Interview met Geert Wilders: ‘Ik steek nog geen vingerkootje uit om dit kabinet te helpen’

Screenshot_298

(Door: Tobias den Hartog en Hans van Soest)

Geert Wilders wil dat de aankomende verkiezing voor de Provinciale Staten een stem-het-kabinet-weg-referendum wordt. De PVV-leider hoopt dat de onvrede over de energienota de kiezer over de streep trekt.

Kom er bij Wilders niet mee aan dat de werkeloosheid nog nooit zo laag was. Dat de inkomstenbelasting verlaagd is. Of dat het ons land voor de wind gaat en we in december nog een recordbedrag uitgaven in de winkels.

De uitslag van een poll op de site van deze krant komt dichter bij de werkelijkheid, zegt hij. ,,In een paar uur tijd gaven tienduizenden mensen aan dat ze niet geloven dat ze erop vooruit gaan. Verbaast het echt dat het consumentenvertrouwen voor het eerst sinds jaren in de min is?’’

Screenshot_299

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

5 reacties op Interview met Geert Wilders: ‘Ik steek nog geen vingerkootje uit om dit kabinet te helpen’

  1. RottenPikwick! zegt:

    Gemaskerde (Linkse) demonstranten bij PVV-bijeenkomst in Groningen.
    https://www.rtvnoord.nl/nieuws/205287/Rustige-actie-in-Stad-tegen-PVV-bijeenkomst

    Like

  2. RottenPikwick! zegt:

    Al die zgn. lofprijzingen over de nederlandse economie neem ik met een hele grote korrel! Tuurlijk hebben wij het goed, vergeleken met heel veel andere wereldburgers, maar het is allemaal flinterdun! Er is veel verborgen armoe, werkloosheid etc. En al die kippenhokken die nu weggaan voor 300.000, kunnen bij een flinke crises een molensteen om de nek worden. En dan nog de door het CBS genoemde Veenbrand. Ondergronds woekert er ‘van alles en nog wat’. Bij heel veel mensen ‘WOEDE’! Woede om de OMVOLKING, die al decennia gaande is. Om de vele leugens en het bedrog van Rutte en zijn voorgangers. Het is niet alleen Rutte die ons landje gesloopt heeft. Alle regeringen van de laatste decennia hebben BLOED aan hun klauwen! We hadden geen leiders op Het Binnenhof, we hadden LANDVERRADERS van het ergste soort! Dankzij dit soort criminelen kan Geert Wilders nog geen 5 minuten zonder bewaking vrij rondlopen! Lang Leve Geert Wilders!!

    Geliked door 2 people

  3. Tistochwat zegt:

    Ik hoor Baudet óók zeggen dat als het kabinet haar meerderheid in de Eerste Kamer kwijtraakt er met hem te praten is over steun. Dat is jammer, want dat maakt een stem op Forum, een stem op Rutte.’’

    Geert Wilders heeft gelijk.
    Baudet wordt gewoon de secondant van Rutte.

    Geliked door 1 persoon

  4. Laura van der Storm zegt:

    Kan niet verder lezen! Al mijn gratis artikelen zijn op bij het AD! Heb net mijn budget voor krantenartikelen in ” vreemde” kranten verlaagd, plus het abonnement van het Parool opgezegd! Ik kan het wel betalen, maar ik wil die linkse zooi niet meer betalen!

    Waarom kan het volledige artikel van Geert Wilders niet hier staan? Of zie ik dan iets over het hoofd?

    Like

  5. Tineke zegt:

    De gemaskerde demonstranten wilde niet herkend worden.
    Stelletje lafaards.
    Ook gesponsord door George Soros?

    Like

Plaats een reactie