Honderd Molenbeken in West-Europa

screenshot_76

(Door: “Balkanske priče”)

Europa is getuige van een stijging van islamitische overheersingsdrang, eisen naar de invoering van sharia-wetgeving en gewelddadige intimidatie… Hoofdstad van de haat, broeinest van het kwaad, vrijhaven voor terroristen: dat horen we over het Brusselse Sint-Jans Molenbeek… Madrid 2004: Hassan El Haski woonde een tijdje in Molenbeek. Hij was een van de planners van de aanslagen op treinen in Madrid, waarbij 191 doden vielen… Brussel 2014: Mehdi Nemmouche woonde in Molenbeek. Hij schoot vier mensen dood in het Joods Museum in Brussel… Parijs 2015: Brahim en Salah Abdeslam woonden beiden in Molenbeek en bereidden de aanslagen in Parijs deels voor. Bij de aanslagen, waarbij ook andere daders betrokken waren, vielen zeker 129 doden, 300 mensen raakten gewond. Molenbeek is een wetteloze plek, waar recht en orde weinig te betekenen hebben. Helaas is het niet de enige

Lees verder>>>
balkans chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

10 reacties op Honderd Molenbeken in West-Europa

  1. Die mevrouw met fiets op de foto…..kijkt niet gelukkig naar de bewapende soldaat…..
    Hoe zou ze kijken naar de huidige maatschappij die door het foute stemgedrag……de foute houding van burgers…..het verwelkomen van een ongewilde invasie ……….waar zij misschien ook zelf schuldig aan kan zijn door een passieve houding………en dit uiteindelijk moest leiden naar een bewapende soldaat in ons dagelijks leven, om de veiligheid van burgers te garanderen bij een eventuele volgende terroristische aanslag…!

    Like

  2. Henk der Niederlánder zegt:

    Kan het niet anders gesteld worden.
    In plaats van 100 Molenbeken heeft iedere stad wel zijn eigen Molenbeek,
    Ik denk eerder dat in Europa gesproken kan worden van duizenden Molenbeken

    Like

  3. M.A.L. Sion zegt:

    Het is niet te loochenen dat de overgrote meerderheid van de Nederlanders opzij kijkt bij het waarnemen van de desastreuze bevolkingspolitiek. Dat mag elke Nederlander zich aantrekken.
    Maar … elke individuele Nederlander is machteloos voor wat betreft het treffen van de nodige maatregel. Kwalijker is dat er in Nederland een elite aanwezig is die wel wat zou kunnen doen. De voornaamste groepering in deze zaak is de Tweede Kamer. Daar zitten Nederlanders die bij installatie gezworen / beloofd hebben om de Nederlandse Wetgeving na te leven en te verdedigen.
    Dan is het de zaak van deze volksvertegenwoordigers om (politiek) te beoordelen of de ISLAM in overeenstemming is met onze GRONDWET en overige daarop gebaseerde wetten.
    Iedereen met een greintje verstand in de bovenkamer zal vaststellen dat de ISLAM haaks staat op onze wetgeving en op grond daarvan VERBODEN zou moeten worden. De aanwezigheid van mensen die de ISLAM aanhangen in Nederland zou niet getolereerd mogen worden.
    Denk daaraan bij het kiezen van volksvertegenwoordigers in de toekomst. Stem op een partij die de ISLAM afwijst. Wie dat niet doet is medeschuldig aan de ellende die over ons is uitgestort en nog veel erger zal worden als niet opgetreden wordt.

    Geliked door 1 persoon

  4. Jan zegt:

    Hoe Canada een groot Molenbeek wordt onder de gek Trudeau

    Geliked door 1 persoon

  5. kampersrene zegt:

    Toch mogen wij geen kritiek uiten op moslims want dan zijn wij racisten onverdraagzaam , geen begrip voor een andere cultuur enz enz Zelf zijne zogezegde heiligheid De Paus ,die iedere moslim vergeleek met Jezus blijft pleiten voor open grenzen…ondanks moorden ,verkrachtingen ,terrorisme….hij wast hun voeten …terwijl zij denken “kust mijn kl….”

    Geliked door 1 persoon

    • fleckie zegt:

      Betr. ‘DE. NIEUWE. WERELDORDE’, ‘Uitgedacht’ door JEZUIETEN! …….legt vanzelfsprekend. DE. LINK. , OOK. een. JEZUÏET! naar deze paus, ( + consorten). ( Voor meer info’s leze ! men de div. boeken. hierover. )*~*~*~*~*~*~*~

      Like

  6. Jan zegt:

    De islamisering van Birmingham door socialisten

    Geliked door 1 persoon

  7. koddebeier zegt:

    Gezocht politici met lef en ballen die orde op zaken durven te stellen !

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie