Finse “Soldiers of Odin” kondigen in controversiële video de jacht aan op verkrachters en pedofielen

Screenshot_6

(Door: Emma R. – Vertaling: E.J. Bron)

De Finse politie onderzoekt een onlangs op de sociale netwerken geplaatste video van de groep verontruste burgers “Soldiers of Odin”, waarin de “jacht” op verkrachters en pedofielen wordt aangekondigd.

De video, die ondertiteld is in het Engels en Arabisch en verwijderd is van zowel Facebook als Vimeo, laat een groep gemaskerde mannen in zwarte kleren zien, gewapend met knuppels en kettingen, die in de winterse duisternis naar de camera marcheren, begeleid door heavy metal muziek.

Een van hen, die optreedt als woordvoerder, kondigt aan dat “het jachtseizoen op pedofielen geopend is!”

De woordvoerder zegt dat hun doel de “sekstoeristen die ons land zijn binnengedrongen” en “op onze kinderen jagen” zijn. Hij legt uit dat de “Soldiers of Odin” het recht in eigen handen gaan nemen, omdat “de autoriteiten en de politici niets doen”.

De “Soldiers of Odin” claimen eveneens dat de helft van alle voorstellen aan minderjarige meisjes om seks te hebben van Arabieren zou komen. De groep benadrukt echter dat de jacht geopend is op “binnenlandse pedofielen en verkrachters van alle kleuren”.

“We garanderen je dat je een ontmoeting met ons niet gauw zult vergeten. En maak je geen zorgen, we zullen de politie niet inschakelen”, zeggen ze.

De video is een antwoord op de gevallen van seksueel misbruik van minderjarigen in Oulu en Helsinki door een groep buitenlanders, die zijn gearresteerd door de politie.

De Nationale Raad van de Politie heeft de politie van Helsinki gevraagd om te onderzoeken of er sprake is van een haatmisdaad tegen etnische groepen en om te bepalen welke preventieve en andere maatregelen er genomen moeten worden met betrekking tot de publicatie.

De Nationale Raad van de Politie zei dat “op vermoedelijke misdaden niet systematisch geantwoord kan worden met serieuze beledigingen” en “seksuele delicten beantwoorden met geweldsdelicten draagt niet bij aan de bescherming van mensenlevens, gezondheid en openbare veiligheid.”

Screenshot_7

Bron:
https://voiceofeurope.com
Door: Emma R.

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Finland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Finse “Soldiers of Odin” kondigen in controversiële video de jacht aan op verkrachters en pedofielen

 1. Hendrik zegt:

  Als de politiek maar blijft theedrinken en knuffelen dan ga je dit onherroepelijk krijgen. En het is goed zo.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Niet voor het een of ander maar dit moet je niet willen in een fatsoenlijke samenleving.

  Like

 3. Jan zegt:

  Vreemd dat de politie altijd verontrust wordt als burgers overgaan tot zelfbescherming als de politie verstek laat gaan

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk.V zegt:

  Dat men verkrachters en pedofielen wil aanpakken is op zich een goed idee, want kinderen en (jonge) vrouwen zouden ongestoord in veiligheid en rust moeten kunnen leven in een beschaafde maatschappij!
  Helaas is het zeker waar dat ”moderne” politiek correcte lieden de indruk wekken dat zij het belang van een veilig en ongestoord bestaan voor iedereen niet meer scherp zien. Het Westen is helaas buitengewoon ”ruimdenkend” geworden. Grensoverschrijdend gedrag heet tegenwoordig een deugd te zijn.
  Het gevolg is zeker dat onze westerse samenleving vormen van decadentie heeft ontwikkeld die niemand met een gezond verstand zou moeten willen. Wat ik bijzonder betreur is dat een organisatie die zich tooit met een specifieke ultra rechtse benaming (soldaten van Odin) de rol van zedenmeester op zich moet nemen.
  Het is een signaal dat de rechtstaat zeer tekort schiet!

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Je kunt niet zeggen dat Europese religie als Odin, dat dat rechts of links is. Belachelijk.

   Like

   • Henk.V zegt:

    Bent u bekend met de benamingen die ultra rechtse organisaties zich geven ,Lot? Neonazistische groeperingen gebruiken graag benamingen die zijn ontleend aan de godenwereld van de oude Germanen…. 🙂

    Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Dit is natuurlijk geen goede zaak maar het drukt de overheden natuurlijk wel met hun neus op de feiten.
  Het is helemaal niet vreemd dat op het moment dat overheden het in deze gevallen laat afweten er groepen opstaan die het recht in eigen hand nemen.
  Helaas kunnen de gevolgen verkeerd uitvallen want wat gaat er gebeuren als iemand bij hen aanklopt dat ze sexueel lastig gevallen zijn alleen om op iemand wraak te nemen wegens een heel andere reden (zie #metoo)
  Het laat in ieder geval duidelijk zien dat de overheden eens langzaamaan de handen uit de mouwen moeten gaan steken

  Like

  • Asgard zegt:

   Henk,./. de handen uit de mouwen steken dat doen ze niet gaat ook niet gebeuren,…Henk,wat snap jij niet wat betreft de NWO,….het gaat alleen maar gevaarlijker, agressiever, en gekker worden nu en in de toekomst,….kijk hoe verdeelt alles al is in Europa,…alleen in Oosten midden Europa zijn ze wakker,…we gaan het meemaken, verdeel en heers, orde uit chaos,….hier hoef je de bijbel of de protocollen niet voor te kennen,….zelfs een blinde ziet welke kant het opgaat,…..NWO, Henk.

   Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Misschien snap Ik het toch wel Asgard maar zie Ik alvast excessen aankomen zoals Ik ook duidelijk aangeef in mijn reactie.
   En de NWO is zeker al volop in de maak, ook daar ben Ik me volop van bewust, maak je maar geen zorgen.
   Ik heb alleen niks met zelf benoemde wetshandhavers die hun acties voor eigen belang gaan gebruiken

   Like

 6. jack black zegt:

  ik zou meteen mee doen !

  Geliked door 1 persoon

 7. Marc zegt:

  De Finse politie: “seksuele delicten beantwoorden met geweldsdelicten draagt niet bij aan de bescherming van mensenlevens, gezondheid en openbare veiligheid.”

  Taalkundig gezien is dat een no-brainer: het zou heel goed kunnen dat dit geweld wel bijdraagt aan bescherming van … Dat is nu juist de essentie van geweld: je kan het zowel ten goede als ten kwade gebruiken. Het hangt er alleen vanaf wat je als goed en kwaad bestempeld.

  Geliked door 1 persoon

 8. Steven zegt:

  Mag hopen dat de meteen haatmisdaad roepende politie straks heel wat arabieren in de greppel vindt.

  Geliked door 1 persoon

 9. Harry zegt:

  Die laatste paar regels tonen haarfijn aan hoe bekrompen , kansloos en laf onze overheden zijn .
  Of zijn geworden .
  Wat een lulkoek , dat verweer !
  Gewoon zielig .

  Die hele Odin beweging was niet nodig geweest , als de politiek en de ambtenarij haar verantwoording had genomen !
  Je kunt niet BLIJVEN FALEN als overheid .
  En het ergste is nog , die dooddoeners in parlementaire taal .

  Als daar een echte vent stond , dan zou ie zeggen : en nou is het godverdomme afgelopen , de eerste de beste die een poot naar zulke kinderen uitsteekt , die trappen we het hele eind terug , de zandbak in !

  Ik hoop dat die jongens hun zin gaan krijgen en al dat tuig helemaal tot moes timmeren .
  Eigen schuld .

  En laat de overheid maar eens overwegen om weer lijfstraffen in te voeren voor dat asiel-gajes .
  Dat is het enige waar ze nog een beetje van ontzien zijn !
  Op andere vlakken zoals huisvesting en uitkering krijgen ze immers ook al een speciale behandeling .
  Kennelijk is het geen probleem om met twee maten te meten !

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .

  Waar Het Volksrecht wordt verzwegen,
  onrechtvaardigheid verschijnt,
  komt de Macht zichzelf toch tegen
  tot zij uit zichzelf verdwijnt…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 11. Ronald B zegt:

  Geweldige jongens!!! Zoals het hoort…recht in eigen hand nemen en wat mij betreft wordt het moslimuitschot helemaal overhoop geschoten!!! Gewoon kei-en keihard optreden tegen islamitische ongedierte!!! Ongedierte moet worden bestreden!!!

  Geliked door 2 people

 12. Lot zegt:

  Het draagt wel degelijk bij tot bescherming. Deze lieden het land uitzetten, betekent dat zij ons niet meer kunnen lastigvallen.
  In Duitsland Hamburg 1982 werden 2 vrouwen van onze sportclub zelfverdediging een voor een een auto ingetrokken door twee mannen, terwijl een ander persoon achter het stuur zat. Dat is hun niet gelukt. Na een flinke vechtpartij. Ik heb later wat andere zelfverdedigingsclubs gebeld, en zij zeiden, dat het veel gebeurde en dat de politie er niets meedeed en dat zij dat niet begrepen. Onder het volk was het fenomeen toen bekend. De vrouwen worden meegenomen naar een huis en verkracht door de groep en hopelijk na een tijd weer vrijgelaten of anders vermoord. Er verdwijnen elk jaar een duizend? mensen in Nederland.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Het spreekwoord zegt, ‘het doel heiligt de middelen” alle middelen zijn toegelaten, zolang het doel maar bereikt wordt,…als er maar geen oliedomme Iphonegebruikers of vloggende aandachtzoekertjes er een filmpje van maken en door hun achterlijke naïviteit zodoende het bewijs leveren dat goedwillende mensen soms onorthodoxe methodes hanteren om de samenleving te behoeden voor middeleeuwse praktijken.

  Like

 14. Jan zegt:

  Islam-afvallige laat zich uit over de islam. Interview door Katie Hopkins
  https://bit.tube/play?hash=QmccYae89SicVdpbJ8os9n57FeeXsyNuHdzRrtM4bDGpP8&channel=251530

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s