“Zwarte Bijl” weldra bij ons? Wie stopt de criminele Afrikanen?

Screenshot_7.png

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

In het bonte land Duitsland scholen grote Arabische en Koerdische families samen. Nu dringen ook de Afrikanen het criminele misdadiger-milieu binnen. Bij de Duitse federale recherchedienst (BKA) rinkelen alle alarmbellen.

politikstube

De president van de recherchedienst, Holger Münch, appelleert aan de collega´s bij de politie om criminele Afrikanen meer op de korrel te nemen om zodoende verdere uitwassen te verhinderen. Die zorgen nu al vooral in Bremen, Berlijn, de deelstaten Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen voor gigantische problemen en kunnen alleen nog maar met heel veel moeite bestreden worden. Men zou de nalatigheden uit het verleden absoluut niet moeten herhalen bij de actuele migratiestromen uit Afrika.

Vooral asielzoekers uit Tunesië, Marokko, Algerije en Libië, die illegaal het land binnenkwamen, zijn nu al als veelplegers in de aktes te vinden. Het is zorgwekkend dat er duizenden migranten met vervalste papieren naar Duitsland komen. Bij onze Italiaanse buren vestigt zich op dit moment de Nigeriaanse maffia “Zwarte Bijl”. Steden als Milaan en Turijn zijn al verworden tot centra van de misdaadorganisatie. Duitsland als exporteur van terroristen moet niet ook een bolwerk van criminele Afrikanen worden.

In deze sowieso aangewakkerde situatie bereikt ons de melding dat er in Berlijn minstens zes politieagenten werden ontmaskerd die samenwerken met grote Arabische families. Geen wonder met het oog op de lakse aanstellingscriteria en de speciale werving van migranten voor de politiedienst. Hier wordt geheime informatie doorgespeeld en het is inmiddels bijna onmogelijk om ergens rechercheurs binnen te sluizen. Een catastrofe voor de rechtsstaat.

Het is ongelooflijk hoe ons land stukje bij beetje vervalt en voorgoed verandert. Wie legt later ooit aan onze kinderen uit hoe het zover kon komen?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Koerden, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maffia, migrantengeweld, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Zwarte Bijl” weldra bij ons? Wie stopt de criminele Afrikanen?

 1. benkok zegt:

  Je zal Duitsland als buurman hebben, daar ben je mooi klaar mee dan.
  Met dank aan Rutte, dikke vrienden met Angela “wie schaffen es”. En dat met open grenzen met Duitsland.
  Ik kan het wel uitleggen de huidige jeugd: het is zover gekomen omdat iedereen het liet gebeuren, behalve een kleine groep protesterenden, waar ik bij hoor, net als Bert Bron en nog een paar hier en daar en degenen, die meelezen en reageren en demonstreren.
  Maar dat is minder dan 1% van de bevolking, es zien hoe er straks gestemd wordt.
  Gaan Geert en Thiery samen 40 zetels halen, zoals de peilingen bijna aangeven en roepen die stemmers dat dan ook bij de koffieautomaat of was het allemaal prietpraat ?
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Geliked door 10 people

 2. Hans zegt:

  Ik kan alleen voor mezelf spreken want samenhang is er toch niet.
  De Staat heeft haar geweldsmonopolie allang verspeeld. Mocht men aan de mijnen of mij komen volgt er dus geen aangifte.

  Like

 3. Pingback: “Zwarte Bijl” weldra bij ons? Wie stopt de criminele Afrikanen? | eunmask

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Zat er eigenlijk duidelijk aan te komen dat er een aantal politieagenten zouden figureren als mol.
  Als je al weet dat deze clans geleid worden door families zou het toch zeker onmogelijk moeten zijn om familieleden van deze clans aan te nemen binnen het corps.
  Zowiezo al geen allochtonen van families die als de eerste of tweede generatie in het land wonen.
  Eerst moet duidelijk zijn dat ze echt een onderdeel van de bevolking zijn en zitten er kriminelen tot aan de derde bloedlijn in een familie dan misschien stadswacht maar niet verder.
  en dan niet al te veel recherchewerk want daar word het link natuurlijk.
  De Duitse politie weet dat goed genoeg maar ook daar kunnen ze geen personeel meer krijgen omdat ze hun eigen naam verdoezeld hebben en nu niet veel autochtonen nog in politiedienst wil.
  Daarbij is net als hier het hele politieapparaat uitgekleed door de politiek en dan krijg je uiteraard dit soort excessen.
  Geen geld voor onderzoek geen geld om politie te betalen en massa’s geld om criminelen binnen te halen en pertinent niet uit willen zetten van het criminele tuig.
  Tja wat wil je dan nog.

