Meten met twee maten

Screenshot_240

(Door: H. Numan)

Is het u opgevallen? Als Wilders ‘minder, minder, minder’ zegt, komen er voorgedrukte aangiftebiljetten plus een jarenlang strafproces om hem te vervolgen. Als Grauwe Eeuw Rogier Meijerink zegt dat hij hoopt dat ‘ouders wakker worden onder botsplinters van Sinterklaas’, geen aangifte, geen vervolging. Moet kunnen. Democratische samenleving. Als u op uw werk een kettinkje draagt met een kruisje, dan is dat beledigend voor ‘sommige’ (één zeer bepaalde) minderheden. Daar wordt u op aangesproken, en gevraagd dat kruisje te verwijderen of tenminste onzichtbaar te dragen. Maar als mohammedaanse agentes dienst willen draaien met kopvodden of boerka’s, dan moet dat kunnen. Democratische samenleving.

Kijk eens terug in het verleden. Terreurgroepen zoals RaRa, Antifa, Onkruit, Greenpeace. Merk op dat vervolging zelden of nooit plaatsvond. Welke actiegroep verantwoordelijk was voor de verwonding van Wil Schuurman, waarbij ze haar been verloor, we weten het niet. Niet terug te vinden op Wikipedia. Wel is bekend dat mw. Schuurman als zwaar gehandicapte naar de zolder van het Tweede Kamer gebouw gedragen moest worden, want het parlement vond het nergens voor nodig om haar een andere werkkamer te geven. Sterker nog, toen ze voor het eerst met een kunstbeen in de Kamer kwam, werd ze uitgelachen door haar collegae van de  volks(verlakkers)partij voor vrijheid en democratie.

Terreur tegen Shell en SHV (Steenkolen Handels Vereniging; eigenaar van de Makro)? Was totaal geen probleem. Dat was wel terreur op tenminste nationaal en vrijwel zeker internationaal niveau. Maar veel werd er niet tegen gedaan. Wijnand Duyvendak was zo dom om zijn mond voorbij te praten, hij dacht dat hij de verjaringstermijn al gepasseerd was. Hij gaf in het openbaar toe dat hij en actief milieuterrorist en lid van RaRa en Onkruit was geweest. De enige consequentie voor hem was dat hij zijn Kamerzetel moest opgeven. Geen probleem voor Wijnand, de baantjescarrousel draait wel. Even zo goed zou ik wel eens de telefoons van Halsema en Yasser Feras willen bekijken. Zou me totaal niet verbazen als je daar het volledige linkse terreurnetwerk gaat vinden. Met de helft daarvan op speed dial.

Zet dat eens af tegen mensen zoals u en ik, die er openlijk voor uit komen de PVV een goede partij te vinden. Of plaats wat op Fecesboek. Iets dat de PVV wel en dus de linkse kerk niet bevalt. Grote kans, zeg maar op zeker tijdens een verkiezingsperiode, dat er twee agenten even bij u aanbellen. In uniform. “Nee, wij van de Landwacht komen u echt niet arresteren. U heeft toch niets strafbaars gedaan? We wilden gewoon even kennismaken. Vinden we heel erg belangrijk, persoonlijk contact. En om u waarschuwen, want er kunnen mensen aanstoot nemen aan uw geplaatste bericht. Je weet maar nooit …” Nee, dat is geen intimidatie. Dat doen ze alleen in Noord Korea aan de Noordzee. Dit is ‘public relations’. Goed hè? Niet genoeg agenten om uw aangifte op te nemen, maar wel de moeite nemen voor persoonlijke huisbezoeken.

Of ga eens rustig in de Tweede Kamer op de publieke tribune zitten. Niet met een spandoek of met kabaal. Gewoon rustig zitten op de publieke tribune. Trek dan een geel hesje aan. Gewoon, omdat u als burger best een gekleurd hesje (zonder tekst) mag aantrekken. We leven in een democratisch land, niet waar? Wel op uw stopwatch klikken, dan kunt u meten binnen hoeveel seconden u door de Landwacht het gebouw wordt uitgesmeten.

Vrijheid van religie? Laat me niet lachen. Vrijheid van religie is ook de vrijheid om van die onzin verschoond te blijven. En daar schort het behoorlijk aan. Die vrijheid VAN religie is bijna net zo ondoorzichtig als de democratie die we niet hebben. Aan de ene kant mogen we geen Kerst en Pasen meer vieren, want dat is tegenwoordig aanstootgevend. Aan de andere kant moet daar het Suikerfeest en de nacht van de ontmaagding van Aisha voor terugkomen, want dat is niet aanstootgevend, maar inclusief. U mag geen kruisje zichtbaar dragen of een kerststalletje opzetten. Maar andersom, het dragen van een kopvod dan wel een boerka, schijnt nu opeens cultuur te zijn, geen religie, en dan mag het.

Als u een Nederlands vlaggetje op uw jas of tas plakt, bent u een vuige extreme fascist. Als Marokkanen en Turken openlijk zeggen dat ze Nederland afgrijselijk vinden, dat is nu eenmaal hun koeltoer. Rijdt u om wat voor reden met een grote Nederlandse vlag wapperend uit het raam van uw auto, dan wordt u binnen een minuut staande gehouden en geverbaliseerd. Doe het als trouwstoet, rouwstoet, feeststoet als Marokkaan of Turk, met groot gevaar voor het overige verkeer, en de Landwacht kijkt de andere kant op. Dezelfde de andere kant op kijkende Landwacht was opeens wél aanwezig om alle demonstranten te verbaliseren, omdat ze op vreedzame wijze extreem linkse relschoppers tegenhielden. Het openbaar ministerie en de rechterlijke macht gingen voor het maximaal eisbare. Lijken wel bijtende pitbulls: “Goh, datdoetie anders nooit!”

Als u oproept tot openlijke geweldpleging, namelijk het doodschieten van Sinterklaas en/of zijn Zwarte Pieten, mag dat. Maar vraagtekens plaatsen bij de migratie mag niet. Özturk en andere buitenlandse infiltranten mogen de loftrompet in het parlement steken voor hun grote idool Erdoğan en hun aards paradijs Turkije, maar Wilders mag niet zeggen dat hij op de allereerste plaats Nederlander is, voor gewone Nederlanders daar in de Kamer staat en dat hij van Nederland houdt.

Screenshot_238Als Wilders een paar kinderpostzegels cadeau krijgt en vergeet dat te melden in het geschenkenregister,  dan wil Pechtold – op dit moment via zijn spreekpop Rob Jetten – hem het liefste ophangen, vierendelen of koken in lood. Maar dezelfde Pechtold is zelf zo corrupt als tien anderen die het ook zijn. De regels die hij wil toepassen op Wilders, die gelden voor hem gewoon niet. Want hij is Alexander de Grote.

Even over die Rob Jetten: als u denkt dat Pechtold oud en der dage zat is, gewoon vergeten. Pechtold is even niet goed voor het merk D66. Dus maakt hij pas op de plaats, laat zich tijdelijk ergens anders plaatsen. Misschien commissaris Utrecht, of mogelijk boerkameester van Rotterdam. Even uit de publiciteit, maar niet te veel. Om, zodra het publiek zijn omkoop- en abortuspraktijken vergeten is, nog een gooi te doen naar het premierschap. Wat heeft zo’n megalomaan dan nodig? Een tijdelijke plaatsvervanger die precies doet wat hem gezegd wordt. Een betere marionet dan Jetten is moeilijk te vinden. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan bij de Thunderbirds.

Screenshot_241

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Meten met twee maten

 1. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://tpo.nl/2018/12/10/misdaad-loont-kroongetuige-mag-crimineel-geld-houden-krijgt-helft-minder-straf/

  Misdaad loont: ‘kroongetuige’ mag crimineel geld houden, krijgt helft minder straf
  Ook slapend crimineel rijk worden? Sluit een deal met het immer integere OM

  Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Elisah

   Zolang er een bonnetje van is geeft het toch niet?
   Ooh wacht ……………

   Like

  • Harry zegt:

   Wat ik ookzo typisch vind , is dat je de staat niet mag benadelen als crimineel , maar als je dan de overheid maar een paar miljoen smartengeld betaalt , wegens gederfde inkomsten , is álles weer goed .
   En al die door dat tuig benadeelde burgers dan ?
   “Jammer hoor , uw geld is foetsie” .
   Als het maar in de knip van Rutte en co zit , moet je verder niet zeuren .
   Je ziet maar hoe je je redt .

