Oorlog tegen het Duitse volk: Meer dan 40.000 autochtone slachtoffers per jaar door migrantengeweld

Screenshot_294

(Door: Frank W. Haubold – Vertaling: E.J. Bron)

In het zogenaamd veiligste Duitsland sinds 1992 worden per jaar ongeveer 40.000 autochtonen het slachtoffer van zware delicten door zogenaamde “bescherming zoekende vluchtelingen” en zodoende bijna zes keer meer dan omgekeerd. Dat bewijst de criminaliteitsstatistiek van de politie en ontmaskert zodoende de brutale leugens, die ons dagelijks door de politiek en de media worden voorgeschoteld.

“Duitsland zo veilig als in 25 jaar niet meer!”, klonk het mediakoor enthousiast toen minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer onlangs de criminaliteitsstatistiek van de politie presenteerde en tegelijkertijd benadrukte dat de onnozele burger merkwaardig genoeg de tegenovergestelde indruk zou hebben.

Waar de genoemde media voorzichtigheidshalve nauwelijks over berichtten, was het op hetzelfde moment gepubliceerde landelijke situatiebeeld 2017 van de federale recherche “Criminaliteit in de context van immigratie”. Dit schaamteloze stilzwijgen had uiteraard goede redenen, want deze statistiek verduidelijkt eens temeer de catastrofale toename van de immigrantencriminaliteit sinds 2014, het jaar voor de door de regering-Merkel teweeggebrachte grensopening voor iedereen.

In totaal bleef het aandeel delicten met immigranten als verdachten weliswaar bijna constant in vergelijking met het jaar daarvoor, maar bedroeg desondanks 9,3% van alle opgeloste delicten, wat bij een bevolkingsaandeel van bijna 2% toch wel vragen oproept (vooral met betrekking tot de steeds maar herhaalde propagandabewering dat “vluchtelingen niet crimineler zijn dan autochtonen”). Informatiever is echter de vergelijking met het jaar 2014 met een dramatische toename van 252% van 115.000 naar 290.000 delicten!

Screenshot_280

Nog dramatischer is de ontwikkeling op het gebied van de geweldscriminaliteit, dus de misdaden tegen het leven, de seksuele delicten en de zogenaamde “ruwe delicten”. Bij de misdaden tegen het leven (moord, doodslag, doden op verlangen) steeg het aantal opgeloste zaken met minstens één immigrant als verdachte tegenover het jaar daarvoor (2016) met 16,1%, in vergelijking met 2014 echter zelfs met 366% van 122 naar 447. Bijzonder opvallend is in dit verband het hoge aandeel aan het totaal aantal delicten op dit gebied (15%). Bijna 2% van de bevolking pleegt dus 15% van de delicten!

Screenshot_281

Een gelijksoortige ontwikkeling laat de statistiek bij de zogenaamde “delicten tegen de seksuele zelfbeschikking” zien. De enorme stijging tegenover het jaar daarvoor is hier echter hoofdzakelijk te herleiden naar een verandering van het seksueel strafrecht. Maar ook verfraaid werd met 3.597 delicten volgens oud recht een nieuw “record” opgesteld, een enorme stijging met 379% tegenover 2014 van 949 naar 3.597. Ook op dit misdaadgebied pleegt bijna 2% van de bevolking 11,9% van de opgeloste delicten.

Screenshot_292

Alleen op het eerste gezicht minder dramatisch, tenminste in vergelijking met het jaar daarvoor, lijkt de ontwikkeling op het gebied van de zogenaamde “ruwe delicten”. Deze omvatten vooral het toebrengen van lichamelijk letsel, maar ook vrijheidsberoving en roof. In vergelijking met het jaar daarvoor bedraagt de stijging 2,8%, waarbij het aandeel van immigranten aan het totaal aantal delicten op dit gebied 10,3% bedraagt. Veel dramatischer is de vergelijking met 2014, die een stijging van 383% van 18.512 naar 71.000 delicten laat zien. Dit enorme aantal heeft wel degelijk invloed op het veiligheidsgevoel van de burgers, want het gevaar om het slachtoffer van een delict door de desbetreffende clientèle te worden, is significant toegenomen.

