Zuid-Afrika . . .

screenshot_943

WTF! Je hebt hier duizenden jaren geleefd en je hebt nog steeds geen schepen, wegen, huizen, bruggen, boerderijen, wapens enz. …Waarom niet? Apartheid…? 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", Algemeen, Hypocrisie, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zuid-Afrika . . .

 1. Elisah zegt:

  Bizar…
  https://tpook.nl/2019/01/16/canadese-universiteitsbar-weigert-blanke-komiek-vanwege-zijn-dreadlocks-is-culturele-toe-eigening/

  Canadese universiteitsbar weigert blanke komiek vanwege zijn dreadlocks, is ‘culturele toe-eigening’.

  Like

 2. orelius zegt:

  Voor al zulke dingen hebben wij geen tijd. Wij doen vooral kinderen fokken . Die sturen wij naar Europa om jullie .wegen , huizen ,etc etc over te nemen . En gratis geld te ontvangen , dat is veel efficienter ,
  dan er zelf keihard voor te moeten werken.

  Like

  • Henk Kerkdijk zegt:

   Heb je het over de Z.A.R. (Zuid-Afrika)? Wel eens gehoord dat de bevolking zelfstandigd hutten bouwden (zijn voor hun huizen) en waren de bewoners schepen nodig om de hele wereld te verkennen en te onderwerpen aan hun waarden en normen? Oh nooit van gehoord. Ik heb drie jaar lang elke dag een e-mail gekregen van Coetzee. Begon met uit te lggen waarom de Kaap bezet werd en vervolgens het achterland met het vermoorden van honderd duizende mensen. Die wist haarfijn uit te leggen hoe leuk de apartheidspolitiek functioneerde. Hij heeft zeer duidelijk beschreven over de houding van boeren tegen de zwarte bevolking. Hij gebruikte heel vaak de woorden: schaamste, schuld, toeval, zonde, berouw en schande. Misschien iets meer lezen over de oorspronkelijk Afrikaanse bevolkingsgroepen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat bedoel je nou eigenlijk…?

    Like

   • Henk Kerkdijk zegt:

    Paulzwuest zegt: Wat bedoel je nou eigenlijk? Naar aanleiding van alle opmerkingen mbt Zuid-Afrika (South Africa Republic) heb ik proberen te zeggen dat alle reacties mooi zijn maar naar m.i. geweld doen aan de totale werkelijkheid. Ik heb een jaar lang elke dag van Coutzee een e-mail gekregen over het ontstaan van de S.A.R. er waren veel e-mais bij die niet alleen de wantoestanden van de blanken naar de zwarte maar ook van de wantoestanden van de zwarte man tegen de blanke man beschreven. Ik raad iedereen dan ook aan om: Even Google: Wikipedia. Zuid Afrika. Even lezen en je zult je veel te weten komt hoe de Zuid Afrikaanse Republiek is ontstaan.

    Geliked door 2 people

 3. flo zegt:

  Nikker IQ that’s why…..

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Wat duizenden jaren van evolutie, tientallen eeuwen van ontwikkeling, vele decennia van ontwikkelingshulp en met hulp van de kerk niet is gelukt, maar in twintig jaren het Europese Project wél is gelukt, kunnen wij tegenwoordig het europese continent vol laten stromen met hoogopgeleiden uit Afrika, geleerden uit het Midden-Oosten, voorzien van de laatste moderne iPhone en creditcards, met een uitgebreide kennis van hun rechten, en een opmerkelijke interesse voor de ‘slechte daden’ van het europese entrepreneur-schap, de ondernemende ondernemer,……….niet de belastingplichtige variant, maar kansen zien, kansen benutten en creëren van waarde voor jezelf en anderen, wandaden die in strijd zijn met de wetten, de zeden of gewoonten binnen de EU, omdat men deze niet hoeft te erkennen, eerbiedigen of te respecteren…..
  De onnozelheid van hele volksstammen en de naïviteit van de Europeanen brengt dit soort expats vast een lach op hun gezicht, om jezelf te kunnen ontplooien en te ontwikkelen in een vak, zodat ze niet net als hun lotgenoten meer te worden uitgebuit……

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Een wezenlijke ontwikkeling in een bevolking kan slechts slagen als een belangrijk deel van die bevolking het fatsoen heeft om zich in te zetten voor die ontwikkeling. In Zuid Afrika staat het fatsoen van de Zuid Afrikaners, de boeren en andere ontwikkelde (witte) mensen tegenover het laag bij de grondse onfatsoen van een groot deel van het door het ANC beïnvloede, zwarte bevolkingsdeel.
  Dat onfatsoen is voor een deel ook een produkt van de hulp door linkse Nederlandse groepen die zo nodig het ANC op allerlei manieren en met veel geld hebben geholpen bij hun negatieve werk. We moeten er ook onze ogen niet voor sluiten dat in dat negatieve (misdadige) werk ook Mandela een rol gespeeld heeft. Ook het vilaine propagandistische werk van Pia Dijkstra (nu D66) voor het ANC heeft daar in meegespeeld.
  De macht van het ANC is zo groot dat het ergste gevreesd moet worden voor de blanke bevolking in Zuid Afrika.
  malsion@orange.fr

  Like

 6. Steven zegt:

  Uitkeringen hebben ze nu tegenwoordig wel..

  Like

 7. Jan zegt:

  Voor allle duidelijkheid, rechts op de tekening staat Sylvana.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s