VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over de samenzwering van de idioten (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Kerstmis komt dichterbij, het feest van de liefde. Ter gelegenheid hiervan een potpourri van de liefdesboodschappen die me in de loop van het jaar bereikten. In de categorie rioolberichten vallen de volgende vriendelijkheden: klootzak, rotzak, kaffer, idioot, domkop, uilskuiken, eihoofd. Mensen, mensen, mensen: dat kan toch echt veel beter! Als jullie dan toch willen beledigen, dan een beetje origineler alsjeblieft! Zijn jullie op dit gebied al net zo saai als bij jullie agitprop?  Hoe dan ook: jullie moeten nog veel leren!

In de categorie “dierenrijk”: rat, varken, hond, vette schildpad. En ezel. Ezel vond ik lief. Dat is zo heerlijk ouderwets, zo meesterachtig. Jij ezel! Beste H-punt zonder afzender en achternaam: bent u een oude, linkse, gefrustreerde leraar? Biologie misschien? Homo, pikken-likker, reet-ridder. Vrienden van de seksuele belediging, hoe komen jullie eigenlijk op zoiets? Kom ik zo gay en vervrouwelijkt over? En zijn zulke seksistische, homofobe discriminaties niet juist van de linkerkant merkwaardig? Maar misschien zitten daar eerder de islamitische vrienden achter. Die houden zich immers verbaal vaak met seks bezig, omdat ze nog vaker helemaal geen seks hebben.

Nu over naar het politieke verruwende vocabulaire: racist, fascist, nazi, antisemiet. Gaap! Maar tegelijkertijd Joden-vriend, Jood, Itzik. Hoe past dat bij elkaar? Geen idee. Maar hier een bekentenis: met “Joden-vriend” kan ik goed leven. Want dat klopt.

Ook de vrienden van de strontcategorie hebben het afgelopen jaar verrijkt: pisser, lul-gezicht, hoop stront. En dan mijn favoriet: pis-anjer. En dan ook nog niet goed geschreven. Weten linksen zelfs niet meer hoe je de naam van de lievelingsbloem van de SPD schrijft? Daarom, beste Facebookster Cora: bij mij zou je zo je diploma niet hebben gekregen!

Opvallend was: het op een goudstuk gelijkende “hoerenzoon” kwam deze keer niet voor, ook niet “islamhater”. Teleurstellend, dat kan niet zo blijven. Ik word duidelijk te slap. Daar moet ik in 2019 aan werken, mijn profiel een beetje bijslijpen. Vrienden, staat genoteerd!

Na zoveel liefde nu een diep gevoeld dankjewel. Bedankt, Claas Relotius van de “Spiegel”! U hebt op onovertroffen wijze bevestigd wat ik en anderen al jarenlang vermoedden: dat leugen, vervalsing, verdraaiing niet alleen maar af en toe plaatsvinden, maar bijna een fundament van de linkse meningsjournalistiek zijn! Keulen, Chemnitz, Claas. Dank je wel, dank je wel!

En nu voor u allen een vrolijk kerstfeest en een goede start in het nieuwe jaar gewenst. En wat de aantijgingen ook mogen zijn – blijft u rustig, lacht u erom! En blijft u vol vertrouwen. Dat ben ik meer dan ooit! Het nieuwe jaar wordt goed! Zeer goed zelfs! Ik verheug me erop, en dat zou u ook moeten doen!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Rotzakken, sarcasme, Satire. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over de samenzwering van de idioten (+ Nederlandse vertaling!)

 1. Cathja zegt:

  Beste Dr. Fest,

  ik ben niet erg hoopvol gestemd wat het jaar 2019 betreft. Ik hoop wel dat ik er het beste van kan maken. Onze overheid heeft plannen bedacht om onze ‘welvaart’ weer een beetje in te perken, hoewel ze ons willen laten geloven dat we in het nieuwe jaar er bijna allemaal op vooruit gaan.
  Ik geloof er geen bal van. Als de overheid zoiets zegt, wees dan maar op je hoede.

  Toch wil ik u goede kerstdagen toewensen en veel succes en voorspoed in 2019. Dat het AfD gestaag door zal groeien is mijn welgemeende wens.

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Herr Fest, laat ze toch lullen, ze weten niet beter, de 11e letter van het alfabet is hun favoriet.
  Wat je oproept krijg je vroeg of laat terug.

  Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Wat hij beschrijft is hoe oudere mensen altijd beginnen te schelden.
  Daar kan je alleen maar om lachen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bert zegt:

  Heel komisch. Treffend de zin waarin hij zegt dat liegen en verdraaien het fundament zijn van het linkse denken. Klopt linksen leven in een omgekeerde wereld, alleen zij zijn goed en weten de waarheid, links vormt een intolerante sekte. Monopolie op de waarheid en de rest van de wereld deugt niet. Het zijn in dat opzicht net moslims.

  Geliked door 1 persoon

  • Hannah zegt:

   Net moslims? Vandaar dat ze zich zo op hun gemak voelen met de import van islam. Zullen ze raar opkijken als ze, wanneer het bevel komt de zaak over te nemen, net zo behandeld gaan worden als de rest van ons kaffirs.

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  We kunnen veel leren van kapitein Haddock:

  https://janhee.home.xs4all.nl/haddock.html

  Like

 6. Let op 2019 of later 2020-2021
  De volgende financiële crisis is in de maak en bijna gaar in de oven.
  Vorig jaar gaf ik dit al aan dat er een nog heftigere crisis aan zit te komen en erger dan die van 2008
  Ik las het stuk van Jaap van duijn en volgde de FED en de financiële markt.
  Ik denk dat ik gelijk ga krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s