Geestelijken lagen in plassen bloed: Twee “mannen met migratieachtergrond” overvallen kloosterkerk in Wenen

Screenshot_551

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De twee daders met migratieachtergrond, die gisteren met een ijzeren stang en een vuurwapen een kloosterkerk in Wenen overvielen, traden uitermate bruut op. De geboeide en mishandelde ordebroeders zouden in plassen bloed op de vloer hebben gelegen.

philosophia perennis

De twee daders overvielen gistermiddag de kloosterkerk Maria Immaculata in Wenen-Floridsdorf. Daarbij werden zes ordebroeders mishandeld, geboeid en gekneveld. Enkelen van hen raakten zwaargewond.

Volgens een van de geestelijken zouden de slachtoffers steeds opnieuw geschopt en geslagen zijn, totdat ze in hun eigen bloed op de vloer lagen. Een van de daders zou hen in hun omgeving al enkele dagen door zijn gedrag zijn opgevallen.

Daders zouden gesproken hebben met een buitenlands accent

De aanvallers mishandelden de ordebroeders niet alleen zwaar, maar maakten ook geld en andere waardevolle spullen buit – de politie vond de openstaande kluis van het klooster.

De “Kurier” meldt over de daders: “Volgens de politie zouden de daders Oostenrijks met een buitenlands accent gesproken hebben. Een van de criminelen zou ongeveer 1.80 meter groot zijn. De speurtocht naar hen is nog in volle gang.”

Kardinaal van Wenen wil voor slachtoffers en daders bidden

Kardinaal Christoph Schönborn van Wenen uitte zich getroffen over de misdaad: “Kerken zijn plaatsen van de vrede en de toewijding – daarvan worden we ons met de Kerst vooral bewust. Des te treuriger is het nieuws van de brute overval.” Hij zou “voor de spoedige genezing van de slachtoffers en het berouw van de daders” bidden, aldus Schönborn.

De grootscheeps opgezette opsporing heeft tot nu toe nog geen resultaat. Over de daders staat in de media ook nauwelijks enige nadere informatie.

Stephansdom in Wenen na bommelding geëvacueerd

PI-News” schreef gisteravond al: “De politie van Wenen twitterde: ´Volgens de huidige stand van het onderzoek heeft in ieder geval een van de onbekende daders waardevolle voorwerpen en contant geld geëist. De exacte motieven zijn op dit moment nog onduidelijk, een mogelijk terreurmotief kan in ieder geval uitgesloten worden.”

Ook zou op dit moment nog de mogelijkheid bestaan dat de daders zich nog steeds in het gebouwencomplex van het klooster zouden bevinden, zei men.

´s Middags al was de Stephansdom in Wenen, het symbool van de stad, na een als serieus gekwalificeerde bommelding geëvacueerd. Ook het voorplein van de kerk moest afgesloten worden. uiteindelijk werden er echter geen explosieven gevonden.

Wenen gold ooit als een van de veiligste steden ter wereld. Dat wordt weliswaar nu nog steeds graag beweerd, net zoals van Duitse steden, maar dat behoort tot de afdeling kalmeringspillen voor het volk.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", Barbarisme, Multiculti, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

20 reacties op Geestelijken lagen in plassen bloed: Twee “mannen met migratieachtergrond” overvallen kloosterkerk in Wenen

 1. Steven zegt:

  Nu kan de kerk zelf eens voelen wat het is als je mensen in je land hebt die ‘waardevoller dan GOUD’ zijn…
  Heb er (nog) niks van gehoord op het 20:00 uur journaal en Nieuwsuur. ze hadden het wel over een arme asiel-eiser die al vele landen was door gereisd om bij de hoogste uitkeringspotten te komen. Helaas voor hem is hij onderweg zijn dochter kwijt geraakt.
  Maar over deze kerk zal waarschijnlijk vanavond met voorrang op onze nieuws-programma’s verschijnen…

  Liked by 1 persoon

 2. Harry zegt:

  En het gaat maar door en het gaat maar verder .
  Wanneer ontdoen we ons nou eens van dat rapalje ?
  Of gaan we wachten tot de laatste niet-moslim op is ?

  Liked by 2 people

 3. Johan de derde zegt:

  Wat een achterlijke kardinaal hij bid voor de woestijnapen. Laat hij is bidden voor wijsheid van politici die hun eigen volk verraden want zij zijn verantwoordelijk voor al die doden mishandelde aangerand en verkrachten. Mensen.

