LAAT ZE HUN GANG NIET GAAN (deel 2)

Screenshot_211

(Door: Petra de Geus)

(Lees HIER deel 1 van „LAAT ZE HUN GANG NIET GAAN”)

De EUconomie van de leugen

Toen mevrouw Sabaditsch-Wolff tijdens een van haar lezingen een opmerking maakte dat het feit dat een 56-jarige man het deed met een 9-jarig meisje wel op pedofilie lijkt, kreeg zij een boete in Oostenrijk en mocht zij haar lezingenreeks niet continueren, omdat zij “de vrede tussen verschillende religies in gevaar bracht”. Zij bracht deze zaak naar de EUHR, de hoogste gerechtsinstantie van de EU, waar men eerst een jaartje of twee op deze zaak broedde en vervolgens de Oostenrijkse regering in het gelijk stelde. Het was geen pedofilie, want deze 56-jarige man – is er al vermeld dat het om Mohammed gaat? – had ook seks met haar toen ze ouder werd. Met andere woorden: de Europese Unie danst naar de pijpen van de olieboer. Sharia in Europa? Sharia in Europa! Via de EU, die zich ongevraagd boven andere instanties stelt.

Waarom zijn zo veel afspraken die de EU maakt geheim, waarom blijven ze buiten het nieuws, waarom? Het Pact van Marrakesh en het vluchtelingenverdrag, waarom worden die niet besproken in de nationale parlementen? Omdat de bevolkingen deze verdragen niet willen. De EU lijkt daarmee op een dief in de nacht. Het vluchtelingenbeleid is een groot bedrog, denk eens aan in eigen land vakantie vierende Eritrese of Irakese “asielzoekers”, terwijl christenen die vervolgd worden niet geholpen worden. Het zal dan ook wel geen toeval zijn dat de Europese hoofdstad Brussel tevens de jihad hoofdstad van Europa is.

En hoe zit het met de Europese politiemacht Eurogendfor? Had iemand er om gevraagd? Cynisch genoeg heet dit de “solidariteitsclausule”; als een land niet in staat is problemen het hoofd te bieden, dan moeten andere landen inspringen. Daar heb je de Eurogendfor, de GSG9 en het Cobra commando voor. Men vindt bij de EU blijkbaar dat de eigen politie niet hard genoeg op zijn eigen bevolking mept. Hoe dat er aan toegaat, hadden we trouwens in Griekenland al gezien. Griekenland is sowieso de casus van waar het naartoe gaat. Probeer een land aan de bedelstaf te brengen en kleedt het dan meedogenloos uit. De mooiste huizen, landerijen en staatsbezittingen gaan voor weinig van de hand naar diegenen die als volleerde aasgieren op de eerste rij zitten.

Onze laatste kabinetten hebben zich gepresenteerd als een vorm van middel management. Het zijn geen leiders – ze voeren enkel uit wat er van boven, d.w.z. vanuit de EU of elders wordt opgedragen, ook al wil de bevolking het niet. Onder het mom van “wij weten wat goed voor jullie is” worden ongewenste maatregelen door de strot van de bevolking geduwd. Toen de Nederlandse bevolking geen Europese grondwet wilde was Balkenende’s reactie: we hebben het niet goed uitgelegd. Als de Nederlandse bevolking Oekraïne niet bij de EU wil, krijgt ze een inlegvelletje van Rutte. De bestuurlijke geringschatting van de burger is grenzeloos.

Die geringschatting is er op meerdere niveau’s. Als je vraagt waarom islamitische vluchtelingen niet naar nabijgelegen islamitische landen gaan, word je ogenblikkelijk uitgemaakt voor racist. Als je suggereert dat het is omdat het om een georganiseerde hidjra gaat, ben je een fascist. En als je zegt dat veel van deze vluchtelingen helemaal geen oorlogsvluchtelingen zijn, maar gelukszoekers, dan ben je een islamofoob. Als je wijst op islamitische grooming gangs en hoe die te werk gaan en na afloop de slachtoffers en hun familie terroriseren, kun je regelrecht de bak in, zoals Tommie Robinson is overkomen. En niet alleen dat, je wordt dan overgeplaatst naar een gevangenis waar veel islamieten zijn en je wordt dan in de cel gestopt naast de moskee, zodat je de hele dag uitgescholden en bedreigd wordt. Dat zijn onze bestuurders, ze zouden maar al te blij zijn om van je af te zijn.

