Waarom bijna alle Nigerianen in Duitsland blijven

Screenshot_102.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Nigeria heeft een bevolking van bijna 191 miljoen mensen. Dat is meer dan tweemaal zoveel als Duitsland. Inmiddels is het Afrikaanse land het op twee na belangrijkste land van herkomst van asielzoekers geworden. Het overgrote deel van hen mag ondanks afgewezen asielaanvragen blijven.

journalistenwatch

Verder zit het thema uitzetting muurvast. Van de “nationale krachtsinspanning” van Merkel is weinig te zien. Want alleen in de afgelopen twee jaar werden er in Duitsland 36.000 asielaanvragen door Nigerianen ingediend. Na Irakezen en Syriërs zijn Nigerianen, dus echte zwarte Afrikanen, de grootste nationaliteit bij asielaanvragen geworden. Maar slechts een miniem klein deel van hen, in totaal 79 personen, kregen volgens een onderzoeksartikel van de “Welt” überhaupt asiel in Duitsland. De rest van de aanvragen werd dienovereenkomstig afgewezen, wordt nog verwerkt of de desbetreffende personen worden geduld.

Belangrijk hierbij is dat men in Duitsland de juridische instrumenten aan de EU heeft doorgegeven, zodat nationale wetten nauwelijks nog een rol spelen. Buitenlanders, die ondanks hun binnenkomst via veilige derde landen eigenlijk geen aanspraak op asiel zouden hebben, krijgen desondanks een positieve asielbeslissing. Het wordt extra problematisch wanneer de asielzoekers meer dan zes maanden in het gastland verblijven. Want zodra de asielzoekers meer dan een half jaar in Duitsland verblijven, is het land automatisch voor de asielprocedure van de asielzoeker verantwoordelijk. Omdat de autoriteiten door toenemende overbelasting sinds 2015 heel langzaam werken, wordt dit voor bijna iedere asielzoeker een Status quo. Zodoende neemt Duitsland zo goed als iedere asielaanvraag over, ook al zou hiervoor de verantwoordelijkheid eigenlijk bij de Europese buurlanden moeten liggen.

Hier geldt de zogenaamde “vluchtelingenbescherming”. De Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) besliste voor 2291 Nigerianen dat ze weliswaar niet correct asiel zouden kunnen aanvragen, omdat ze binnenkwamen via veilige derde landen, maar desondanks in hun thuisland door vervolging bedreigd zouden kunnen worden. Men maakt bovendien speciaal gebruik van de Vluchtelingenconventies van Genève, die voorzien in subsidiaire bescherming voor bepaalde mensen of groepen mensen. Dat zou bij 402 andere Nigerianen van toepassing zijn geweest.

Hoewel meer dan 30.000 Nigerianen een negatieve asielbeslissing hebben gekregen, werden in 2017 slechts 110 van hen uitgezet. In 2018 waren het zelfs nog maar 65. De negatieve trend zou zich kunnen voortzetten, omdat er steeds meer Nigerianen onderduiken en illegaal in Duitsland verblijven. Ook kan een hernieuwde binnenkomst niet uitgesloten worden, omdat de grenzen nog steeds niet volledig worden gecontroleerd. In totaal werd nu ongeveer 2% van de Nigerianen ook daadwerkelijk uitgezet. De Beierse minister van Binnenlandse Zaken, Joachim Herrmann (CSU), motiveert dit tegenover de “Welt” met de volgende woorden: “We worden er helaas mee geconfronteerd dat een serie Afrikaanse landen weigert hun eigen staatsburgers te erkennen als zij hun paspoorten weggegooid hebben. Dat is onacceptabel.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Nigeria, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Waarom bijna alle Nigerianen in Duitsland blijven

 1. BertG. zegt:

  Je ziet ze wel eens lopen hier door het centrum.
  Ik vermoed dat ze ook daar ergens vandaan komen, zwarter ga je ze niet vinden.
  Die lopen met mooi weer nog met handschoenen dikke jassen en mutsen op.
  Ziet er heel raar uit wanneer de rest in een zowat in een T-shirt rond loopt.
  Je ziet ze ook nooit lachen of zo, kijken altijd verschrikkelijk boos om zich heen, als of ze je elke moment zouden kunnen aanvallen.
  Kan mij ook helemaal niet voorstellen dat ze het hier leuk vinden of naar hun zin hebben.

  Geliked door 3 people

 2. ruud beijer zegt:

  Europa is verloren. Onze kinderen en kleinkinderen zullen zwaar moeten bloeden dankzij het stemgedrag van hun ouders .Vuile wegkijkers.

