Schijnheilige kwartiermakers van de massa-immigratie

Screenshot_84

Binnenplaats Sint-Willibrordsabdij in Doetinchem.

(Door: Gerard Koning)

Benedictijner monnik Thomas Quartier is voor open grenzen. Quartier, ondertussen de bekendste broeder van Nederland en naast monnik ook hoogleraar in Nijmegen, zegt in een interview met het Nederlands Dagblad van 10 april: “Wij zouden als abdij verdwijnen als we onze grenzen niet bewaken. Er zit een beperking aan wat wij kunnen doen en die grens moeten we bewaken. Tegelijk ben ik voorstander van open grenzen. We mogen aan de poort niemand afwijzen. En als dat tot conflicten leidt, moeten we daarover praten.”

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Schijnheilige kwartiermakers van de massa-immigratie

  1. Freda110 zegt:

    Hadden ze hun grens ook maar zo goed bewaakt tegen hun pedofiele medebroeders stelletje huichelaars.

    Geliked door 1 persoon

  2. C zegt:

    Q; “We mogen aan de poort niemand afwijzen. En als dat tot conflicten leidt, moeten we daarover praten.”

    Ik stel voor dat we hem voorop sturen en het “gesprek” laten voeren… Het zijn iedere keer weer die blaagbalken, zelf achter muren en hekken wonend, die ons gaan vertellen wat wel en niet te moeten…

    Geliked door 1 persoon

  3. BigLJohn zegt:

    Die halve gare Benedictijner. Hij is de helft van een hele gare. De deur van je huis laat je toch ook niet dag en nacht openstaan voor eenieder die naar binnen wil. En als je een inbreker naar binnen ziet lopen ga je toch ook niet in discussie met zo iemand ! En dat gaat dan over slechts EEN huis, in een micro situatie. Stel je de huidige situatie maar eens voor; honderden kilometers aan grenzen van ons land zijn blijvend opengezet. Een macro situatie, duizend keer zo erg als van dat ene huis !

    Geliked door 1 persoon

  4. Jules Vismale zegt:

    Lees trouwens hier eens eens wat een smerige linkse heks uit GTST van plan is in Amsterdam:

    GTST-actrice wil Amsterdam volplempen met beelden van “alle kleuren mensen”, hoopt rechtse mensen land uit te jagen

    Als het aan soapactrice Inge Ipenburg ligt, wordt het Museumplein in Amsterdam dichtgeplamuurd met beelden van mensen met alle kleuren. De dagdromende linkse actrice (wat een lelijk gezicht heeft die akelige feeks trouwens!) hoopt daarmee (blanke) mensen uit Nederland te verjagen die willen dat onze tradities blijven voortbestaan, zo vertelt ze in een interview met het Algemeen Dagblad.

    Het moet allemaal niet gekker worden met de fantasieën van huichelachtige linkse mensen nadat bij de afgelopen Provinciale Statenverkiezingen het Forum voor Democratie als grootste partij uit de bus kwam.
    Terwijl Sylvana Simons (eveneens een smerig kutwijf!) haar achterban oproept om FVD-stemmers “fascisten” te noemen (“Amen!“), zijn medewerkers van D66-censuurminister Kajsa Ollongren (natuurlij ook een links en vals kreng!) bezig om de kranten te verschonen van interviews met FVD-aanhangers.

    Maar het meest absurd is misschien nog wel het voorstel dat actrice Inge Ipenburg (bekend van Goede tijden, slechte tijden in haar rol Martine Hafkamp) vandaag doet in het AD. Zij wil het Museumplein in Amsterdam omtoveren tot een officiële verjaagplek voor allerlei mensen die van tradities houden en ook van ‘wit’ (of iets dergelijks).
    Door het “zinloze” grasveld vol te gaan proppen met beelden van mensen in alle kleuren van de regenboog, vertrekken die “enge” rechtse mensen vanzelf richting het buitenland.

    Aldus Ipenburg, dan:

    “Mensen die hebben besloten dat Nederland een wit land moet zijn en dat tradities in steen gehouwen horen te blijven, die voelen zich misschien prettiger als ze ergens wonen waar alleen gelijkluidende meningen te horen zijn. Misschien willen zij wel weg.
    Mijn voorstel is om het Museumplein in Amsterdam, dat nu een zinloos grasveld is, vol te zetten met beelden van alle soorten, maten en kleuren mensen.
    Met hele mooie planten, bloemen en fonteinen ertussen, zodat iedereen zich er thuis voelt en zichzelf kan herkennen.”
    Ik zeg trouwens: doen! Amsterdam kan tussen al dat beton wel wat natuur en fonteinen gebruiken. Niet dat je daar rechtse mensen mee wegjaagt trouwens – integendeel zelfs. Rechtse mensen houden wel van een esthetische, klassieke stadsinrichting. Toch nietwaar?

    Eigenlijk is het een nog beter idee om die Inge Ipenburg helemaal blauw te gaan verven (en dan niet om als Smurf over te komen maar meer als een blauwe jakhals) en een gigantische schop onder haar smerige kont te verkopen richting Afrika waar ze gezellig als kleurling tussen alle negers mag belanden! Niettemin is het wel gruwelijk om te vermelden dat albino-negers daar hun leven vaak niet zeker zijn omdat hun lichaam als een soort apotheek wordt gezien!

    Like

    • M. zegt:

      Weet zo’n sloerie veel dat Nederland nooit helemaal wit is geweest en niemand dat ook ooit gewenst heeft maar het demoniseert wel lekker de eigen cultuur.
      Werken tot je dood neervalt om de parasieten te onderhouden terwijl men de cultuur van zij die deze parasieten onderhouden afbreekt als dank voor het onderhouden van de parasieten.
      Moeten we snel maar eens mee stoppen eens kijken hoe de boel dan ‘verrijkt.’
      Het zijn niet de Nederlanders die Nederland wit willen hebben of houden want dat is nooit zo geweest.
      Maar het zijn de witte verraders die vinden dat ons land te wit is die zoveel zwart willen aanrukken tot de witte geen bestaan meer heeft,
      Het zijn de witte verraders zoals u die vinden dat we respect moeten hebben voor degene die het niet voor ons en onze cultuur hebben.
      En dat wij daarom maar onze cultuur moeten laten afbreken.
      Als onze witte kleur niet deugt en onze cultuur niet dan moeten de hypocrieten ook hun mondje niet laten voeden van onze centen want dat is zo’n beetje het enige wat er welkom is van wit.

      Like

  5. ronjaspers zegt:

    Jules Vismale.Je moet die inge niet te hard schoppen anders vallen er een hoop lullen uit haar uitgewoonde doos.

    Like

Plaats een reactie