Juncker: Orbán is mensen-vijandig, omdat hij migratie afwijst

Screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

De vertrekkende voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, sprak er op de Italiaanse publiekrechtelijke televisie over dat de antimigratiepolitiek van Orbán hem niet bevalt, omdat de afwijzing van de massale immigratie wat betreft de Luxemburgse politicus als overdreven nationalisme en buitenlander-vijandigheid geldt.

Mitteleuropa

In verband met de in mei plaatsvindende verkiezingen voor het Europees Parlement verraadde Juncker: “Het zou hem zeer verontrusten dat de Hongaarse minister-president tendeert naar de kant van het nationalisme, politiseert tegenover vreemdelingen, hen afwijst. Hij zou de zielige ongelukkigen niet opnemen. Ik daarentegen wijs iedere vorm van buitenlander-vijandigheid af”, deelde Jean-Claude Juncker mee. Volgens hem zou het door Orbán vertegenwoordigde nationalisme onvermijdelijk tot oorlog leiden.

“Ik houd van de naties, de geschiedenis, de landschappen, de cultuur en de diversiteit, maar behalve de nationale identiteit moet men ook rekening houden met de Europese identiteit”, zei de nog enkele maanden regerende chef van de Europese Commissie in een interview in het populaire politiek georiënteerde tv-programma ”Tempo che fa” van de Italiaanse publiekrechtelijke tv-zender RAI1 zondagavond.

Jean-Claude Juncker bracht zijn bezorgdheid tot uitdrukking wegens de economische situatie van Italië. “De EU ondersteunde Italië tenminste met € 1 miljard. Misschien was de Europese solidariteit onvoldoende, maar we hebben al het mogelijke gedaan”, verklaarde Juncker.

De vertrekkende voorzitter van de Europese Commissie wordt vandaag door de Italiaanse minister-president Giuseppe Conte en dinsdag door president Sergio Mattarelle ontvangen. Jean-Claude Juncker zal ook de voormalige president Giorgio Napolitano ontmoeten, maar in zijn programma is noch een ontmoeting met Luigi di Maio van de Vijfsterrenbeweging noch met Matteo Salvini van de LEGA gepland.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, EU-critici, Eurabië, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, hersenspoeling, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Juncker: Orbán is mensen-vijandig, omdat hij migratie afwijst

 1. rottenpikwick zegt:

  Ook deze man heeft misdaden begaan tegen zijn eigen soortgenoten! Nu al 1000en slachtoffers op zijn geweten!! ******* Stem ZE Weg!!! ********* LANDVERRADERS!!

  Geliked door 3 people

 2. Jade zegt:

  Hij vertrekt nog niet erg hard, die oude zuipschuit.
  En wat hij zegt, neem ik allang niet meer serieus.

  Geliked door 4 people

 3. Marc zegt:

  Waar is die gezondheidsverklaring gebleven waarin een collectief van psychiaters verklaard hebben dat Juncker geestelijk niet in staat is om zelfs ook maar een gehucht te besturen?

  Geliked door 4 people

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  “Ik houd van de naties, de geschiedenis, de landschappen, de cultuur en de diversiteit, maar behalve de nationale identiteit moet men ook rekening houden met de Europese identiteit”, zei de nog enkele maanden regerende chef van de Europese Commissie in een interview in het populaire politiek georiënteerde tv-programma ”Tempo che fa” van de Italiaanse publiekrechtelijke tv-zender RAI1 zondagavond.

  Hij is natuurlijk de bodem van een fles aan het onderzoeken geweest.
  Lult hij een eind uit zijn nek over de Europese identiteit.
  Over welke identiteit dan.
  Mense hebben een Nationale identiteit en die heeft niks met Europa te maken.
  Europa is namelijk een werelddeel dat geografisch zo benoemd word maar anderszijds bestaat Europa uit een 30 tal verschillende identiteiten en als je de puntje op de i wilt zetten zijn er ook nog verschillende landen in Europa die zelfs twee identiteiten hebben.
  Kijk bijvoorbeeld naar Belgie waar de walen en vlamingen totaal anders zijn ingesteld.
  Duitsland met zijn Beieren en de rest.Italie Noord en zuid.
  Het word echt tijd dat hij de fles eens laat staan.

  Geliked door 1 persoon

 5. jungleelephant zegt:

  De grootste vijand van de mensen is Juncker zelf!

  Geliked door 3 people

 6. “Mensen vijandig??” Bedoelt hij: “Parasieten vijandig, Criminelen vijandig, Werkschuwen-vijandig”?? Dan geef ik Orbán 100% gelijk! Die komt tenminste op voor zijn Eigen volk! En die laat zich niet omkopen door de machthebbers van bovenstaande 3e Wereld-Dumplanden!