  Geliked door 2 people

  • Henk Beije zegt:

   Ruud,bij het geouwehoer over het klimaat hoor je niks anders dan dat we dat doen voor onze kinderen en kleinkinderen,maar Europa en Nederland zijn al verziekt door de vrije import van dat vreemde volk,en daar kunnen die linksen zich meer druk overmaken dan over de klimaat hype,want die gaat net zo over als de hype met de zure regen die we hebben gehad,en niet te vergeten de hype over de ozon laag,maar nu met al die links opgeleide kinderen zal het wel een poosje blijven duren,tot die persoon zelf in de kou komt te zitten voor zijn of haar klimaat hype.

   Geliked door 4 people

  • droevige mof zegt:

   Er is enig bewijs dat je gelijk hebt. Jouwatch heeft vandaag een tweede bericht over Nigerianen:
   “Italië – Vorig jaar werd Pamela Mastropietro (18) op brute wijze vermoord, in stukken gesneden en in een koffer als afval achtergelaten. De dader was een Nigeriaan die nu voor de rechter staat. Er komen vreselijke details aan het licht”.

   https://www.journalistenwatch.com/2019/03/08/pamela-mastropietro-nigerianer/

   Geliked door 2 people

 3. Marc zegt:

  De rechtsstaat ontleend zijn macht aan het volk op voorwaarde de belangen van datzelfde volk als geheel te behartigen. Het mechanisme van dumping van illegalen in de samenleving door deze rechtsstaat, na afwijzing van een aanvraag om asiel, is een verraad aan datzelfde volk.
  Daarmee komt de aanspraak van de rechtsstaat op bestuur van het volk middels wet en beleid te vervallen!

  Geliked door 2 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De vraag waarom is een beetje overbodig want dat kan iedereen wel verzinnen, kijk bijvoorbeeld even naar wat een werkeloze in Nigeria van hun overheid krijgt.
  Wat zegt u?
  Niks ?
  Nou kom kom, zo erg zal het toch niet zijn?

  Inmiddels las ik vandaag een onderzoek dat meld dat de in ons land aanwezige Syriërs er niet over prakkiseert om terug te gaan nu IS verslagen is.
  Je neemt een buurman in huis omdat zijn hele huis is afgefikt en tegen de tijd dat het herbouwd is en je tegen hem zegt dat het nu wel zo’n beetje tijd wordt dat hij gaat witten en behangen en alvast zijn spulletjes bij elkaar moet gaan zoeken zodat hij terug kan zegt hij doodleuk, “mwah ik denk niet dat ik daar nog naartoe ga, ik vind het hier ook wel leuk!”
  Elk normaal mens zou hem bij kop en kont pakken en de deur uit flikkeren maar ik gok erop dat onze overheid dat niet gaat doen.

  Geliked door 8 people

  • guusvelraeds zegt:

   “mwah ik denk niet dat ik daar nog naartoe ga, ik vind het hier ook wel leuk!”

   Mischien ligt de neger ook al met je vrouw of dochter in bed. Dus vertrekken doet hij nog lang niet. Hier werkeloos rondlopen vindt de neger helemaal geen probleem als hij maar genoeg kan kezen en zuipen want dat doen ze ook graag.

   Geliked door 1 persoon

 5. Henk Beije zegt:

  Het word er niet leuker of mooier van,met al die zwarte mensen die ook nog eens abnormaal veel in reclame spotjes en op TV getoond moeten worden,waardoor ik niet meer weet waar ik woon.
  Neem nu al die tenten op de openbare weg,en dat waren er al veel,maar nu komt er weer een colonne zwarte vrouwen er bij,en wat blijft er over van mijn eens zo mooie Nederland ?
  Vergelijk dat eens met begin ’60 jaren,toen we nog onder elkaar waren met 12 miljoen autochtonen,en de linkse kliek had een idee,een multiculturele maatschappij,dat zou pas mooi zijn,maar anno nu geven ze toe dat die is mislukt,maar het ergste is,ze ruimen de boel niet op die de linkse kliek heeft veroorzaakt,nee nu zeiken ze over klimaat verandering,en ja met teveel mensen op een vierkante meter heb je van zelf teveel gebruik van energie want die verrijking zit niet graag in de kou,en dat heen en weer vliegen van die gasten gaat ook niet in je koude kleren zitten.Nee,terug naar 10 miljoen autochtone,cq blanke inwoners,en veel problemen zijn dan ook opgelost.
  Dus iedereen terug naar zijn of haar thuisland !!

  Geliked door 6 people

 6. droevige mof zegt:

  Migratie en asiel zijn ook een bron van inkomsten voor advocaten, vooral om uitzetting te voorkomen. Dit juridische informatieportaal legt uit hoe uitzetting kan worden uitgesteld en voorkomen met behulp van advocaten. Natuurlijk moet de Duitse staat de advocaat betalen. Uiteindelijk moet de staat alles betalen vanaf de eerste minuut dat een asielzoeker Duitsland binnenkomt. Dus, volkeren van de wereld, ga op onbeperkte vakantie in Duitsland, met volpension en zakgeld.
  https://www.anwalt.org/asylrecht-migrationsrecht/abschiebung/#Abschiebung_verhindern_Hilfe_von_einer_Beratungsstelle_in_Anspruch_nehmen

  Geliked door 4 people

 7. Bagul zegt:

  Nigerianen. Er zijn best veel docu’s gemaakt over dat land. De Nigeriaan zelf. De corruptie. De klassen. De heersende macht. De verschillen tussen christenen en moslims. Inderdaad, één van de meest geweldadige soort…de Nigeriaan. Geen moraal en ten alle tijde uit op winst en voordeel. Je kunt het ze bijna niet kwalijk nemen als je ziet uit wat voor een poel van ellende zij komen. Met o.a. dank aan Shell. Nu ook zij kunnen bouwen aan generaties zoals Marokkanen en Turkse mensen in het verleden, zul je zien dat binnen 2 à 3 decennia de Nigeriaan onderdeel uitmaakt van de ‘samenleving’. Welbespraakt en meedraaiend. Opgaand in de massa. De massa die alles is behalve Nederlands. Langzaam, de komende jaren. Vanuit de Randstad richting de rest van het land. Ik geef het 20 jaar. Zoals ik al gisteren schreef bij het onderwerp van de ‘robot gestolen grasmaaier’, zover zal het niet komen. ….
  Nog even een bericht voor ‘Tistochwat’…je vroeg mij gisteren het één en ander. Ik kan daar niet op reageren gezien het feit dat beantwoorden niet vermeld staat in het kader en de artikelen zich in zo een rap tempo opvolgen dat het opzoeken van het artikel geen zin heeft. Veel tijd kwijt aan pagina scrollen. Vandaar.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Met o.a. dank aan Shell.

   Oh dus Shell is schuld aan de ellende in Nigeria.

   Blij dat ik vandaag weer wat geleerd heb.

   Ooit gehoord van illegaal olie pijpleidingen aftappen en na het aftappen weglopen zonder het gat te dichten?

   Gaten boren dat kunnen de negers wel maar een gat naar behoren dichten is een ander verhaal.

   Geliked door 3 people

   • Bagul zegt:

    Guus, ik vond het overbodig daar over te schrijven. Mijn punt was en is, Shell doet daar zaken op een walgelijke manier. Al jaren. Hoe? Dat weet jij zelf wel. De arme bevolking krijgt er nauwelijks iets van. Vandaar de rooftochten en illegale aftap punten. Slechts een detail in mijn geschreven stukje. Ik zie liever dat je iets schrijft over ‘wat te doen’ tegen zoveel Nigeriaans geweld, onderweg naar jouw land. Want, dat ze komen is een ding wat zeker is! Wat is jouw plan?…

    Like

 8. koddebeier zegt:

  Blij toe, ze zitten daar goed !!

  Like

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Het klimaat is absoluut niet meer van belang. Ook luchtvervuiling en gebrek aan schoon drinkwater doen niet meer terzake. Voedselgebrek is niet meer belangrijk. Over overbevolking kunnen we achteloos de schouders over ophalen. Alles wat vroeger van waarde was in nederland en europa, heeft nu zijn waarde verloren. Waarom? Omdat we als mensen in nederlandf worden geknecht door de landverraders in brussel, die ons dwingen om alles wat we hebben, te delen met moslims van over de hele wereld, waardoor er niets meer over blijft voor de autochtone bevolking dan een paar kruimels Zelfs die kruimels worden ons nog betwist door het uwv en de belastingdienst. De loopjongens van brussel, die regerinkje spelen kijken angstig naar hun bazen in brussel en vragen hen elke dag of ze het zo wel goed doen. Nederland wordt geregeerd door de Marokkaanse koning, via zijn zetbaas als voorzitter in de 2e kamer en mede door erdogan die via zijn 2e kamer hotlijn van denk, permanent op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen in nederland. Van hem zijn ook de woorden dat turken die assimileren in duitsland (dus ook nederland), een doodzonde begaan volgens de islam. Voeg daarbij nog het schandalige optreden van de hitleriaanse timmermans met zijn dronken kompaan juncker en de ondergand is compleet. We staan er in nederland slechter voor dan tijdens de bezetting van de duitgsers in de 2e wereldoorlog. Ik denk ook dat de eu.bezetting in nederland meer slachtoffers zal eisen dan in woII.

