Fotocollage . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter 2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, CDA, ChristenUnie, D66, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

17 reacties op Fotocollage . . .

  1. boorzalf zegt:

    Dat gaan we zeker doen.

    Geliked door 3 people

  2. Ruud zegt:

    Als democratie voor jou nog enige betekenis heeft………………..stem ze dan weg.

    Geliked door 1 persoon

  3. scherpschutter1943 zegt:

    de verraders van eigen volk. Zij bijten in de hand die ze te eten geeft,

    Geliked door 1 persoon

  4. Tineke zegt:

    Onze vier volksverraders op rij.
    By the way: wordt het Wilhelmus van Nassouwe al gezongen op de scholen?

    Geliked door 1 persoon

  5. Pietersen zegt:

    Juist, oprotten met die zooi !

    Geliked door 1 persoon

  6. Jan zegt:

    ‘Rutte heeft met vooraf geregisseerde uitspraken het populisme tot staan gebracht’

    Geliked door 1 persoon

  7. jack black zegt:

    Rutte is op Curaçao om belasting Geld te verdelen !

    Geliked door 2 people

    • Oeps zegt:

      @ jack black (22 januari 2019 om 11:25)

      Dames en Heren.

      “Rutte is op Curaçao om belasting Geld te verdelen !”

      Ja, een paar dagen weg uit het koude polderland en even bijtanken in een luxe hotel op Curaçao, wie zou zo’n heerlijke all-in vakantie (sorry staatsreis) met het nieuwe privé staats-vliegtoestel op kosten van de belastingbetaler niet afwijzen ???
      Ik ken zo’n 16 miljoen Nederlanders, die nog nooit op Curaçao zijn geweest.

      Like

  8. R.Kroonenberg zegt:

    Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
    .
    nog even en we mogen weer stemmen,
    maar ’t op wie begint minder te klemmen
    ze presteren geen fluit,
    dus ’t hele zooitje d’r uit
    en Geert Wilders c.s. aan de remmen…
    .

    Geliked door 2 people

  9. Hovawart zegt:

    Politici die zo verschrikkelijk hard hun best doen om de Nederlandse samenleving te verdelen tot op het bot en in Nederland iedereen te ‘verhinderen dat iemand zijn mening kan geven’, ‘voorkomen dat iemand zich mag uiten’ of in het Hoogduits mundtot, jemanden mundtot machen betekent eveneens ‘iemand de mond snoeren’ en zelfs ‘iemand het zwijgen opleggen’.
    De Europese Unie heeft het slechtste voor met de betalende burgers, als een ‘Bully” regeren over ‘macht en bevoegdheid’ zonder bevoegdheid, net als de jongste trend onder Afrikaanse machthebbers, namelijk het aannemen van vernuftige wetten die het maatschappelijk middenveld knevelen, te monitoren en te onderdrukken. Als we de Franse protesten van de ‘gilets jaunes’ (gele hesjes) bezien is het een schreeuw van volkse onmacht, de ruimte voor mondigheid krimpt met iedere dag dat de Europese Raad haar macht verspreidt.
    “Mensen die uit principe kritiek leveren, zijn veel enger dan oppositiepolitici. Hun kan altijd verweten worden dat ze uit zijn op macht. Maar sinds de Arabische Lente worden steeds meer regimes zenuwachtig als grote groepen burgers bij elkaar komen. Zeker als ze de straat opgaan. Tegenkrachten zonder politieke belangen zijn moeilijker te bestrijden. Dus wordt het burgers al moeilijk gemaakt überhaupt samen te komen.
    De vrees voor een Europese Lente mag niet worden gebruikt om fundamentele vrijheden te belemmeren, maar het gebeurt al, en gebruikt het EU-regime terreurdreiging en nationale veiligheid om kritische stemmen te doen verstommen.
    Maar door vreedzame burgerinitiatieven te muilkorven halen zij zich een veel groter probleem op de hals, als ze alle wegen afsnijden en iedereen muilkorven, zelfs niet terugdeinzen voor het arresteren en zelfs ter plaatse neerschieten van mensen die “De nationale veiligheid van het land in gevaar willen brengen”, maar het zijn juist de corrupte politici die dikbetaald worden door NGO’s en bijdragen aan de volkse onvrede, de belofte van de Europese Unie van vrede en vooruitgang heeft slechts één resultaat, onze veiligheid is ondertussen onzekerder geworden…

    Geliked door 2 people

    • scherpschutter1943 zegt:

      Ik denk dat nu de tijd van terug schieten gekomen is. Niet alleen op die oproeragenten maar op degenen die achter de schermen aan de touwtjes trekken en die deze robocops besturen.

      Like

  10. koddebeier zegt:

    Stem deze landverraders weg en vergeet hun gedogers niet !

    Geliked door 2 people

  11. RottenPikwick! zegt:

    Deze Malloten zijn een afspiegeling van de Nederlandse samenleving. Dit zijn ook geen leiders / zieners, maar beroepspolitici gekozen door …. Kijk en luister even goed rond in uw woonomgeving, en huiver! 50 jaar waarschuwen was tegen dovemansoren! Stik ‘d er maar in!

    Geliked door 2 people

  12. Taljaard zegt:

    Volgens mijn nicht in Toronto half uurtje geleden.
    Weer aldaar momenteel -35 C, halve meter stuifsneeuw per uur en windsnelheden van plusminus 100 km/u. Dat is ook voor Canadese begrippen bar en boos.
    Maar zal vast en zeker aan de klimaatverandering liggen.
    Dus wanneer wij hier allemaal van het gas afgaan komen er geen huilende sneeuwstormen meer voor in Canada.

    Geliked door 1 persoon

  13. BigLJohn zegt:

    Sommigen zullen weggestemd worden, zoals D66, anderen zullen weer groeien zoals Groen Links. Lood om oud ijzer dus. Het FVD kaapt mogelijk kiezers weg van de PVV, terwijl na de verkiezingen het smerige bashen van de PVV gewoon weer verder gaat. Vele kiezers (vol-idioten)heffen het glas, deden een plas, en laten alles zo het was. Maar wij stemmen PVV, ondanks alle stembusfraude. Niemand kan meer doen dan zijn best. En Laat nu eens eindelijk controle komen in die stemlokalen.

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie