Wanbeleid in de Provincie Utrecht

Screenshot_142

Provinciehuis Utrecht.

(Door: René Dercksen)

Ook op Provinciaal niveau geldt: stem ze weg +++ PVV-voorman doet een boekje open +++ Liegen, bedriegen en geld verspillen: dit college kan het allemaal

De PVV heeft nu acht jaar in de Provinciale Staten van Utrecht achter de rug. Voldoende om de balans van deze bestuurslaag op te maken. Het oordeel kan niet positief zijn. Integendeel. Geldverspilling, wanbeleid, gebrekkige informatieverstrekking en misleiding van Provinciale Staten blijken bij het college van VVD, D66, GroenLinks en CDA aan de orde van de dag te zijn. 

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat, als iemand mij 10 jaar geleden had gevraagd wie de commissaris van de Koningin in Utrecht was, ik het antwoord waarschijnlijk schuldig had moeten blijven. Het bleek de heer Robbertsen te zijn. Hij kreeg later wat ruimere bekendheid omdat hij de provinciale dienstauto gebruikte voor al zijn bijbanen. Zelfs voor de rit van zijn vakantiewoning in Friesland naar de Kuip voor het bijwonen van een bekerfinale. Een rit die hij te vuur en te zwaard verdedigde in een commissievergadering. Zo ging dat toen in de politiek. Nog voor onze komst had hij met de ons-kent-ons-partijen geregeld dat zelfs de bijtelling van die dienst BMW 5, een kleine € 25.000,-, ook voor rekening van de belastingbetaler moest komen. Je verzint het niet.

STEM-ZE-WEG!!!

Lees verder>>>
GeenStijl
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, gezond realisme, PVV, Rotterdam, Utrecht, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Wanbeleid in de Provincie Utrecht

 1. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Stem ze weg, stem PVV

  Like

 2. Overal waar Groen-Slinks regeert zit Ali Baba met zijn tig1000 Rovers ook! Gaan hand in hand! Er is geen redden meer an!

  Geliked door 1 persoon

 3. Er is geen papier en inkt genoeg om alle LEUGENS, BEDROG, JATTERIJ van Het Pluche te vermelden! *********** Stem ZE Weg!!! *************

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s