Muur woning Friese PVV-kandidaat beklad met leuzen

Screenshot_76

De muur rond het huis van de Friese PVV-kandidaat Jeffrey Graansma is beklad met leuzen. Daarin wordt Graansma beticht van fascisme. Ook staat er: ‘Stap op Jeffrey, denk zelf na.’

PVV-leider Geert Wilders twitterde vanmorgen een foto van de bekladding op de muur die rond de woning staat. “Walgelijk en onacceptabel!”, schrijft hij daarbij.

Aangifte

De 19-jarige Graansma is kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen die over twee weken worden gehouden. De partij doet aangifte. “We doen in dit soort zaken altijd aangifte”, zegt de Friese PVV-lijsttrekker Max Aardema.

Volgens Aardema gebeurt dit soort dingen vaker in Friesland. “Vorig jaar waren er in het dorp waar Graansma woont ook al leuzen op een sportcomplex geverfd.”

Bron:
www.msn.com/nl
(h/t “rottenpikwick”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, demoniseren, meningsdictatuur, Nederland, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

33 reacties op Muur woning Friese PVV-kandidaat beklad met leuzen

 1. guusvelraeds zegt:

  Zij die in het donker huizenbekladden noemen het slachtoffer van hun wandaden laf.

  Je moet er maar opkomen.

  Geliked door 5 people

 2. Hopelijk levert het de PVV stemmen op! Geert Wilders, veel SUCCES en sterkte vanavond tussen al die Hypocriete Landverraders!! We gaan kijken!

  Geliked door 4 people

 3. rakkertje zegt:

  Een schande ! … je hoeft wel niet ver te zoeken wie zo iets doet …
  linkse ratten en vreemd gespuis …

  Geliked door 3 people

 4. alwine kerkhof zegt:

  Ik heb nood gedwongen op FB 2 accounts, op dit account heb ik nog 11 dagen ban van de 30 dagen, en als ik op delen klik, krijg ik dit te zien, ga het nu op mijn andere account zetten.

  Je chatbericht kan niet worden verstuurd omdat het inhoud bevat die andere personen op Facebook als aanstootgevend hebben gerapporteerd.

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Zo’n lafaard zit er bij ons in de buurt ook, ik krijg batterijen en stenen tegen mijn raam gegooid. Weet eerlijk gezegd niet waarom maar het zal ook best kunnen dat het is omdat ik de PVV aanprijst

  Geliked door 2 people

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  LINKS met Fatsoen ?
  nauwelijks te doen…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 4 people

 7. Statler & Waldorf zegt:

  Nederland is moreel en moraal al lang naar de kl*ten.

  Geliked door 4 people

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Schande !!!
  Dit is een ongeoorloofde verstoring van de verkiezingen !!!
  Wij zijn voor vrijheid van meningsuiting. Het staat eenieder vrij, om kritiek te uiten jegens een politicus, maar dit overschrijdt alle normen en waarden. Je hebt gewoon van andermans have en goed af te blijven. Dit is fysiek en gaat veel verder dan kritiek.
  Het is een onrechtmatige daad, want het is een handelen dat indruist tegen eens anders recht en dat onbetamelijk is in het maatschappelijk verkeer. (art.6:162 Burgerlijk Wetboek)

  Geliked door 4 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Blijft toch eigenaardig dat dit meestal een Links dingetje is; “Ik ben het niet met je eens en dat geeft mij het recht jou aan te vallen of je bezittingen te beschadigen”.
  Als je het verbaal niet kunt winnen schijnt het bij Links volledig geaccepteerd om tot andere maatregelen over te gaan, daarbij hoef je in dit land niet bang te zijn voor straffen want zelfs in de zeldzame gevallen dat de politie de moeite neemt de dader op te sporen komt er hooguit een taakstrafje uit.

  Geliked door 5 people

 10. koosv8 zegt:

  Houd moet, tegenwoordig is alles fascistisch of rascistis. Dus dat weten we wel, iets anders dan liegen kunnen ze niet. Dus dit is dan ook wel weer gelogen zijn. Ze noemen zich antifascisten dan zijn het toch Fascisten. Zo heb je ook anti raketten maar het zijn raketten.

  Geliked door 5 people

 11. Alphons Mantel zegt:

  Wordt Links bang van de peilingen voor 20 maart?

