Den Haag zat aan tafel met de Taliban

Screenshot_198

(Door: Olof van Joolen)

AMSTERDAM – Medewerkers van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) hebben in 2010 gesprekken gevoerd met hoge vertegenwoordigers van de Taliban. Die hadden plaats in Dubai. Het officiële regeringsstandpunt was en is dat Nederland niet met de terroristische groepering praat.

Een voormalige Afghaanse spion die tussen 2006 en 2014 voor de MIVD actief was, zegt dit in een gesprek met De Telegraaf. Zijn verhaal wordt bevestigd door een lid van het Korps Commandotroepen en een tolk, die destijds eveneens in Dubai waren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Afghanistan, Den Haag, Hypocrisie, Islam, Nederland, Overheid, Rotzakken, Taliban, verloedering. Bookmark de permalink .

5 reacties op Den Haag zat aan tafel met de Taliban

 1. Steven zegt:

  Nederland wil zich ook graag overal mee bemoeien.
  We zijn het lachertje van de wereld..maar we doen net alsof we héél wat voorstellen en overal verschrikkelijk goed in zijn…
  Schaam me dood dat ik (nog) Nederlander ben!!

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Weer zo’n walgelijke oorlog van de deep state waar wij niks te zoeken hadden en hebben. De Taliban is ontstaan door de deep state zoals door Thatcher die daar met de Mujahideen om de tafel ging.

  Like

 3. Mary zegt:

  Zo ongeveer iedere crimineel kan hier vrijelijk het land binnen wandelen, vliegen etc., krijgt een verblijfsvergunning, wat, hele families komen er achter aan, de Nederlandse paspoorten liggen gewoon voor het oprapen voor ze, dit is nu iemand die dus vele Nederlandse levens gered heeft door belangrijk werk te leveren (volgens afspraak/opdracht) en krijgt geen Nederlands paspoort ??

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Het Hollandsche gezegde “Zeg me wie uw vrienden zijn, dan zeg ik wie u bent” heeft een bijzonder verontrustende politieke wending gekregen, aan tafel met de Taliban, in bed met de Syrische variant van al-Qaida, en onderdanig aan de islam in de Pays-Bah…..de Nederlandse regering heeft veel weg van een vijandig instituut…….. hopelijk worden er een paar mensen wakker bij het onafhankelijke, permanente, internationale strafhof in Den Haag.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Hovawart, ik hoop echt dat er een tribunaal in Europa gaat komen voor figuren zoals Bert Koenders, Guy Verhofstadt, Tony Blair e.a. Of het internationaal strafhof werkelijk onafhankelijk is waag ik inmiddels te betwijfelen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s