Het grote probleem is dat onze politici, voor zover ze niet te onnozel (Klaver, Jetten) of ronduit corrupt zijn (D66 Pechtold), gewoon geen idee hebben hoe ze het probleem van de drie I’s (immigratie, integratie en islamisering) op moeten lossen. Terwijl het toch zo moeilijk niet is, Orbán en Salvini laten duidelijk zien hoe het kan. In hun vlagen van onmacht trekken onze politici de autochtone bevolking verder het vel over de oren. Stoere taal durven ze enkel te bezigen tegen degenen die naar hen luisteren. Tegen moslimjongeren durven ze niet streng te zijn, want dan staat ‘s avonds de wijk in de fik. Of ze vluchten in onrealistische klimaatfantasieën die de burger mag financieren. Zo zijn onze politici een probleem geworden in plaats van dat ze met een oplossing komen.

Nog even over de “redding” van het klimaat. Men streeft met enorme kosten naar een paar honderdste procent minder opwarming in enkele decennia. Wat betreft de arrogantie van deze standpunten, namelijk denken te weten hoe het weer over enkele decennia is, plus de aanname dat je dat enkele honderdste procenten zou kunnen verminderen, is een onmeetbare stelling en een zinloze exercitie, want die paar honderdste procenten gaan het verschil niet maken. Sinds de laatste 2,5 miljoen jaar waren er 18 ijstijden, dus koudere perioden en opwarmingen (interglacialen) zonder invloed van de mens. Momenteel zitten we in een interglaciale periode,het Holocene interglaciaal. De oorzaken van het ontstaan en eindigen van ijstijden is niet tot in detail bekend, maar in elk geval spelen de Milankovitch cycli een rol: de aardbaan (overgang van een cyclische naar een excentrische baan om de zon, een cyclus van ca. 100.000 jaar), stand van de aardas (kanteling met een cyclus van 41.000 jaar en precessie met een cyclus van 19-24.000 jaar). Daarnaast spelen de isolatie van Antarctica en de zonnevlekkencyclus van de zon een rol. Het is opmerkelijk hoe zeer wetenschap en politiek ten aanzien van het klimaat uiteenlopen. Onze mis-leiders hebben iets nodig om zich op de borst te kloppen, het liefst iets wat niet problematisch verbonden is met de 3 I’s (immigratie, integratie, islamisering).

Wat kunnen we doen?

Er zijn meerdere rollen die je bij een bedreiging kunt spelen. Ook kun je van rol wisselen en soms zijn er combinaties mogelijk. Aanpassingen aan een situatie worden wel coping mechanismen genoemd, maar ik zal het hier houden bij rollen. De bekendste rol is die van passiviteit. “Het zal mijn tijd wel duren”, “na mij de zondvloed”, de andere kant opkijken (wegkijken). Een bekende metafoor hiervoor is het beeld met de drie aapjes: horen, zien en zwijgen.

Een andere rol is die van collaborateur. Al diegenen die aan het proces van islamisering – al dan niet betaald – meewerken, zijn collaborateurs. De asielindustrie en haar staatsondermijnende advocaten, maar ook de politiek correcte media-horde, de bedrijven die Zwarte Piet weren zoals Albert Heijn.

Een derde rol is die van emigrant. Mensen die denken “het gaat niet goed, we stevenen af op een ramp”, en die om welke reden dan ook besluiten het schip voor het zinken gaat te verlaten. Er zijn er vast meer dan je denkt. Ik werd laatst getipt dat je in Frankrijk tegenwoordig redelijk goedkoop een kasteel kunt kopen. Hoe zou dat komen? Er wordt weinig reuring aan gegeven, maar het is bekend dat in Frankrijk en Duitsland heel wat miljonairs hun land verlaten.

Een vierde rol is verzet. Dit kan gaan van vragen stellen en demonstreren tot actie voeren of geweld.