Screenshot_293
Het wat mij betreft meest schrikbarende cijfer is echter op pagina 54 van de brochure onder de rubriek “stand van zaken betreffende delicten: immigrant verdacht – slachtoffer Duits”. Volgens deze rubriek werd in het jaar 2017 met 39.096 Duitse slachtoffers van immigrantencriminaliteit een nieuw maximum geregistreerd, 23,7% meer dan het jaar daarvoor (31.597). In het omgekeerde geval (verdachte Duits, immigrant slachtoffer) werden daarentegen 6.832 zaken geregistreerd. Dat komt overeen met een verhouding 5,7 tegen 1.

In het zogenaamd veiligste Duitsland sinds 1992 werden in 2017 bijna 40.000 autochtonen het slachtoffer van delicten door vermeende “beschermingzoekers” en zodoende bijna zes maal zo veel als in het omgekeerde geval. Dat betekent dat er per dag meer dan 100 Duitse burgers het slachtoffer van delicten met minstens één immigrant als verdachte werden en worden, tendens stijgend.

Bron:
www.anonymousnews.ru

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, politie, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Oorlog tegen het Duitse volk: Meer dan 40.000 autochtone slachtoffers per jaar door migrantengeweld

 1. Ron Rottweil zegt:

  Jammer toch dat wat de burger waarneeemt pas zo laat officieel bevestigd wordt.
  Wij worden als niet moslim volgers beschouwd als hun vijand en als zodanig infiltreren ze op een vreedzame wijze. Eenmaal aanwezig wordt de bevolking uitgebeend, geterroriseerd en bedreigd.
  Dit is niet op te lossen met normale methoden en moet abrupt worden aangepakt.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  In de immigratie politiek waaraan de EU schaamteloos en halsstarrig wil vasthouden zijn alle mogelijke gevolgen ervan wel degelijk ingecalculeerd.
  De blanke ingezetenen van Europa zullen zich moeten schikken in de raciale vermenging die hun vanuit Brussel worden opgedrongen. Brussel zal steeds nieuwe redenen voor de noodzaak van de instroom bedenken die zullen ”bewijzen” hoe goed deze vermenging wel is voor Europa en voor ons.
  Omdat deze vermenging als ”goed” moet worden gezien, zullen alle schadelijke neveneffecten ervan buiten het zicht van de bevolking moeten worden gehouden. Deze strategie geeft aan dat de EU overheden volledig weten wat ze uitrichten.
  De media hebben de taak de schaal van de conflicten of te ontkennen, of de schade die de burgers tot dusver hebben opgelopen gewoon geheel te verzwijgen, als het even kan.
  Brussel weet bovendien dat een permanente ,sluimerende onderhuidse wrijving tussen de nieuwkomers en autochtonen haar eigen machtspositie versterkt. De conflicterende bewoners van Europa zullen zich met elkaar bezig houden en dus niet met de smeerlapperij die de EU leiding ongestoord wil voort zetten.
  Deze verdeel en heers tactiek werd wel vaker in linkse dictaturen toegepast. Tito’s Joegoslavië was daarvan een voorbeeld.Hij verplaatste etnische groepen, zoals bijvoorbeeld Kroaten, Serviërs en Albanezen die het voordien niet echt met elkaar konden vinden voor een deel naar ”vijandig” gebied ( bijvoorbeeld naar het oorspronkelijk geheel Servische Kosovo). Waartoe dat leidde zagen wij onder meer in Bosnië en ook in Kosovo!
  Volgens de EU zullen uiteindelijk alle etnische groepen en hun culturen in vrede naast elkaar bestaan, zegt de EU, maar daarbij verzwijgt men een belangrijke voorwaarde. Zo’n samengaan van onoverbrugbare tegenstellingen vereist een dictatoriaal ingestelde overheid, die keihard gaat ingrijpen, wanneer de spanningen tot geweldsexcessen leiden.
  Nu volstaat het laffe, immorele verzwijgen van de problemen nog, maar uiteindelijk zal de EU een keiharde dictatuur worden, inderdaad een EUSSR ! De tekenen dienen zich allang aan. De EU dictatuur zal zich door geleidelijke verwurging van de vrijheid in alle rust vormen.een de volksvertegenwoordigingen in de meeste lidstaten lopen als zombies in de pas. En links maar jubelen over de geweldige toekomst die ons wacht…
  Wie zijn vrijheid liefheeft moet zich maar gaan beraden op passende vormen van verweer….

