VIDEO Harald Vilimsky (FPÖ): “Het is genoeg! Verdwijn uit Europa!” (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De volgende terreuraanslag. Deze keer in Straatsburg. Door een Franse staatsburger met Noord-Afrikaanse wortels. Opnieuw doden, opnieuw vele gewonden. Blijkbaar uit pure haat en uit afwijzing van onze manier van leven. Laf en smerig, bij een kerstmarkt waar zich gezinnen met kinderen bevinden. Parijs, Nice, Brussel, Londen, Berlijn, Barcelona. De lijst met steden is lang. In totaal honderden doden, duizenden gewonden.

Ik zeg het helder en duidelijk: “Het is genoeg! Of het nu gaat om fundamentalisten, islamisten, extremisten, Jihadisten: verdwijn eindelijk uit Europa. Ga weg uit onze landen. Ga terug naar jullie thuisland. Jullie zijn hier niet welkom!”

 Wat zijn jullie toch voor lafaards om jullie haat te richten op onschuldige mensen en hen te doden. Wat heeft jullie hersenen zo vergiftigd dat jullie je “heilige oorlog” tegen ieder mens richten bij wie jullie eigenlijk bescherming wilden zoeken. Jullie voeren ook geen oorlog. Dat zijn laffe, achterbakse aanslagen en jullie zullen daarvoor de rekening gepresenteerd krijgen.

Ik eis harde actie tegen al diegenen die met islamistische, extremistische, jihadistische achtergrond tegen ons optreden. Kaartvierkanten van de politie, hard optreden door Justitie en uitzetting. Verdwijn uit Europa. Ga weg uit onze landen. Ga daar naartoe waar het jullie bevalt. Extremisme en sharia hebben bij ons niets verloren. Bedankt aan alle politieagenten in Europa die jullie willen bestrijden en arresteren. En mijn diepste medeleven aan alle nabestaanden die waardevolle mensen zijn verloren.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, FPÖ, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Jihad, Justitie, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, politie, Rotzakken, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO Harald Vilimsky (FPÖ): “Het is genoeg! Verdwijn uit Europa!” (+ Nederlandse vertaling!)

 1. Cathja zegt:

  Een oprechte hartenkreet! Respect voor de woorden van deze man.

  Geliked door 1 persoon

 2. King Arthur zegt:

  Ondertussen tijdens de aanslag die hier ook voor gebruikt werd, werd heel europa genaaid door de eu-parlement-vacuum gezogen soros-sufkudtkoppen:
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13596:europees-parlement-zet-sluizen-wijd-open-voor-asielzoekekers&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Als je hoofd gevuld is met koran is de wijsheid in de ban!

  Geliked door 1 persoon

 4. Corné zegt:

  Dit moeten ook de woorden uit de mond van Rutte worden. Gewoon weg wezen dus. In ons land is geen plaats voor de aanhangers van die sadistische ideologie. Wat weer opvalt. Nergens demonstraties door zogenaamde gematigde moslims tegen hun moordlustige geloofsgenoten. Nergens! Wie zwijgt stemt toe. En dat weten we allemaal. We weten dat ze hun martelaren stiekem vereren. Weg wezen!

  Geliked door 2 people

 5. Ik kan helaas moslims dus niet als medemensen zien maar als een soort enge gevaarlijke dieren. Daarbij moet je uit de buurt blijven of ze afschieten. Er is geen andere oplossing.

  Geliked door 2 people

  • Astrid zegt:

   @scherpschutter1943 zegt:
   14 december 2018 om 23:31
   ————————————–

   Wat mij betreft zijn moslims schadelijke parasieten. In de tuin- en landbouw worden schadelijke parasieten bestreden. Tegen kwalijke ziektes bij dier en mens wordt er ingeent.

   Waarom dan juist deze zeer gevaarlijke moslimparasieten alle ruimte geven om het natuurlijke leven te overwoekeren en verstikken?
   Omdat we met extreem egoïstische mensen te maken hebben die in ons gewone mensen slechts pionnen zien, die je te pas en te onpas kunt inzetten en gebruiken voor een duister politiek spel op wereldniveau.
   Het is natuurlijk niet zo dat we niet gewaarschuwd zijn. Ik herinner me nog goed dat Bush junior, met een satanische blik tijdens een van zijn public speeches, ons wees op de n.w.o. [new world order].
   En zo voel ik me onderhand door onze nep-volksvertegenwoordigers behoorlijk misbruikt, zowel cultureel, financieel als moreel. Onze zogenaamde vertegenwoordigers, uitzonderingen daargelaten, geven geen fuck om u en mij.
   De enige oplossing is massale opstand en de neppolitici aan hun eigen voordeur confronteren met de vele, aantoonbare leugens en ze sowieso van hun posten af jagen, of desnoods maar opsluiten of opruimen. Over dat laatste doen ze zelf namelijk ook niet zo moeilijk, denkende aan Pim, Theo en Geert. Al die lieden die destijds zo zuur keken, toen Pim gewonnen had, dat zijn de lui die we moeten aanpakken, of dacht u echt dat de Melkerts van deze wereld hun fouten inmiddels inzien en hun leven zullen beteren? Nee, de Melkerts trekken nog steeds even hard aan de touwtjes, in de politieke achterkamertjes en bij de multinationals.
   Ja mensen, het is ‘Them or Us’ [Frank Zappa zong er al over in de zestiger jaren]. We zullen echt uit onze luie stoelen moeten komen, willen we kunnen redden wat er nog te redden valt.