  Liked by 4 people

 4. Eigen volk eerst zegt:

  En natuurlijk mogen we de zielige profiteurs en moordenaars niet veroordelen van de EU censuur. We zijn en worden in het ongeluk gestort door de EU politici. Straf komt ongetwijfeld.

  Liked by 1 persoon

 5. En de paus kust de voeten van het woestijn en steppenvolk.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  wederom : Hoelang blijven we dit in Europa accepteren ??

  Like

 7. ruud beijer zegt:

  Ja de kerk zegt kom maar binnen. Wij christenen buigen wel voor alla.Vuile huichelaars.

  Liked by 1 persoon

 8. fransdewit zegt:

  De bedoeling van het kerkbestuur was natuurlijk goed, maar ze krijgen stront voor dank. En helaas verzieken deze killers het voor de echte vluchtelingen en hulpbehoevenden. Vind het niet zo gek hoor dat je in Afrika een scheiding kreeg tussen normale mensen en de anderen. Krijg je straks bij de toegangspoort ook hoor, zowel bij kerk als andere instellingen. Ze vragen erom.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  De daders brulden deze keer niet ‘Allahu Akbar’?

  Johan de derde 28 december 2018 om 08:57

  Wat een achterlijke kardinaal hij bid voor de woestijnapen. Laat hij is bidden voor wijsheid van politici die hun eigen volk verraden

  Laat die dwaas liever bidden voor eerlijkheid van ‘politici’, want de smeerlappen weten verdomd goed waarmee ze bezig zijn: het importeren van mohammedaanse wilden die ons moeten uitroeien!

  Liked by 1 persoon

 10. Bert zegt:

  Ik zou wel eens willen weten wat kardinaal Marx in Duitsland hier van vindt? En of hij nog steeds vindt dat ook de illegalen onze verantwoordelijkheid zijn? Misschien hebben de twee overvallers wel de mening van kardinaal Marx omgezet in ‘revolutionaire’ actie.

  Liked by 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  Kardinaal bidt voor berouw, geestelijk gestoord.
  God heeft hekel aan religie.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Laat die nep-kardinaal daar in Wenen toch meteen opflikkeren met zijn misselijke barmhartigheid tegen dat gore tuig dat wat mij betreft ZELF een keer in elkaar wordt geslagen!!!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 13. A.J. deKoning zegt:

  De kardinaal wil ook voor de daders bidden, een grotere gek moet nog geboren worden.

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  **Kardinaal van Wenen wil voor slachtoffers en daders bidden**
  Ook dat nog, bidden voor berouw van de daders!
  Als we ’n ei tegen een moskee gooien het dat door islamvertegenwoordigers een aanslag, maar nu zijn ze doodstil.
  Ja echt beste kerkelijke voorgangers:
  Niet alleen wij maar ook jullie moeten Jezus uit de goot redden.

  Like

 15. Lot zegt:

  De kardinaal kan bidden wat hij wil, bid en je wordt gegeven belooft de bijbel. Ik denk dat de bijbel teveel door mensen is geschreven. In openbaringen is geschreven dat mensen ten prooi zullen vallen aan ziekte, oorlog, moorden, wilde dieren. Dan kan diegene bidden wat hij wil, hij kan toch dood gaan. Ik geloof wel in de kracht van bidden om tot goede uitkomsten te komen.

  In youtube: De christenen hebben alle pagans vermoord in Griekenland en zijn hierheen gekomen. Deze Europeanen waren onze voorouders, wij zijn naar Griekenland gegaan duizenden jaren geleden toen Griekenland nog leeg was igv op Eboea en Peloponnesos .
  Op het plaatje hebben de mensen zwart haar, nadat ze de rood en blondharigen hadden uitgemoord. Hedentendage zijn er bijna alleen maar zwartharigen daar.

  Like

 16. Gerrit zegt:

  Het is schandalig en nog worden er steeds meer van die mensen binnengehaald ik hou hier al die leiders die al die vreemdenlingen binnenhalen ook verandwoorde voor Merkel Rutte Macron en veel meer leiders van landen die ze binnen halen jullie zijn allemaal moordenaars word tijd dat ze zelf een keer hangen Rutte Merkel Macron

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s