Een vijfde rol is misschien niet zozeer een rol, maar een fase die iedereen bij tijd en wijle wel eens door het hoofd zal schieten: wat verliezen we? Wat raken we kwijt? Ons vaderland, onze jeugd, onze hoop op een toekomst, de toekomst van onze kinderen, de prestaties van ons land, onze kunstschatten, onze identiteit. Het is een groot verlies als je je land kwijt raakt en bovendien: waar moet je naar toe?

Een zesde rol is een heroriëntatie op het verleden. De problemen van nu zullen ons dwingen op een andere manier naar ons verleden te kijken. Wie waren onze helden? Wie kent de geschiedenis van de Reconquista? Wie kent Dom Pelayo uit Asturias? Wie weet er nog van de Slag om Wenen van Jan Sobieski? Wie herinnert zich Lord Byron die met de Grieken tegen de Turken ging vechten?

Een zevende rol is die van humor. We hebben hierboven al gezien dat er door het geweld en de politieke correctheid een grote mate van zelfcensuur bestaat. Maar in een absurde wereld is absurde humor waarschijnlijk het enige antwoord.

Een achtste rol is die van de samenzweringstheorie. Omdat er zoveel censuur, leugens en fake nieuws is, gonst het van de geruchten. En dat kan gaan van pedofiele netwerken tot aliens. Maar wat samenzweringstheorie is en wat werkelijkheid, is volstrekt niet te achterhalen. Met name over 9/11 zijn er enorm veel theorieën. De machthebbers zullen het je niet laten weten.

Een negende rol tenslotte is die van educatie. In stormachtige tijden is het van het grootste belang om de juiste informatie te verkrijgen en ook om duiding te krijgen en te zoeken. Want het gaat om een samenhangende visie. Educatie is nodig op alle niveaus, want er is veel onduidelijkheid.

En terwijl wij ons moeizaam, door de omstandigheden gehinderd, een weg zoeken, krijgen de moslims van hogerhand instructie hoe zij de islamisering kunnen doorzetten.

In elk geval, er zijn meer mensen tegen deze ontwikkelingen dan enkel de PVV- of FvD- stemmers. Kijk maar in je omgeving. Maar de geluiden zijn zacht, want … ooo, racist etc. Het ooit zo vrije Nederland staat er niet zo fraai op. Maar wie niet voor zijn vrijheid wil vechten, verdient haar niet.

In 2016 was er al een kentering met de Brexit en met Trump. De V4-landen hadden we al: Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije. En de Baltische staten ook. En toen kregen we de AFD. En Oostenrijk. En Italië. En Kroatië. En de gele hesjes.

Met andere woorden, ik denk dat, als je koppen zou tellen, de meerderheid van de Europese bevolking tegen de krankzinnige massa-immigratie/islamisering is. Maar dat zullen de EU- leiders niet toegeven en niet toestaan. Ze zullen ons tot het einde  tegenwerken, want ze werken niet voor het volk, de EU-leiders werken voor het Grootkapitaal. Dat verdient meer aan olie en immigranten dan aan een vergrijzende Europese bevolking. Bovendien is de EU zijn opstapje naar een wereldregering. Het is dus geen optie dat we ze hun gang laten gaan.

Leve een Vrij Nederland!

Door:
Petra de Geus
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op LAAT ZE HUN GANG NIET GAAN (deel 2)

 1. orelius zegt:

  Goed stuk maar wat gaan we doen.
  Het grootste gedeelte van dit kut volk stemt toch gewoon weer links.
  Logisch want al die instromers stemmen groenlinks pvda sp etcetc.
  Ons eens zo trotse volk is geevolueerd tot softe zwakkelingen die alles en iedereen zielig vinden, die zijn hun contact met de natuurlijke drang om je territorium te verdedigen en te beschermen totaal kwijt. Snappen ook niet dat ze hun kinderen overleveren aan hyena,s uit de zandbak en uit afrika . En die lui zijn niet zo behulpzaam en soft . Die vreten hun kinderen met huid en haar op.