   Like

 2. Peter zegt:

  Allochtonen met karrevrachten [zonder papieren] mogen zo het land in ,maar een meisje 16 jaar met een vals iD bewijs opsluiten en vervolgen dat durven ze wel ,die stoere politie in Utrecht .

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  “Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan bij de Thunderbirds.”

  Hahaha!
  Een zeer sterke metafoor met dank aan de poppenspelers in Brussel en Den Haag.

  Like

 4. Harrie Vaes zegt:

  Als het Wilders proces wordt voortgezet is dat het ultieme bewijs dat de dictatuur een feit is.

  Like

 5. Martin de Koning zegt:

  Dit heet toch rechts-ongelijkheid? Ken er ook nog één! Als je loonbeslag krijgt bij de douane , dan raak je je vuurwapen kwijt tot je problemen zijn opgelost. Bij de politie mag je m behouden en zelfs thuis , dan kan je beter je vrouw en kinderen doodschieten. Dit is in de kern van de overheid een rechtsongelijkheid , maar ze laten het bestaan omdat de meerderheid van de Nederlanders te gezapig is geworden. Even voor de duidelijkheid , ik was de douanier en mijn zwager de politie agent die zijn vuurwapen misbruikte. Maar ik wordt kotsmisselijk als ex- douanier dat de wet met voeten wordt getreden door die landverraders van VVD , CDA , Groene Khmer , Demonen’66 , CU. Wel zielig doen voor tv en een mes in de rug bij slachtoffers.

  Like

 6. weethetwel zegt:

  fantastisch artikel heer Numan.Hoe is het allemaal mogelijk.

  Like

 7. Bastiaan2000 zegt:

  Wat denk je van P. Paay, met haar zelf opgenomen verspreide plasseksfilmpje. Schadevergoeding van 30.000 euro en de rest.
  Kinderen die ( nu onderzoek commissie De Winter) jarenlang door de overheid ( het waren hun instellingen) verkracht, mishandeld, zeer zware medicijnen als proefkonijnen verplicht toegediend krijgen etc etc etc.
  Een enkeling krijgt een kleine vergoeding voor het slopen van een leven. En de daders blijven nog steeds buiten schot.

  Like

 8. erik zegt:

  Van het digitale RD:
  “Politie registreert afkomst om diversiteit”

  Like

 9. bozeoudeman zegt:

  Tja, we leven al decennia lang onder de knoet van bezetters, dus…. Het leeuwendeel ziet het alleen niet, nog niet, door de VN zal daar snel verandering in komen, of nog steeds niet?
  Eigenlijk vrees ik het laatste. De schapen laten zich steeds verder meenemen richtring slachthuis.
  Welkom immigrant met miljoenen komen jullie aan, welkom in ons Europees huis waar wij een stukje opzij zullen gaan.Welkom, welkom want geen mens is illegaal hoor! Dat is nu, door de VN voorgoed verleden tijd, iedere illegaal is vanaf 10 december legaal!

  Like

 10. Ruud zegt:

  De Nederlandse overheid is een grote verrotte klotezooi geworden die slecht naar huis toe jagen waard is. En zo mogelijk nog een flinke trap na!

  Like

 11. Cleo zegt:

  Als ik niet wens door een in gordijnen, lappen en dweilen verhulde persoon in de winkel of bij de dokter, etc. te worden bedient, DAN wordt mij DISCRIMINATIE verweten.
  Maar als zo’n gordijn, lap of dweil EIST dat ze zo VERHULD haar werk wil uitoefenen, DAN is er alom begrip voor haar ‘cultuur’.
  WIE wordt er hier in Nederland dus GEDISCRIMINEERD!?

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Er wonen een hele boel enge “mensen” in Nederland.

  Like

 13. Ad zegt:

  Ik wil mijn land terug maar dan wel zonder links tuig

  Like

 14. Roni zegt:

  Dat van die huisbezoeken door de blauwgelen hoevelen zullen dat inmiddels kunnen beamen of ander intimiderend gedrag van ze? En amper ooit alleen want dat durven ze zelden. Dit land is zo ziek geworden, alleen in ziekenhuizen worden tumoren verwijdert helaas.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Schitterend artikel, maar wél een beetje beledigend voor Brains uit The Thunderbirds. 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s