  Geliked door 2 people

 10. Tja het wil maar niet inzinken bij het overgrote gedeelte van het volk, dat Nederland en Europa moedwillig omgevolk wordt, verdomme in elke Europese lidstaat is hetzelfde laken en pak. Behalve de Visegrad landen blijken hun hakken in het zand gestoken te hebben, man man man het zijn geen incidenten en langzaam werkende overheidsinstellingen die de asiel aanvragen moeten behandelen. Het is naar mijn mening dat de ongekozen EU leiders een speerpunt van de asiel en immigratiebeleid hebben gemaakt. Alle nationale volkeren van de lidstaten worden op een hyper slimme mannier bezodemieterd, de klimaathysterie wordt niet zo heet gegeten als zij opgediend wordt,het is een rookgordijn voor een nog erger issue, dat de aandacht van het Marrakesh Packt af moet leiden.

  Geliked door 2 people

 11. Henk Beije zegt:

  Is de wereld niet goed geschapen door een God ?
  Want de zwarten liet hij leven in Afrika,en de Arabieren op de grens van de evenaar,en Aziaten richting China,en de Blanken op het Noordelijk halfrond.
  Maar de blanken gingen al snel elders op de wereld kijken en daar koloniën vestigden,maar steeds meer gekleurde mensen accepteerden de onderdrukking niet,en de blanke werden verjaagd uit hun landen.
  Maar dan zijn ze weg,en ra,ra,nu willen ze wonen in de landen van de verjaagde bezetters !!

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nee inderdaad, de wereld is niet geschapen door een god.
   En nu willen ze wonen in de landen van de verjaagde bezetters, en die voormalige bezetters zijn zo stom om het toe te laten.
   Kennelijk hebben we nog niet door dat als je ze eerst met een handje kralen en een spiegeltje uit de boom moet lokken het een flink aantal generaties duurt voordat ze dat stadium voorbij zijn.

   Like

 12. Thomasson zegt:

  Waarom zouden deze en andere niggers niet in Duitsland blijven? Waarom zouden ze weggaan van een land waar zij voor het leidende pathologische regime belangrijker zijn dan de autochtone bevolking? Zij weten dat het land wordt geregeerd door een politieke junta die een hekel heeft aan haar eigen bevolking. Een regering die graag en met veel enthousiasme de bevelen en verordeningen uitvoert die de despoten van Bilderberg/NWO en EU Hauptkommandantur in Brussel geven om de Kalergi-Plan uit te voeren. Befehl ist Befehl!.

  Like

 13. ruud 2 zegt:

  Ik weet nog niet wat het beste is voor ons, je kop af laten hakken door een arabier,een mes in je lijf door een kozak, op een bermbom lopen door een afghaan of in de kookpot van een afrikaan.
  Maar dat we een fijne tijd tegemoet gaan door toedoen van de overheid staat wel vast.

  Like

 14. bigljohn zegt:

  ….Waarom bijna alle Nigerianen in Duitsland blijven….Dit is toch niet meer als een open deur intrappen. Waar anders dan in west Europa, in dit geval Duitsland, treffen Arabieren en Afrikanen zulke grote gekken aan. Zij worden door die gekken op allerlei manieren flink in de watten gelegd, terwijl de autochtone bevolkingen dit alles moeten bekostigen middels steeds zwaardere belastingen. Daarbij is het toch wel erg vreemd dat de Europese bevolkingen dit alles maar blijven pikken, ja zelfs het linkse gepeupel blijven steunen tijdens de verkiezingen. Daarbij geholpen door de stembusfraude !

  Geliked door 2 people

 15. kampersrene zegt:

  Ik kan die nigerianen niet volgen….want er zijn geen bananenbomen in Duitsland….maar omdat Merkel beloofde er iets aan te doen …willen ze blijven !

  Like

 16. scherpschutter1943 zegt:

  Antwoord op Bije. Ik geloof niet zin gong maar als hij bestaat dan heeft de negers niet voor niets zwart gemaakt daar zal hij/zij vast wel een bedoeling mee gehad hebben. (ook met het verschil in iq

  Like

 17. Lucky zegt:

  Londen is ver heen……somaliërs sturen hun kinderen naar somalië omdat de stad te gevaarlijk is voor de jeugd en de politie niemand schijnt te beschermen.
  ://www.theguardian.com/uk-news/2019/mar/09/british-somalis-send-sons-abroad-to-protect-against-knife-crime

  Mothers send sons to Somalia to avoid knife crime

  North London community believes police cannot protect teenagers against county lines gangs

  Representatives from north London’s Somali community say hundreds of children have been flown to Somalia, Somaliland and Kenya because of rising concerns over drug gangs and county lines, the criminal networks that use children to transport drugs from cities to the provinces.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s