  Geliked door 2 people

 5. Ondertussen in Ruttelandje; Doodschopper Yasinne (22) nu verdachte van steekincident. Echtscheidingsadvocate in gezicht gestoken! Hoe gestoord kun je zijn! De overheid is hier medeschuldig aan! Amper een jaartje detentie!! RUTTEland = KUTTEland!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/doodschopper-22-grensrechter-nieuwenhuizen-verdachte-in-steekincident/ar-BBUDwyb?li=BBoPEwG

  Like

 6. Scholen in NL zijn gesubsidieerde Open Inrichtingen geworden! Ach, eigenlijk is heel NL een Open Inrichting geworden! De manager zit op Het Binnenhof met zijn team.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/jongen-dreigde-met-schietpartij-op-school/ar-BBUDnU7?li=BBoPOOe&ocid=spartanntp

  Like

 7. A.J. de Koning zegt:

  Dit heeft een groot deel van de bevolking zien aankomen, alleen de politici van de meeste partijen hebben het liever onder het tapijt geschoven om er straks een commissie voor in te richten die gaat onderzoeken hoe dat heeft kunnen gebeuren. Verstand heeft alleen een deel van de bevolking en laat die bij de stembus nu eens een keer dat verstand gebruiken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  Duitsland gaat volledig gesloopt worden door alles wat geïmporteerd is. Hetzij economisch, hetzij door criminaliteit. 30.000 criminele Nigerianen mogen ook blijven en reken maar dat die nog een hele criminele achterban laten overkomen.https://dieunbestechlichen.com/2019/02/ueber-30-000-migranten-aus-nigeria-duerfen-in-deutschland-bleiben-trotz-ablehnung/?cn-reloaded=1

  Geliked door 1 persoon

 9. Peter Selie zegt:

  Aan onze kinderen valt niets meer uit te leggen; immers zolang er nog blanken zijn zal het hen onmogelijk c.s. verboden worden om met een blanke te trouwen en/of kinderen te maken.
  Overdreven? Mijn vader is dit jaar 43 jaar geleden gestorven en tijden voordien vertelde ik hem, dat de politiek in de toekomst zou gaan bepalen wie “geruimd” moest worden. Juist dezer dagen lieten de immorele Groene een proefballonnetje op waarin ze voorstellen van die strekking deden, tot twee maal toe. Geen dure operaties meer boven de zeventig meer te doen en limiet aan het leven in woorden van die strekking.
  Politici praten over ‘Omvolken’, wat natuurlijk niet minder is dan “newspeak” tot genocide van het blanke ras, want al mag je dat van het zich nog steeds “democratisch” noemende Brussel e.c. niet zeggen, ik vind mezelf wel degelijk behoren aan een ras en dat is het Blanke. Wat Brussel ons ook wil wijsmaken.
  Brussel is een werktuig van de duivel

  Geliked door 1 persoon

 10. Bert zegt:

  Stel je eens voor dat de 50 miljard die Merkel uitgeeft aan vluchtelingen, had kunnen worden besteed aan politie of sociaal werk voor autochtonen, zoals armoedebestrijding. Ik weet dat het een hopeloos rechtse gedachte is, maar toch leuk als gedachtenexperiment.

  Geliked door 1 persoon

 11. De dag komt naderbij dat de Franse Gele Hesjes niet meer alleen zijn……dat Europese burgers massaal in opstand komen tegen Brussel EU en zijn leiders.

  Like

  • peter selie zegt:

   Ik merk er tot nu toe weinig van, of beter gezegd, ik merk er niets van.
   Die mensen hebben het zwaar te verduren; ergens kreeg ik een aantal foto’s te zien hoe veel van die demonstranten toegetakeld zijn door de Politie die je beste vriend is, maar eerst van het kapitaal.

   Like

 12. Lucky zegt:

  http://debonnenkrant.eu/2018/01/agent-legt-uit-hoe-criminaliteit-migranten-wordt-verdoezeld/

  Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld 29 januari 2018
  ‘Veel agenten hebben schulden en houden uit angst hun mond’ – Migranten criminaliteit wordt ook in Nederland gecensureerd en weggepoetst

  Een politieagent in Berlijn heeft een boekje opengedaan over hoe de migrantencriminaliteit in Duitsland wordt verdoezeld en uit de statistieken wordt gehouden. Op basis van betrouwbare bronnen is zijn verhaal is vrijwel naadloos toe te passen op ons eigen land. Zo kan de politiek blijven beweren dat de exploderende criminaliteit als gevolg van de massa immigratie ‘nepnieuws’ is. Veel burgers nemen dat nog steeds klakkeloos aan – totdat zij zelf, of hun geliefden, het slachtoffer worden, en vervolgens merken dat ook hun ervaringen worden gecensureerd, of zelfs compleet uit de media worden gehouden.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Er schuilt een veel groter gevaar in de EU en dat heet islam, de geografische verspreiding van de stoottroepen van allah (allemaal strijdvaardige jongemannen) zijn via hun kazernes binnen korte tijd te mobiliseren om gezamenlijk ten strijde te trekken tegen jan en alleman die het in zijn ongelovige hoofd haalt om als groep zich te verenigen en een anti-islamitische mening verkondigt.
  Het zal niet lang meer duren voordat de economische groei afbrokkelt en de strijd om het bestaan zal beginnen…….en de pleuris zal uitbreken, eerst in de steden en later in dorpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s