  Like

 2. fredjohan zegt:

  Dat waren twee duidelijke en ter zake kundige analyses. Er zijn al veel waarschuwingen gegeven, maar mijn indruk is dat de situatie alleen maar slechter wordt. Politici leven in hun eigen universum en hebben weinig of geen gevoel voor wat de bevolking bezig houdt. We moeten het dus zelf doen. Ik zie Geert Wilders als onze verzetsman, die na 12 jaar onderduiken wel wat meer algemene steun verdient. Het idee dat we in Nederland een tegenregering kiezen is absurd. De politieke elite manoeuvreert net zo lang tot ze toch weer de macht vast in handen hebben. Ons belang is niet dat Wilders gaat regeren. Ons belang zit in verzet tegen de één partijstaat die Nederland momenteel is. Daarom moeten we Wilders steunen en op hem stemmen.

  Geliked door 3 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Helder betoog, bravo, ik zou de gelukzoekers liever ongeluksbrengers willen noemen.

  Geliked door 2 people

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Zoals van haar bekend heeft Petra de situatie haarfijn uit de doeken gedaan. De gigantische puinhoop op de WERELD liggen uitgespreid in deze twee artikelen. Het gekke is dat in deze situatie van 5 over twaalf er toch hoop gloort. Zij verwijst er naar in de volgende alinea:
  =====
  // In 2016 was er al een kentering met de Brexit en met Trump. De V4-landen hadden we al: Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije. En de Baltische staten ook. En toen kregen we de AFD. En Oostenrijk. En Italië. En Kroatië. En de gele hesjes.
  =====
  Beste lezers van E.J. Bron. U zit natuurlijk knarsetandend af te vragen wat uw bijdrage in deze schijnbaar hopeloze zaak kan zijn. Wat kunt U doen om mee te helpen bij die KENTERING. Omdat u er alleen voor staat kan die bijdrage slechts een omvang hebben van 0,000000.. procent. Net zoals dat nietige percentage winst bij de klimaathisterie. Het gaat er om die ‘KENTERING’ te steunen en verder te bevorderen. Naar die bewegingen (Brexit) en personen (Trump) en de ‘dwarsliggende landen’ kunnen we slechts met instemming kijken. Onze daadwerkelijke steun kunnen we toch kwijt door aansluiting bij de PVV. Helaas kan dat om begrijpelijke reden niet als lid maar wel als donateur van de Stichting Vrienden van de PVV. Dat is iets wat niet zichtbaar wordt voor de omgeving. Het zal toch nodig zijn om aan de massa te tonen dat er wat gebeurt. Dus beginnen met daadwerkelijke steun aan de Gele Hesjes. Koop zo’n hesje of haal het uit de auto en doe mee met de demonstraties en om ook het politieke deel van de actie te steunen kunt u een bord meenemen met de woorden PVV. Kom uit die luie, TV-stoel en doe mee! Doen.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Vandaar dat Nederland de EU dictatuur zo snel mogelijk dient te verlaten !

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Kan niet!

   Als we de EU verlaten gaan in Nederland de lichten uit, stijgt de zeespiegel en raken de schappen in de winkel leeg. Als we uit de EU stappen dan vallen de Russen bij Enschede het land binnen en loopt al het verkeer in Nederland vast door de gesloten grenzen. Als we uit de EU stappen dan staan we alleen in de wereld en loopt de economie terug naar het niveau van rond 1850. Als we de EU verlaten keert het fascisme terug en het allerergste is dat de CO2 uitstoot niet meer te beteugelen zal zijn waardoor in 2100 al onze achterkleinkinderen verdrinken want dan is de zee aangekomen bij Utrecht. Aangekomen bij Utrecht omdat we de 0,00003 % mondiale temperatuur daling niet gehaald hebben.

   Geliked door 5 people

 6. Tineke zegt:

  @Petra

  Dank u wel voor deel 2 van uw geweldige analyse,over hoe de politiek naait en draait.

  Ik wil graag twee zinnen aanhalen.

  “Cynisch genoeg heet dit de” solidariteitsclausule”
  Precies,zo flikken ze dat met elk verdrag,en de linkse trutten van het welkom-welkom allemaal,
  willen nu eenmaal graag deugen en vooral SOLIDAIR zijn.
  De regering wil graag verbinden PVDA,en wat te denken van ”goede morgen”CDA,om er maar een paar te noemen.
  Iedereen trapt weer in die(S)linkse truken.
  Wees niet verbaasd dat daar straks weer stemmen naar toegaan.
  Om mee te doen,moet je vooral SOLIDAIR zijn,dan doe je er toe.