  Geliked door 1 persoon

 3. Thomasson zegt:

  Desinformatie en leugenpropaganda waren de smeerolie die de machinerie van Nazi Duitsland en de DDR liet lopen. Zonder beide componenten hadden beide regimes geen recht van bestaan. Aangezien Angela Merkel is geboren en getogen in de DDR, verkoos ze automatische de manier van regeren waarin zij in opgegroeide. Haar regime zal feiten blijven verloochenen al zijn ze nog zo erg. Bijvoorbeeld: de criminaliteitstatistieken waarin 40.000 autochtone Duitsers zijn slachtoffer geworden van allochtone – NIET WESTERSE – criminelen. Onder deze criminaliteit vallen meestal het meest gruwelijke geweldsdelicten. Dat per dag meer dan 100 Duitse burgers worden slachtoffer van delicten met minstens één asielzoeker als verdachte, moeten toch een alarmlichtje laten branden? Het is onbegrijpelijk waarom nog zoveel mensen in Duitsland voor mensen blijven stemmen die ze bedriegen en vooral verraden? Wat voor fabeltjes kunnen Angela Markel, Horst Seehofer en leden van bijna alle traditionele politieke partijen aan het publiek nog verkopen? Het is een raadsel waarom wordt deze oude junta van verraders nog steeds vertrouwd? Waarschijnlijk heerste in Duitsland nog de rest mentaliteit uit de Nazi-tijd: acceptatie van de situatie: hoe slecht het regime ook mag zijn.

  Like

 4. Anneke-0118 zegt:

  De Europese autochtone bevolking hft zo langzamerhand (HOOGnodig zelfs,in sommige regionen) bescherming nodig!!! ! !!! De alles-verradende politici staan voor ons niet klaar, maar Wie dan (nog) wel??? ? ??? Mensen, vul het persoonlijke antwoord zelf maar in. Voor mijzelf, is dit de Schepper. Zonder twijfel!!!
  Komt er (ooit) ’n burgeroorlog, dan zijn wij de OVERwinnaars, dan zullen we heel wat lol mogen hebben!!! “Dan zal de zon weer schijnen en de maan zwaar verduisterd zijn”.

  Like

 5. Anneke-0118 zegt:

  “Realiteit, is uit den boze….”. Dit is de visie vn de MISLEIDENDE heersende (satanische) politici en hun maatschappelijke trollen. Allen marionetten vn de duistere satanische (NWO) ellendelingen, achter de (beeld)schermen!!! ! !!! Die ons (autochtonen) de dood vn HUN verderf toewensen!!! “Wie een kuil grft vr ’n ander, tuimelt er zelf (met SUCCES) in”. Dit gaat gebeuren, hun aftocht is al stilletjes in gang gezet!!! Binnenkort valt er geen (satanisch NWO) kabinet meer te formeren!!!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Laat de laatste Duitser hit te blijven accepterenet licht uit doen !!!! Hoe dom moet je zijn om dit te blijven accepteren ??? Trap het tuig en hun politieke vrienden het land uit !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s