   Geliked door 2 people

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Laten we het voor de zoveelste maal vaststellen:
  Niet alle moslims zijn terrorist/moordenaar maar alle (meer dan 99%) terroristen/moordenaars zijn moslim.
  De spreker (Harald Vilimsky (FPÖ). gaat nog net niet ver genoeg. Hij wil af van criminele moslims (terroristen, jihadisten, extremisten) die zich als criminelen en ideologieverdwaasden.
  In één van de voorgaande comments (Corné) wordt gesteld dat de zogenaamde gematigde moslims er niet toe komen om deze daden te veroordelen. Juridisch gesproken maakt dat ze nog niet schuldig aan medeplichtigheid of een andere misdaad. Moreel is het absoluut onverantwoord om deze tijdbommen in onze samenleving langer te dulden. Er dient geen onderscheid gemaakt te worden. Allen die de koran als richtsnoer hanteren dienen uit de samenleving verwijderd te worden. De koran draagt ze onverbloemd op om ons, ongelovigen (niet moslims) te vermoorden. Niet valt te verwachten dat ze vrijwillig terug zullen gaan naar de Midden-Oostelijke zandbak of het Afrikaanse oerwoud. Niet goedschiks? Dan maar kwaadschiks! Ja, ik weet het. het lijkt een vrijwel onmogelijk gegeven om die miljoenen moslims uit de samenleving te zetten. En toch…..
  Hitler zag kans om miljoenen Joden op te pakken en te transporteren naar de dodenkampen. Hitler was een doortrapte crimineel en wat hij deed was pure misdaad. Hij heeft echter wel aangetoond dat het mogelijk is om miljoenen mensen onvrijwillig te vervoeren naar een plaats, in dit geval het Midden-Oosten en Afrika. Dat moeten de autochtone Europeanen niet doen om te moorden maar louter om de medeautochtonen te redden en te beschermen tegen deze halsafsnijders.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hij ziet het, U ziet het, ik zie het maar helaas zien de meeste Linkse mensen het niet, of althans ze doen alsof ze het niet zien.
  Waar is het toch misgegaan met de socialisten ?
  Buiten zo nu en dan wat licht gepruttel van de vakbond wil het maar niet echt lukken om datgene dat hen ooit zo groot maakte overeind te houden.
  Vast contract ? Nee joh dat is verleden tijd.
  Pensioen opbouwen via een fonds voor jouw beroepsgroep. Welnee, de pensioenen worden afgebroken waar ze bij staan en ze doen minder dan niks.
  Tweederde van de bijstandsuitkeringen gaan naar allochtonen terwijl ze nooit hebben bijgedragen noch de intentie hebben dat ooit te gaan doen.
  Bijstand en een beetje erbij ‘hosselen’ en je zit gebeiteld voor de rest van je leven.
  De socialisten zwijgen of ontkennen.
  Na de oorlog waren de socialisten de grote voorstanders van de oprichting van de staat Israël en nu schurken ze zelfs (opnieuw) aan tegen antisemitisme.
  Twee van de grootste antisemitisten hebben in de Eerste en Tweede Kamer gezeten (Harry van Bommel en Anja Meulenbelt)
  Waar ging het toch mis ?

  Geliked door 2 people

  • QENQ5 zegt:

   Waar ging het mis?
   1. Toen Den Uyl kwam.
   2. Toen Drees zijn lidmaatschap opzegde.

   Like

   • Bob Koster zegt:

    @QenQ, het ging mis door de olie-boycot en de autoloze zondag (1973). Daar zijn we zó van geschrokken dat we ons liever laten chanteren door een stelletje geitenneukers dan onze heilige koe op te geven.

    Geliked door 1 persoon

 8. Bert zegt:

  De socialisten vinden de grote internationale samenleving veel belangrijker dan de nationale samenleving. Daarom hebben ze minachting voor de mensen die hen gekozen hebben. Want die hebben gekozen op een ideologie die de natie juist wil vernietigen en een wereldwijde “sovjet-unie” wil stichten, onder leiding van de VN. Zeg nu zelf: als mensen steeds weer stemmen op partijen die ingaan tegen de belangen van diezelfde mensen, daar hoef je geen rekening mee te houden en dat doen socialisten dus ook niet. Deze ommezwaai is al gebeurd in de jaren 70 toen het eurocommunisme werd ontwikkeld.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s