VIDEO: Het programma van de AfD voor de Europese Parlementsverkiezingen in 99 seconden! (+ Nederlandse vertaling)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Een gezamenlijke economische ruimte met weinig bestuur: van het idee van de EU is weinig overgebleven. 44.000 ambtenaren kosten elk jaar € 8 miljard. Eén op de elf van hen verdient zelfs meer dan de Duitse bondskanselier. De AfD wil Europa en de EU weer in balans brengen. We hebben een Europa van vaderlanders nodig, geen EU-parlement met reguleringswaan of zelfs een superstaat met een eigen leger. Niet anonieme bureaucraten moeten beslissen, maar wij burgers, die met de beslissing moeten leven. Anders moet het “experiment EU” als mislukt beschouwd worden.

Een terugkeer naar nationale valuta zou de helft van alle EU-problemen in één klap kunnen oplossen. Daarom: stop met de transferunie en geen Duitse garantstelling voor EU-banken. Wij willen de middenstand sterker maken en functionerende industrieën in stand houden. Stroom en mobiliteit moeten voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom eisen wij een brede energiemix, een faire concurrentie en begrijpelijke grenswaarden.

In de asielpolitiek zijn wij voor realisme in plaats van ver van de realiteit verwijderde ideologieën. Geen massa-immigratie, geen opnamequota, maar consequente repatriëring en hulp ter plaatse. Elk land moet zijn grenzen mogen controleren en zelf beslissen wie het binnenlaat. Ook binnen de EU.

Wij geven de rode kaart aan bedrog betreffende sociale uitkeringen en kinderbijslag. Geschoolde arbeidskrachten uit het buitenland zijn welkom, mogen echter niet leiden tot loondumping. Wij wijzen de sharia als onverenigbaar met de fundamentele Europese waarden af. De demografische crisis wordt door immigratie niet opgelost, maar verscherpt. De AfD wil gezinnen en geboortes stimuleren. Wij richten ons tegen de discriminatie van traditionele sekserollen en wijzen gendermainstreaming als pseudowetenschappelijk af. Quota hebben op scholen en universiteiten net zo weinig te maken als censuur, uploadfilters en de GDPR (General Data Protection Regulation) op internet.

Dit was het programma van de AfD voor de Europese Parlementsverkiezingen in 99 seconden.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Het programma van de AfD voor de Europese Parlementsverkiezingen in 99 seconden! (+ Nederlandse vertaling)

 1. Peter zegt:

  Kort en duidelijk !
  deutlich und gründlich .

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Nou het FvD nog !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s