  Geliked door 1 persoon

 12. DANIA.I.J zegt:

  O WAT VRESELIJK EN DAT WOONT NOG IN NEDERLAND?
  “”MENSEN DIE MUREN …… !!!
  NOU JEFFREY , BLIJF BIJ DE PVV !!!

  IK HOOP ZO DAT HIJ DE GROOTSTE WORDT !!!
  WILDERS PARTIJ! !!
  NET ZOALS PIM FORTUIN MAAR WEL IN LEVEN BLIJFT !!!

  Geliked door 2 people

 13. Tistochwat zegt:

  En dat mag en kan hier allemaal!
  Als ik zou vertellen dat ik een PVV’er ben, blijft er geen ruit van mijn huis heel.

  Ik heb zoiets eerder meegemaakt in de vorige stad waar ik heb gewoond.
  ’s Winters keiharde ijsballen tegen de ramen en ander getreiter.

  STOM LANDVERRADERLIJK KLOOTJESVOLK!
  Dat JULLIE nou naar de verdommenis willen en gaan, interesseert me niet, maar jullie slepen ONS ook mee in de afgrond!

  Geliked door 7 people

  • Behalve islamTrash zit er ook heel veel White-Trash in Ruttelandje, die je het leven flink kunnen vergallen! Nog te stom om voor De Duvel te dansen! ‘k Heb er zelf ook mee te maken gehad, misgeboortes! Gelukkig nu al een aantal jaren relatief rustig, maar het blijft fragiel. Ik wens iedereen die met Tuig te maken heeft in zijn/haar woonomgeving, veel sterkte!

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Onbegrijpelijk en ik dacht nog wel dat je in een kleine plaats[dorp(je) woonde.
   Ik kan het haast niet geloven, zijn de mensen zo dom ? en worden ze door de media/TV zo geïndoctrineerd dat de PVV slecht is en je er niet op moet stemmen ?

   Like

  • Tistochwat zegt:

   delamontagne 7 maart 2019 om 21:18

   Ook in een dorp zijn ze dom en haten ze de PVV.
   Vandaag heb ik weer geprobeerd om iemand aan het verstand te peuteren dat die mohammedaanse ‘asielzoekers’ alles gratis krijgen.

   Nee hoor, dat was niet waar.

   *zucht*

   Like

 14. Peter zegt:

  Walgelijk en onacceptabel zijn de juiste woorden !

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Dan sta je in ieder geval niet op de PVV kieslijst. Vervolgens hoef je “levenslang” niet naar een overheidsfunctie te solliciteren….. gelukkig. Daarna nog een leuke job zoeken bij een PVV stemmend bedrijf. Geen arbeidsverbod…… Edoch.
  https://www.pvv.nl/vacatures

  Geliked door 2 people

 16. Henk Beije zegt:

  Ze zijn het doodtrappen niet waard,die ongeletterde kladderaars !!
  Je wordt dood ziek van dat linkse tuig,en wat doet de politie ?

  Geliked door 2 people

 17. Steven zegt:

  Nu zijn er geen beelden, niemand heeft iets gezien en er is ook niet achter te komen.
  Had je dat op de muur van een socialist geschreven…dan stond je vanavond nog op opsporing verzocht.

  Geliked door 2 people

 18. Ruud zegt:

  De smerigste ratten komen veelal van links………………..

  Geliked door 2 people

 19. koddebeier zegt:

  De linkse bruinhemden kunnen intimideren niet laten en als ze hun zin niet krijgen worden ze gewelddadig !!!

  Geliked door 1 persoon

 20. Bert zegt:

  De mensen die muren bekladden om anderen te intimideren noemden ze in 1938 zowel voor als na de Kristallnacht FASCISTEN. Waarom zou dat tegenwoordig anders zijn?
  Omdat in de jaren 1930 fascisme door socialisten stelselmatig werd gebruikt om anderen te brandmerken. Ze deden dit brandmerken zo stelselmatig dat het werd opgemerkt in Amerika en daar waren ze (toen ook al) Europa ver vooruit. In 1936 merkte iemand daar op dat fascisme naar Amerika zal komen maar onder een andere naam.
  Toelichting: https://www.snopes.com/fact-check/fascists-called-anti-fascists-quote/
  En inderdaad de fascisten daar noemen zich nu “Democraten”. En dat doen ze ook in Nederland, ze noemen zich D66.
  Ook in Italie hebben de fascisten hun naam veranderd in “Democratische Partij” (een soort halfbakken Volksfront van linkse splinterpartijtjes).
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Democratische_Partij_(Itali%C3%AB)
  Een partij vernoemen naar een politiek systeem is uiteraard kolder. Het geeft aan dat men eigenlijk geen eigen ideeen heeft, behalve dan een totalitaire hang naar macht.

  Geliked door 1 persoon

 21. Thomasson zegt:

  Wat Aardema, de PVV lijsttrekker in Friesland, zegt is waar. Men hoeft zich niet over de actie tegen Graansma te verbazen. Friesland is overwegend een linkse provincie. Maar het is links op de wijze die begrepen werd door Ferdinand Domela Nieuwenhuis (1846 – 1919), Pieter Jelle Troelstra (1860 – 1930) en Willem Drees (1886 – 1988). Hen socialisme is puur en ten bate van de arme en werkende Nederlanders. Zij horen niet bij de nep en zwaar verraderlijke en gevaarlijke linksen van het soort PvdA, SP, D66 en GL. Al deze partijen gebruiken linkse nep ideeën om het Nederlandse voetvolk in een zoete val te lokken t.b.v. de islam en Kalergi-Plan. Het gaat bij de nep-socialisten op de eerste plaats om zelfverrijking via vijandige lobbies in Qatar, Bilderberg, NWO enz.
  Er zijn in Friesland zeer weinig allochtonen (voor hoe lang nog?). Dus, de Friezen zijn in het algemeen niet bekend met de horrorscenario’s die zich afspelen in de multiculturele samenleving van de Randstad, Brabant, Limburg en andere delen van Nederland. Er zijn in Friesland ook geen Jumbo AZC’s die het leven van de bewoners in een grote hel veranderen. Bijvoorbeeld: de AZC’s in Ter Apel, Winschoten en in Drenthe.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Wij hebben hier kennissen/vrienden die oorspronkelijk uit Friesland komen.
   Als ze weleens terug gaan naar Friesland, vertellen ze ons dat hoe Noordelijker je rijdt in NL, des te minder “Allo’s” je ziet.
   En links zijn ze bepaald NIET, nog rechtser dan wij tweeën hier.
   Ze was in haar vorig huwelijk getrouwd met een man die voor zijn bedrijf in verschillende Afrikaanse landen met haar heeft gewoond.
   Als je haar hoort vertellen is het alsof je “Harry” op de achtergrond hoort.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @delamontagne. Het is 100% waar. Hoe noordelijker je rijdt in NL, des te minder “Allo’s”. Dat geldt met name voor Friesland. Groningen en Drenthe hebben minder geluk en worden opgezadeld met mega AZC’s en te veel bendes van Marokkanen. Het is ook waar dat de Friezen zijn de laatse jaren wat rechtser geworden. Vooral na de laatste intocht van Sinterklaas in Dokkum, zijn ze van het gevaar bewuster geworden. Zij beginnen te beseffen dat de islamisering kan ook Friesland bereiken. De overheid maakt de islamisering mobiel en stelt alle middelen beschikbaar dat te realiseren. Bijvoorbeeld: Friesland gebruiken als dumpplaats voor alle mogelijke mislukte allochtonen en vluchtelingen die niemand wil hebben. Friezen zijn nuchtere mensen ..Dat zolang niemand probeert geintjes met ze te trappen. De Moffen boekten met hen geen succes en de stinkers van Den Haag kunnen het ook afschudden.

    Geliked door 1 persoon

 22. hans zegt:

  Terugdoen, uitvinden in stilte wie! De tijd er voor nemen en dan in veelvoud en zo extreem dat zij zich onveilig voelen en natuurlijk niet gepakt worden he.

  Like

 23. Saeftinghe zegt:

  Dat is het gezicht van wat links is.
  Met argumenten niets in kunnen brengen, dan gooi je toch de ruiten stuk van degene die dat beter doet dan jij. In het donker natuurlijk!
  Is op die manier ook niet de SA van Hitler begonnen, ook extreem links.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s