  Geliked door 3 people

 7. Harry zegt:

  Wie is er zo gek om de beweringen van een dronkaard serieus te nemen ?
  Het kan hem niet bevallen wat Orban zegt , maar waarom zou het ons wél bevallen wat een chronisch dronken lor , die niet eens door ons gekozen is , ergens van vindt ?
  Omdat iemand geen parasiterend tuig in zijn land toe wil laten is ie “buitenlander-vijandig” ?
  Ooit gehoord van het feit dat een regeringsleider ZIJN EIGEN VOLK dient te beschermen ?

  Donder toch op , Juncker !
  Ga thuis in de vergetelheid aan de drank ten onder .
  Wij staan als één blok achter Orban !
  Er is nog zoiets als gezond verstand , maar dat heb jij inmiddels weggespoeld met alcohol .

  Dus : kop houden en optiefen !

  Geliked door 4 people

 8. Ron Rottweil zegt:

  Juncker moet zelf maar eens kennis nemen van de gevaren van de is immigratie. Deze man is volkomen gedemoniseerd en een ware linkse rakker die andere mensen probeert een stigma in de schoenen te schuiven. Een bekwame immigratiepolitiek die de bevolking beschermd heeft niets te maken met buitenlanders vijandigheid te maken te maken en voert zeker niet tot oorlog.
  Dat de islam oorlog voert en landen verovert heeft Juncker absoluut niet in de gaten. Wat een klojo zeg.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Allemachtig, wat heeft die man een …’mis-voorstellingsvermogen’, MEN. wil onze landen ‘opdoeken’ met resultaat : als een eenheidsworst, EN door barbaarse volkeren totaal economisch leeggezogen , : en als men dan leest hoe of JUNCKER zijn mening meent te geven, gaat men echt denken dat hij zo gauw mogelijk moet gedumpt worden, …….met nog ettelijke niemendallen!! erbij!! Het ware te wensen dat in de glaspaleizen ‘als proef!’ barbaars volk mag bivakkeren, en nog langer als de …( door de )barbaarsen) afgesproken tijd geëindigd is, en de ware aard, waar onze landen mee te maken hebben, naar boven komt:zoals de schrijver van het boek’WAS wollen die Araber “? Op pag. 16 schrijft: over Araber” o.a. ” Sie waren niemals zufrieden! Sind denn die Araber ewig unzufrieden? ” …blijkt dus dat schrijver de Arabieren heel goed heeft ingeschat, ( als. PERS! Maar zelf is hij…GEEN Arabier!*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 10. Rensk. zegt:

  Juncker is zwaar alcoholist en dat soort lui zien het niet zo duidelijk meer. Alles wat hij zegt moet je omdraaien (net als bij Rutte overigens) Juncker haat het volk waar hij de ongekozen l(ij)der over denkt te kunnen beschikken naar goeddunken. (denk dat hij zichzelf ook haat), maar wil dat niet zien en dus projecteren maar die haat op het Europese volk.Met name haat, als men zich verweert. Dan worden ze giftig. Is vaak het geval bij dit soort mensen.En dat zijn de politieke l-ij-ders van nu. Met andere woorden:Juncker verwijt een ander waar hij zelf debet aan is.

  In feite een doodgewone ordinaire vent, die toevallig met de ellenbogen omhoog gevallen is.

  Geliked door 2 people

 11. koosv8 zegt:

  Vijandigheid naar het EIGEN VOLK is heel normaal bij deze dronken MONGOOL!!!!!!
  EN ZEKER NIET ALLEEN BIJ HEM.

  Geliked door 3 people

 12. Ruud zegt:

  Het ware beter dat deze notoire zuipschuit zijn eigen beperkingen eens onder ogen ziet en de kiezers achter Orban daarentegen als volwaardige fatsoenlijke mensen gaat zien. Met dat verzopen verstand van hem zal dat overigens niet meevallen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Jean zegt:

  Even punten geven:
  Aan Dhr. Orban 100 punten
  Aan de luxemburgse zuipschuit 0,0 punten.
  Op 26 mei voor 100% TEGEN die EU bende Europaverraders en voor 100% VOOR de Europese cultuur beschermers zoals Dhr. Orban.
  Jammer dat wij onze stem niet kunnen geven aan Dhr. Orban, om dat te compenseren wordt de stem gegeven voor 100% aan Het Vlaams Belang w.w.z. aan de beschermers van onze cultuur ėn westerse seculiere beschaving.

  Geliked door 1 persoon

 14. Yvonne zegt:

  Juncker en dat zooitje daar zijn mensen vijandig, ze laten mensen onze landen in die het liefst hebben dat wij massaal het loodje leggen,hoeveel onschuldige Europeanen zijn al vermoord die nu nog hadden geleefd als ze niet Europa waren binnen gekomen? Dronken misbaksel

  Geliked door 2 people

 15. Peter zegt:

  Hoezo ver weg ,van de realiteit ,zuipen is slecht voor je hersens .

