De Groenen willen welvaart en vrijheid afschaffen!

Screenshot_112

“Wij willen graag dat mensen hun auto afschaffen!” De Groenen willen welvaart en vrijheid in Duitsland afschaffen.

(Door: Prof. Dr. Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

Beste lezers, nu komt bij de Groene Senator Verkeer in Berlijn de aap uit de mouw: “Wij willen graag dat de mensen hun auto afschaffen”, zei ze woensdag in een toespraak. Vertaald betekent dit: de Groenen willen niets minder dan onze welvaart en onze individuele vrijheid in Duitsland afschaffen.

Welvaart komt in een land dat arm is aan grondstoffen door eigen toegevoegde waarde tot stand – en hier is de Duitse automobielindustrie nog steeds, of de verblinde “Groenen” dit nu leuk vinden of niet, dé sleutelindustrie van Duitsland: in Duitsland zijn namelijk ongeveer 1,8 miljoen arbeidsplaatsen direct of indirect van de automobielproductie afhankelijk.

Gezien deze enorme betekenis voor ons land is het niet aan idiote naïviteit te overtreffen wanneer men gelooft onze welvaart te kunnen behouden wanneer er tegelijkertijd een auto-vijandig klimaat in ons land heerst.

Dit zal niet functioneren. In een auto-vijandig klimaat kun je bijvoorbeeld geen auto enthousiaste jonge ingenieurs in voldoende mate verwachten – en de grote concerns, die sowieso inmiddels wereldwijd opereren (ook wat betreft ontwikkelingsactiviteiten!) zullen zo´n standplaats dan vroeger of later de rug toekeren.

Als de “Groenen” dus hun doel kunnen bereiken, dan zal er behalve het zojuist genoemde verlies aan welvaart ook een drastisch verlies aan vrijheid zijn te beklagen. Het is namelijk een enorme verworvenheid van de afgelopen decennia dat mensen in toenemende mate over een eigen auto beschikken en zodoende van de individuele vrijheid , die verbonden is aan het bezit van een voertuig, kunnen genieten.

Welvaart, vrijheid, individualiteit – allemaal dingen die zeer verdacht zijn voor een echte “Groene”. Dus zo snel mogelijk weg ermee, nietwaar, jullie Groen gelakte verbodsfanatici en betuttelaars van burgers?

En tussen twee haakjes: dat dit voorstel uitgerekend uit een deelstaat komt die door zijn meestal linkse regeringen sinds decennia aan de kraan van de financieringscompensatie voor deelstaten werd gehangen als een junk aan de naald, is nog de kroon op dit alles. Niks voor elkaar krijgen wat betreft eigen consolidering, tegelijkertijd miljarden en nog eens miljarden vooral uit de Zuid-Duitse, door de automobielindustrie welvarend geworden, welvaartscentra voor de eigen, links-rood-groene politiek verbrassen – en dan ook nog de bijl aan de wortel van onze welvaart zetten. DAT is Groene politiek in zijn zuiverste vorm!

Deze”Groenen” zijn van de pot gerukt, en het wordt hoog tijd voor de talrijke, eigenlijk burgerlijke Groene welvaartsstemmers om dit eindelijk in te zien als we niet met zijn allen in armoede en onvrijheid willen eindigen.

En voor de (helaas nog talrijkere) CDU-kiezers wordt het hoog tijd om in te zien wie in de toekomst graag een pact wil sluiten met deze “Groenen”. Dat is niemand minder dan de nieuwe CDU-voorzitter Kram-Karrenbauer. De onverholen flirt van de Merkel-kloon met deze “Groenen” doet voor ons land het ergste vermoeden!

Tijd om ons land het ergste te besparen. Tijd om de “Groenen” in het stembureau net zo drastisch een lesje te leren als de links-groene CDU. Tijd voor de enige overgebleven conservatieve kracht van de rede in Duitsland. Tijd voor de AfD.

Bron:
www.facebook.com
Door: Prof. Dr. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, christendemocraten, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op De Groenen willen welvaart en vrijheid afschaffen!

 1. Jan zegt:

  Kritiek op de islam, dan dreigt 5 jaar cel in Merkelstan wegens ‘opruiing van de bevolking’. Dat dreigt ‘Schlomo Finkelstein’ na verbranden van de Koran.
  Terreurorganisatie van Kahane en Der Spiegel zorgden voor de aanklacht tegen de youtuber

  Wenn Islamkritik als Volksverhetzung bestraft wird: Shlomo muss vor Gericht

  Die Amadeu-Antonio-Stiftung hat sich zusammen mit dem Spiegel dahintergeklemmt, den wohl bekanntesten regierungskritischen YouTuber in Deutschland zu doxxen.

  Shlomo hatte in seinen Videos in Dauerschleife gezeigt, wie er einen Koran verbrennt und Schweinefleisch auf diesem grillt.

  https://philosophia-perennis.com/2019/03/02/wenn-islamkritik-als-volksverhetzung-bestraft-wird-shlomo-muss-vor-gericht/

  Anetta Kahane – STASI-medewerkster

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Ja, het nieuwe Duitse antisemitisme is links-groen en heet Antifa. Als uw naam Shlomo Finkelstein is, heeft u een probleem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s