact lokt migranten, is een manifest van de welkomscultuur’

  90 verplichtingen, maar toch niet bindend?

  Like

 11. ruud beijer zegt:

  Gezellig vakantieman.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Maar ondertussen…..iedereen is een nazi.
  https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2018/12/04/pigtails-dresses-and-runes-booklet-helps-german-teachers-identify-children-from-nazi-households/

  “Pigtails, dresses and runes”: booklet helps German teachers identify children from “Nazi” households

  “Vlechtjes, jurkjes en runetekens”: BRochure helpt duitse leraren kinderen van “nazi-ouders” te identificeren
  The Amadeu Antonio Institute in Germany has published a brochure for teachers, offering tips on how they can identify the children of “Nazi” parents.

  Like

 13. Jan zegt:

  Iets zegt mij dat er iets vreselijk mis is in Duitsland

  Grensovergang Duitsland – Denemarken

  Grensovergang kerstmarkt

  Geliked door 2 people

 14. Jules Vismale zegt:

  Natuurlijk gaat ok in Nederland de afbraak van Kerstmis gewoon door en dan niet eens door terroristische aanslagen! Lees hier maar eens wat het hypocriete bestuur op universiteiten in Amsterdam thans van plan is als het om Kerstmis gaat:

  Vrije Universiteit schaft Kerstmis af, en viert alleen nog maar Lichtjesfeest: ‘Accent leggen op verbinding!’

  De VU, één van de twee (linkse) universiteiten van Amsterdam, gaat opens het “accent leggen op verbinding” in “deze tijden van polarisatie”.
  Hoe die dekselse academici dat voor elkaar willen krijgen? Eenvoudig! Door geen Kerstmis meer te vieren, maar alleen nog “Lichtjesfeest,” zo kondigt de ziekmakende onderwijsinstelling aan via een nieuwsbrief.

  Via een nieuwsbrief die in handen is geraakt van GeenStijl, weten we nu dat dat het als parodie bedoelde Kick Out Kerst inmiddels door de actualiteit is ingehaald. Het wordt tijd om “het accent te leggen op verbinding” als VU-voorzitter Mirjam van Praag. Wat een akelig kreng is dat door het woord Kerstmis hier in Amsterdam te willen afschaffen!
  En hoe gaat de universiteit in onze trotse (linkse) hoofdstad dat precies doen? Nou, door Kerstmis niet meer te gaan vieren, maar het samen te ballen met allerlei andere feesten zoals ook Diwali.
  Tezamen krijgt dat multicultifestijn vervolgens de titel “het Vrije Lichtjesfeest” en wordt het tijd om “samen de lichtjes te ontsteken en te luisteren naar een aantal korte bijdrages” op 16 december aanstaande.
  Dat zal beslist NOOIT tot verbindingen want met het afschaffen van traditionele feestdagen( waar natuurlijk de meningen van anderen totaal NIET is gevraagd!) zorgt juist alleen maar tot meer wantrouwen en verdeeldheid!

  Is het een beetje potsierlijk? Nogal. Want al die tientallen nationaliteiten in Amsterdam ten spijt, is het merendeel van de studenten aan die universiteit nog altijd afkomstig uit een (cultuur)christelijk land. En die zitten zeker er niet op te wachten dat Kerstmis daar om zeep wordt geholpen, iets wat ze jaren geleden al in Den Haag probeerden om de kerstboom uit te bannen omdat dit zo “provocerend” zou zijn voor moslims! En zelfs aan hen werd helemaal niet gevraagd of zij dat wilden!
  Natuurlijk is er niets mis met mensen die andere feesten vieren, maar om daarom nu Kerstmis echt opzij te duwen ten faveure van een politiek-correct allegaartje? Nee, dat slaat toch stiekem wel een beetje nergens op.
  Integendeel, veel mensen zullen hierdoor juist zo ver mogelijk wegblijven van dat “verbindende” Lichtjesfeest omdat die naam voor veel studenten en daarbuiten zo nietszeggend is als de pest!

  Dus kom op VU, jullie kunnen beter dan dit vage nepfestijn. Bring back Christmas en weg met de idiote benaming Lichtjesfeest!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s