  “Maar wie niet voor zijn vrijheid wil vechten,verdient haar niet”

  KIJK, DIT ZIJN PAS TEKSTEN………..

  Like

 7. Willem Sterk zegt:

  Fantastisch Petra, we hebben in Nederland meer vrouwen zoals jij nodig. Kan ik op je stemmen?

  Like

 8. J.A. Kapteyn zegt:

  Goede analyse Petra. Spijker op de kop. De enige manier om de kentering te bewerkstelligen is:
  STEM HET OUDE KARTEL WEG !
  Alternatieven PVV en FvD slaan momenteel nog maar kleine deukjes in het pakje boter, maar dat gaat beter naarmate ze meer stemmen krijgen.
  Zie de hoopgevende ontaikkelingen momenteel in Europa: Orban, Salvini, Visegradlanden die naar Oostenrijk lonken, Steve Bannon die de rechtse krachten in Europa probeert te bundelen, Pegida en de Gele Hesjes, Marine le Pen… er broeit en borrelt veel, de mensen worden langzaam wakker, maar het enige wat helpt is: STEM DE OUDE MEUK WEG !!!

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Had deze reactie eerder onder Deel I gezet maar wil hem hier graag herhalen;
  Ik weiger mee te gaan in deze alarmistische theorie en vind hem bijzonder gevaarlijk.
  Het veronderstelt een wereldwijd complot van een schatrijke elite, een stapje verder is het vaststellen dat joden een onevenredig deel van die elite uitmaken en zie; het nieuwe antisemitisme is geboren.
  Gesteld dat ik ernaast zit, die mogelijkheid moet je natuurlijk altijd open houden, dan zou het te laat zijn en is elke strijd verder zinloos want dan hebben we reeds verloren.
  Een rasvermenging ? Kijk om je heen, je ziet wel moslimjongens met autochtone meisjes maar ze trouwen er zelden mee, moslimmeisjes kunnen we helemaal uitvlakken, die kijken niet eens naar autochtone jongens laat staan dat ze verder gaan dan dat. Daarbij weten ze dat hun familie ze uit zal kotsen mocht het wel zover komen. Allochtonen hebben een familieband die vele malen verder gaat dan de onze dus kun je met een gerust hart stellen dat dit niet gaat gebeuren.
  Moslimmannen kunnen niet omgaan met de vrije geesten van westerse vrouwen, ze eisen onderdanigheid op een voor ons ongekend niveau en westerse vrouwen zullen zichzelf nooit zo verlagen.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Dat hele immigratiecircus met het binnenhalen van dat islamtuig doet me zelfs sterk denken aan een valse streek die de linkse Stalinisten rond 1940 hebben gepleegd in de Baltische Staten! Tijdens het Hitler – Stalin-pact hebben de beide dictators toen Oost-Europa onder elkaar verdeeld waarbij Stalin een smerig en laf trucje uithaalde om de Baltische Staten alsnog bij de USSR in te gaan lijven!
  Zo gaf hij Vilnius terug aan Litouwen zodat zij weer een echte hoofdstad hadden maar hij wou meer van de Balten hebben dan dat hij ooit aan hen teruggaf! Toen de Winteroorlog in Finland op een mislukking was uitgedraaid, en dit land ontkwam aan annexatie door de USSR, vielen de Russen als een stel dolgedraaide “asielzoekers en vluchtelingen” de Baltische Staten binnen waarbij zij daar een waar schrikbewind zaaiden en zij zelfs nog probeerden (iets wat links ook graag in Nederland zou doen!) om de oorspronkelijke bevolking te verdrijven en te vervangen door buitenstaanders, in de vorm van Russen!
  Hierdoor zou de haat tegen Rusland in Estland, Letland en Litouwen tot op de dag van vandaag voortduren want daar hebben ze zeer goed begrepen wat er gebeurd als je met links tuig in onderhandeling gaat om hierna met allerlei agressief gespuis te worden opgezadeld!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s