  Like

 16. Pingback: Juncker: Orbán is mensen-vijandig, omdat hij migratie afwijst | eunmask

 17. Jules Vismale zegt:

  Laat dat akelige drankorgel van een Jean-Claude Juncker maar mooi opflikkeren met zijn “liefde” voor de naties, de geschiedenis, de landschappen, de cultuur en de diversiteit, de nationale identiteit en de Europese “identiteit”! Massa-immigratie zal dit allemaal hier tot een gigantische puinhoop doen herscheppen dus gewoon stoppen daarmee en zorgen dat ieder Europees land weer eigen baas is!

  Geliked door 2 people

 18. QENQ6 zegt:

  Wat een shit. Dus als je je eigen cultuur beschermt, houd je niet van vreemdelingen?
  BULL SHIT!!!!!

  Geliked door 2 people

 19. Tineke zegt:

  Kijk m wijzen met dat vingertje,die dronken tor.
  Ze beginnen m te knijpen daar in Brussel.
  Tijd dat ie zijn eigen een levercirrose zuipt,die ongekozen.dikbetaalde landverrader.

  Geliked door 3 people

 20. dutchdl zegt:

  Wij zijn toch wel laag gezonken om ons te laten leiden door een dronkaard. Laat ons goed stemmen 23 mei!

  Geliked door 1 persoon

 21. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “Hij zou de zielige ongelukkigen niet opnemen. Ik daarentegen wijs iedere vorm van buitenlander-vijandigheid af”, deelde Jean-Claude Juncker mee. Volgens hem zou het door Orbán vertegenwoordigde nationalisme onvermijdelijk tot oorlog leiden.”

  A) het zijn geen zielige ongelukkigen maar economische nomaden. De grootste vergissing is te denken dat dit arbeidsmigranten zijn want als er één ding is dat niet voorkomt in hun vocabulaire dan is dat arbeid.
  B) Dat is geen buitenlander-vijandigheid maar vaderlandsliefde of patriottisme, je toont je dan een goede rentmeester voor al het goede dat in je land door vele generaties is voortgebracht.
  C) Hoezo leid dat tot oorlog ? Met wie dan ?.
  Weet je wat, laten we het hoofdstuk Juncker zo snel mogelijk afsluiten, de man heeft de hersencapaciteit van een doperwt en was volslagen incapabel voor zijn functie.

  Like

  • Jean zegt:

   Beste Tijl,
   De enige positieve oplossing voor onze veiligheid is die zuipshuit asap in een isoleercel smijten en dat voor de rest van zijn misdadig leven en in de cel daarnaast die verrotstad en de cel daarnaast ….. vul maar in.

   Geliked door 1 persoon

 22. kampersrene zegt:

  Die foto van Junckers werd getrokken op een hoogst persoonlijk en intiem moment…
  “””Dat is een cognac van een goed jaar…die fles moet ik hebben””””

  Like

 23. Blaffertje zegt:

  “Ik houd van de naties, de geschiedenis, de landschappen, de cultuur en de diversiteit”
  Daar vernietigd hij ze zeker zo graag, die ontoerekeningsvatbare dronken tor.

  Geliked door 1 persoon

 24. rottenpikwick zegt:

  Die DrunckerZooi is nog vele malen erger, crimineler, dan al die Verrijkende plundereraars, verkrachters, parasieten, moordenaars etc etc. Zij (!) hebben al dat crimineel volk over ons uitgekieperd, een ooit stabiel en mooi werelddeel VERKLOOT!! Opdat Bijltjesdag komen gaat!!

  Geliked door 1 persoon

 25. QENQ6 zegt:

  OM eist 180 uur (waarvan 60 voorwaardelijk) taakstraf voor het oproepen (“zeg dan, paf”) om Baudet te doden. Tsja…

  Like

 26. M. zegt:

  Voor een mensvijandig mens als Junck is die mensvriendelijke Orbán als een doorn in hun mensvijandige oog.
  Het beste wat Junck dan met zijn benevelde mensvijandige brein kan bedenken is Orbán beschuldigen van mensvijandig gedrag zodat Junck zelf weer een beetje mensvriendelijk lijkt.

  Like

 27. Maurits Dekker zegt:

  Juncker is een krankzinnige dronkenlap die West-Europa naar de afgrond bracht, geholpen door zwakzinnige idioten als Merkel en Timmermans.
  Deze week liep ik 3 dagen lang door Budapest en kwam welgeteld 4 hoofddoeken tegen.
  Als je net uit Amsterdam, dat steeds meer op de Gaza-strook lijkt, komt en arriveert in het Hongarije is dit land een verademing.
  Geen wonder dat veel westerlingen hun toevlucht zoeken tot dit prachtige land.
  En Orban een dictator noemen is ronduit belachelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s